Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ronaldo je Najveca picka na svitu. I ko ovo podrzava mater mu je kurva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovde je jedino samar primio onaj koji ovo podrzava.bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Kretenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ali je i notorna činjenica da su Pepač i Zidane 2 uvjerljivo najlošija trenera kad su veliki klubovi u pitanju, odmah uz bok onom glupanu iz PSG-a.
Zeko-
2015-08-26
bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Guest- Guest
ne biti jalan jer će kristi opet nalupat bavarski državni projektDesert_fox wrote:Ovde je jedino samar primio onaj koji ovo podrzava.bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Kretenu
bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
:^^
Ma tvoja je mater najveća svetica na svijetu, to uopće nema sumnje.Desert_fox wrote:Ronaldo je Najveca picka na svitu. I ko ovo podrzava mater mu je kurva
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ali je i notorna činjenica da su Pepač i Zidane 2 uvjerljivo najlošija trenera kad su veliki klubovi u pitanju, odmah uz bok onom glupanu iz PSG-a.
a jbg, tko valja uopce vise..
Pozdravi materbafalo wrote:ne biti jalan jer će kristi opet nalupat bavarski državni projektDesert_fox wrote:Ovde je jedino samar primio onaj koji ovo podrzava.bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Kretenu
2015-09-13
bafalo wrote:ne biti jalan jer će kristi opet nalupat bavarski državni projektDesert_fox wrote:Ovde je jedino samar primio onaj koji ovo podrzava.bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Kretenu
Kako SIN voli jebati te osovine zla, pa to je milina. Čergi 15+ golova, prosjacima iz torina 10+, a voleo bih da izvuku klošare iz minhena da i tu prođe desetku...
Guest- Guest
Za tvoji je gospaZeko wrote:Ma tvoja je mater najveća svetica na svijetu, to uopće nema sumnje.Desert_fox wrote:Ronaldo je Najveca picka na svitu. I ko ovo podrzava mater mu je kurva
2015-09-13
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja bih iskreno zelio da sutra cigan dade malo javi gas na okuci i ode u ahiretБраћала wrote:bafalo wrote:ne biti jalan jer će kristi opet nalupat bavarski državni projektDesert_fox wrote:Ovde je jedino samar primio onaj koji ovo podrzava.bafalo wrote:kako će niče i end zaspat već 2 dana zaredom primaju šamare. barem znaju kako se osjeća pep
Kretenu
Kako SIN voli jebati te osovine zla, pa to je milina. Čergi 15+ golova, prosjacima iz torina 10+, a voleo bih da izvuku klošare iz minhena da i tu prođe desetku...
2015-09-13
kic wrote:Zeko wrote:Ali je i notorna činjenica da su Pepač i Zidane 2 uvjerljivo najlošija trenera kad su veliki klubovi u pitanju, odmah uz bok onom glupanu iz PSG-a.
a jbg, tko valja uopce vise..
Desert_fox wrote:Za tvoji je gospaZeko wrote:Ma tvoja je mater najveća svetica na svijetu, to uopće nema sumnje.Desert_fox wrote:Ronaldo je Najveca picka na svitu. I ko ovo podrzava mater mu je kurva
Daj kretenu, ne laži ljude. Ne može takav debil poput tebe izaći iz normalne pičke
Guest- Guest
Utakmica mi je izgledala kao namještena, ali na kraju je Bayern prošao. Postava je bila ofenzivna, a od igre ni I. Strepnja do samog kraja, katastrofalno postavljena ekipa za utakmicu. Takve poluprofesionalce i über prljave cigane(što su pokazali u 180 minuta) kao Sevilla nakanta jedan Atletico ko budale, pa Celta pa svi, a Bayern se propisno osramoti večeras umjesto da im stavi 2 gola i zaključi priču.kic wrote:
meni je ovaj Bayern loš, slabat timska igra, tuše loptu, ne dodaju se i ne igraju direktno..
ostalo dosta posljedica od Pepova vladavine..
Guest- Guest
dajte kruni city i milijardu za pojačanja,jebaće ih sve
A Real i Juventus... Kakva utakmica za pratiti... Juventus učinio 'nemoguće' i onda lijepo suci uključe svoju asistenciju i na samom kraju noukatiraju Buffona u mirovinu s crvenim kartonom.
No dobro, ako nije Barcelona onda je Real Madrid, ako nije Real Madrid onda je Barcelona.
Pa ti vidi o kakvim se tu klubovima radi, a zadnjih 12 godina imaju zalihu ovakvih cirkusa u Europi kakvu narednih 30 godina neće ni 10 ostalih top klubova to dobiti u korist.
No dobro, ako nije Barcelona onda je Real Madrid, ako nije Real Madrid onda je Barcelona.
Pa ti vidi o kakvim se tu klubovima radi, a zadnjih 12 godina imaju zalihu ovakvih cirkusa u Europi kakvu narednih 30 godina neće ni 10 ostalih top klubova to dobiti u korist.
Guest- Guest
allegri je imao real na pladnju ali je odlučio čekat produžetke i ispao na talijanski način. umjesto da nabijaju loptu na mandžu oni čekaju da najveći presudi. MALI JUVENTUS!!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50