cajke su ZLO
Page 9 of 49
Page 9 of 49 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49
Re: cajke su ZLO
Naravno kada srbi cijene donekle kulturu a još više prave famu, a hrvati ju doživljaju kao proizvod (sapun npr.) i da budu viđeni. da ne govorim da nitko neće platiti ulaznicuHektorović wrote:kofein wrote:Hektorović wrote:Kermit wrote:ovo je već druga ili treća generacija cajkaroša i sve je gore, čak je u srbiji to na izlasku u hrvatskoj je ono kao neka droga za koju svi kažu da ne slušaju a svi slušaju, pa vidi samo skupove HDZ-a svi ustaše a vade sisu na najgoru četnikušu
Srbi su music agnostici, samo nek se svira... u Nišu gdje se u BG smatra da je najveća seljadija imaš de facto najveći jazz festival u europi...
Bio 2X
Onda znaš kako izgleda...
U ZG bi na isto skupio 50tak ljudi max...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
inače dodatna grozota na samu muziku je što i sam te cajke nemaju ni sluha ni glasa upravo pustio par sekundi ovog gore što god je pa to bi koza bolje odmeketala i vjerojatno bi imala ugodniji glas od ove debeloguze fufe
zvonko bogdan je starship enterprise za nju, i da to je starogradska u biti
Last edited by marcellus on 3/5/2018, 12:18; edited 1 time in total
Ne znam baš, to hrvati misle za sve druge, zato i imaš opće propadanje, zapravo to lažno visoko mišljnje bez ikakvog opravdanja ili razloga je krivac ovoga svegaHektorović wrote:e pa to je stvar... A Niš je po ovima sa sjevera "seljačka palanka"...Kermit wrote:Nišvil, bio sam u Niš i moram reći da u širem centru nemaš niti jednu kafanu sa ovim sranjima niti jednu, ili tamburaši-trubači ili pop ili pank + metalike ili neki house
Kermit-
2014-04-17
kofein wrote:
Na "Incognito" je došlo stotine Bugara, Grka i Rumunja. Napravili su jeben festival.
Pa koliko znam iz godine u godinu su sve jači...
U nas bi te gledali ko budalu sa sličnom incijativom...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:kofein wrote:
Na "Incognito" je došlo stotine Bugara, Grka i Rumunja. Napravili su jeben festival.
Nije bilo četnika, sve kulturan svijet. Pizzon sve promatrao sa solitera.
Guest- Guest
Kermit wrote:Naravno kada srbi cijene donekle kulturu a još više prave famu, a hrvati ju doživljaju kao proizvod (sapun npr.) i da budu viđeni. da ne govorim da nitko neće platiti ulaznicu
indolentni mužeki
2018-04-10
Kermit wrote:Pobjeda plemena i Karaćija nad zadrugom i društvom i dokaz da povijest nije linearna čak što više da je propadanje
Dekadencija i propadanje...
Last edited by Hektorović on 3/5/2018, 12:22; edited 1 time in total
2018-04-10
marcellus wrote:inače dodatna grozota na samu muziku je što i sam te cajke nemaju ni sluha ni glasa upravo pustio par sekundi ovog gore što god je pa to bi koza bolje odmeketala i vjerojatno bi imala ugodniji glas od ove debeloguze fufe
Možeš mislit kako zvuče bez autotunea...
2018-04-10
kofein wrote:
I masa mladih, veselo, općenito živo. Ne mrtvo i protokolarno kao naši "kulturni" festivali tipa Dubrovačkih ljetnih igara ili Splitskog ljeta...
2018-04-10
Kod nas bi ti došlo 50+ preseratora a svi ostali bi gledali sa podsmijehom, kod njih svi dođu da podrže nešto tako veliko u njihovom gradu, a i kad imaš godinama festival ti educiraš građane i ljudi zavole jazz naravno ism ako ne zavoeš samo john zorna i ona eksperimentalna sranja...kod nas je to smiješno kao i knjiga, strip, škola osim ako nije za neki posao preko veze, osim toga Crkva smatra Jazz satanskom muzikom zeru manje od slayera ili Gorghota, biskupska konferencija sigurno više voli da u mladih hrvata i hrvatica svira Goga I buba nego Charlie Parker, aminHektorović wrote:kofein wrote:
Kermit-
2014-04-17
Hrvati cijene formu a sadržaj smatraju za posve nebitno, čak štetno za formuHektorović wrote:kofein wrote:
I masa mladih, veselo, općenito živo. Ne mrtvo i protokolarno kao naši "kulturni" festivali tipa Dubrovačkih ljetnih igara ili Splitskog ljeta...
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Hektorović wrote:kofein wrote:Kod nas bi ti došlo 50+ preseratora a svi ostali bi gledali sa podsmijehom, kod njih svi dođu da podrže nešto tako veliko u njihovom gradu, a i kad imaš godinama festival ti educiraš građane i ljudi zavole jazz naravno ism ako ne zavoeš samo john zorna i ona eksperimentalna sranja...kod nas je to smiješno kao i knjiga, strip, škola osim ako nije za neki posao preko veze, osim toga Crkva smatra Jazz satanskom muzikom zeru manje od slayera ili Gorghota, biskupska konferencija sigurno više voli da u mladih hrvata i hrvatica svira Goga I buba nego Charlie Parker, amin
50 preseratora koji su prijatelji 5 preseratora organizatora koji pozovu ta eksperimentalna sranja samo da se prave pametnima. Na kraju se uzme dobra lovica od grada/ministarstva. Ko što kažeš, važna je samo forma.
2018-04-10
I ja sam mislila da je tragedija što moja sluša cajke, pa joj zabranila da pušta glasno, da se ne čuje iz stana, sramota , jel...Painkiller wrote:marcellus wrote:
moji starci su slušali stonese, ja clash, tragedija bi bila da moje kćerke počnu slušat cajke...
Ali i ona i njeni prijatelji, i moji nećaci , sve to sluša cajke.
I odlični su studenti na raznim tehničkim fakultetima, dobivaju nagrade na ERASMUS+ projektima, putuju na studijska putovanja,
rade preko student servisa...
Tako da reći da to slušaju samo prosti,prazni, plitki, neinteligentni ...naprosto nema temelja.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:
Tako da reći da to slušaju samo prosti,prazni, plitki, neinteligentni ...naprosto nema temelja.
Ponavljam, prije svega je riječ o tzv. sukobu generacija. Kroz to je prošla ne samo hippie generacija iz šezdesetih koja je slušala rock, a njihovi roditelji koje je rock užasavao šlagere, nego praktički sve prije njih i sve poslije njih.
Guest- Guest
Evo ga :)
http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-hrvatska/1488-radio-extra-fm-zagreb-uzivo-online.html
http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-hrvatska/1488-radio-extra-fm-zagreb-uzivo-online.html
mora da je ovo dolje napravio neki tvoj istomišljenikmarcellus wrote:Cajka je rocky horror picture show, cajka je razvaljivanje svega što je civilizirano i kulturno, cajke su kulturološka katastrofa razine černobila
neva- Posts : 4367
2014-04-12
podrška cajkama i Radio Mariji, sve ostalo je toksični antikršćanski otpad koji treba zabranitiKermit wrote:
[size=14][size=15]nijetako2 days ago
za mene Zapad i zapadna, odnosno anglosakonska glazba nisu uzor kulture, zato mi nije jasno zašto bi Led Zeppelin i Clash, koje autor spominje u članku, kao nekakvu kulturnu "urbanu" glazbu, trebali biti uzor? I po čenu su oni bolji od tzv. cajki? Da podsjetim da su Led Zepellin koketirali sa sotonizmom,, 70-ih godina, kao i mnoge druge tadašnje aglosaksonske grupe. A i Led Zepelin i navodni punkeri iz Clasha, i sve ostale velike i slavne anglosakonske grupe i pjevači su zapravo oduvijek bili samo propaganmdisti zapadne antikršćanske elite. Sve to navodo "buntovništvo", najprije pojavom rocka and rolla, pa onda beat glazbe 60-ih godina, pa onda heavy metala, pa punka, pa hip hopa, pa onda grunge rocka itd.. sve je to bilo lažno buntovništvo, sve je to bila laž i prevara, svi su oni bili produkti elite. Za manipuliranje mladim ljudima, Zato je angklosakonska glazba, po meni opasnija nego tzv. cajke i ostali balkanski kič[/size][/size]
2014-04-12
.. i progresivnost, 'pomicanje granica', reinterpretacija ili kako već sve ne zovu manjak ideja, truda, tehnike i talentaHektorović wrote:50 preseratora koji su prijatelji 5 preseratora organizatora koji pozovu ta eksperimentalna sranja samo da se prave pametnima. Na kraju se uzme dobra lovica od grada/ministarstva. Ko što kažeš, važna je samo forma.
prije nešto godina, koncert muzičkog djela čini mi se avangardnog i pokojnog Johna Cagea: u mračnoj prostoriji po podu je bilo poredano sotinjak tranzistora i svaki je glasno svirao neku svoju muziku
2014-04-12
Kad Marcove kćeri odrastu slušat će se nešto još "gore".slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:
Ponavljam, prije svega je riječ o tzv. sukobu generacija. Kroz to je prošla ne samo hippie generacija iz šezdesetih koja je slušala rock, a njihovi roditelji koje je rock užasavao šlagere, nego praktički sve prije njih i sve poslije njih.
Još će plakati za cajkama.
Trinity-
2014-04-17
naravno da imaTriny wrote:I ja sam mislila da je tragedija što moja sluša cajke, pa joj zabranila da pušta glasno, da se ne čuje iz stana, sramota , jel...Painkiller wrote:marcellus wrote:
moji starci su slušali stonese, ja clash, tragedija bi bila da moje kćerke počnu slušat cajke...
Ali i ona i njeni prijatelji, i moji nećaci , sve to sluša cajke.
I odlični su studenti na raznim tehničkim fakultetima, dobivaju nagrade na ERASMUS+ projektima, putuju na studijska putovanja,
rade preko student servisa...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 9 of 49 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo