Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
Jrbomajku i politici
Nikad nisam podržavala ni jednog genesec u HDZ
A SAD KAD CUJRM ONE GUJE IZ HBK kako mazu i lazu u vezi hdz
Lajkam PLENKIJA
IZDRŽI PLENKI
pedofili i muskarci u suknjama su protiv tebe .
Nije to nekaj sto se razumije u spolna pitanja
Nikad nisam podržavala ni jednog genesec u HDZ
A SAD KAD CUJRM ONE GUJE IZ HBK kako mazu i lazu u vezi hdz
Lajkam PLENKIJA
IZDRŽI PLENKI
pedofili i muskarci u suknjama su protiv tebe .
Nije to nekaj sto se razumije u spolna pitanja
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Ne, ja samo ne želim da se skrivaju iza glavnih figura centra pomoću kojih dobivaju izbore pa onda 4 godine kenjaju o biskupima, rvatskoj , Bog i Hrvati, bomba, puška , izdaja, križ i ostalo .Sora wrote:Danas ti na desnu nogu ustala ?kaja wrote:Hoćemo Zekanovica u HDZ !
Neka ih predstavlja netko tko prezentira njihove stavove, culej ili zekanovic a moze i kosic i neka tako izađu na izbore.
I zauvijek ih izgube..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bubneš ti i ostaneš živ kao i uvijek. Da mi je vidit tog ljevičara koji je ili će glasati za HDZ...Lol, ludilo...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Ne, nego otklon HDZ-a u lijevo s obzirom da jedino takav politički smjer osigurava uspješan dolazak na vlast i ostanak na istoj u RH. Po principu dvije muhe jednim udarcem, jer s jedne strane osvajaš glasove centra i ljevice, a s druge oduzimaš te iste glasove ljevici koja se nalazi u oporbi.
Desnica se (ekstremna) do sad ionako pokazala kao ne samo totalno neuspješna nego i nepopularna u narodu i nesposobna obnašati vlast pa čak i samo sudjelovati u njoj. Osim Hasanbegovića i dijelom Esih, ionako nemaju nijednog iole sposobnog političara.
Last edited by red wolf on 12/4/2018, 17:46; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
podrska bratu Plenkiju u daljnjem razjebavanju DNRH, mozda se narod osvijesti, mozda :)
kaja wrote:pa zapravo ako si u političkom savezu ili u savezu glasaš jednako jer to je savez. kada ti se ne sviđa glasaš jer si u savezu.marcellus wrote:pa govno je jučer izvalilo da si se kad si stupio u HDZ odrekao savjesti
ok nije on osobno nego njegov trbuhozborac ali svejedno
nije savez ako svatko svoju politiku vodi, onda savez ne treba..
to je tako kad se radi o stvarima politike, kad se radi o svjetonaorskim stvarima onda važi glasanje po savjesti, naročito ako se savez odrekao svojih temeljnih svjetonazorskih postavki na kojima je stvoren
npr HDZ sutra kaže svi članovi moraju podržat udruživanje u SFRJ i nema glasanja po savjesti, to je suprotno onom zbog čega su ljudi u HDZ-u jer da su za SFRJ bi vjerojatno bili negdje drugdje
druga stvar što bi većina vjerojatno pojela govno i rekla da je ukusno da ne ugroze fotelje
neve wrote:onda za Živi zid, oni nisu KPJ i UDBA, znači najbolji suhororskop wrote:ja sam za lustraciju
zato sam glasao za Mesića na izborima
glasao sam za djecu članova KPJ (Kenwood Kenon & co.)
glasao sam za bivše članove UDBAe (Karamarko & co.)
sutra ću glasati za unuke članova KPJ i UDBAe
glupost uvijek dođe na naplatu...
mogli ste za Dobroslava Paragu
al eto nek vam bude Živi zid ako je to želja naroda
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:podrska bratu Plenkiju u daljnjem razjebavanju DNRH, mozda se narod osvijesti, mozda :)
ma samo da ova Islamska konvencija prođe, da se to izglasa, pa da možemo bolje živjeti
Guest- Guest
sumnjali su neki da Plenkovića nosi pogrešan tok jer sluša ploče i svira rock
da je napustio ideale svojih predaka
no kažem vam računajte na nas
čeka nas još bitaka 100, da očuvamo mir
Guest- Guest
18:23 Rivom se ori "Za dom spremni".
tulavo za popizdit
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Kažu da se skupilo sve iz Dalmacije protiv Istanbulske. Pa ovo je dobro zapravo. Neka se deru. hahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:18:23 Rivom se ori "Za dom spremni".
tulavo za popizdit
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kažu da se skupilo sve iz Dalmacije protiv Istanbulske. Pa ovo je dobro zapravo. Neka se deru. hahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:18:23 Rivom se ori "Za dom spremni".
tulavo za popizdit
bez logistike HDZ skupio se 2 127 prosvjednika i 2-3 000 turisticki od kojih mnogi prvi put u splitu
i kad se skupilo oni o ratu i HDZ i dom spremni a 50m. dalje sveti frane i "diran dicu" fratar
no dobro , izgubili su
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Oni su odavno izgubljeni...Ili će prihvatiti novi svjetski poredak, ili, pa neka rade što god hoće...debotoijusto wrote:red wolf wrote:Kažu da se skupilo sve iz Dalmacije protiv Istanbulske. Pa ovo je dobro zapravo. Neka se deru. hahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:18:23 Rivom se ori "Za dom spremni".
tulavo za popizdit
bez logistike HDZ skupio se 2 127 prosvjednika i 2-3 000 turisticki od kojih mnogi prvi put u splitu
i kad se skupilo oni o ratu i HDZ i dom spremni a 50m. dalje sveti frane i "diran dicu" fratar
no dobro , izgubili su
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Bubneš ti i ostaneš živ kao i uvijek. Da mi je vidit tog ljevičara koji je ili će glasati za HDZ...Lol, ludilo...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Ne, nego otklon HDZ-a u lijevo s obzirom da jedino takav politički smjer osigurava uspješan dolazak na vlast i ostanak na istoj u RH. Po principu dvije muhe jednim udarcem, jer s jedne strane osvajaš glasove centra i ljevice, a s druge oduzimaš te iste glasove ljevici koja se nalazi u oporbi.
Desnica se (ekstremna) do sad ionako pokazala kao ne samo totalno neuspješna nego i nepopularna u narodu i nesposobna obnašati vlast pa čak i samo sudjelovati u njoj. Osim Hasanbegovića i dijelom Esih, ionako nemaju nijednog iole sposobnog političara.
Nikad čuo za Tomislava Sauchu?
Guest- Guest
hororskop wrote:neve wrote:onda za Živi zid, oni nisu KPJ i UDBA, znači najbolji suhororskop wrote:ja sam za lustraciju
zato sam glasao za Mesića na izborima
glasao sam za djecu članova KPJ (Kenwood Kenon & co.)
glasao sam za bivše članove UDBAe (Karamarko & co.)
sutra ću glasati za unuke članova KPJ i UDBAe
glupost uvijek dođe na naplatu...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Leviathan2 wrote:podrska bratu Plenkiju u daljnjem razjebavanju DNRH, mozda se narod osvijesti, mozda :)
Guest- Guest
Ajme koji si ti redikul...Strašno...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Bubneš ti i ostaneš živ kao i uvijek. Da mi je vidit tog ljevičara koji je ili će glasati za HDZ...Lol, ludilo...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Nikad čuo za Tomislava Sauchu?
red wolf-
2016-02-10
Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
immortal-
2014-04-16
Jedna ponosna za Dalmaciju...Za slavnu prošlost!
red wolf-
2016-02-10
kebab konvencija
otpeljat na pusti otok, dat im da se pare ko zečevi i u krvnom rodu, sve dok ne porikavaju od najtežih oblika idiotije i degeneričnosti
otpeljat na pusti otok, dat im da se pare ko zečevi i u krvnom rodu, sve dok ne porikavaju od najtežih oblika idiotije i degeneričnosti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Drama moj debo, da im je tvoja logistika i antivatikanska boranija...vas 50,mikrofon i prebijena babadebotoijusto wrote:red wolf wrote:Kažu da se skupilo sve iz Dalmacije protiv Istanbulske. Pa ovo je dobro zapravo. Neka se deru. hahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:[size=42]18:23 [/size][size=42]Rivom se ori "Za dom spremni".[/size]
tulavo za popizdit
no dobro , izgubili su
2014-04-15
gle, dobra si, trudis se , al on mi je ipak bolji i prešišao te...samo da znašNoor wrote:kebab konvencija
"Rodna konferencija ide za tim da uništi ono što je najbitnije obitelj, djecu, roditelje. Dovest će nam žene koje će biti nad Saborom i nad svim i one će zapovijedat šta će se radit. Iznad sudstva će bit, iznad pravila države, svega. Postat ćemo robovi", rekao je fratar.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost
» Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost