Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-burne-sjednice-zagrebackog-hdz-a-o-istanbulskoj-doznali-smo-kako-je-plenkovic-nastojao-slomiti-otpor-zasto-jacate-desnicu/7234068/
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
2015-09-08
Re: Kenwood Kenon se razotkrio i optužio bunđije u HDZ-u:Zašto jačate desnicu?
je'l uopce plenki zan da je predsjednik hdz-a a ne sdp-a..covjek ocito zabunom sjeo na celo hdz-a..doslo je do kurslusa..
2015-09-08
Plenki:'halo tko me zove u ovo gluho briselsko doba'?
vaso:'pa ja..'
Plenki:'Tko..'?
vaso:'a đavla izijo sigurno sdp-e'
Plenki:'a dobro je ja mislio netko iz hdz-a'
vaso:'cuj fali nam predsjednik upravo jednog skinuli..'
Plenki:'Cuo sam...treba vam covjek'
vaso:'da,da hitno najhitnije..inace gubimo'
Plenki:'a tako..znaci opet ce oni na valst'
vaso:'ne pravi se blesav..o's ili ne's..hitno je'
Plenki:'naravno d ahocu..ovo nam je prilika da se profiliramo kao lijevi centar'
vaso:'ha?...nisam dobro razumio'
Plenki:'pa to..sad je prilika da se rjesimo onog hasanbegovica kulturnjaka..'
vaso:'a to..da da jebes baliju treba drugi netko biti ministar..'
Plenki:'Imam par igraca u svezi toga..obuljenka,stazic,bauk..'
vaso:'ne razumin te...odtkud oni?..nego dakle pristajes biti nas predsjednik'
Planko:'naravno..ta necemo jacat desnicu'
vaso:'sta ovaj prica gospe ti blazene..nu nije vazno bitna je pobjeda'
vaso:'pa ja..'
Plenki:'Tko..'?
vaso:'a đavla izijo sigurno sdp-e'
Plenki:'a dobro je ja mislio netko iz hdz-a'
vaso:'cuj fali nam predsjednik upravo jednog skinuli..'
Plenki:'Cuo sam...treba vam covjek'
vaso:'da,da hitno najhitnije..inace gubimo'
Plenki:'a tako..znaci opet ce oni na valst'
vaso:'ne pravi se blesav..o's ili ne's..hitno je'
Plenki:'naravno d ahocu..ovo nam je prilika da se profiliramo kao lijevi centar'
vaso:'ha?...nisam dobro razumio'
Plenki:'pa to..sad je prilika da se rjesimo onog hasanbegovica kulturnjaka..'
vaso:'a to..da da jebes baliju treba drugi netko biti ministar..'
Plenki:'Imam par igraca u svezi toga..obuljenka,stazic,bauk..'
vaso:'ne razumin te...odtkud oni?..nego dakle pristajes biti nas predsjednik'
Planko:'naravno..ta necemo jacat desnicu'
vaso:'sta ovaj prica gospe ti blazene..nu nije vazno bitna je pobjeda'
2015-09-08
vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Ne, nego otklon HDZ-a u lijevo s obzirom da jedino takav politički smjer osigurava uspješan dolazak na vlast i ostanak na istoj u RH. Po principu dvije muhe jednim udarcem, jer s jedne strane osvajaš glasove centra i ljevice, a s druge oduzimaš te iste glasove ljevici koja se nalazi u oporbi.
Desnica se (ekstremna) do sad ionako pokazala kao ne samo totalno neuspješna nego i nepopularna u narodu i nesposobna obnašati vlast pa čak i samo sudjelovati u njoj. Osim Hasanbegovića i dijelom Esih, ionako nemaju nijednog iole sposobnog političara.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:vaso:'sta ovaj prica gospe ti blazene..nu nije vazno bitna je pobjeda'
Čestitam, konačno si shvatio poantu cijele priče. Važna je samo pobjeda, a ona nije moguća bez glasova iz centra, a dijelom i ljevice, pa zato taj otklon u HDZ-u.
Guest- Guest
Hasanbegovic:'Halo Tomo..ja sam hase?
Tomo:'Tko iruda ti zove u ovo gluho peščeničko doba'
Hase:'Pa ja Tomo..ko drugi Hase..hitno je'
Tomo:'Uf..ajde reci..spava mi se'
Hase:'Cuj Tomo..hoce onog briselskog agenta ustoliciti na tvoje mjesto'
Tomo:'U jebote...zajebano..a tko ga hoce za šefa'
Hase:'Tvoj kum vaso..a izgleda i sova tu nije nevin'
Tomo:'U majku im izdajnicku..i bas zapeli za agenta'
Hase:'tako je vaso kaze moramo dobiti one iz sdp-a'
Tomo:'Sta nisi angazirao Đuru,Klemma.Tomu Medveda..'
Hase:'hm..krsljuc..kako da kazem..ovaj agent ih je uz pomoc vase kupio..'
Tomo:'znao sam da im ne treba vjerovati...pu mater im izdajnicku..zovi crkvu..đamiju..sta hoces'
Hase:'kako da kazem..kh kh...izgleda i njih'
Tomo:'Zovi ruse..putina..'
Hase:'koga?...ajde ne bulazni..znam da je kasno...tu smo ja,Glasnovic,esih nesto cemo iskombinirati..'
Tomo:'a sto ces..uzmi sto ti se nudi..kad se mislis rjesiti briselca i agenta'
Hase:'polako..vrijeme radi za nas..dajem mu do dvije godien..pada sigurno na IK ako nece na drugim stavrima..to je zicer'
Tomo:'aj dobro ako ti kazes..nazovi me kad s etop desi'
Hase:'Ok.šefe..'
Tomo:'Tko iruda ti zove u ovo gluho peščeničko doba'
Hase:'Pa ja Tomo..ko drugi Hase..hitno je'
Tomo:'Uf..ajde reci..spava mi se'
Hase:'Cuj Tomo..hoce onog briselskog agenta ustoliciti na tvoje mjesto'
Tomo:'U jebote...zajebano..a tko ga hoce za šefa'
Hase:'Tvoj kum vaso..a izgleda i sova tu nije nevin'
Tomo:'U majku im izdajnicku..i bas zapeli za agenta'
Hase:'tako je vaso kaze moramo dobiti one iz sdp-a'
Tomo:'Sta nisi angazirao Đuru,Klemma.Tomu Medveda..'
Hase:'hm..krsljuc..kako da kazem..ovaj agent ih je uz pomoc vase kupio..'
Tomo:'znao sam da im ne treba vjerovati...pu mater im izdajnicku..zovi crkvu..đamiju..sta hoces'
Hase:'kako da kazem..kh kh...izgleda i njih'
Tomo:'Zovi ruse..putina..'
Hase:'koga?...ajde ne bulazni..znam da je kasno...tu smo ja,Glasnovic,esih nesto cemo iskombinirati..'
Tomo:'a sto ces..uzmi sto ti se nudi..kad se mislis rjesiti briselca i agenta'
Hase:'polako..vrijeme radi za nas..dajem mu do dvije godien..pada sigurno na IK ako nece na drugim stavrima..to je zicer'
Tomo:'aj dobro ako ti kazes..nazovi me kad s etop desi'
Hase:'Ok.šefe..'
2015-09-08
nije se on razotkrio jer to već i vrapci na grani znaju.Ne bih mu bio u koži ali ionako neće moći dugo muljati,balansirati i krpati jer brod mu se gadno ljulja.Još bi ga spasili neki dobri rezultati ali nema ih na vidiku pa je vrlo izgledno da on,njegov muljator od računovođe,njegova kvantna fizičarka i dvorska luda njonjo odu u zaborav.
A na dvije se stolice ne može dugo sjediti a on sjedi na tri ili četiri.
vili40-
2015-08-02
...ne gubi puno on...za razliku od jace,sanadera i kosorice..on je vjerojatno ukalkulirao rizik i osigurao i dalje fotelju u briselu..koja je jos bolje placena a manje stresna...dosao probao otisao..otprilike tako bi moglo zavrsitivili40 wrote:nije se on razotkrio jer to već i vrapci na grani znaju.Ne bih mu bio u koži ali ionako neće moći dugo muljati,balansirati i krpati jer brod mu se gadno ljulja.Još bi ga spasili neki dobri rezultati ali nema ih na vidiku pa je vrlo izgledno da on,njegov muljator od računovođe,njegova kvantna fizičarka i dvorska luda njonjo odu u zaborav.
2015-09-08
...vjerojatno je sljedeci predsjednik stier..ukonio ga ovaj ili ne iz stranke...ipak koliko vidim po izjavama plenkija i njegovih uguznicara nisu ocekivali da bi ovoliki broj mogao biti protiv Ik i njega..sve vise je bunđija i to eminentnijih imena....ako njih ili neke od njih makne plenki bi trebao znati da hdz nece dobiti izbore..i ako bude u vlasti u nekoj koaliciji nece imati glavnu rijec..a to nije to....bero da komandira plenkiju..hm,hm..tesko srozavanje...ocito ej plenki zaigrao na sve...ako ne uspije ugusiti pobunu unutar hdz-a...moze vec pakirati kofere a ovi birati novog nasljednika..sve bi to jos nekako plenki zdurao d anije stranka pala gotovo na nikad mizerniji psototak od 265 a sdp i bero ni krivi ni duzni im disu za vratom..a to ej ono ipak sto dobar dio hdzovaca tesko moze probaviti da im ej vlast ugrozena..na tome su padali i prethodnici
2015-09-08
Da bar ...vuksadinare wrote:...vjerojatno je sljedeci predsjednik stier..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma stier treba biti predsjednik i da skrenu u desno na najjače ...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:no ce ljevicu...
Ne, nego otklon HDZ-a u lijevo s obzirom da jedino takav politički smjer osigurava uspješan dolazak na vlast i ostanak na istoj u RH.
Da pobjede :)
2015-08-15
takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
2015-09-08
bice..pokazao se najvjerodostojnijim od svih.,.odrekao se eu fotelje..odrekao se ministarske fotelej zbog mosta..odrice se fotelje politickog tajnika..nije malo a veoma rijetko za ove prostore da s eodrice zbog svojih idealakaja wrote:Da bar ...vuksadinare wrote:...vjerojatno je sljedeci predsjednik stier..
2015-09-08
Vucko , on nije po mjeri ovih Tzv klerikodomoljubnih lopina . Takve uvijek zele srušiti i rade incident od nečega , incident oko IK je napuhan i nepotreban , to jedino zekanivic shvaća ozbiljno kojemu su se jucer rugali u stilu da dovedeš glup glupljega pa im se smiješ.vuksadinare wrote:takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
Ali ako bi stavili nekoga po svojoj mjeri za pobjedu nemaju šansu i s vremenom bi nestali. U tom naumu ih uvijek zaustavi onaj udbas seks koji je pijan ali pametniji od njih i te sive eminencije Hdz ...
2015-08-15
ako si gledala velo misto a jesi evo jedne usporedbe..'kad su svađali oko toga treba li hajduk igrati protiv talijanske rome s obzirom na pretenzije italije prema dalmaciji..duje je rekao da ne treba...a ovi su mu rekli ako ne igramo nece biti soldi pa ce s eklub ugasiti..duje je rekao..'ako treba nek se ugasi ali obraz s ene smije izgubiti'...ako vecina u hdz-u stoji na desnim pozicijama i ima svoje ideale ne moze manjina tjerati po svome i gubiti obraze...nek izgube izbore ni prvi ni zadnji..ali bas problem starnaka u hravstzkoj sto ih je vecina nije profilirana niti znaju bar javno sto su...i zato su nam vlasti takve kakve jesu...nema vis emalo bi kakio malo piskio...definiraj s ei budi svoj...a ne da ti jedino sveta bude-foteljakaja wrote:Vucko , on nije po mjeri ovih Tzv klerikodomoljubnih lopina . Takve uvijek zele srušiti i rade incident od nečega , incident oko IK je napuhan i nepotreban , to jedino zekanivic shvaća ozbiljno kojemu su se jucer rugali u stilu da dovedeš glup glupljega pa im se smiješ.vuksadinare wrote:takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
Ali ako bi stavili nekoga po svojoj mjeri za pobjedu nemaju šansu i s vremenom bi nestali. U tom naumu ih uvijek zaustavi onaj udbas seks koji je pijan ali pametniji od njih i te sive eminencije Hdz ...
2015-09-08
..nije ni sdp nista bolji..bero bi malo lijevo malo centar a i malo bi desno...i zato je pod paljbom odnosno i zbog toga uz sve drugo
2015-09-08
inace to su gluposti kad netko prica ako hdz ode desno izgubit c ebirace..bas supriotno..ionako ce imati uvijek stabilnu uhljebnicku bazu glasaca a moze pobrati sve desne glasove razmrvljene desnice...i vrtio bi se na stabilnih 30 do 35%...jer hadz kakav god bio sdp-ovci bar njih preko 90% nece nikad glasovati za hdz..kao ni oni iz hns-a.glasa pa ni žz...jos bi razumio da plenkija mazu npr gospodarski rezultati pa bi mogao privuci podobar broj glasaca mozda drugih opcija ali jbg ne idu a ne mozes ih ocekivati samo na osnovu ratifikacije IK...dapace vise ces ih izgubiti nego dobiti sto je vidljivo po anketama..
2015-09-08
pa govno je jučer izvalilo da si se kad si stupio u HDZ odrekao savjesti
ok nije on osobno nego njegov trbuhozborac ali svejedno
ok nije on osobno nego njegov trbuhozborac ali svejedno
pa ja jesam za to da budu svoji, neka budu svoji i maknu se sa scene konačno.vuksadinare wrote:ako si gledala velo misto a jesi evo jedne usporedbe..'kad su svađali oko toga treba li hajduk igrati protiv talijanske rome s obzirom na pretenzije italije prema dalmaciji..duje je rekao da ne treba...a ovi su mu rekli ako ne igramo nece biti soldi pa ce s eklub ugasiti..duje je rekao..'ako treba nek se ugasi ali obraz s ene smije izgubiti'...ako vecina u hdz-u stoji na desnim pozicijama i ima svoje ideale ne moze manjina tjerati po svome i gubiti obraze...nek izgube izbore ni prvi ni zadnji..ali bas problem starnaka u hravstzkoj sto ih je vecina nije profilirana niti znaju bar javno sto su...i zato su nam vlasti takve kakve jesu...nema vis emalo bi kakio malo piskio...definiraj s ei budi svoj...a ne da ti jedino sveta bude-foteljakaja wrote:Vucko , on nije po mjeri ovih Tzv klerikodomoljubnih lopina . Takve uvijek zele srušiti i rade incident od nečega , incident oko IK je napuhan i nepotreban , to jedino zekanivic shvaća ozbiljno kojemu su se jucer rugali u stilu da dovedeš glup glupljega pa im se smiješ.vuksadinare wrote:takticki plenkovic ej na pcoetku nodmah pogrijesio..da je otisao u oporbu mogao je slobodno urediti hdz po svojoj volji..jer bi mu pokraj ovakvog bere vlast pala sama u ruke..ali imao bi hdz po svojoj mjeri...kao sto ej to napravio sanader dok je bio u oporbi..ovako je bilo predvidivo ako nece ici na valsti po lojtri ili kako je plenkovic zamislio sudbina slicna prethodnicima je neminovna plus sto nemas stranku cvrsto pod svojom kontrolom..ali nepovoljna okolnost za plenkija je bila ta..sto oni koji su ga doveli nisu htjeli biti jos jednom oporba a plenkija su vidjeli kao lutka za svoj racun kasnije kad dobiju izbore..no plenki nije njihov lutak vec jacih igraca onih u briselu..i tu ej vaso imao pogresnu racunicu jer je plenki ipak veci duznik ovima u briselu nego njemu..vec nakon par mjeseci do preuzimanja valsti nije stekalo a to se sa vremenom sve vise produbljivalo..a doziovjelo vrhunac sukoba na IK..
2015-08-15
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost
» Kenwood Kenon oštro kritizirao Rusiju
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost