cajke su ZLO
Page 32 of 49
Page 32 of 49 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 40 ... 49
Re: cajke su ZLO
Kako ne prvo ona istraživanje iz zadra da vjernice duplo više vole cajke i sama dominacija crkve u zadnjih 30 godina imala je dva efekta širenje razbojništva i cajkimarcellus wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
kako je to asila povezo sa crkvom to samo on zna
meni ce ostat misterija
ja pokušavam skontat al niđe veze
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Kermit wrote:Kako ne prvo ona istraživanje iz zadra da vjernice duplo više vole cajke i sama dominacija crkve u zadnjih 30 godina imala je dva efekta širenje razbojništva i cajkimarcellus wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
A voliš ga i ti zabrazditi pa dokle ide...
darth_vader-
2014-04-17
gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzvmarcellus wrote:vuksadinare wrote:ne vidim nacin kako da sprijecis cajke..drzava tu nemoze nista...privatni vlasnici u svoje klubove mogu dovesti koga zele...sloboda trzijsta jbg..cajke se mogu odstraniti samo da s epromjeni ukus glazbe..a to ej jednostavno nemoguce
treba čudno pogledati svakog ko to sluša
ekskomunicirat ga iz društva
ne družit se s takvima odfrendat ih s fejsa
sramotit ih na svakom koraku i ismijavat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel ti negdje cujes da svecenici kazu..'ukradi'..kriminakl na ovi9m prostorima je od pamtivjeka pa i kad crkva nije imala moc..korijeni se vuku iz ljenosti,zivota kruha preko pogace..a ne zbog crkve...Kermit wrote:Kako ne prvo ona istraživanje iz zadra da vjernice duplo više vole cajke i sama dominacija crkve u zadnjih 30 godina imala je dva efekta širenje razbojništva i cajkimarcellus wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
2015-09-08
Ne, ako platis skipera da te vozi. Po pitanju preporucujem da iznajmis pedalinu.Hektorović wrote:nagovaram svoje iz amerike da iznajmimo fensi šmensi jedrilicu ovog ljeta... al možda bi nešto manje solo... Treba dozvola za upravljanje?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kermit wrote:Kako ne prvo ona istraživanje iz zadra da vjernice duplo više vole cajke i sama dominacija crkve u zadnjih 30 godina imala je dva efekta širenje razbojništva i cajkimarcellus wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
istraživanje JL
naravno da duplo više vjernika ide na cajke jer u zadru vjernika ima jedno osamdeset posto
i naravno da više ima hadezeovaca jer u zadru nitko ne glasa za sdp naročito mlađi od 60 a oni što slušaju cajke su 20 i nešto
a ne vidim dominaciju crkve, iskreno veći je utjecaj crkva imala u hrvatskoj osamdesetih nego danas, i to prilično veći
Moraš da lečiš uzrok a ne posledicu. Stoka koja ne sluša cajke je i dalje stoka. Cajke ili MTV hitovi, isti kurac.marcellus wrote:vuksadinare wrote:ne vidim nacin kako da sprijecis cajke..drzava tu nemoze nista...privatni vlasnici u svoje klubove mogu dovesti koga zele...sloboda trzijsta jbg..cajke se mogu odstraniti samo da s epromjeni ukus glazbe..a to ej jednostavno nemoguce
cajke nose najveci profit danas i to je to...zasto bi neki vlasnik kluba odrzavao koncert rockera kad mu profit nije zagarantiran..a moze biti samo na gubitku..vise mu se isplati da u klubu ima koncert cice trofrtaljke ili grdovica znajuci da ce napuniti klub i debelo zaraditi makar i sma vlasnik mozda ne slusao cajke ali jbg lova je lova..treba platiti osoblje,robu..a i sam d anesto zaradimarcellus wrote:Kermit wrote:Kako ne prvo ona istraživanje iz zadra da vjernice duplo više vole cajke i sama dominacija crkve u zadnjih 30 godina imala je dva efekta širenje razbojništva i cajkimarcellus wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
istraživanje JL
naravno da duplo više vjernika ide na cajke jer u zadru vjernika ima jedno osamdeset posto
i naravno da više ima hadezeovaca jer u zadru nitko ne glasa za sdp naročito mlađi od 60 a oni što slušaju cajke su 20 i nešto
a ne vidim dominaciju crkve, iskreno veći je utjecaj crkva imala u hrvatskoj osamdesetih nego danas, i to prilično veći
2015-09-08
vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
dzango wrote:Moraš da lečiš uzrok a ne posledicu. Stoka koja ne sluša cajke je i dalje stoka. Cajke ili MTV hitovi, isti kurac.marcellus wrote:vuksadinare wrote:ne vidim nacin kako da sprijecis cajke..drzava tu nemoze nista...privatni vlasnici u svoje klubove mogu dovesti koga zele...sloboda trzijsta jbg..cajke se mogu odstraniti samo da s epromjeni ukus glazbe..a to ej jednostavno nemoguce
nije baš posve isti al ajde sve je to komercijalno smeće
jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
2015-09-08
Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
ja sam na svadbi imao oko 150 ljudi i pustali smo sve i svasta...od narodnjaka,zabavne,rocka,tamburice pa i navijacke pjesme i svo smo se odlijepili i oni koji slusaju narodne i oni koji ne..vazno je da se tad dobro zabavis
2015-09-08
vuksadinare wrote:jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
i da je 300 bio bi isti repertoar
vjeruj mi da svi mogu plesat na elvisa a naročito na johnny b. good
Last edited by marcellus on Fri 4 May - 8:11; edited 1 time in total
I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
Jedino ako na fešti nije bas 30 rokera pa im je ok.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mogu ali neces samo pustat elvisa nakon nekog vremena isto dopizdi...mada reda radi nece to reci ali akd odu komentara sigurno iam svakakvih kao sto ej to uobicajno...tebi ce reci sve je bilo ok..a sto ce reci kad dođe doma drugi par opanakamarcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
vjeruj mi da svi mogu plesat na elvisa
2015-09-08
Nivo svrsti je isti. Problem nisu same cajke već vrednosni sistem i u skladu sa tim i stanje društva.marcellus wrote:dzango wrote:Moraš da lečiš uzrok a ne posledicu. Stoka koja ne sluša cajke je i dalje stoka. Cajke ili MTV hitovi, isti kurac.marcellus wrote:vuksadinare wrote:ne vidim nacin kako da sprijecis cajke..drzava tu nemoze nista...privatni vlasnici u svoje klubove mogu dovesti koga zele...sloboda trzijsta jbg..cajke se mogu odstraniti samo da s epromjeni ukus glazbe..a to ej jednostavno nemoguce
nije baš posve isti al ajde sve je to komercijalno smeće
Mogu. Dve pesme. I šta onda?marcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
dzango wrote:Nivo svrsti je isti. Problem nisu same cajke već vrednosni sistem i u skladu sa tim i stanje društva.
najgore što danas nikog nije sram nekih stvari. A trebalo bi biti.
dzango wrote:Mogu. Dve pesme. I šta onda?marcellus wrote:vuksadinare wrote:jbg ti si na svadbi imao mozda pedeest ili manje ljudi..a sto onaj koji iam npr 300...i od kojih mnogi ne slusaju rock stvari..onda trebas mixati malo onog malo ovog za svaciji ukus..a ipak na festama se moras raspojasati a ne razmisljati o glazbenom ukusu ili sto ti slusas ili neces..vazno je da potegnes i ko ce ti potezanje najbolje omogucitimarcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
mogu i do ujutro, to je puno bolja muzika za ples i puno veselija od bilo čega cajka
Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
Jedino ako na fešti nije bas 30 rokera pa im je ok.
Page 32 of 49 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 40 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
Page 32 of 49