Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Gleda san Euro na HD-u...muckodjubre wrote:revolucionarno su rekli da hoće...bilo je i prošlo,samo sam ja tek kansije skužio da su ubacili HTV2 HD kao neovisan kanal samo za tekmefridrih_niche wrote:Oce li Svjetsko bit prenošeno na hrt2 u HD-u?
;)
Lipse je puno...
;)
Guest- Guest
Supak odvratni...Dybala wrote:Kaki lewa pazi da si ne upropasti transfer u real
Gadi mi se...
;)
Guest- Guest
nista ova sijeda budala na klupi cmayerna ne moze, a sve mu je na pladnju... dva gola kimmicha ih drze na zivotu kojega je guardiola instalirao na beka
End- Posts : 21177
2015-08-25
Guardiola, to beše onaj kom je real, kao treneru čmayerna uvalio pola tuceta golova...
Guest- Guest
istina, cisti penal na lewifridrih_niche wrote:https://www.facebook.com/TrollFootball/videos/887538338116199/
2015-08-25
Uredno se nastavlja krast za Reala...
Tragedija...
Najgore je sta ce ljudi, kad budu gledali za 50 godina sve osvajače LP, vidit 3-4 titule Reala u 5 godina, a da neće znat na koje sve lopovluke je došlo do tih titula...
;)
Tragedija...
Najgore je sta ce ljudi, kad budu gledali za 50 godina sve osvajače LP, vidit 3-4 titule Reala u 5 godina, a da neće znat na koje sve lopovluke je došlo do tih titula...
;)
Last edited by fridrih_niche on 1/5/2018, 21:45; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
2015-08-25
Nakon psga i chelsea imas obraza srati po drugim klubovima u lpEnd wrote:mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
pazi ko mi govori, lik koji danonocno drkaje na zatonsku lopinu da imas obraza izbrisao bi se s forumamuckodjubre wrote:Nakon psga i chelsea imas obraza srati po drugim klubovima u lpEnd wrote:mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
2015-08-25
muckodjubre wrote:Nakon psga i chelsea imas obraza srati po drugim klubovima u lpEnd wrote:mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
Nema ciganin obraza. Davno je to pokazalo maleno govno cigansko...
Guest- Guest
A navijači Reala imaju obraza?Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Nakon psga i chelsea imas obraza srati po drugim klubovima u lpEnd wrote:mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
Licemjeru mali...
:D
Guest- Guest
Nije penal, nije...bacaj hidrogensku na Bernabeu...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:A navijači Reala imaju obraza?Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Nakon psga i chelsea imas obraza srati po drugim klubovima u lpEnd wrote:mozda ljudi ko demonski, on jos uvijek misli da su prvih 5 LP osvojili pravedno i da su najveci spanjolski i europski klub
Licemjeru mali...
:D
Realove titule su čiste kao suza za ciganske krađe i lakrdije.
Ko o čemu, ciganske kurve o poštenju.
Guest- Guest
Daj, ubij se, Bracala...
A lopovima mogu odma dat pehar, nema smisla da se igrači Liverpoola umaraju bezveze u finalu...
;)
A lopovima mogu odma dat pehar, nema smisla da se igrači Liverpoola umaraju bezveze u finalu...
;)
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50