cajke su ZLO
Page 34 of 49
Page 34 of 49 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 49
Re: cajke su ZLO
Nu, svadbe.
Ne mogu to smislit.
A tek njuz cajke na kvadrat.
Ne mogu to smislit.
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
..psoto s esjecam najbolej razdoblja druge polovice osamdesetih kad sam bio tinejđer...i izlazio vani...sjecam se da je najveci dio zenske populacije u zagrebu a vjerojatno i sire u ono vrijeme krajem osamdesetih tamo od 88-90 majvise brijao na dinu merlina,plavi orkestar,bajagu,crvenu jabuku i prljavce...muski dio populacije vecinom je brijao na psihomodo pop,prljavce,film...a dosta je bio popularan tada i slovenska grupa leibach...valjda zbog tog nekog avangardnog stila
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a sto s etice kafica..u to vrijeme ono najvecim dijelom su se vrtili bas dino merlin,hari mata hari,prljavci,bajaga,mišo,crvena jabuka..nenormalno bilo..
2015-09-08
Ja sam na svojoj svadbi morao intrvenirati jer je lik, vođa benda zabrijao na ove standardne bućkuriše...a na prezentaciji mi se pohvalio kako ima sve od rocka, a posebno ex-yu u malom prstu i da on na prvu procijeni senzibiltet publike te da ništa ne brinem jer je uostalom rođak Johnny Štulića...i krenu on sa Rozga, Zečić kurci palci, a na podiju ni muhe...e, kad sam ga u kurac stjerao i rekao da se uozbilji te da neću ćuti do kraja svadbe te pizdarije, sjetio se čak i Partibrejkersa na kraju, a ubio mi pir skoro...uglavnom, podij nakon svega bio krcat do 5, ekipa biseve žicala...
darth_vader-
2014-04-17
..jasambrand ne znam jesi li bas ono moja generacija tamo 87-91 kad sam najvise brijao...ako jesi onda bi s etrebao sjetiti mjuze po kaficima.. ...i vecinu pustanaj ovih koje sam nabrojao u prethodnom postu..ali mislim najvise je bila pustana crvena jabuka,prljavci i plavi orkestar..znali su neki ponekad pustiti i psihomodo pop da razbiju malo monolitnost mjuze u kaficu..
2015-09-08
dijagram wrote:Nu, svadbe.
Ne mogu to smislit.
Neki put moraš jednostavno pregrmjeti...mada više volim kod zubara ići...
darth_vader-
2014-04-17
Kad vidim gomilu na bilo kakvoj festi, domjenku, kako sjede, zderu, piju, ajmeeee.jasambrend wrote:dijagram wrote:Nu, svadbe.
Ne mogu to smislit.
A svadbe prica za sebe.
Ne idem uopce, bio na dvi tri koje nisam mogao odbiti.
Radije bih cistio javni wc, tako nesto.
Bljak.
dijagram-
2015-08-09
..od strane mjuze u to vrijeme najpopularniji su bili gun's 'n' roses...sto se tice pustanja u kaficima...u vecini slucjaeva
2015-09-08
vuksadinare wrote:..jasambrand ne znam jesi li bas ono moja generacija tamo 87-91 kad sam najvise brijao...ako jesi onda bi s etrebao sjetiti mjuze po kaficima.. ...i vecinu pustanaj ovih koje sam nabrojao u prethodnom postu..ali mislim najvise je bila pustana crvena jabuka,prljavci i plavi orkestar..znali su neki ponekad pustiti i psihomodo pop da razbiju malo monolitnost mjuze u kaficu..
Mlađi sam par godina, ali nije se tada toliko smeća slušalo sigurno...ovo danas nalikuje nuklearnoj kataklizmi...Rozga, Bačić, Mlađo, Zečić, a tek istočni napoj...čudi me da nema više suicida s kašikarama po klubovima...
darth_vader-
2014-04-17
dobro...sad ides u krajnost..nabrojao sam sto s etada vecinom slusalo...od zabavne muzike najpoplarniji su bili miso i oliver standardno..u to vrijemejasambrend wrote:vuksadinare wrote:..jasambrand ne znam jesi li bas ono moja generacija tamo 87-91 kad sam najvise brijao...ako jesi onda bi s etrebao sjetiti mjuze po kaficima.. ...i vecinu pustanaj ovih koje sam nabrojao u prethodnom postu..ali mislim najvise je bila pustana crvena jabuka,prljavci i plavi orkestar..znali su neki ponekad pustiti i psihomodo pop da razbiju malo monolitnost mjuze u kaficu..
Mlađi sam par godina, ali nije se tada toliko smeća slušalo sigurno...ovo danas nalikuje nuklearnoj kataklizmi...Rozga, Bačić, Mlađo, Zečić, a tek istočni napoj...čudi me da nema više suicida s kašikarama po klubovima...
