Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Po ovakvom kriteriju sviranja penala na svakoj utakmici bi ih bilo 6-7...
A kad Ramos igra i 10-11...
Toliko o tome, licemjeri...
;)
;)
Guest- Guest
Problematicno je to jahanje i potez nogom,da nije napravio ono nogom ne bi ga svirao
demo evo nešto za tebe
Champions League QF to Final Goals, last 7 seasons:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
6 - Arjen Robben, Luis Suarez.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.
mandža > messi
Champions League QF to Final Goals, last 7 seasons:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.
mandža > messi
onaj gol mandže u finalu nije loš ali messi ih ima na desetke u fifi
Ajd' budi dobar pa ipak pogledaj još koji put. Guranje rukama u leđa, jahanje po protivničkom igraču i udarac nogom po prsima. Napravio je 3 faula u trenutku.Fénix wrote:Zeko wrote:A da pogledaš još koji put ?Fénix wrote:Ozbiljno razmišljam bojkotirati ovo polufinale, pa neka je i Bayern u pitanju. Previše toga za pola dana. Od namiještenog ždrijeba do ovog s Ramosom, a gdje još onaj vic od penala od preksinoć u 90+ minuti.
Nema se tu što vidjeti, ovdje se ima što vidjeti:
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Po ovakvom kriteriju sviranja penala na svakoj utakmici bi ih bilo 6-7...
;)
Aha, hoće to da bude 6-7 mavaši geriju ilu kanznenom prostoru po utakmici...
Guest- Guest
bafalo wrote:demo evo nešto za tebe
[size=44]Champions League QF to Final Goals, last 7 seasons:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.[/size]
[size=44]mandža > messi[/size]
Sad ce ti nicend reci da su driblinzi i brada bitniji .
Guest- Guest
Mocna zvijer
Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
I kako si rekao, u onakvoj situaciji ono se ne svira jer je na nekoj granici. Svirati penal u 93-oj minuti kod onog rezultata možeš samo ako si 100 % siguran i ako je penal očit. Sve drugo su gluposti i ovo što neki tu trkeljaju, a nogomet ne razumiju niti malo...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
I kako si rekao, u onakvoj situaciji ono se ne svira jer je na nekoj granici. Svirati penal u 93-oj minuti kod onog rezultata možeš samo ako si 100 % siguran i ako je penal očit. Sve drugo su gluposti i ovo što neki tu trkeljaju, a nogomet ne razumiju niti malo...
sat2-
2015-09-28
Da. I svi koji su tada trkeljali da je ovdje bio penal za Hajduk su ili budale ili uopće ne razumiju nogomet ili neznaju da se penali u sudačkoj nadoknadi nesmiju suditi.sat2 wrote:isključivi krivac wrote:Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:isključivi krivac wrote:Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
Javio se profa iz Čađavice koji me inače ignorira (po potrebi kako njemu bidnom paše).
Da imaš imalo obraza i morala (odavno poznato da nemaš) ne bi tu lijepio situaciju kod jedne o većih krađa u zadnje vrime. Ne svirati ono zaleđe kod gola Dinama za 1:1 u kojoj ono, 88-oj minuti, zaleđe 5-6 igrača Dinama što bi sudac sve da se nalazio i na Maksimiru trebao suditi je jedna velika krađa i sramota (jer jedino ako mi ovaj sudac donese dokument od doktora da je slijep ja ću povjerovati da nema namjere). Sve što se poslin toga događalo je sasvim nebitno, 88-a minuta, Hajduk drži 1:0 i primi onakav gol nakon što su savršeno izašli i ostavili igrače Dinama u zaleđu kod prekida.
No kad već spominješ, za razliku od ove situacije, tu je očigledan prekršaj na čak dvojici igrača Hajduka jer razlika je kad nasloniš ruku na igrača u odnosu na situaciju kad ga gurneš. Ma koliko ti možda smatrao drugačije, a javit će ti se se i frend izdrkotina, to je sigurno. Premda njemu opraštam, on se samo zajebava
Guest- Guest
Mališa ...isključivi krivac wrote:sat2 wrote:isključivi krivac wrote:Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.scorpion wrote:Penal je na nekoj granici. Možeš svirat, a i ne moraš. Zato je to sudac zajebao jer u ovakvoj utakmici u 93. minuti ne sudiš takav penal. Šteta, Real bi prošao u produžetcima jer su igrači Juventusa bili iscrpljeni do krajnjih granica, ali je ovako sudac sve zajebao
Javio se profa iz Čađavice koji me inače ignorira (po potrebi kako njemu bidnom paše).
Da imaš imalo obraza i morala (odavno poznato da nemaš) ne bi tu lijepio situaciju kod jedne o većih krađa u zadnje vrime. Ne svirati ono zaleđe kod gola Dinama za 1:1 u kojoj ono, 88-oj minuti, zaleđe 5-6 igrača Dinama što bi sudac sve da se nalazio i na Maksimiru trebao suditi je jedna velika krađa i sramota (jer jedino ako mi ovaj sudac donese dokument od doktora da je slijep ja ću povjerovati da nema namjere). Sve što se poslin toga događalo je sasvim nebitno, 88-a minuta, Hajduk drži 1:0 i primi onakav gol nakon što su savršeno izašli i ostavili igrače Dinama u zaleđu kod prekida.
No kad već spominješ, za razliku od ove situacije, tu je očigledan prekršaj na čak dvojici igrača Hajduka jer razlika je kad nasloniš ruku na igrača u odnosu na situaciju kad ga gurneš. Ma koliko ti možda smatrao drugačije, a javit će ti se se i frend izdrkotina, to je sigurno. Premda njemu opraštam, on se samo zajebava
sat2-
2015-09-28
A jebate led da me vidis na kokicama sokovima i cokoladicama mali sidi na meni kapa mu na glavi a njih dvije oko mene ... uzas a mali kad mu dojadi ovaj coravi debil utra meni saku u usta a sa livon mlati me po glavifridrih_niche wrote:HAhahahahaa kako si me sad nasmija hahaha...
Samo san te zamislija u kinu kako to gledaš i Placen od smija haha...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije ga trebao svirat! Ako ja to kažem, onda je tako. Pa ja volim Real i želim da osvoji, ali ako oni u 93 minute nisu mogli dat gol (a primili su 3), onda im ne treba ni penal svirat (koji je po mojim kriterijima diskutabilan). Da je rezultat bio 1:1 i minuta 62. i da je svirao onaj penal, nikome ništa. Ali ovako je sudac uništio utakmicu i bacio obe tekme u drugi plan. Ovim penalom je zapravo sjebao Reala, a ne Juventus. Real bi sigurno prošao i da se otišlo na produžetke, a ovakav im prolaz nije trebao i sad ih svi mrze (što ja potpuno razumijem). Navijao sam da Ronaldo promaši penal, ali jbg kad ih savršeno pucaБраћала wrote:muckodjubre wrote:Svi krivi osim benatie koji s ledja jasi suparnika i ide ko konj onako nogomkic wrote:muckodjubre wrote:Nema faula bez prijeloma noge
a baš pretjeruju u pm
Ma nije smeo da svira jer je 93 minut, penal se ne svira tada
Ajde puši kurac. Da je svirao Barceloni onakav penal protiv Rome u 93. minuti, pljuvao bi po uefaloni ovdje 10 stranica (i ja bi isto i zato sad ne serem da je ovo u redu). Ti i čmarend ste isti, jedino što jedan drka na barcelonu, a drugi na real. Ja se razlikujem od vas obojice jer sam nogometni znalac i ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu. Ništa gore nego kad sudac ujebe neku važnu utakmicu i onda se ne priča o nogometu, nego o suđenju i krađama.Браћала wrote:Ti kažeš tako jer ti je antetova kara u ustima...
Volio bi da sudac svira dva diskutabilna penala u Bayernovu korist u polufinalu
Doktore, jel ti drkas na mene?Dybala wrote:bafalo wrote:demo evo nešto za tebe
[size=44]Champions League QF to Final Goals, last 7 seasons:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.[/size]
[size=44]mandža > messi[/size]
Sad ce ti nicend reci da su driblinzi i brada bitniji .
:D
Non stop me spominješ...
Nisan ti nazi gay, jebat ga...
;)
Guest- Guest
Hahahahaha...Desert_fox wrote:A jebate led da me vidis na kokicama sokovima i cokoladicama mali sidi na meni kapa mu na glavi a njih dvije oko mene ... uzas a mali kad mu dojadi ovaj coravi debil utra meni saku u usta a sa livon mlati me po glavifridrih_niche wrote:HAhahahahaa kako si me sad nasmija hahaha...
Samo san te zamislija u kinu kako to gledaš i Placen od smija haha...
Ajde, Ajde, to je lipo...
Uživanje sa svojom dicom je najbolje...
<3
Guest- Guest
Scorpija ima poantu...scorpion wrote:Ajde puši kurac. Da je svirao Barceloni onakav penal protiv Rome u 93. minuti, pljuvao bi po uefaloni ovdje 10 stranica (i ja bi isto i zato sad ne serem da je ovo u redu). Ti i čmarend ste isti, jedino što jedan drka na barcelonu, a drugi na real. Ja se razlikujem od vas obojice jer sam nogometni znalac i ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu. Ništa gore nego kad sudac ujebe neku važnu utakmicu i onda se ne priča o nogometu, nego o suđenju i krađama.Браћала wrote:Ti kažeš tako jer ti je antetova kara u ustima...
Volio bi da sudac svira dva diskutabilna penala u Bayernovu korist u polufinalu
Da je ovako za Barcu svira penal onda bi danima slušali plac najvećeg licemjera foruma, tj. Bracale...
Scorpija te je odi unistija...
;)
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Mocna zvijer
A vid ovog...win-win uvijek kad igraju Juve-Real...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50