ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

cajke su ZLO

Page 9 of 49 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49  Next

Go down

cajke su ZLO - Page 9 Empty Re: cajke su ZLO

Post by Kermit 3/5/2018, 12:15

Hektorović wrote:
kofein wrote:
Hektorović wrote:
Kermit wrote:ovo je već druga ili treća generacija cajkaroša i sve je gore, čak je u srbiji to na izlasku u hrvatskoj je ono kao neka droga za koju svi kažu da ne slušaju a svi slušaju, pa vidi samo skupove HDZ-a svi ustaše a vade sisu na najgoru četnikušu

Srbi su music agnostici, samo nek se svira... u Nišu gdje se u BG smatra da je najveća seljadija imaš de facto najveći jazz festival u europi...

Bio 2X

Onda znaš kako izgleda...

U ZG bi na isto skupio 50tak ljudi max...
Naravno kada srbi cijene donekle kulturu a još više prave famu, a hrvati ju doživljaju kao proizvod (sapun npr.) i da budu viđeni. da ne govorim da nitko neće platiti ulaznicu

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 3/5/2018, 12:17

inače dodatna grozota na samu muziku je što i sam te cajke nemaju ni sluha ni glasa upravo pustio par sekundi ovog gore što god je pa to bi koza bolje odmeketala i vjerojatno bi imala ugodniji glas od ove debeloguze fufe

zvonko bogdan je starship enterprise za nju, i da to je starogradska u biti

Last edited by marcellus on 3/5/2018, 12:18; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Kermit 3/5/2018, 12:17

Hektorović wrote:
Kermit wrote:Nišvil, bio sam u Niš i moram reći da u širem centru nemaš niti jednu kafanu sa ovim sranjima niti jednu, ili tamburaši-trubači ili pop ili pank + metalike ili neki house
 e pa to je stvar... A Niš je po ovima sa sjevera "seljačka palanka"...
Ne znam baš, to hrvati misle za sve druge, zato i imaš opće propadanje, zapravo to lažno visoko mišljnje bez ikakvog opravdanja ili razloga je krivac ovoga svega
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:17

kofein wrote:

Na "Incognito" je došlo stotine Bugara, Grka i Rumunja.   Napravili su jeben festival.

Pa koliko znam iz godine u godinu su sve jači... 

U nas bi te gledali ko budalu sa sličnom incijativom...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2018, 12:19

Hektorović wrote:
kofein wrote:

Na "Incognito" je došlo stotine Bugara, Grka i Rumunja.   Napravili su jeben festival.

Nije bilo četnika, sve kulturan svijet.  Pizzon sve promatrao sa solitera.     bom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:19

Kermit wrote:Naravno kada srbi cijene donekle kulturu a još više prave famu, a hrvati ju doživljaju kao proizvod (sapun npr.) i da budu viđeni. da ne govorim da nitko neće platiti ulaznicu

indolentni mužeki
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:21

Kermit wrote:Pobjeda plemena i Karaćija nad zadrugom i društvom i dokaz da povijest nije linearna čak što više da je propadanje

Dekadencija i propadanje...

Last edited by Hektorović on 3/5/2018, 12:22; edited 1 time in total
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:22

marcellus wrote:inače dodatna grozota na samu muziku je što i sam te cajke nemaju ni sluha ni glasa upravo pustio par sekundi ovog gore što god je pa to bi koza bolje odmeketala i vjerojatno bi imala ugodniji glas od ove debeloguze fufe

zvonko bogdan je starship enterprise za nju, i da to je starogradska u biti

Možeš mislit kako zvuče bez autotunea...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2018, 12:24

Prožima inteligencijom  :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:24

kofein wrote:

Nije bilo četnika, sve kulturan svijet.  Pizzon sve promatrao sa solitera.     bom

I masa mladih, veselo, općenito živo. Ne mrtvo i protokolarno kao naši "kulturni" festivali tipa Dubrovačkih ljetnih igara ili Splitskog ljeta...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Kermit 3/5/2018, 12:26

Hektorović wrote:
kofein wrote:

Kod nas bi ti došlo 50+ preseratora a svi ostali bi gledali sa podsmijehom, kod njih svi dođu da podrže nešto tako veliko u njihovom gradu, a i kad imaš godinama festival ti educiraš građane i ljudi zavole jazz naravno ism ako ne zavoeš samo john zorna i ona eksperimentalna sranja...kod nas je to smiješno kao i knjiga, strip, škola osim ako nije za neki posao preko veze, osim toga Crkva smatra Jazz satanskom muzikom zeru manje od slayera ili Gorghota, biskupska konferencija sigurno više voli da u mladih hrvata i hrvatica svira Goga I buba nego Charlie Parker, amin
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 3/5/2018, 12:29

Hektorović wrote:
kofein wrote:

I masa mladih, veselo, općenito živo. Ne mrtvo i protokolarno kao naši "kulturni" festivali tipa Dubrovačkih ljetnih igara ili Splitskog ljeta...
Hrvati cijene formu a sadržaj smatraju za posve nebitno, čak štetno za formu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 3/5/2018, 12:42

Kermit wrote:
Hektorović wrote:
kofein wrote:Kod nas bi ti došlo 50+ preseratora a svi ostali bi gledali sa podsmijehom, kod njih svi dođu da podrže nešto tako veliko u njihovom gradu, a i kad imaš godinama festival ti educiraš građane i ljudi zavole jazz naravno ism ako ne zavoeš samo john zorna i ona eksperimentalna sranja...kod nas je to smiješno kao i knjiga, strip, škola osim ako nije za neki posao preko veze, osim toga Crkva smatra Jazz satanskom muzikom zeru manje od slayera ili Gorghota, biskupska konferencija sigurno više voli da u mladih hrvata i hrvatica svira Goga I buba nego Charlie Parker, amin

50 preseratora koji su prijatelji 5 preseratora organizatora koji pozovu ta eksperimentalna sranja samo da se prave pametnima. Na kraju se uzme dobra lovica od grada/ministarstva. Ko što kažeš, važna je samo forma.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Trinity 3/5/2018, 12:59

Painkiller wrote:
marcellus wrote:

moji starci su slušali stonese, ja clash, tragedija bi bila da moje kćerke počnu slušat cajke...

I ja sam mislila da je tragedija što moja sluša cajke, pa joj zabranila da pušta glasno, da se ne čuje iz stana, sramota , jel...
Ali i ona i njeni prijatelji, i moji nećaci , sve to sluša cajke.
I odlični su studenti na raznim tehničkim fakultetima, dobivaju nagrade na ERASMUS+ projektima, putuju na studijska putovanja,
rade preko student servisa...
Tako da reći da to slušaju samo prosti,prazni, plitki, neinteligentni ...naprosto nema temelja.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/5/2018, 13:04

Triny wrote:
Tako da reći da to slušaju samo prosti,prazni, plitki, neinteligentni ...naprosto nema temelja.

Ponavljam, prije svega je riječ o tzv. sukobu generacija. Kroz to je prošla ne samo hippie generacija iz šezdesetih koja je slušala rock, a njihovi roditelji koje je rock užasavao šlagere, nego praktički sve prije njih i sve poslije njih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 3/5/2018, 13:15

Evo ga :)

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-hrvatska/1488-radio-extra-fm-zagreb-uzivo-online.html

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by neva 3/5/2018, 13:18

marcellus wrote:Cajka je rocky horror picture show, cajka je razvaljivanje svega što je civilizirano i kulturno, cajke su kulturološka katastrofa razine černobila
mora da je ovo dolje napravio neki tvoj istomišljenik :W :)

cajke su ZLO - Page 9 Oruc5beje-za-masovno-unic5a1tenje
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 3/5/2018, 13:21

Kermit wrote:cajke su ZLO - Page 9 Avatar92
[size=14][size=15]nijetako2 days ago
za mene Zapad i zapadna, odnosno anglosakonska glazba nisu uzor kulture, zato mi nije jasno zašto bi Led Zeppelin i Clash, koje autor spominje u članku, kao nekakvu kulturnu "urbanu" glazbu, trebali biti uzor? I po čenu su oni bolji od tzv. cajki? Da podsjetim da su Led Zepellin koketirali sa sotonizmom,, 70-ih godina, kao i mnoge druge tadašnje aglosaksonske grupe. A i Led Zepelin i navodni punkeri iz Clasha, i sve ostale velike i slavne anglosakonske grupe i pjevači su zapravo oduvijek bili samo propaganmdisti zapadne antikršćanske elite. Sve to navodo "buntovništvo", najprije pojavom rocka and rolla, pa onda beat glazbe 60-ih godina, pa onda heavy metala, pa punka, pa hip hopa, pa onda grunge rocka itd.. sve je to bilo lažno buntovništvo, sve je to bila laž i prevara, svi su oni bili produkti elite. Za manipuliranje mladim ljudima, Zato je angklosakonska glazba, po meni opasnija nego tzv. cajke i ostali balkanski kič[/size][/size]
podrška cajkama i Radio Mariji, sve ostalo je toksični antikršćanski otpad koji treba zabraniti Suspect
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 3/5/2018, 13:30

Hektorović wrote:50 preseratora koji su prijatelji 5 preseratora organizatora koji pozovu ta eksperimentalna sranja samo da se prave pametnima. Na kraju se uzme dobra lovica od grada/ministarstva. Ko što kažeš, važna je samo forma.
.. i progresivnost, 'pomicanje granica', reinterpretacija ili kako već sve ne zovu manjak ideja, truda, tehnike i talenta
prije nešto godina, koncert muzičkog djela čini mi se avangardnog i pokojnog Johna Cagea: u mračnoj prostoriji po podu je bilo poredano sotinjak tranzistora i svaki je glasno svirao neku svoju muziku
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Trinity 3/5/2018, 13:32

slidingdoorsoperator wrote:
Triny wrote:

Ponavljam, prije svega je riječ o tzv. sukobu generacija. Kroz to je prošla ne samo hippie generacija iz šezdesetih koja je slušala rock, a njihovi roditelji koje je rock užasavao šlagere, nego praktički sve prije njih i sve poslije njih.
Kad Marcove kćeri odrastu slušat će se nešto još "gore".
Još će plakati za cajkama. :)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by prckov 3/5/2018, 13:35

Triny wrote:
Painkiller wrote:
marcellus wrote:

moji starci su slušali stonese, ja clash, tragedija bi bila da moje kćerke počnu slušat cajke...

I ja sam mislila da je tragedija što moja sluša cajke, pa joj zabranila da pušta glasno, da se ne čuje iz stana, sramota , jel...
Ali i ona i njeni prijatelji, i moji nećaci , sve to sluša cajke.
I odlični su studenti na raznim tehničkim fakultetima, dobivaju nagrade na ERASMUS+ projektima, putuju na studijska putovanja,
rade preko student servisa...
naravno da ima
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 49 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49  Next

Back to top

- Similar topics