cajke su ZLO
Page 33 of 49
Page 33 of 49 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 49
Re: cajke su ZLO
Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
Jedino ako na fešti nije bas 30 rokera pa im je ok.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
znam vlasnika nocnog kluba na podrucju sesveta...koji ne voli cajke..jedino sto voli je etno muzika,rock i strane stvari..ali jbg kod njega u klubu se odrzavaju pretezno kocert cajkasa,grdovic,mate bulic i slicno..kaze on meni..'moram jer moram i ja zivjeti i zaraditi d apokrijem troskove a od rocka to sigurno danas necu'..sam kaze d anije tad priosutan u klubu kad cajkasi imaju koncert..dođe ujutro po inkas...jendom prilikom je u klubu odrzao koncerte 'dani rocka'..dva dana..ono imao poluispunjen klub...i vis egubiutak nego dobitak i vise to nije prakticirao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mogu u Misiruju i Južnoj Karolini. A i to je pitanje.marcellus wrote:dzango wrote:Mogu. Dve pesme. I šta onda?marcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
i da je 300 bio bi isti repertoar
vjeruj mi da svi mogu plesat na elvisa a naročito na johnny b. good
mogu i do ujutro, to je puno bolja muzika za ples i puno veselija od bilo čega cajkauw
Bezveze. Meni je dobro i jedno i drugo ali da mi netko na svadbi lupa po Elvisu cijelu noc ne bi išlo. Ili po stranoj muzici. To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.dzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
Moze, al da ja sjedim i pricam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pjesama ima, bez brige, imo sam i ja fazu kad sam slušo paul anku i fatsa i taj period, a sigurno se može plesne muzike koja nije cajka i nije posve vulgarna dernjava naći sasvim dovoljno.
uostalom od mojih niko ne sluša cajku, ni od frendova također
uostalom od mojih niko ne sluša cajku, ni od frendova također
dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
očito nemamo iste goste ja i kafana
mene bi familija poslala u kurac za cajku
Sviranje kurcu. Svaka muzika ima svoje mesto. Pod tim treba razlikovati klasične narodnjake od turbo folka.kaja wrote:Bezveze. Meni je dobro i jedno i drugo ali da mi netko na svadbi lupa po Elvisu cijelu noc ne bi išlo. Ili po stranoj muzici. To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.dzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:
I meni se čini da nemamo iste. Moji bi oćutali i smorili se. Dobro, sestre bi me izvele na raport na licu mesta. One ne daju da ih iko pravi budalama.marcellus wrote:dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
meni je smijesno kad su za bivsu jugu tvrdi sto s etad slusalo ono tipa samo rock prevladavao..to nije istina...kad sagledas tada brojnost koncerata najbrojnija posjecenost je bila ono lepa brena,vesna zmijanac,miso kovac,halid beslic,bijelo dugme,zdravbko colic..i oliver...ovo svi drugi su mogli napuniti klubove najdalje...jedino od cistih rock sastava u ono vrijeme dvorane pa i stadione,trgove su mogli napuniti prljavci,riblja corba...
2015-09-08
E da. I to. Ili tehno narodnjake :)dzango wrote:Sviranje kurcu. Svaka muzika ima svoje mesto. Pod tim treba razlikovati klasične narodnjake od turbo folka.kaja wrote:Bezveze. Meni je dobro i jedno i drugo ali da mi netko na svadbi lupa po Elvisu cijelu noc ne bi išlo. Ili po stranoj muzici. To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.dzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:
Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.
To bi slušala ravno 10 sekundi. Koliko mi treba do vrata.
2015-08-15
Prljavci i čorba su meni super :)vuksadinare wrote:meni je smijesno kad su za bivsu jugu tvrdi sto s etad slusalo ono tipa samo rock prevladavao..to nije istina...kad sagledas tada brojnost koncerata najbrojnija posjecenost je bila ono lepa brena,vesna zmijanac,miso kovac,halid beslic,bijelo dugme,zdravbko colic..i oliver...ovo svi drugi su mogli napuniti klubove najdalje...jedino od cistih rock sastava u ono vrijeme dvorane pa i stadione,trgove su mogli napuniti prljavci,riblja corba...
2015-08-15
Ovi moderni bi slušali celu noć ukoliko bi im rekao da je to hajp, ili kako se već kaže.kaja wrote:E da. I to. Ili tehno narodnjake :)dzango wrote:Sviranje kurcu. Svaka muzika ima svoje mesto. Pod tim treba razlikovati klasične narodnjake od turbo folka.kaja wrote:Bezveze. Meni je dobro i jedno i drugo ali da mi netko na svadbi lupa po Elvisu cijelu noc ne bi išlo. Ili po stranoj muzici. To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.dzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:
I kod nas.
To bi slušala ravno 10 sekundi. Koliko mi treba do vrata.
:) tako je krenuo bend kod mog brata na svadbi smatrati goste.dzango wrote:I meni se čini da nemamo iste. Moji bi oćutali i smorili se. Dobro, sestre bi me izvele na raport na licu mesta. One ne daju da ih iko pravi budalama.marcellus wrote:dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
To sam trpila nekih sat vremena iz pristojnosti i nakon toga ih priupitala za zdravlje.
2015-08-15
Ili izvadiš 100 evra i da vidiš promenu.kaja wrote::) tako je krenuo bend kod mog brata na svadbi smatrati goste.dzango wrote:I meni se čini da nemamo iste. Moji bi oćutali i smorili se. Dobro, sestre bi me izvele na raport na licu mesta. One ne daju da ih iko pravi budalama.marcellus wrote:dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:
To sam trpila nekih sat vremena iz pristojnosti i nakon toga ih priupitala za zdravlje.
oni su bili rock sastav ali se nisu u svom opusu zadrzali samo na jednom tipu glazbe cisti rock...tada ne bi izasli iz klubova..i prvi su poceli mixati rock i pop..jedna rockersa pjesma jedna u nekoj pop verziji...i time su izasli iz klupskih okvira i poceli puniti dvorane...kasnije od polovice osamdesetih pojavom grupa vecinom pop verzije poput crvena jabuka,plavi orkestar i slicnih...oni su mahom odrzavali dvoranske koncerte.....cisti rock sastavi samo sa rock verzijom pjesama u najvecem slucajevima zadrzali su se na klubskim koncertima te ponekim izletom u dvorane poput psihodo popa,ekv..kad su osjetili d amogu napuniti dvoranu..ali ne cesto...kaja wrote:Prljavci i čorba su meni super :)vuksadinare wrote:meni je smijesno kad su za bivsu jugu tvrdi sto s etad slusalo ono tipa samo rock prevladavao..to nije istina...kad sagledas tada brojnost koncerata najbrojnija posjecenost je bila ono lepa brena,vesna zmijanac,miso kovac,halid beslic,bijelo dugme,zdravbko colic..i oliver...ovo svi drugi su mogli napuniti klubove najdalje...jedino od cistih rock sastava u ono vrijeme dvorane pa i stadione,trgove su mogli napuniti prljavci,riblja corba...
2015-09-08
Ili to. Uglavnom za stranu muziku na fešti imam toleranciju do deserta. Dalje ne.dzango wrote:Ili izvadiš 100 evra i da vidiš promenu.kaja wrote::) tako je krenuo bend kod mog brata na svadbi smatrati goste.dzango wrote:I meni se čini da nemamo iste. Moji bi oćutali i smorili se. Dobro, sestre bi me izvele na raport na licu mesta. One ne daju da ih iko pravi budalama.marcellus wrote:dzango wrote:
Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.
Dok mi je autu ili doma super.
2015-08-15
kaja wrote:To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.
mene cajka digne jedino da odem na wc da prostiš a ovo digne svakog da pleše
kaja wrote:Prljavci i čorba su meni super :)vuksadinare wrote:meni je smijesno kad su za bivsu jugu tvrdi sto s etad slusalo ono tipa samo rock prevladavao..to nije istina...kad sagledas tada brojnost koncerata najbrojnija posjecenost je bila ono lepa brena,vesna zmijanac,miso kovac,halid beslic,bijelo dugme,zdravbko colic..i oliver...ovo svi drugi su mogli napuniti klubove najdalje...jedino od cistih rock sastava u ono vrijeme dvorane pa i stadione,trgove su mogli napuniti prljavci,riblja corba...
prljavci meni nikad nisu znali svirat ni imali što za reć
čorba je bio genijalac, jedini pravi buntovnik yu rocka ostalo su sve bile režimlije
Ovo sve imam u autu, sve. Al nije mi za feštu..marcellus wrote:kaja wrote:To mi jednostavno nije muzika na koju bi se digla ili ostala do 5.
mene cajka digne jedino da odem na wc da prostiš a ovo digne svakog da pleše
2015-08-15
Nu, svadbe.
Ne mogu to smislit.
A tek njuz cajke na kvadrat.
Ne mogu to smislit.
A tek njuz cajke na kvadrat.
dijagram-
2015-08-09