cajke su ZLO
Page 15 of 49
Page 15 of 49 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 49
Re: cajke su ZLO
Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prckov wrote:jesi ti nju vidio samoreformator Jokić wrote:dijagram wrote:zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskog
neve, njen instagram tako izgleda
tu na forumu glumi intelektualku, a privatno je "divlja"
nemoj ti deda s njom
moze te i na drogu navest
sad će me demantirat
reć da sam sve izmislio, da sve je neistina
da nema instagram...
Guest- Guest
dobro ga skinuo, dobroepikur37 wrote:dijagram wrote:Treba doista imati vremena za takve trivijalnosti.epikur37 wrote:dijagram wrote:Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarijaepikur37 wrote:Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
Zato smo napredni
Kaže tip da je isprva imao otpor ali su mu se tijekom pisanja disertacije neke pjesme i svidjele te da je razumio fenomen i stavio ga u širi kontekst.
Ne razmisljam ni o Morisonovim tekstovima, a kamoli nekim cajkama:)
Kad smo kod Morrisona
https://www.youtube.com/watch?v=eBRYsAfchkY
pogleč.....pljunuto...čitava nova pjesma
car
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:
Inače u nedjelju me čeka ovo u Areni :)
mmm
tema su cajke
a ti promoviraš tu svoju Hippie kulturu iz 60ih
Guest- Guest
dijagram wrote:dobro ga skinuo, dobroepikur37 wrote:dijagram wrote:Treba doista imati vremena za takve trivijalnosti.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarija
Zato smo napredni
Kaže tip da je isprva imao otpor ali su mu se tijekom pisanja disertacije neke pjesme i svidjele te da je razumio fenomen i stavio ga u širi kontekst.
Ne razmisljam ni o Morisonovim tekstovima, a kamoli nekim cajkama:)
Kad smo kod Morrisona
https://www.youtube.com/watch?v=eBRYsAfchkY
pogleč.....pljunuto...čitava nova pjesma
car
ekstra
2015-08-06
ajde, za deset godina bit ce ti svejedno, a i roger ce biti pokojni:)epikur37 wrote:
mmm
dijagram-
2015-08-09
necereformator Jokić wrote:prckov wrote:jesi ti nju vidio samoreformator Jokić wrote:dijagram wrote:zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskog
neve, njen instagram tako izgleda
tu na forumu glumi intelektualku, a privatno je "divlja"
nemoj ti deda s njom
moze te i na drogu navest
sad će me demantirat
reć da sam sve izmislio, da sve je neistina
da nema instagram...
vidis da je utekla
ko srna po snijegu
2014-04-19
reformator Jokić wrote:epikur37 wrote:
mmm
tema su cajke
a ti promoviraš tu svoju Hippie kulturu iz 60ih
Od cajki volim sinanan sakića i to je to
2015-08-06
dijagram wrote:ajde, za deset godina bit ce ti svejedno, a i roger ce biti pokojni:)epikur37 wrote:
mmm
kaj god, ali Breath sam svirao na gitari...sjajna stvar....baš sam si htio ugoditi ovim koncertom a i pjesme koje će izvoditi su presjek i starih hitova...
2015-08-06
caj caj cajka iz novoga sada
2014-04-19
cajke su u sebi uvijek nosile futurizam, modernu, najavljivale budućnost
tako i danas, glas podsvjesti
Guest- Guest
reformator Jokić wrote:
Brena je autentična i dobro je pratila duh 80-ih, cijela ta produkcija sjeda na komercijalu američke mediokracije, telenovela Dallas i slično iz tog doba...odnosno novog doba, kad je puk i osrednjost isplivala.
2015-08-06
i kapa joj je u stilureformator Jokić wrote:
2014-04-19
marcellus wrote:cajke nisu samo cajke. Cajke su bolest.Painkiller wrote:Cajke su samo cajke. Ništa drugo.marcellus wrote:https://narod.hr/hrvatska/cajke-simptom-balkanizacije-kulturnog-propadanja-hrvatske
moj komentar od prošlog tjedna
Tko voli - nek izvoli.
Ja osobno ne podnosim klape. Nikako.
Cajke sam naučio tolerirati.
90-ih po raznim lječilištima i bolnicama.
Ti pišeš za portal koji živi od klikova na Zrinkino promoviranje kliničke paranoidne šizofrenije kao jedinog pravog i autentičnog katoličkog hrvatstva. A slijedeći ti je kolega nakon nje 'ravnozemljaš' Elvis Duspara. Pričaj mi o bolesti.
marcellus wrote:ni ja ne podnosim klape, ali klape su samo muzika, kulturološki one nisu neka strava, vezane su za regiju i malo misto.
Cajka je rocky horror picture show, cajka je razvaljivanje svega što je civilizirano i kulturno, cajke su kulturološka katastrofa razine černobila
Nije ti po histeriziranju ni francuska sobarica ravna Ogromna većina hrvatskih cajkoljubaca su deklarirani odani katolici i veliki Rvati. U čemu je onda problem?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:marcellus wrote:cajke nisu samo cajke. Cajke su bolest.Painkiller wrote:Cajke su samo cajke. Ništa drugo.marcellus wrote:https://narod.hr/hrvatska/cajke-simptom-balkanizacije-kulturnog-propadanja-hrvatske
moj komentar od prošlog tjedna
Tko voli - nek izvoli.
Ja osobno ne podnosim klape. Nikako.
Cajke sam naučio tolerirati.
90-ih po raznim lječilištima i bolnicama.
Ti pišeš za portal koji živi od klikova na Zrinkino promoviranje kliničke paranoidne šizofrenije kao jedinog pravog i autentičnog katoličkog hrvatstva. A slijedeći ti je kolega nakon nje 'ravnozemljaš' Elvis Duspara. Pričaj mi o bolesti.marcellus wrote:ni ja ne podnosim klape, ali klape su samo muzika, kulturološki one nisu neka strava, vezane su za regiju i malo misto.
Cajka je rocky horror picture show, cajka je razvaljivanje svega što je civilizirano i kulturno, cajke su kulturološka katastrofa razine černobila
Nije ti po histeriziranju ni francuska sobarica ravna Ogromna većina hrvatskih cajkoljubaca su deklarirani odani katolici i veliki Rvati. U čemu je onda problem?
je da sve ustaše na breninim koncertima
i ovdje ujkani brane cajku a ljevica to ne bi
_
_
narodnjaci vjerno prikazuju eros u narodu
ovima što su došli u gradove pred generaciju dvije pa sad slušaju Bethowena i klasiku to nije jasno
ne znaju više što je to strast, kad krv uzavrje, mlaki su i autistični
Guest- Guest
epikur37 wrote:
mmm
Ovo je za ekipu 50-60 :D Onako moji roditelji i to :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:Pervan Nostradamus
Al nevjerojatno je kako se već 30 godina u cajkama zadržala ta Tony Montana estetika.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
tehno je imao odličnih stvari - U-96, kraftwerk, yello
čak je i u hip hopu bilo jako dobrih stvari naročito u ranoj fazi iako je generalno estetika hip hopa srodna cajki ali daj poslušaj malo recimo NWA
cajka je esencija čistog neukusa
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
Page 15 of 49