ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost

Go down

Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost Empty Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost

Post by debotoijusto Sat 10 Nov - 6:28

Kako Večernji list doznaje iz više izvora, Vlada osniva novo nacionalno vijeće, ovog puta za inovacije, koje će zajednički voditi Ministarstvo gospodarstva i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a u kojem će kao članovi biti i drugi ministri, poput ministrice regionalnog razvoja i europskih fondova Gabrijele Žalac i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, ali i predstavnici Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, sindikata, Hrvatske udruge poslodavaca...
Riječ je o tijelu koje bi konačno moglo promijeniti tmurnu sliku Hrvatske kada su u pitanju inovacije i koje će, kako su nam objasnili u Ministarstvu znanosti, pratiti izvršenje Strategije pametne specijalizacije te predlagati modifikacije iste te strategije. Inače, strategija je donesena za Vlade Tihomira Oreškovića, a definirala je najperspektivnije sektore koji su uz pomoć fondova EU trebali preporoditi hrvatsko gospodarstvo. Strategija se temelji na okupljanju kritične mase istraživača u znanstvenim institucijama i gospodarstvu koji su trebali zajednički raditi na istraživanju i razvoju radi postizanja istraživačke izvrsnosti i njezine komercijalizacije. Tadašnja je Vlada definirala i pet područja s najvećim potencijalom, a to su zdravlje i kvaliteta života, energija i održiv okoliš, transport i mobilnost, sigurnost te hrana i bioekonomija.

http://www.poslovni.hr/hrvatska/plenkovic-osniva-vijece-za-buducnost-novi-tijelo-moglo-bi-promijeniti-tmurnu-sliku-hrvatske-346729
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost Empty Re: Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost

Post by debotoijusto Sat 10 Nov - 6:32

koje će zajednički voditi Ministarstvo gospodarstva i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a u kojem će kao članovi biti i drugi ministri, poput ministrice regionalnog razvoja i europskih fondova Gabrijele Žalac i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, ali i predstavnici Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, sindikata, Hrvatske udruge poslodavaca...

ludilo ide dalje
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost Empty Re: Kenwood Kenon osniva vijeće za budućnost

Post by Guest Sat 10 Nov - 6:34

Meni se pari da je Kenwood neko ozvucenje ili sam ja totalka neinformirat???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 10 Nov - 6:43

frka wrote:Meni se pari da je Kenwood neko ozvucenje ili sam ja totalka neinformirat???

skoro si pogodio , oblikuju plastiku u jeftine proizvode , svaka slicnost s HR slucajna
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics