cajke su ZLO
Page 41 of 49
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Re: cajke su ZLO
marcellus wrote:inače ispod bivše redakcije je bio bunga bunga noćni klub koji je imao takva cajka gostovanja vikendom
i u istom dvorištu maredo grill koji je bio ekstremno popularan za djevojačke večeri i slično, kao ono fine cure a raspašoj na narodnjake
zanimljivo uvijek je ženska klijentela to vikendom unajmljivala za neke svoje partije
Pa ženska klijentele i najviše okida na cajke...
muški su tu zbog pičetine i ...
Last edited by Hektorović on 5/5/2018, 18:29; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ovo sluša i gleda moja kćerkica.
Nije puno bolje od srpskih cajki.
Nije puno bolje od srpskih cajki.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni se čini kako su se te cajke zadnjih 5-6 godina dosta utišale. Stječem takav dojam u Osijeku jer ne sjećam se da se uopće organizira onaj Borbašev "Folk hit godine" u gradu kao što se organizirao tamo od 2004. do negdje 2010.marcellus wrote:https://narod.hr/hrvatska/cajke-simptom-balkanizacije-kulturnog-propadanja-hrvatske
moj komentar od prošlog tjedna
Odavno nisam bio na takvim mjestima, a i grad je propao zadnjih 7 godina pa s time valjda malo i ta glazba se utišala s obzirom koliko je bučna bila od sredine 2000-ih do danas.
Guest- Guest
Fénix wrote:Meni se čini kako su se te cajke zadnjih 5-6 godina dosta utišale. Stječem takav dojam u Osijeku jer ne sjećam se da se uopće organizira onaj Borbašev "Folk hit godine" u gradu kao što se organizirao tamo od 2004. do negdje 2010.marcellus wrote:https://narod.hr/hrvatska/cajke-simptom-balkanizacije-kulturnog-propadanja-hrvatske
moj komentar od prošlog tjedna
Odavno nisam bio na takvim mjestima, a i grad je propao zadnjih 7 godina pa s time valjda malo i ta glazba se utišala s obzirom koliko je bučna bila od sredine 2000-ih do danas.
Meni se štoviše čini da je cajka jača nego prije... Samo više je postala mainstream pa više nije neki šok...
A OS je totalno propao zbog iseljavanja mladih...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
A tko ste vi Héctor? Ne dođem 3-4 tjedna na forum, više ne znam tko su članovi.
Guest- Guest
Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
On epi, ero, ne zna se tko je gori:)
dijagram-
2015-08-09
Pa ono, nema me mjesec dana i sve drugačije na Vijestima, neki novi korisnici i to.dijagram wrote:Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
Upišeš u tražilicu "opušteno youtube" i dobiješ Acu Pejovića kao rezultat br. 1. 'Cepa' samo tako i možeš "vrtiti žarulje".
Last edited by Fénix on 5/5/2018, 20:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hint: skini aplikaciju Omiljeni radio i slušaj online.IamOneofYou wrote:meni u autu nevata na tu frenkveenciju ništa. samo za ZG :/
Trinity-
2014-04-17
dijagram wrote:Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
kako ide ono: ginem, ginem da ti skinem ....nema labavo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
Pjesma posvećena cajkarošicama. Umro sam kad sam slušao prije 7-8 godina.
Guest- Guest
eto mene iza nedjelje u zadar , prvo malo okrepe pa dalje na posao:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
dijagram-
2015-08-09
Bez okrjepe ništa :)dijagram wrote:eto mene iza nedjelje u zadar , prvo malo okrepe pa dalje na posao:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Tko bi bio, obican cajkaros.Fénix wrote:Ma nemam pojma jer sam puno stariji nego prije 10-15 godina pa više se ne krećem u tim krugovima kao prije da znam.
Proljeće je lijepo vrijeme, možeš se i okupati...javni se vrijeme je da mi pomalo pripremaš papire za uporabnu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo