cajke su ZLO
Page 14 of 49
Page 14 of 49 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 31 ... 49
Re: cajke su ZLO
zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskogreformator Jokić wrote:prckov wrote:
di nam je neve utekla
pravi se hrabra pa pobjegne bosa
otprilike ovako joj izgleda instagram
odmah znaš koji je to tip ženske i što voli
a vidiš i po glazbi koju sluša
adrenalin, uzbuđenje, brzina...
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
ja sam kul brodijagram wrote:Polako s mojom sekomprckov wrote:slatka siclaire wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:
jesam, braco--
malo zezam ljude
Ocu rec, zlo je to:)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:prckov wrote:naravno da imaTriny wrote:I ja sam mislila da je tragedija što moja sluša cajke, pa joj zabranila da pušta glasno, da se ne čuje iz stana, sramota , jel...Painkiller wrote:marcellus wrote:
moji starci su slušali stonese, ja clash, tragedija bi bila da moje kćerke počnu slušat cajke...
Ali i ona i njeni prijatelji, i moji nećaci , sve to sluša cajke.
I odlični su studenti na raznim tehničkim fakultetima, dobivaju nagrade na ERASMUS+ projektima, putuju na studijska putovanja,
rade preko student servisa...
Tako da reći da to slušaju samo prosti,prazni, plitki, neinteligentni ...naprosto nema temelja.
ima, ima. Možda nisu glupi ali su cijepljeni od dobrog ukusa
Kao i sve prethodne generacije prema ocjenama njihovih roditelja.
Guest- Guest
Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
suti dobro je toMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:jesam, braco--dijagram wrote:seko jes to ticlaire wrote:
sto je rec,..promjena
malo zezam ljude
Je. I ja sam zadnjih 12 godina bio Russel Crowe, samo malo pretjera s ugljikohidratima
ako slucajno ko bude snimo kakav film mozes bit statista
glumit bovu
2014-04-19
Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarijaepikur37 wrote:Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
Zato smo napredni
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskogreformator Jokić wrote:prckov wrote:
di nam je neve utekla
Made in Thailand
Guest- Guest
dijagram wrote:Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarijaepikur37 wrote:Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
Zato smo napredni
Kaže tip da je isprva imao otpor ali su mu se tijekom pisanja disertacije neke pjesme i svidjele te da je razumio fenomen i stavio ga u širi kontekst.
2015-08-06
ahareformator Jokić wrote:prckov wrote:
di nam je neve utekla
i ti velis sebi kad si to vidio
bolje da ja budem tajni agent
2014-04-19
prckov wrote:suti dobro je toMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:jesam, braco--dijagram wrote:
seko jes to ti
sto je rec,..promjena
malo zezam ljude
Je. I ja sam zadnjih 12 godina bio Russel Crowe, samo malo pretjera s ugljikohidratima
glumit bovu
Ja sam vec par puta statist bio molim lijepo
I to u poznatim filmovima/serijama!
Guest- Guest
dijagram wrote:zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskogreformator Jokić wrote:prckov wrote:
di nam je neve utekla
neve, njen instagram tako izgleda
tu na forumu glumi intelektualku, a privatno je "divlja"
Guest- Guest
https://www.shutterstock.com/image-vector/smiley-snake-108708650dijagram wrote:Polako s mojom sekomprckov wrote:slatka siclaire wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:
jesam, braco--
malo zezam ljude
Ocu rec, zlo je to:)
2014-04-12
claire wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:jesam, braco--dijagram wrote:seko jes to ticlaire wrote:
sto je rec,..promjena
malo zezam ljude
meh, prebrzo si se razotkrila
trebaš više glumiti tajnovitost, intrigu
Guest- Guest
Treba doista imati vremena za takve trivijalnosti.epikur37 wrote:dijagram wrote:Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarijaepikur37 wrote:Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
Zato smo napredni
Kaže tip da je isprva imao otpor ali su mu se tijekom pisanja disertacije neke pjesme i svidjele te da je razumio fenomen i stavio ga u širi kontekst.
Ne razmisljam ni o Morisonovim tekstovima, a kamoli nekim cajkama:)
dijagram-
2015-08-09
opaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:suti dobro je toMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:
jesam, braco--
malo zezam ljude
glumit bovu
jos koji put i autograme ce ti trazit
2014-04-19
prckov wrote:opaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:suti dobro je toMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
jesi to ti stvarno
glumit bovu
A neće jebiga. Kako je reklo....cijeni se moj rustikalni zapušteni stil a ne ton glasa
Guest- Guest
rođeni ekstrovertreformator Jokić wrote:claire wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:jesam, braco--dijagram wrote:
seko jes to ti
sto je rec,..promjena
malo zezam ljude
meh, prebrzo si se razotkrila
trebaš više glumiti tajnovitost, intrigu
2014-04-12
jesi ti nju vidio samoreformator Jokić wrote:dijagram wrote:zgodna curka, nemoj rec da je musko, oca im jebem muskog
neve, njen instagram tako izgleda
tu na forumu glumi intelektualku, a privatno je "divlja"
nemoj ti deda s njom
moze te i na drogu navest
2014-04-19
dijagram wrote:Treba doista imati vremena za takve trivijalnosti.epikur37 wrote:dijagram wrote:Zasto ne, vecina nasih doktorata je na temi socijalistickog samoupravljanja ili slicnih idiotarijaepikur37 wrote:Ima neki lik, napisao je prvi hrvatski doktorat studiju o narodnoj glazbi. bilo u subotnjem vecernjem.
Zato smo napredni
Ne razmisljam ni o Morisonovim tekstovima, a kamoli nekim cajkama:)
Kad smo kod Morrisona
https://www.youtube.com/watch?v=eBRYsAfchkY
pogleč.....pljunuto...čitava nova pjesma
car
2015-08-06
ma ne znaju oni sta je kvalitetMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:opaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:suti dobro je toMaximusDecimusMiridije wrote:
glumit bovu
A neće jebiga. Kako je reklo....cijeni se moj rustikalni zapušteni stil a ne ton glasa
reci im da sam im ja reko
2014-04-19
Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
Nije to fenomen samo kod nas...
2015-08-06
Page 14 of 49 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 31 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke