Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Metilda je sritna kad fratar razvaljuje šupak njezinim sinovima, njoj je kao da Isus ulazi u njih na stražnja varata :DSora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
Trbi Ante Tomić moze značiti recimo UKAZANJE GENIJA
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Uz rizik bana koji mi neće teško pasti - jel ti sin jos peder?metilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
uz rizik bana koji mi neće teško pasti .. sora - koliko si ti djece pobacila?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prckov wrote:S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone.
Znate li za kazneno djelo, dužni ste redarstvu ispričati sve o tome. I točka.
i tocka
Ae. Sam pao, sam se ubio...
darth_vader-
2014-04-17
Napisao sam gore,da mi to ni u snu ne bi palo na pamet. Popa treba kazniti najstrožije. Ja da sam sudac i da ima smrtne kazne osudio bih ga na vješala.Sora wrote:Pedofile braniš znaci ?jastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.Sora wrote:Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Ta žrtva je u stvari peder. Jer nitko normalnu osobu ne može natjerati na onakve gadarije.
Dijete mozes natjerati na sve sto zelis
DIJETE .
TO SE ZOVE PEDOFILIJA ZATO JER SE RADI O DJECI
Maštao sam da takvo što sa mnom učini zgodna frizerka,prodavačica u kiosku Vjesnika,ili kuharica,kolegica moje mame. Znači imao sam odbojnost prema homoseksualizmu.
Ovaj mali je očiti peder i nije ga bilo nimalo tgeško nagovarati na pušenje i slične gadarije. Ne znam ,kasnije se možda posvađao sa popom ,pa je sve ispričao.
Ali mali je već i oprije biio peder i očiito mu je sve to godilo.
Svasta ..
Pročitao sam ispovijest tog zlostavljanog i kad sam pročitao detalje da je popu pušio i dao mu dupe,onda mi je sve postalo jasno.
Mali je očito peder i ja bih se kladio da je tako. Normalni mladić bi popbjegao glavom bez obzira,a ovaj se tamo vraćao i godinama se servisirao. Znači mali je gay. I tačka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Gkedaj dragametilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
Prvo to govori o tom koliko ti imas prljavu savjest jer ti prvo pada na pamet da ces biti banirana zbog tog pitanja , to je zbig tvoje prljave savjesti a ne moje
Jer pitanje o pobacaju blage veze nema s kontekstom
NEGO JE ZADIRANJE U INTIMU KOJA SE TEBE NE BI SMJELA TICATI
meni ne bi tako iz cista mira uopce palo na um oitati sto ti radis s tvojom pickom
Iako da znas nije mintesko priznati ..ABRTIRALA SAM
Jednistavno je to vrlo jednostavno. Nemas uvjete za zadrzati dijete.. a vrhunska klinička oprema ( Petrova bolnica) ti omoguće zahvat, nikad tezi u dusi, da sačuvaš svojecreprodukrivno zdravlje
Tak da ..cudno uopce kak to veze ima s tvojom pameti
Ili ima ?
pa kad nisi poštivala plod svoje ljubavi (ili "ljubavi"?) kako onda uopće očekivati od tebe da poštuješ bilo koga, a posebno ne čovjeka.. životinje vjerojatno poštuješ više nego ljude .. mada životinje nikad ne ubijaju nerođene plodove...
Guest- Guest
kaja wrote:Uz rizik bana koji mi neće teško pasti - jel ti sin jos peder?metilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
moram te razočarati.. a ti nećeš dobiti ban... sin je shvatio svoju zabludu i oženio se....
Guest- Guest
možda je malom godilo, i to je moguće, ali to nije razlog i opravdanje za odraslu osobujastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.
Maštao sam da takvo što sa mnom učini zgodna frizerka,prodavačica u kiosku Vjesnika,ili kuharica,kolegica moje mame. Znači imao sam odbojnost prema homoseksualizmu.
Ovaj mali je očiti peder i nije ga bilo nimalo tgeško nagovarati na pušenje i slične gadarije. Ne znam ,kasnije se možda posvađao sa popom ,pa je sve ispričao.
no s druge strane, nisu sva djeca ti ili većina, niti su sva jednaka i jednakih sposobnosti
imaš i djece koja nisu pretjerano bistra i manipulabilna su, naročito od strane autoriteta, koja se lako mogu zastrašiti ili uvjeriti u bilo što
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ok, a jesil siguran za kuharajastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,Sora wrote:Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Ta žrtva je u stvari peder. Jer nitko normalnu osobu ne može natjerati na onakve gadarije.
DIJETE .
2014-04-19
metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote:Sora wrote:metilda wrote:... sin je shvatio svoju zabludu i oženio se....
Je oženjen i forma zadovoljena a potajno će se trpati u šupak s istima prikrivenima kao šta je on ili pal kakbvm devijantnim fratrima ali bitno da ima crikveni papir :)
Ne pricaj svastametilda wrote:Sora wrote:Gkedaj dragametilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
Prvo to govori o tom koliko ti imas prljavu savjest jer ti prvo pada na pamet da ces biti banirana zbog tog pitanja , to je zbig tvoje prljave savjesti a ne moje
meni ne bi tako iz cista mira uopce palo na um oitati sto ti radis s tvojom pickom
Jednistavno je to vrlo jednostavno. Nemas uvjete za zadrzati dijete.. a vrhunska klinička oprema ( Petrova bolnica) ti omoguće zahvat, nikad tezi u dusi, da sačuvaš svojecreprodukrivno zdravlje
Ili ima ?
pa kad nisi poštivala plod svoje ljubavi (ili "ljubavi"?) kako onda uopće očekivati od tebe da poštuješ bilo koga, a posebno ne čovjeka.. životinje vjerojatno poštuješ više nego ljude .. mada životinje nikad ne ubijaju nerođene plodove...
I rodila sam
Sta treba tebi jos kao dokaz da postujem ljubav, covjeka itd
Ne postujem nasilje i nasilnike kpji bi nasilno gurali prste u moju maternicu
Jebem im nauk .. svima takvima
a dobro se bio uziviojasambrend wrote:prckov wrote:S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone.
Znate li za kazneno djelo, dužni ste redarstvu ispričati sve o tome. I točka.
i tocka
Ae. Sam pao, sam se ubio...
vozi li vozi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora wrote:Ne pricaj svastametilda wrote:Sora wrote:Gkedaj dragametilda wrote:Sora wrote:
Posto ti Nisi ni slucajno pametna
Ili ima ?
I rodila sam
Sta treba tebi jos kao dokaz da postujem ljubav, covjeka itd
Ne postujem nasilje i nasilnike kpji bi nasilno gurali prste u moju maternicu
Jebem im nauk .. svima takvima
nesretni stvore, ti si ubila svoje dijete a drugima prodikaš o nasilju
Guest- Guest
jastreb wrote:Napisao sam gore,da mi to ni u snu ne bi palo na pamet. Popa treba kazniti najstrožije. Ja da sam sudac i da ima smrtne kazne osudio bih ga na vješala.Sora wrote:Pedofile braniš znaci ?jastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.Sora wrote:Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
DIJETE .
Svasta ..
Pročitao sam ispovijest tog zlostavljanog i kad sam pročitao detalje da je popu pušio i dao mu dupe,onda mi je sve postalo jasno.
Mali je očito peder i ja bih se kladio da je tako. Normalni mladić bi popbjegao glavom bez obzira,a ovaj se tamo vraćao i godinama se servisirao. Znači mali je gay. I tačka.
Taj drugi put sam došao opet kod njega u sobu. Polako je pridobivao moje povjerenje, a onda mi je dao da pijem nekakav viski ili konjak, što je bio moj prvi susret s alkoholom. Tu sam izgubio i dio svijesti i samokontrole i ne sjećam se koliko sam alkohola popio.
[size=17]Sjećam se njegova fizičkog nasrtanja na mene i uvjeravanja da je to sve Bogu drago i da je to sve dio Božje ljubavi. Krenuo je rukama prema mojim genitalijama, počeo mi je maziti bedra i krenuo me ljubiti po licu, vratu i gurati me na krevet, a sve je to bilo popraćeno verbalnim opravdanjima za to što radi. Kad sam izišao iz te sobe, nisam, koliko se sjećam, osjećao ništa osim općenitog osjećaja srama i da se nešto loše dogodilo, ali kao dijete nisam imao pojma kako, na koji način i kome uopće predstaviti što se dogodilo i kako to nekome reći, pogotovo tih godina, kad je Crkva tek dobila na snazi i popularnosti.
On se tu postavljao kao otac, figura koja bi meni nešto značila, stala iza mene, štitila me. Morate znati da su se samo nekoliko mjeseci prije moji roditelji razveli, ja sam bio sam s bratom i majkom.
[/size]
klinac iz bogobojazne obitelji gdje bi njega optuzili da zaveo MUH , meni ovdje sve jasno , par dugogodisnjih kazni zatvora prorijedilo bi zlouporabu polozaja/autoriteta + odsteta obitelji , ako MUH nema ( a nema jer skriva na rodbinu i sl. ) onda KC platit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
je, a kace mali zelenu upast u ovu tvoju pricuneve wrote:možda je malom godilo, i to je moguće, ali to nije razlog i opravdanje za odraslu osobujastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.
no s druge strane, nisu sva djeca ti ili većina, niti su sva jednaka i jednakih sposobnosti
imaš i djece koja nisu pretjerano bistra i manipulabilna su, naročito od strane autoriteta, koja se lako mogu zastrašiti ili uvjeriti u bilo što
2014-04-19
catabbath wrote:metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote:Sora wrote:
Je oženjen i forma zadovoljena a potajno će se trpati u šupak s istima prikrivenima kao šta je on ili pal kakbvm devijantnim fratrima ali bitno da ima crikveni papir :)
na tvoju veliku žalost oko crkvenog papira sin živi u vanbračnoj zajednici i obožavam svoju nevjestu
Guest- Guest
Naravno. Ne bi ja to ni pitala al vidim da bezobrazno gura nos u tuđe krevete pa da vidimo sto ima kod nje..catabbath wrote:metilda wrote:kaja wrote:metilda wrote:Sora wrote:
Podsjeća me na bakinu sestru časnu ,ne po godinama nego karakteru , inače najzlobnije stvorenje na svijetu.
Ta je uvijek maltretirala i optuživala mene i sestrične za nešto na moru dok smo bile klinke, sve dok nismo malo odrasle i dobile informaciju da joj je glavna časna pobjegla sa zidarom . Od tada bi joj uvijek zatvorile usta s pitanjem gdje joj je glavna časna ! Samo bi spustila nosinu i otišla u crkvu ..
2015-08-15
metilda wrote:kaja wrote:Uz rizik bana koji mi neće teško pasti - jel ti sin jos peder?metilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
moram te razočarati.. a ti nećeš dobiti ban... sin je shvatio svoju zabludu i oženio se....
zalosno a glumit cu humor za ovu prigodu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaja wrote:Naravno. Ne bi ja to ni pitala al vidim da bezobrazno gura nos u tuđe krevete pa da vidimo sto ima kod nje..catabbath wrote:
Podsjeća me na bakinu sestru časnu ,ne po godinama nego karakteru , inače najzlobnije stvorenje na svijetu.
Ta je uvijek maltretirala i optuživala mene i sestrične za nešto na moru dok smo bile klinke, sve dok nismo malo odrasle i dobile informaciju da joj je glavna časna pobjegla sa zidarom . Od tada bi joj uvijek zatvorile usta s pitanjem gdje joj je glavna časna ! Samo bi spustila nosinu i otišla u crkvu ..
a koliko si ih ti ubila?
Guest- Guest
neve wrote:možda je malom godilo, i to je moguće, ali to nije razlog i opravdanje za odraslu osobujastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.
Užasno je u svakom slucaju...naravno da i svecenici moraju zakonski odgovarati jer se inace narusava autoritet drzave, ne znam kakve crkvene stegovne mjere i istrage tu mogu biti mjerodavne. Da, jedino što se tice njegovog statusa u Crkvi, ali institucije pravne drzave tu trebaju prvenstveno djelovati...Crkva je možda tu u nezgodnom statusu jer po svom poslanju oni ne mogu osudivati gresnika, vec samo grijeh pa ispadaju blagi u nastupima prema javnosti, ali itekako su svjesni da takvi svecenici rade nesagledivu stetu kako zajednici, tako i Crkvi...dakle, pustiti institucije da odrade posao i biti maksimalno kooperativan u tome je jedini nacin da se djelomicno sanira steta...
darth_vader-
2014-04-17
suverenitet države je narušen Vatikanskim ugovorima, pa za svećenstvo postoji paralelni pravni sustav i paralelno zakonodavstvo koje spada pod ingerenciju Vatikanajasambrend wrote:i svecenici moraju zakonski odgovarati jer se inace narusava autoritet drzave
čak ni vjerski objekti ne spadaju teritorijalno pod RH, tlo u crkvi ne pripada teritoriju države Hrvatske i na njemu tehnički ne vrijede hrvatski zakoni
Guest- Guest
Jednog cu, i taj ce biti clan tvoje sekte.metilda wrote:kaja wrote:Naravno. Ne bi ja to ni pitala al vidim da bezobrazno gura nos u tuđe krevete pa da vidimo sto ima kod nje..catabbath wrote:
a koliko si ih ti ubila?
Digne li mi netko tlak dobro.
2015-08-15
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
Page 2 of 8