2015-09-08
...dobro to vrijeme je bilo i vrijeme pocetka nacionalnih previranja...pa su prevladavale one rock popo grupe i pjevaci koji su znali u svoj repertoar ubaciti nesto nacionalnog stiha poput prljavaca recimo..uvjerljivo su oni bili najpopularniji po slusanosti i gledanosti na hr prostorima između 1988 i 1991...vrhunac im je bio 1989 i 1990...sa ružom..heroj ulice,marinom,vlakovi...i film je u to vrijeme isto poceo vracati staru slavu nekim pjesmama..
2015-09-08
ova pjesma prljavaca uz ružu i heroja ulice mi ej tada bila najdraza 'vlakovi..' jer je bila posvecena navijacima bbb i torcidi..posto je to tada bilo najcesce prijevozno sredstvo navijaca..
https://www.youtube.com/watch?v=Gnb8lWGVj5I
https://www.youtube.com/watch?v=Gnb8lWGVj5I
2015-09-08
koji stereotip, jebala te cajka i turbo folk kad se ne znaš opustiti betz njih. Iskreno meni se povraća na prve zvukove tog smeća i nakon darova obavezno odlazim iz svatova dočim bude prava tarapana kad tog smeća nije bilo pa smo htjeli tući i svirače u 5 ili 6 kad oće napraviti razlazdzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
Jedino ako na fešti nije bas 30 rokera pa im je ok.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
to ni istina,jasambrend wrote:dijagram wrote:Nu, svadbe.
Ne mogu to smislit.
pozivnica za pir= declaration of war
2014-04-16
ratni profiterivuksadinare wrote:...dobro to vrijeme je bilo i vrijeme pocetka nacionalnih previranja...pa su prevladavale one rock popo grupe i pjevaci koji su znali u svoj repertoar ubaciti nesto nacionalnog stiha poput prljavaca recimo..uvjerljivo su oni bili najpopularniji po slusanosti i gledanosti na hr prostorima između 1988 i 1991...vrhunac im je bio 1989 i 1990...sa ružom..heroj ulice,marinom,vlakovi...i film je u to vrijeme isto poceo vracati staru slavu nekim pjesmama..
2014-04-16
jasambrend wrote:Ja sam na svojoj svadbi morao intrvenirati jer je lik, vođa benda zabrijao na ove standardne bućkuriše...a na prezentaciji mi se pohvalio kako ima sve od rocka, a posebno ex-yu u malom prstu i da on na prvu procijeni senzibiltet publike te da ništa ne brinem jer je uostalom rođak Johnny Štulića...i krenu on sa Rozga, Zečić kurci palci, a na podiju ni muhe...e, kad sam ga u kurac stjerao i rekao da se uozbilji te da neću ćuti do kraja svadbe te pizdarije, sjetio se čak i Partibrejkersa na kraju, a ubio mi pir skoro...uglavnom, podij nakon svega bio krcat do 5, ekipa biseve žicala...
kod mene su se svi lijepo rasplesali što se kaže od 7 do 77... najviše doduše moja "mila" punica...
jasambrend wrote:vuksadinare wrote:..jasambrand ne znam jesi li bas ono moja generacija tamo 87-91 kad sam najvise brijao...ako jesi onda bi s etrebao sjetiti mjuze po kaficima.. ...i vecinu pustanaj ovih koje sam nabrojao u prethodnom postu..ali mislim najvise je bila pustana crvena jabuka,prljavci i plavi orkestar..znali su neki ponekad pustiti i psihomodo pop da razbiju malo monolitnost mjuze u kaficu..
šteta jebiga...
evo pižon je primjer toga o čemu pričam.
cajke mu popile mozak. Slušao cajke i oglupavio.
stvarno? ..a tko pjeva samo zabadava osim u humanitarne svrhe..od cega pjevaci zive?..zraka?aben wrote:ratni profiterivuksadinare wrote:...dobro to vrijeme je bilo i vrijeme pocetka nacionalnih previranja...pa su prevladavale one rock popo grupe i pjevaci koji su znali u svoj repertoar ubaciti nesto nacionalnog stiha poput prljavaca recimo..uvjerljivo su oni bili najpopularniji po slusanosti i gledanosti na hr prostorima između 1988 i 1991...vrhunac im je bio 1989 i 1990...sa ružom..heroj ulice,marinom,vlakovi...i film je u to vrijeme isto poceo vracati staru slavu nekim pjesmama..
2015-09-08
nisu samo cajke krive za njegovo stanje, u srbiji si čarobnjak ako izbjegneš sva sranja koja tamo trpaju u glave ko šrot guskama kad ih šopaju da dobiju na kilažimarcellus wrote:evo pižon je primjer toga o čemu pričam.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 34 of 49 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 41 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo