cajke su ZLO
Page 18 of 49
Page 18 of 49 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 49
Re: cajke su ZLO
dijagram wrote:Naravno, ni kriminalci, lokalni mocnici, bogati poduzetnici tu ne pomazu,...previse je tog cuda, previseHektorović wrote:dijagram wrote:Svaki bi ju nogometas pozelio:)Hektorović wrote:reformator Jokić wrote:
Extra radio ima i extra voditeljke
a jbt može li što bez ove ecije...
Ova druga je generic cajka klub fufica...
Ima debeli manjak nogometaša koliko ovakvih ima...
Pa dobro, skoro svaka će ovako zgledat nakon šminkice, skupih krpica, kozmetičara, frizeraja,... ak se ima love i fillera...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
cajke su ok, osim kad su preglasne,
a i svaka druga vrst pjevanja i sviranja kad je glasna je iritantna
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
Dođe to s godinama.
Trinity-
2014-04-17
beeeeeeeeljTriny wrote:Leviathan2 wrote:cajke su ok, osim kad su preglasne,
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
Dođe to s godinama.
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
Dođe to s godinama.
Već sam odavno u toj fazi.
Trinity-
2014-04-17
a, ti si pobornik one kad uvatiš dite s cigaretima, da ih natiroš da popušu celu kutiju da in dojde slabo?dijagram wrote:mala me s 11 godina pitala sto su to cajkeaben wrote::(dijagram wrote:slusaju oni cajke zajedno:)aben wrote:vidi,Triny wrote:
:shame:
roditelji jedva da uopće moru utjecati na svoju dicu- u svemu osin u izboru glazbe i pušenju.
tu je stvor jasno uzročno posljedična, ono ča slušo roditelj, polazna je točka za razvoj ditetovog ukusa. sad, ako si ti slušala slavonske pisme, to je vrlo slično srbskoj glazbi..
cajke su užaš, ali kad ih slušaju muški.
kad ih slušaju žinske, unda je to strava i užas.
otvorim tube i utipkam i prvo sto je ispalo neko plasticno cudoviste srbaljsko, mislim karleusa
dijete kaze,ajmeeee, kakva je, sto to pjeva, kakva je to glazba
pa cajke
ok
nista vise nisam trebao :B-):
2014-04-16
aben wrote:drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni zapravo ne smeto da ljudi slušaju ča oće, pa taman i srbijansku glazbu,Triny wrote:Doduše, kod mene je i čardaš popularan...Triny wrote:Pa je, i glazba je slična...i govorimo ekavicom... :affraid:aben wrote:vidi,Triny wrote::shame:aben wrote:neotrinity ti si mi strahovito razočaranje,
molo ti slušo srbsku glazbu?!
ti znoš da si soma za to kriva?
roditelji jedva da uopće moru utjecati na svoju dicu- u svemu osin u izboru glazbe i pušenju.
tu je stvor jasno uzročno posljedična, ono ča slušo roditelj, polazna je točka za razvoj ditetovog ukusa. sad, ako si ti slušala slavonske pisme, to je vrlo slično srbskoj glazbi..
To bi valjda bilo ukusnije slušati...
Ili nešto bavarsko...baš onako zapadnocivilizacijski...
jedino bi bi zabrinut s roditeljskog aspekta zbog kulturnog kruga i konteksta ki neka glazba nosi. moja mati ocu nika ni oprostila utjecaj ki je izvrši no me zbog droge, alkohola i slobodne ljubavi ku je takova glazba nosila sa sobon.
ko ča sun već reko, malo toga moreš utjecati na svojoj dici, ali ono ča bi svaki angažironi roditelj mogo je zaštititi dicu od glazbe koja za sobun nosi ikonografiju debelih zlotnih kadena kolo vrota, žene obučene kako kurbe, kult lakih šoldov i velike potrošnje na felge, obsesivne rime, and such.
2014-04-16
Nema do cajke prvo ujutro prije mise Aca Lukas, ondader kada iđem u središnjicu Karlejuša pa nakon kratke stanke ustranci za kopanje nosa odem se pomolit na Oltar Domovine pa mi u mom đipu od benveja trešti Ceca nek' svi viđu da sam pravi Rvat domoljub i gospodn...
Brain32-
2014-04-15
ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:aben wrote:drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
2014-04-16
90-ih je u igri bio grunge, rock/hard rock se nastavio, punk se još držao, rap i hip-hop ali i house i techno na domaćoj sceni se probijao dance.Hektorović wrote:
Tvoja generacija je u biti prazni prostor između starijih i cajkaških milenijalaca... što se u biti slušalo 90tih?
2000 godine na norijadi kod jednog frenda doma na "pred-tulumu" je prvi put netko pustio Brenu, svi smo se razbježali ali ta kazeta je zapravo u mojim očima bila početak kraja, nakon toga je naviralo sve više dok nismo mi postali čudaci. Danas si alternativac ako slušaš EDM koji je u svijetu zapravo mainstream, hip-hop je mrtav, metal su "sotonisti"...
Šaptom smo pali, Zagreb je mrtav.
Brain32-
2014-04-15
ja inace nikad nisam volio glasnu muziku, iritantna mi je kao kad neko lupa cekicemTriny wrote:Daj, sjećam se svoje matere, non stop vikala stišaj, stišaj...Leviathan2 wrote:beeeeeeeeljTriny wrote:Leviathan2 wrote:cajke su ok, osim kad su preglasne,
dakle, uzivajte u tisini
moj savjet
Dođe to s godinama.
Već sam odavno u toj fazi.
u autu odmah pokvarim radio da se neko nebi zabunio pa isao prckat i navijat muziku :)
2000 godine na norijadi kod jednog frenda doma na "pred-tulumu" je prvi put netko pustio Brenu, svi smo se razbježali ali ta kazeta je zapravo u mojim očima bila početak kraja, nakon toga je naviralo sve više dok nismo mi postali čudaci. Danas si alternativac ako slušaš EDM koji je u svijetu zapravo mainstream, hip-hop je mrtav, metal su "sotonisti"...
Šaptom smo pali, Zagreb je mrtav.
Meni je općenito zanimljivo istražiti kako je cajka postala ovako dominantna. Što je bilo prije, kad je nastao rez. Ima štofa za ozbiljna istraživanja.
2018-04-10
[ltr]#EXTRAdan[/ltr] uz @ecija_ivusic
[ltr]#ExtraFM[/ltr] | muzika koja te pokreće [ltr]#Frekvencija[/ltr] 93.6MHz | 104.5MHz
[ltr]#ExtraFM[/ltr] | muzika koja te pokreće [ltr]#Frekvencija[/ltr] 93.6MHz | 104.5MHz
2018-04-10
Nešto me ništa od toga ne brine.aben wrote:meni zapravo ne smeto da ljudi slušaju ča oće, pa taman i srbijansku glazbu,Triny wrote:Doduše, kod mene je i čardaš popularan...Triny wrote:Pa je, i glazba je slična...i govorimo ekavicom...aben wrote:vidi,Triny wrote:
To bi valjda bilo ukusnije slušati...
Ili nešto bavarsko...baš onako zapadnocivilizacijski...
jedino bi bi zabrinut s roditeljskog aspekta zbog kulturnog kruga i konteksta ki neka glazba nosi. moja mati ocu nika ni oprostila utjecaj ki je izvrši no me zbog droge, alkohola i slobodne ljubavi ku je takova glazba nosila sa sobon.
ko ča sun već reko, malo toga moreš utjecati na svojoj dici, ali ono ča bi svaki angažironi roditelj mogo je zaštititi dicu od glazbe koja za sobun nosi ikonografiju debelih zlotnih kadena kolo vrota, žene obučene kako kurbe, kult lakih šoldov i velike potrošnje na felge, obsesivne rime, and such.
Eto, prije par dana se vratila iz Atene gdje je predstavljala svoj prvonagrađeni projekt u programu ERASMUS+, tema uvođenje inovacija i novih tehnologija s ciljem povećanja konkurentnosti i smanjenja troškova u proizvodnji .
Usput, stalno nešto radi pa si je sama platila i vozački.
Voli novac ,da ,i zna kako ga zaraditi.
Uglavnom, jako sam zadovoljna.
Trinity-
2014-04-17
Page 18 of 49 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 33 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke