Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
da,i ja sam se sad sjetio nadimka...
znam da mu je bilo gadno,javio se jednom ali ga nema već jako dugo
mora se isto priznati da je end klasa sa svojim bahatim stavom i kad zna da nije u pravu se drzi odlicno, pravo se nasmijem njegovim postovima nekad..
kad tece med i mlijeko tu sam, kad grmi opet sam tukic wrote:
mora se isto priznati da je end klasa sa svojim bahatim stavom i kad zna da nije u pravu se drzi odlicno, pravo se nasmijem njegovim postovima nekad..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Takvi smo mi ovnovi...End wrote:kad tece med i mlijeko tu sam, kad grmi opet sam tukic wrote:
Najlakše je pobic kad te ne ide, a bit najglasniji kad si u pravu...
Meni je čak i draže kad nisan u pravu, srčanije se borin haha...
:D
Guest- Guest
Nadan se da je u redu...muckodjubre wrote:da,i ja sam se sad sjetio nadimka...
Stvarno je uvik bija gospodin u korespodenciji sa svima...
<3
Guest- Guest
to je istina... inace mi je nadimak u mojem drustvu ljuti jer volim ljuto i imam takvu naravfridrih_niche wrote:Takvi smo mi ovnovi...End wrote:kad tece med i mlijeko tu sam, kad grmi opet sam tukic wrote:
Najlakše je pobic kad te ne ide, a bit najglasniji kad si u pravu...
Meni je čak i draže kad nisan u pravu, srčanije se borin haha...
2015-08-25
ko se ljuti uvalim mu kruti
valja se danas oduzet napit cu se ka malo prase vidim da guardiola rjesava prvenstvo ide lom
2015-08-25
Ovan koji se vrti na kolcu /metaforički .kic wrote:
i ja ovan, zamislite
Guest- Guest
Hahahahaha...End wrote:ljuti i cile doktori puknuca
Bas san danas sluša Kuzmu i SZ...
Top!
<3
Guest- Guest
Dybala wrote:Ovan koji se vrti na kolcu /metaforički .kic wrote:
i ja ovan, zamislite
darth_vader-
2014-04-17
Ko zadnja pipica je pobiga.fridrih_niche wrote:Vidija san Nowitzkog da je živ na fejsu...
Pravda penal za Reala haha...
Casper nije uvjeren toliko u ispravnost penala, pa malo diskutiraju...
Otkad je Rijeka pala di joj je misto, odma je napustija forum...
I opet je izgubija okladija s menom što bi značilo drugu godinu za redom grb Hajduka na njegovom avataru Previše je to za njega.
Kladio se da će Rijeka ove sezone imati 20 ili više bodova od Hajduka S moje strane je bilo ne više od 10 bodova ili Hajduk više od Rijeke. Nije ima nikakve šanse.
Guest- Guest
Zeko wrote:A kaj drugo očekivati od forumske lude ? Naslonjena ruka na igrača hajdučića jest penal, a 3 faula na igraču Reala nije penal. Iako je od forumske lude, previše je.sat2 wrote:Mališa ...isključivi krivac wrote:sat2 wrote:isključivi krivac wrote:
Najjače ili najgore (kako gledaš) od svega je to što da ga nije svirao teško da bi mu itko riječ rekao. A ovako je ukrao igračima naslovnice i već se danima priča o njemu i toj situaciji.
I kako si rekao, u onakvoj situaciji ono se ne svira jer je na nekoj granici. Svirati penal u 93-oj minuti kod onog rezultata možeš samo ako si 100 % siguran i ako je penal očit. Sve drugo su gluposti i ovo što neki tu trkeljaju, a nogomet ne razumiju niti malo...
Javio se profa iz Čađavice koji me inače ignorira (po potrebi kako njemu bidnom paše).
Da imaš imalo obraza i morala (odavno poznato da nemaš) ne bi tu lijepio situaciju kod jedne o većih krađa u zadnje vrime. Ne svirati ono zaleđe kod gola Dinama za 1:1 u kojoj ono, 88-oj minuti, zaleđe 5-6 igrača Dinama što bi sudac sve da se nalazio i na Maksimiru trebao suditi je jedna velika krađa i sramota (jer jedino ako mi ovaj sudac donese dokument od doktora da je slijep ja ću povjerovati da nema namjere). Sve što se poslin toga događalo je sasvim nebitno, 88-a minuta, Hajduk drži 1:0 i primi onakav gol nakon što su savršeno izašli i ostavili igrače Dinama u zaleđu kod prekida.
No kad već spominješ, za razliku od ove situacije, tu je očigledan prekršaj na čak dvojici igrača Hajduka jer razlika je kad nasloniš ruku na igrača u odnosu na situaciju kad ga gurneš. Ma koliko ti možda smatrao drugačije, a javit će ti se se i frend izdrkotina, to je sigurno. Premda njemu opraštam, on se samo zajebava
Dakle, izrkotina koja nas je uvjeravala da na spomenutoj utakmici (video gore) nije zaleđe igrača Dinama kod gola za 1:1 u 88, 89-oj minuti i da je poklonjen penal za Hajduk u sudačkoj nadoknadi, sad nas uvjerava da je bio tropenal za Real protiv Juventusa
I za Mamićevu izrkotinu previše
Guest- Guest
Zašto si takav mazohist?
Pa kako ti se da raspravljat sa govnom koje nema nimalo poštenja ni kredibiliteta?
Ludji si od njega...
;)
Pa kako ti se da raspravljat sa govnom koje nema nimalo poštenja ni kredibiliteta?
Ludji si od njega...
;)
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50