Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
muckodjubre wrote:Mocna zvijer
A vid ovog...win-win uvijek kad igraju Juve-Real...:)
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
A isto tako bi slušali onog zagorskog cigana kako je to čist penal i da je sve čistofridrih_niche wrote:Scorpija ima poantu...scorpion wrote:Ajde puši kurac. Da je svirao Barceloni onakav penal protiv Rome u 93. minuti, pljuvao bi po uefaloni ovdje 10 stranica (i ja bi isto i zato sad ne serem da je ovo u redu). Ti i čmarend ste isti, jedino što jedan drka na barcelonu, a drugi na real. Ja se razlikujem od vas obojice jer sam nogometni znalac i ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu. Ništa gore nego kad sudac ujebe neku važnu utakmicu i onda se ne priča o nogometu, nego o suđenju i krađama.Браћала wrote:Ti kažeš tako jer ti je antetova kara u ustima...
Volio bi da sudac svira dva diskutabilna penala u Bayernovu korist u polufinalu
Da je ovako za Barcu svira penal onda bi danima slušali plac najvećeg licemjera foruma, tj. Bracale...
Scorpija te je odi unistija...
;)
A kaj drugo očekivati od forumske lude ? Naslonjena ruka na igrača hajdučića jest penal, a 3 faula na igraču Reala nije penal. Iako je od forumske lude, previše je.sat2 wrote:Mališa ...isključivi krivac wrote:sat2 wrote:isključivi krivac wrote:Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
I kako si rekao, u onakvoj situaciji ono se ne svira jer je na nekoj granici. Svirati penal u 93-oj minuti kod onog rezultata možeš samo ako si 100 % siguran i ako je penal očit. Sve drugo su gluposti i ovo što neki tu trkeljaju, a nogomet ne razumiju niti malo...
Javio se profa iz Čađavice koji me inače ignorira (po potrebi kako njemu bidnom paše).
Da imaš imalo obraza i morala (odavno poznato da nemaš) ne bi tu lijepio situaciju kod jedne o većih krađa u zadnje vrime. Ne svirati ono zaleđe kod gola Dinama za 1:1 u kojoj ono, 88-oj minuti, zaleđe 5-6 igrača Dinama što bi sudac sve da se nalazio i na Maksimiru trebao suditi je jedna velika krađa i sramota (jer jedino ako mi ovaj sudac donese dokument od doktora da je slijep ja ću povjerovati da nema namjere). Sve što se poslin toga događalo je sasvim nebitno, 88-a minuta, Hajduk drži 1:0 i primi onakav gol nakon što su savršeno izašli i ostavili igrače Dinama u zaleđu kod prekida.
No kad već spominješ, za razliku od ove situacije, tu je očigledan prekršaj na čak dvojici igrača Hajduka jer razlika je kad nasloniš ruku na igrača u odnosu na situaciju kad ga gurneš. Ma koliko ti možda smatrao drugačije, a javit će ti se se i frend izdrkotina, to je sigurno. Premda njemu opraštam, on se samo zajebava
Zeko-
2015-08-26
Браћала wrote:Ti kažeš tako jer ti je antetova kara u ustima...
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Scorpija ima poantu...scorpion wrote:Ajde puši kurac. Da je svirao Barceloni onakav penal protiv Rome u 93. minuti, pljuvao bi po uefaloni ovdje 10 stranica (i ja bi isto i zato sad ne serem da je ovo u redu). Ti i čmarend ste isti, jedino što jedan drka na barcelonu, a drugi na real. Ja se razlikujem od vas obojice jer sam nogometni znalac i ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu. Ništa gore nego kad sudac ujebe neku važnu utakmicu i onda se ne priča o nogometu, nego o suđenju i krađama.Браћала wrote:Ti kažeš tako jer ti je antetova kara u ustima...
Volio bi da sudac svira dva diskutabilna penala u Bayernovu korist u polufinalu
Da je ovako za Barcu svira penal onda bi danima slušali plac najvećeg licemjera foruma, tj. Bracale...
Scorpija te je odi unistija...
;)
Kako najveći licemer na svetu puši ispod stola svakome koji navlači bodu na njegov mlin. Sada škorpija nije više glup...
Guest- Guest
Nije poanta jel glup ili nije glup...
Al ako smatran da je napisa nesto pametno, onda cu to i rec...
Pa ti mu prvi neke stvari poseres, a neke pohvališ, ovisi jel ode na tvoj mlin...
Znaci, opet si ispa licemjeran do same srži...
:D
Al ako smatran da je napisa nesto pametno, onda cu to i rec...
Pa ti mu prvi neke stvari poseres, a neke pohvališ, ovisi jel ode na tvoj mlin...
Znaci, opet si ispa licemjeran do same srži...
Guest- Guest
licimur,salcburg,varvari BRUTALA
bafalo wrote:demo evo nešto za tebe
[size=34]Champions League QF to Final Goals, last 7 seasons:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
6 - Arjen Robben, Luis Suarez.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.[/size]
[size=34]mandža > messi[/size]
statisticko umijece ala nowitzki
Zašto sam licemerab, debilu glupi? Ti si uvek aprirori bio ko tra nečega što ti ne odogovara. Ne znam da li si iakda u životi priznao nešto kontra ekipa za koje drukaš, ili za za neku ekipu za koju ne drukaš...
To te činj uverljivo najsmešnijim i najneozbiljnijim forumašem ikada
Guest- Guest
Vidija san Nowitzkog da je živ na fejsu...
Pravda penal za Reala haha...
Casper nije uvjeren toliko u ispravnost penala, pa malo diskutiraju...
Otkad je Rijeka pala di joj je misto, odma je napustija forum...
Pravda penal za Reala haha...
Casper nije uvjeren toliko u ispravnost penala, pa malo diskutiraju...
Otkad je Rijeka pala di joj je misto, odma je napustija forum...
Guest- Guest
Nać ćeš milijun mojih postova da napišen nesto kontra ekipe za koju navijan...Браћала wrote:Zašto sam licemerab, debilu glupi? Ti si uvek aprirori bio ko tra nečega što ti ne odogovara. Ne znam da li si iakda u životi priznao nešto kontra ekipa za koje drukaš, ili za za neku ekipu za koju ne drukaš...
Zašto ne?
S druge strane, ti nikad, al NIKAD, nisi napisa da je Junajtid, Real, Partizan, kurac, palac izgubija pošteno i zasluženo...
Uvik je ukralo ili tako nesto...
Ne budi gluperda, skuliraj se...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nać ćeš milijun mojih postova da napišen nesto kontra ekipe za koju navijan...Браћала wrote:AuZašto sam licemerab, debilu glupi? Ti si uvek aprirori bio ko tra nečega što ti ne odogovara. Ne znam da li si iakda u životi priznao nešto kontra ekipa za koje drukaš, ili za za neku ekipu za koju ne drukaš...
Zašto ne?
S druge strane, ti nikad, al NIKAD, nisi napisa da je Junajtid, Real, Partizan, kurac, palac izgubija pošteno i zasluženo...
Hahahha, apsolutno-sećamo se svi legendarnog ,,argumenta” u jednoj od bezbroj rasprava koje si izgubio, ,,da si h roavu jer si stariji”...
Guest- Guest
tominjo,dadinjo,moćni majmun životinja,mlinka
Cekaj malo...Браћала wrote:fridrih_niche wrote:Nać ćeš milijun mojih postova da napišen nesto kontra ekipe za koju navijan...Браћала wrote:AuZašto sam licemerab, debilu glupi? Ti si uvek aprirori bio ko tra nečega što ti ne odogovara. Ne znam da li si iakda u životi priznao nešto kontra ekipa za koje drukaš, ili za za neku ekipu za koju ne drukaš...
Zašto ne?
Hahahha, apsolutno-sećamo se svi legendarnog ,,argumenta” u jednoj od bezbroj rasprava koje si izgubio, ,,da si h roavu jer si stariji”...
To je sve sta imaš za napisat?
Ajde, kad si prizna pošteni poraz neke svoje ekipe?
;)
Guest- Guest
S Dadinjom san se cua prošle godine na fejsu...muckodjubre wrote:tominjo,dadinjo,moćni majmun životinja,mlinka
Dobro mu je, u Njemačkoj je...
;)
Guest- Guest
taman sam ti htio napisati,da bi s emogao vratiti ako pool uzme LP...fridrih_niche wrote:Jel Tominjo živ?
Oce uskrsnit sa liverpoolovom titulom?
i kako se zvao stomatolg iz zg što se teško razbolio??
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50