Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
pa ja jesam za to da budu svoji, neka budu svoji i maknu se sa scene konačno.vuksadinare wrote:ako si gledala velo misto a jesi evo jedne usporedbe..'kad su svađali oko toga treba li hajduk igrati protiv talijanske rome s obzirom na pretenzije italije prema dalmaciji..duje je rekao da ne treba...a ovi su mu rekli ako ne igramo nece biti soldi pa ce s eklub ugasiti..duje je rekao..'ako treba nek se ugasi ali obraz s ene smije izgubiti'...ako vecina u hdz-u stoji na desnim pozicijama i ima svoje ideale ne moze manjina tjerati po svome i gubiti obraze...nek izgube izbore ni prvi ni zadnji..ali bas problem starnaka u hravstzkoj sto ih je vecina nije profilirana niti znaju bar javno sto su...i zato su nam vlasti takve kakve jesu...nema vis emalo bi kakio malo piskio...definiraj s ei budi svoj...a ne da ti jedino sveta bude-foteljakaja wrote:Vucko , on nije po mjeri ovih Tzv klerikodomoljubnih lopina . Takve uvijek zele srušiti i rade incident od nečega , incident oko IK je napuhan i nepotreban , to jedino zekanivic shvaća ozbiljno kojemu su se jucer rugali u stilu da dovedeš glup glupljega pa im se smiješ.vuksadinare wrote:takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
Ali ako bi stavili nekoga po svojoj mjeri za pobjedu nemaju šansu i s vremenom bi nestali. U tom naumu ih uvijek zaustavi onaj udbas seks koji je pijan ali pametniji od njih i te sive eminencije Hdz ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa zapravo ako si u političkom savezu ili u savezu glasaš jednako jer to je savez. kada ti se ne sviđa glasaš jer si u savezu.marcellus wrote:pa govno je jučer izvalilo da si se kad si stupio u HDZ odrekao savjesti
ok nije on osobno nego njegov trbuhozborac ali svejedno
nije savez ako svatko svoju politiku vodi, onda savez ne treba..
2015-08-15
nece se maknuti sto sam vec i napisao...jedino mogu dobiti tj vratiti protestne glasove plus uhljebnicki glasovi....pa dobili ili izgubili sve je to politicka borba..ali vec dopizdilo ovo..svaki novi predsjednik drugacija ideoloska politika..ne ide..kaja wrote:pa ja jesam za to da budu svoji, neka budu svoji i maknu se sa scene konačno.vuksadinare wrote:ako si gledala velo misto a jesi evo jedne usporedbe..'kad su svađali oko toga treba li hajduk igrati protiv talijanske rome s obzirom na pretenzije italije prema dalmaciji..duje je rekao da ne treba...a ovi su mu rekli ako ne igramo nece biti soldi pa ce s eklub ugasiti..duje je rekao..'ako treba nek se ugasi ali obraz s ene smije izgubiti'...ako vecina u hdz-u stoji na desnim pozicijama i ima svoje ideale ne moze manjina tjerati po svome i gubiti obraze...nek izgube izbore ni prvi ni zadnji..ali bas problem starnaka u hravstzkoj sto ih je vecina nije profilirana niti znaju bar javno sto su...i zato su nam vlasti takve kakve jesu...nema vis emalo bi kakio malo piskio...definiraj s ei budi svoj...a ne da ti jedino sveta bude-foteljakaja wrote:Vucko , on nije po mjeri ovih Tzv klerikodomoljubnih lopina . Takve uvijek zele srušiti i rade incident od nečega , incident oko IK je napuhan i nepotreban , to jedino zekanivic shvaća ozbiljno kojemu su se jucer rugali u stilu da dovedeš glup glupljega pa im se smiješ.vuksadinare wrote:takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
Ali ako bi stavili nekoga po svojoj mjeri za pobjedu nemaju šansu i s vremenom bi nestali. U tom naumu ih uvijek zaustavi onaj udbas seks koji je pijan ali pametniji od njih i te sive eminencije Hdz ...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
....da..da..sad se plenki pita 'sto je meni sve ovo trebalo'...znao je on dobro u sto se upusta..ako mozebitno nije znao onda je telesfor...streber..sto u konacnici vjerojatno jest...da je imao mogao je sve ovo predvidjeti davno i tako se postaviti prije nego sto je doslo do ovog..no kombinacija streberstva i ega je zajebana stvar..samo da nije tih prokletih 26% vec bi s eon obracunao sa bunđijama a sada ne smije jer ode i do 20%..a onda lupiga bero glavni..i preuzima glavnu rijec..
2015-09-08
podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
Guest- Guest
kaja wrote:Ma stier treba biti predsjednik i da skrenu u desno na najjače ...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Ne, nego otklon HDZ-a u lijevo s obzirom da jedino takav politički smjer osigurava uspješan dolazak na vlast i ostanak na istoj u RH.
Da pobjede :)
Mokri snovi. :p
Guest- Guest
tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
2015-09-08
jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševicivuksadinare wrote:tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
Guest- Guest
zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševicivuksadinare wrote:tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
2015-09-08
nemamo više takvih, jer prvi ti govoriš "šta me se jebe što je Agrokor opljačkan od Dalićke i Plenkovića, što su opljačkali Yodi 2000kn, što su nekim drugim Hrvatima opljačkali 100 000kn, 50 000kn, 500 000kn, što su meni/tebi opljačkali penziju, šta se buniš" - ja sam dobio svoj poslić za 3000kn, meni dosta, a drugi neka idu busevima van države- tako razmišlja većina Hrvata, i zato imaš Plenkoviće, Jadronkoviće, Kosoricu, Mesića, Bernardića, Vrdoljaka.vuksadinare wrote:zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševicivuksadinare wrote:tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
Stier nije boljševik, nije uhljeb jer je prije HDZa bio uspješan, nego je ušao u stranku iz uvjerenja - konzervativac, ali je popušio kurčinu, jer je HDZ boljševičko lopovska organizacija
Guest- Guest
..gledaj ne rugam s eja zbog tvojih 2000 kuna...ili necijih drugih..nego ja nikad ne bi kupovao dionice niti ih kupujem..radije kupim neki grunt..obicno blize prometnicama..pa ako zagusti prodam pa makar po istoj cijeni koju sam kupio..u minusu nisam zbog toga..Pinochet wrote:nemamo više takvih, jer prvi ti govoriš "šta me se jebe što je Agrokor opljačkan od Dalićke i Plenkovića, što su opljačkali Yodi 2000kn, što su nekim drugim Hrvatima opljačkali 100 000kn, 50 000kn, 500 000kn, što su meni/tebi opljačkali penziju, šta se buniš" - ja sam dobio svoj poslić za 3000kn, meni dosta, a drugi neka idu busevima van države- tako razmišlja većina Hrvata, i zato imaš Plenkoviće, Jadronkoviće, Kosoricu, Mesića, Bernardića, Vrdoljaka.vuksadinare wrote:zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševicivuksadinare wrote:tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
Stier nije boljševik, nije uhljeb jer je prije HDZa bio uspješan, nego je ušao u stranku iz uvjerenja - konzervativac, ali je popušio kurčinu, jer je HDZ boljševičko lopovska organizacija
2015-09-08
vuksadinare wrote:..gledaj ne rugam s eja zbog tvojih 2000 kuna...ili necijih drugih..nego ja nikad ne bi kupovao dionice niti ih kupujem..radije kupim neki grunt..obicno blize prometnicama..pa ako zagusti prodam pa makar po istoj cijeni koju sam kupio..u minusu nisam zbog toga..Pinochet wrote:nemamo više takvih, jer prvi ti govoriš "šta me se jebe što je Agrokor opljačkan od Dalićke i Plenkovića, što su opljačkali Yodi 2000kn, što su nekim drugim Hrvatima opljačkali 100 000kn, 50 000kn, 500 000kn, što su meni/tebi opljačkali penziju, šta se buniš" - ja sam dobio svoj poslić za 3000kn, meni dosta, a drugi neka idu busevima van države- tako razmišlja većina Hrvata, i zato imaš Plenkoviće, Jadronkoviće, Kosoricu, Mesića, Bernardića, Vrdoljaka.vuksadinare wrote:zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševicivuksadinare wrote:
tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih ideala
nije samo stvar "mojih 2000kn" ili drugima 50 000kn, 100 000kn, 10 000kn.. nije samo to. ovi su ukrali milijarde kuna vaših mirovinskih fondova. neznam jeli ti shvaćaš, da sve do sada što si uplaćivao u drugi mirovinski stup, da je pola toga ukradeno, i dali su Američkim lešinarskim fondovima. ali dobro.
gdje je garancija, ako se ovako nastavi, da sutra neki HDZovac neće doć i maznuti tvoj grunt?
Guest- Guest
znas u cemu je problem..sto kod nas u politiku ulaze manje vise oni koji su do tad hodali probuzanih postola..i politiku vide da se obogate preko noci...recimo na zapadu 90% politicara koji su usli u politiku situirani su i nemaju toliku potrebu za capat...no na ovim prostorima je drugacije..i da ides ohohoho godina unazad...primjerice vecina americkih predsjednika je mahom dolazila iz bogatijih porodica njima lova nije trebala oni su politiku shvacali ili kao hobi ili kao jos jedan izazov..a kod nas vecinom s eu politiku ulazi da skines prasinu sa novcanikaPinochet wrote:vuksadinare wrote:..gledaj ne rugam s eja zbog tvojih 2000 kuna...ili necijih drugih..nego ja nikad ne bi kupovao dionice niti ih kupujem..radije kupim neki grunt..obicno blize prometnicama..pa ako zagusti prodam pa makar po istoj cijeni koju sam kupio..u minusu nisam zbog toga..Pinochet wrote:nemamo više takvih, jer prvi ti govoriš "šta me se jebe što je Agrokor opljačkan od Dalićke i Plenkovića, što su opljačkali Yodi 2000kn, što su nekim drugim Hrvatima opljačkali 100 000kn, 50 000kn, 500 000kn, što su meni/tebi opljačkali penziju, šta se buniš" - ja sam dobio svoj poslić za 3000kn, meni dosta, a drugi neka idu busevima van države- tako razmišlja većina Hrvata, i zato imaš Plenkoviće, Jadronkoviće, Kosoricu, Mesića, Bernardića, Vrdoljaka.vuksadinare wrote:zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:
jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševici
nije samo stvar "mojih 2000kn" ili drugima 50 000kn, 100 000kn, 10 000kn.. nije samo to. ovi su ukrali milijarde kuna vaših mirovinskih fondova. neznam jeli ti shvaćaš, da sve do sada što si uplaćivao u drugi mirovinski stup, da je pola toga ukradeno, i dali su Američkim lešinarskim fondovima. ali dobro.
gdje je garancija, ako se ovako nastavi, da sutra neki HDZovac neće doć i maznuti tvoj grunt?
2015-09-08
Pinochet wrote:vuksadinare wrote:..gledaj ne rugam s eja zbog tvojih 2000 kuna...ili necijih drugih..nego ja nikad ne bi kupovao dionice niti ih kupujem..radije kupim neki grunt..obicno blize prometnicama..pa ako zagusti prodam pa makar po istoj cijeni koju sam kupio..u minusu nisam zbog toga..Pinochet wrote:nemamo više takvih, jer prvi ti govoriš "šta me se jebe što je Agrokor opljačkan od Dalićke i Plenkovića, što su opljačkali Yodi 2000kn, što su nekim drugim Hrvatima opljačkali 100 000kn, 50 000kn, 500 000kn, što su meni/tebi opljačkali penziju, šta se buniš" - ja sam dobio svoj poslić za 3000kn, meni dosta, a drugi neka idu busevima van države- tako razmišlja većina Hrvata, i zato imaš Plenkoviće, Jadronkoviće, Kosoricu, Mesića, Bernardića, Vrdoljaka.vuksadinare wrote:zato treba postati predsjednik hdz-a..lik ima stav i vidljivo ej da ej spreman dati i ostavku..za razliku od drugih neovisno sto je desnica...da imamo vise takvih gdje bi nam bio kraj..Pinochet wrote:
jedan od rijetkih koji nije takav, zato će izletiti vanka. u HDZu će ostati samo lopovi i boljševici
ja znam , ne i jos ometa mislju djelom i propustom svakog tko zeli modernu odrzivu drzavu o svom poslu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-burne-sjednice-zagrebackog-hdz-a-o-istanbulskoj-doznali-smo-kako-je-plenkovic-nastojao-slomiti-otpor-zasto-jacate-desnicu/7234068/
ja sam za lustraciju
zato sam glasao za Mesića na izborima
glasao sam za djecu članova KPJ (Kenwood Kenon & co.)
glasao sam za bivše članove UDBAe (Karamarko & co.)
sutra ću glasati za unuke članova KPJ i UDBAe
Guest- Guest
Hoćemo Zekanovica u HDZ !
2015-08-15
onda za Živi zid, oni nisu KPJ i UDBA, znači najbolji suhororskop wrote:ja sam za lustraciju
zato sam glasao za Mesića na izborima
glasao sam za djecu članova KPJ (Kenwood Kenon & co.)
glasao sam za bivše članove UDBAe (Karamarko & co.)
sutra ću glasati za unuke članova KPJ i UDBAe
neva- Posts : 4367
2014-04-12
On COVJEk?vuksadinare wrote:tebi steir boljsevik i lopov jedini covjek uz kojeg se ne veze nikakva afera..i koji se odrice fotelja zbog svojih idealaPinochet wrote:podrška Don Anemiju u razjebavanju ove boljševičke-lopovske RH desnice.
Jebt
Kod nasih nepismenih bedakov tko zna TEČNO PRICATI I KORISTITI RIJECI kobajagi naučne , on je odma COVJEK .
Ovaj hasance zna reci : EKVIDISTANCA , KOMUNISTIČKO NASLJEĐE JE MONOPOL NA ANTIFASZMOM
JRBOMATER OTKUD MU TE IDEJE , PARANOIKU
On ne smije doci u rodno mjesto u Bosni ..otkud su mu starci
A SAD Stier
Dotepenec, doseljenik i stranac u biti u rh
Koji koristi kompleks manje vrijednosti Hrvata
Minusi :
USTASKI PEDIGRE .
ODRASTAO NEGDJE U PAMPASU
Fax katoličko politicki
Jasno podrzava EKSTREMNU DESNICU I USTASLUK odavno
ITD
KAD bi njemu Plenki dao nogu, spasio bi drzavu.
Danas ti na desnu nogu ustala ?kaja wrote:Hoćemo Zekanovica u HDZ !
Jrbomajku i politici
Nikad nisam podržavala ni jednog genesec u HDZ
A SAD KAD CUJRM ONE GUJE IZ HBK kako mazu i lazu u vezi hdz
Lajkam PLENKIJA
IZDRŽI PLENKI
pedofili i muskarci u suknjama su protiv tebe .
Nije to nekaj sto se razumije u spolna pitanja
Nikad nisam podržavala ni jednog genesec u HDZ
A SAD KAD CUJRM ONE GUJE IZ HBK kako mazu i lazu u vezi hdz
Lajkam PLENKIJA
IZDRŽI PLENKI
pedofili i muskarci u suknjama su protiv tebe .
Nije to nekaj sto se razumije u spolna pitanja
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost
» Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost
» Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju