Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Sora wrote:Abortirala sam i četiri putaNoor wrote:Bzato jer osjeća krivnju, samo sama sebi ne želi to priznati.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:U to doba nije bas ni bilo neke zastite i nije bila bas dostupna.slidingdoorsoperator wrote:
Ne pada mi na pamet. Isključivo je na tebi kako ćeš doživljavati takvu vlastitu praksu i kako ćeš koristiti slobodu koja ti je na raspolaganju.
Tako da je tesko osudjivat. Puno teze je bilo bit zena nego danas.
Nijedna zena to ne radi iz hira, osim iznimaka.
No, to su vec poremecaji.
Nit sam ju osudio, nit ju osuđujem, nit ju imam namjeru osuditi.
Zašto se ona našla pogođenom mojim riječima, kao i obično, zaista ne znam. Mislim da to niti ona sama ne zna nego refleksno negativno reagira na moje postove samo zato što su moji.
Ako racunam pilulu za dan poslije
E
To je četvrti out
I spintsno pobacila jednom jer sam se vozila na motoru po grabama , onaj velikI MZ
I sigurno bih jos vise puta abortirala da sam znala kako cu biti popularna jednog dana
šteta što tebe tvoja mater nije abortirala. da je znala koje će govno roditi ... vjerujem sigurno bi.
ne bih joj zamjerio niti zrno.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Joj neGnječ wrote:Sora wrote:Lazni katolički moralizam kpji zenu vidi kao stroj za rađanje
I manipuliranje je diveo do toga da se u crkvi ljudi POJAVE IZ LAZNIH RAZLOGA I POVODA.
DA BI DOBILI PODRSKU CRKVE I NJENIH TOBOZ DOMOLJUBNIH CILJEVA , zene bi trebale rađati neželjenu i neplanirani djecu .
Jer je nrkome vazan broj .. i statistika..
a eto ..ne ide vam
Broj HRVATA OPADA I MANJI JE NEGO U SOCIJALIZMU
dabogda hrvati izumrli. AMEN.
Nek ostane par njih
Da se imsmo kome smijati
Etometilda wrote:Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Neces mi uspjeti nabiti krivnju
Vasxlazni katolički moralizam je manje vrijedan od odluke da rodim kad zelim.
Neces mi svoj nauk kojeg se ne tice nista NAJMANJE ZENA KAO SLOBODNO BICE
osom ŠUPLJIH FRAZA nemas argumente niti si upoznat s naukom.
Dakle tri puta sam abortirala .
nitko tebi ne nabija krivnju ali je ti ovdje itekako pokazuješ svojim psihički rastrojenim istupima..
"Donosimo rezultate istraživanja zbog kojih je psihijatrijska zajednica počela ozbiljnije shvaćati da je namjerni pobačaj uzrok teških psihičkih poremećaja poput anksioznosti, depresije, alkoholizma, zloupotrebe droge i samoubojstva. U svijetu postoje snažne političke inicijative o tome da žene treba informirati o stvarnim rizicima za razvoj postabortivnih psihičkih problema prilikom savjetovanja koje bi obavezno prethodilo abortusu i to od strane neovisnih stručnjaka, a ne ustanova koje takve zahvate obavljaju i direktno iz njih izvlače financijsku korist."
http://zdravstveniodgoj.com/news/teske-psihicke-posljedice-abortusa
Zasto je meni super na ovom forumu
Bolje nego da kupujem 24 s vicevima
Zasparam 6 kuna
Juhuuuu:lol!:
Sora wrote:Abortirala sam i četiri putaNoor wrote:Bzato jer osjeća krivnju, samo sama sebi ne želi to priznati.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:U to doba nije bas ni bilo neke zastite i nije bila bas dostupna.slidingdoorsoperator wrote:
Ne pada mi na pamet. Isključivo je na tebi kako ćeš doživljavati takvu vlastitu praksu i kako ćeš koristiti slobodu koja ti je na raspolaganju.
Tako da je tesko osudjivat. Puno teze je bilo bit zena nego danas.
Nijedna zena to ne radi iz hira, osim iznimaka.
No, to su vec poremecaji.
Nit sam ju osudio, nit ju osuđujem, nit ju imam namjeru osuditi.
Zašto se ona našla pogođenom mojim riječima, kao i obično, zaista ne znam. Mislim da to niti ona sama ne zna nego refleksno negativno reagira na moje postove samo zato što su moji.
Ako racunam pilulu za dan poslije
E
To je četvrti out
I spintsno pobacila jednom jer sam se vozila na motoru po grabama , onaj velikI MZ
tako sam ja ko i svaki fini sin ukro starom kljucveve od MZ-ejca
naletim na golubove i vozim brze nego sto oni letu
picim ja prema kraju ulice a tamo susjed parkiro ford taunusa
svaki dan ga popravljo i dotjerivo al on nikad nije upalio
prao ga redovno i farbo bojom za zidove
kcerka mu isla samnom u osnovnu i flila se da joj tata ima taudija
elem, hocu ja da zakocim u stilu profesionalca a nisam pito starog kake su kocnice u njegove makine, bome nikakve
ovom prilikom ti mogu rec da sam to kasno sazno
sa taudijevih prednjih vrata sva farba spala a je poletio ko golub
poslije moj stari istuko njenog starog kad su se svadali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ha ha
Odlicno Prcko
Duhovito do max
I ti unistio dva auta i jos se dvojica potukla
Odlicno Prcko
Duhovito do max
I ti unistio dva auta i jos se dvojica potukla
Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
sto
2014-04-19
probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nemam nikakve veze s Letećom Peglom,niti ostalim likovima koji se spominju na onoj idiotskoj temi.Noor wrote:probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
2015-07-23
ok, pustinjski vihoreסמאל wrote:Nemam nikakve veze s Letećom Peglom,niti ostalim likovima koji se spominju na onoj idiotskoj temi.Noor wrote:probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
2017-10-06
Noor wrote:probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
norka, pa to je nas cvarak nije on pegla
on je dokona budala
2014-04-19
cvarak?prckov wrote:Noor wrote:probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
on je dokona budala
mene podsjetio na peglicu
2017-10-06
Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Neces mi uspjeti nabiti krivnju
dakle neodgovorna osoba koja ne razmišlja o posljedicama prije nego nešto uradi
kurton, to nema u bosni a ili mujo nije htio stavit
pilula, to ti vjera brani jelda
Noor wrote:cvarak?prckov wrote:Noor wrote:probaj peglo, pa dokle ide ideסמאל wrote:Jeli se na ovoj temi može nastaviti slaviti dan državnosti ?
on je dokona budala
to ga ja tako zovem od milja
2014-04-19
Pa izumrijet će,kao i mnogi drugi europski narodi,bogu hvala.Gnječ wrote:Sora wrote:Lazni katolički moralizam kpji zenu vidi kao stroj za rađanje
I manipuliranje je diveo do toga da se u crkvi ljudi POJAVE IZ LAZNIH RAZLOGA I POVODA.
DA BI DOBILI PODRSKU CRKVE I NJENIH TOBOZ DOMOLJUBNIH CILJEVA , zene bi trebale rađati neželjenu i neplanirani djecu .
a eto ..ne ide vam
2015-07-23
pripadnik kojeg naroda si ti?סמאל wrote:Pa izumrijet će,kao i mnogi drugi europski narodi,bogu hvala.Gnječ wrote:Sora wrote:Lazni katolički moralizam kpji zenu vidi kao stroj za rađanje
a eto ..ne ide vam
2017-10-06
jugoslavenskogNoor wrote:pripadnik kojeg naroda si ti?סמאל wrote:Pa izumrijet će,kao i mnogi drugi europski narodi,bogu hvala.Gnječ wrote:Sora wrote:Lazni katolički moralizam kpji zenu vidi kao stroj za rađanje
a eto ..ne ide vam
2015-07-23
tre wrote:sora je izludila od tog trenutka kada je ubila svoje djete
nije, takva se rodila, opizdila je pri rođenju glavom o beton kad je ispala mami iz pičke
mama ju iz nekog razloga nije abortirala, ko će ga znat na koga se ona uvrgla
Similar topics
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
Page 8 of 8