cajke su ZLO
Page 16 of 49
Page 16 of 49 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 32 ... 49
Re: cajke su ZLO
epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
tehno je imao odličnih stvari - U-96, kraftwerk, yello
čak je i u hip hopu bilo jako dobrih stvari naročito u ranoj fazi iako je generalno estetika hip hopa srodna cajki ali daj poslušaj malo recimo NWA
cajka je esencija čistog neukusa
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
2014-04-16
neotrinity ti si mi strahovito razočaranje,
molo ti slušo srbsku glazbu?!
ti znoš da si soma za to kriva?
2014-04-16
Ceca uopće nije trash!vuksadinare wrote:gori trash od cece..aj dobrojastreb wrote:Osim toga zar nije još gori trash ono što izvode Stavros,Lidija Bačić, Nives Celzijus i Grdović? Budimo iskreni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ceca uopće nije trash!vuksadinare wrote:gori trash od cece..aj dobrojastreb wrote:Osim toga zar nije još gori trash ono što izvode Stavros,Lidija Bačić, Nives Celzijus i Grdović? Budimo iskreni.
Borat
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ceca je krajem 80-tih počela karijeru kao tipična folk zvijerzda rtoga doba.
Međutim sredinom 90-tih ona izlazi iz tih okvira. Za nju pišu najbolji srpski tekstopisci i aranžeri. za nju je tekstove pisao i Čorba.
Cecu ne možemo trpati u isti koš sa Milom Kitićem,Mitrom Mirićem, ili Stojom.
Uostalom kako sam već (na)pisao,veći su šund Jasmin AStavros,Lidija Bačić ili Mlasden Grdović
Međutim sredinom 90-tih ona izlazi iz tih okvira. Za nju pišu najbolji srpski tekstopisci i aranžeri. za nju je tekstove pisao i Čorba.
Uostalom kako sam već (na)pisao,veći su šund Jasmin AStavros,Lidija Bačić ili Mlasden Grdović
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Međutim sredinom 90-tih ona izlazi iz tih okvira. Za nju pišu najbolji srpski tekstopisci i aranžeri. za nju je tekstove pisao i Čorba.
Čorba je pisao ne samo tekstove nego i pjesme za čitavu hrpu netalentiranih narodnjaka. Zapravo, takve netalentirane se najlakše moglo prepoznati po tome da su im tekstove pisali ili Čorba ili Marina Tuicaković.
Čorba je od toga pravio viceve pred novinarima pa je govorio kako je svima prodavao istu pjesmu, samo je mijenjao raspored akorda i na taj način zaradio ogromne novce za ništa.
Guest- Guest
marcellus wrote:Painkiller wrote:Cajke su samo cajke. Ništa drugo.marcellus wrote:https://narod.hr/hrvatska/cajke-simptom-balkanizacije-kulturnog-propadanja-hrvatske
moj komentar od prošlog tjedna
Tko voli - nek izvoli.
Ja osobno ne podnosim klape. Nikako.
Cajke sam naučio tolerirati.
90-ih po raznim lječilištima i bolnicama.
cajke nisu samo cajke. Cajke su bolest.
ni ja ne podnosim klape, ali klape su samo muzika, kulturološki one nisu neka strava, vezane su za regiju i malo misto.
Cajka je rocky horror picture show, cajka je razvaljivanje svega što je civilizirano i kulturno, cajke su kulturološka katastrofa razine černobila
Da, i? Pa zivis na jebenom balkanu...kulturoloskom...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Ceca je krajem 80-tih počela karijeru kao tipična folk zvijerzda rtoga doba.
Bačićka je cajka, ko i Šuputica...
S time što Šuputica bar ima par većih hitova
2018-04-10
Ja sam danas slušao dio radnog vremena, nakon marende, onako da ne propustim taj provijesni dan. Ja i kolege smo se uglanvom smijali na određene tekstove, ništa strašno.
claire wrote:rođeni ekstrovertreformator Jokić wrote:claire wrote:prckov wrote:jesi to ti stvarnoclaire wrote:
jesam, braco--
malo zezam ljude
meh, prebrzo si se razotkrila
trebaš više glumiti tajnovitost, intrigu
Megi, dedu i Yodu uvijek najteze prepoznam kad se preruse...:)
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Inače u nedjelju me čeka ovo u Areni :)
mmm
Ovo je za ekipu 50-60 :D Onako moji roditelji i to :D :D
Ma ovo je klasika, vrhunska. Kad bolje pogledam i ja sam 40+ doduse samo 3 mjeseca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
mmm
Ma ovo je klasika, vrhunska. Kad bolje pogledam i ja sam 40+ doduse samo 3 mjeseca.
Tvoja generacija je u biti prazni prostor između starijih i cajkaških milenijalaca... što se u biti slušalo 90tih?
2018-04-10
marcellus wrote:epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
tehno je imao odličnih stvari - U-96, kraftwerk, yello
čak je i u hip hopu bilo jako dobrih stvari naročito u ranoj fazi iako je generalno estetika hip hopa srodna cajki ali daj poslušaj malo recimo NWA
cajka je esencija čistog neukusa
Ma u svemu se moze izdvojiti ponesto ali generalno glazba se prilicno srozala od kraja 80ih pa ovamo.
2015-08-06
jastreb wrote:Ceca je krajem 80-tih počela karijeru kao tipična folk zvijerzda rtoga doba.
Ko što kažu od cvetka zanovetka do mafijske kume :D
No opet, Ceci je presudnu ulogu igrao Arkan, koji je bio ideal srba 90tih...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
mmm
Tvoja generacija je u biti prazni prostor između starijih i cajkaških milenijalaca... što se u biti slušalo 90tih?
Dobro si rekao...a slusali smo staru slavu 80ih i grunge i alter rock pocetka 90-ih. Zadnji trzaji.Nirvana je bila zadnji veliki rock bend.
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Dobro si rekao...a slusali smo staru slavu 80ih i grunge i alter rock pocetka 90-ih. Zadnji trzaji.Nirvana je bila zadnji veliki rock bend.
Procjep između GenX i Milenijalsa. S time što je u nas znatno drugačije nego na zapadu. Mene su ti zadnji trzaji već bili prošli...
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
mmm
Wtf!? Pa baš Nirvana od 800 boljih bendova iz tog razdoblja...
darth_vader-
2014-04-17
jastreb wrote:Ceca uopće nije trash!vuksadinare wrote:gori trash od cece..aj dobrojastreb wrote:Osim toga zar nije još gori trash ono što izvode Stavros,Lidija Bačić, Nives Celzijus i Grdović? Budimo iskreni.
nije trash jer ona vjerojatno ni ne zna engleski, nego smeće, oliti srpski đubre...
aben wrote:neotrinity ti si mi strahovito razočaranje,
Trinity-
2014-04-17
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Procjep između GenX i Milenijalsa. S time što je u nas znatno drugačije nego na zapadu. Mene su ti zadnji trzaji već bili prošli...
Meni je drago da sam uhvatio taj zadnji vlak i na njemu odrastao....poslije je dolazilo samo gore. Tocno taj procjep izmedju analognog i digitalnog :D
2015-08-06
Page 16 of 49 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 32 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo