Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone. Pa i tad je bio u društvu jednoga golobradog, blijedog i šutljivog bogoslova, piše Ante Tomić za Jutarnji list.
Svejedno, srkali smo bistru juhu s domaćim rezancima i viljuškama birali ljepše komade drhtave, masne goveđe potrbušine, dok je ocvali peder dolje na kraju stola samozaljubljeno lupetao nešto o sedam darova i dvanaest plodova Duha Svetoga, o lijepoj tradicionalnoj kreposti i užasnom moralnom relativizmu današnjeg čovjeka, o domovini i braniteljima, o rajskoj Djevi kraljici Hrvata i drugim glupostima.
Jedva da ga je itko slušao. Gledali smo svoja posla dodajući preko stola boce vina i terine sa salatom jer što bi uopće s tom ništarijom? Nismo ga ni pretjerano osuđivali. Zašto bismo, valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima. Desetljećima trpe gadove u župama i na koncu ih čak brane progovori li tkogod o njihovim zločinima.
Svejedno, srkali smo bistru juhu s domaćim rezancima i viljuškama birali ljepše komade drhtave, masne goveđe potrbušine, dok je ocvali peder dolje na kraju stola samozaljubljeno lupetao nešto o sedam darova i dvanaest plodova Duha Svetoga, o lijepoj tradicionalnoj kreposti i užasnom moralnom relativizmu današnjeg čovjeka, o domovini i braniteljima, o rajskoj Djevi kraljici Hrvata i drugim glupostima.
Jedva da ga je itko slušao. Gledali smo svoja posla dodajući preko stola boce vina i terine sa salatom jer što bi uopće s tom ništarijom? Nismo ga ni pretjerano osuđivali. Zašto bismo, valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima. Desetljećima trpe gadove u župama i na koncu ih čak brane progovori li tkogod o njihovim zločinima.
Zanimljivo je u naših ljudi, otkrije li se koji pedofil, a da je općinski službenik, poštar, kuhar ili nastavnik tehničkog odgoja, svi bi ga odmah vješali za testise, zubima mu čupali grkljan i mlatili kao vola u kupusu, ali ako je pedofil iz crkve, vjeroučitelj ili ispovjednik, onda ništa, nema problema, “sine, pokaži velečasnom pišu”.
Uhvatili su tako ovoga splitskog fratra s kojim sam ja jednom jeo, ali bilo bi im draže da nisu. Sve ide nekako nevoljko i lijeno, s noge na nogu. Obratite samo pozornost na rečenicu iz jedne objave: “Nadbiskupija je spremna surađivati s policijom.”
S dužnim poštovanjem za nečuvenu susretljivost crkvenih moćnika i znajući kako mnogi od njih vole, što se kaže, stari hrvatski pridjev spremni, to je ipak pogrešno reći.
Kad te policija zove, koga zapravo briga jesi li spreman ili nisi? Nije to stvar izbora, da se premišljaš hoću li, neću li, ma ne znam, glupo mi je, ali ajde dobro, mogao bih razgovarati s policijom. Po zakonu, hrvatskom kao i svakom drugom, to je građanska obaveza koju ne možete izbjeći. Znate li za kazneno djelo, dužni ste redarstvu ispričati sve o tome. I točka.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Ta žrtva je u stvari peder. Jer nitko normalnu osobu ne može natjerati na onakve gadarije.
Ta žrtva je u stvari peder. Jer nitko normalnu osobu ne može natjerati na onakve gadarije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Jednako je besmisleno i kad Nadbiskupija kaže da će navode o seksualnom zlostavljanju maloljetnika sama istražiti, s obzirnom nakanom “čuvanja dobrog glasa sviju”, a samo ako nađe da se štogod grešno desilo, o tome će naknadno obavijestiti policiji.
Zar Nadbiskupija hoće kazati da su naši hrvatski policajci idioti koji provode istrage ne mareći za ljudski ugled? Ako svaki drugi građanin mora odgovarati na pitanja policijskih službenika, vjerujući kako će predstavnici zakona odgovorno čuvati njegov dobar glas, zašto su crkvena lica izuzeta od te obaveze?
I otkud, na kraju krajeva, katoličkoj crkvi i ljudi i policijska oprema da bi stručno i nepristrano, izvan svake sumnje istražila je li koji svećenik ministrantima gurao ruku u gaće? Šta to oni znaju, a obično redarstvo ne zna?
Zar ima neki odjel detektiva u mantijama, što s nogama na radnim stolovima vazdan klopaju krafne, sve dok im ne zazvoni telefon i oni se ozbiljno jave: “CSI Kaptol, izvolite”, a onda sa sirenama i rotirkama jure na potencijalno mjesto zločina, ultraljubičastim svjetlom pretražuju ima li tragova sperme po sakristijama i osumnjičene nemilosrdno ispituju: “Fra Mijo, nemoj srat, mali nam je sve prizna.”
Neobična je okolnost da se katolička crkva obično proglašava najsnažnijom zagovornicom hrvatske države. Logika je, po prilici, tko ne voli katoličku crkvu, ne voli ni hrvatsku državu. Bez crkve ne bi bilo ni države. U isto vrijeme, ta crkva državi baš ništa opipljivo ne doprinosi.
Otprije nam je poznato da su svećenici i časne sestre oslobođeni poreza, ne izdaju račune za svoje usluge i nijedan im inspektor zbog toga ne može ništa, a prije nekoliko dana smo, eto, doznali da veliki domoljubi ni hrvatsku policiju i pravosuđe ne priznaju.
2014-04-12
Povlašteno se izuzimaju od progona za kaznena djela. Ako je koji svećenik štogod skrivio, crkva bi ga istražila i osudila sama, a smisao je zapravo da se ne istraži i ne osudi ništa, već da se seksualni grabežljivci, osvjedočili smo se u mnogo primjera, samo u beskraj premještaju od župe do župe da i dalje nekažnjeno guze djecu.
Kad je napokon izbila afera sa splitskim fratrom pedofilom, gvardijan njegovog samostana fra Žarko Relota nije ni pomislio obavijestiti policiju premda on, inače, obavlja funkciju policijskog kapelana. S izuzetkom nekih četnika 1991. u Kninu, ja ne pamtim da je netko imao manje povjerenja u institucije Republike Hrvatske.
Ako kardinal Josip Bozanić i ostatak njegove bande iz državne blagajne prosječno uzimaju više od tri stotine milijuna godišnje, mnogostruko više od svih drugih vjerskih zajednica skupa, pretpostavljam da nije glupo od njih očekivati da poštuju državne zakone i da manijake koji siluju prvopričesnike na vrijeme i bez oklijevanja izruče pravdi.
Dok to ne počnu činiti, glupo je da katolički aktivisti poput Željke Markić i Vice Batarela svakodnevno, s nekoliko desetaka portala uglas laju protiv neprofitnih i nevladinih organizacija, nekih homoseksualaca, pacifista, anarhista i antifašista, koji, kao, rade protiv Hrvatske.
Jer nema zaista ništa skuplje i beskorisnije od mjesta u koje većina stanovništva odlazi nedjeljom ujutro. Katolička je crkva, bez konkurencije, najantihrvatskija naša neprofitna i nevladina organizacija
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/540171/ante-tomic-prisjetio-se-druzenja-sa-splitskim-fratrom-osumnjicenim-za-pedofiliju-valjda-katolici-znaju-sto-je-najbolje-za-njihovu-djecu-kad-ih-podvode-svecenicima
2014-04-12
jastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
djecacic stavio na kusnju i zaveo dobrog i postenog muskarca u haljini , zatim i drugi djecacici vidjeli da to dobro
MUH nije kriv treba ga samo premjestit u slavonsku neku zupu gdje jos ima djecacica prije nego uhvate autobus za sodomu
2014-04-12
Ne. Ni u snu mi ne pada na pamet braniti pohotnog bludnika u mantiji.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
djecacic stavio na kusnju i zaveo dobrog i postenog muskarca u haljini , zatim i drugi djecacici vidjeli da to dobro
MUH nije kriv treba ga samo premjestit u slavonsku neku zupu gdje jos ima djecacica prije nego uhvate autobus za sodomu
Samo kažem da se normalan dečko koji gaji sklonosti prema suprotnom spolu,nikada ne bi upustio u takvo što.
Mali je vjerovatno bio gay,što je pop odmah prepoznao i nije gubio časa.
Pa vidio si i sam da mu je pušio i dao mu gusce. Koji bi to normalan dečko radio?
2014-04-22
S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone.
Znate li za kazneno djelo, dužni ste redarstvu ispričati sve o tome. I točka.
i tocka
i tocka
2014-04-19
ante tomić - pametnome dosta
Guest- Guest
Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Dijete mozes natjerati na sve sto zelis
DIJETE .
TO SE ZOVE PEDOFILIJA ZATO JER SE RADI O DJECI
Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
Trbi Ante Tomić moze značiti recimo UKAZANJE GENIJA
A znas li ti da je kod nas crkva izuzeta iz zakona !prckov wrote:S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone.
i tocka
Ne znas ?
Onda ne seri
ne znam sto si mislio vec rekao i ponovio , klinac je kriv a zatim i drugi koji su trazili sladostrasce u krilu bogobojazna MUHjastreb wrote:Ne. Ni u snu mi ne pada na pamet braniti pohotnog bludnika u mantiji.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Samo kažem da se normalan dečko koji gaji sklonosti prema suprotnom spolu,nikada ne bi upustio u takvo što.
Mali je vjerovatno bio gay,što je pop odmah prepoznao i nije gubio časa.
Pa vidio si i sam da mu je pušio i dao mu gusce. Koji bi to normalan dečko radio?
nebitno je sto klinci vec kako MUH koristi svoj polozaj u drustvu te "obrana" istog od crkvenih rekao bi i drzavnih te obicnih gradjana dok njihovi klinci ne najebu
onda bude kako zasto
2014-04-12
vis da si glupaSora wrote:A znas li ti da je kod nas crkva izuzeta iz zakona !prckov wrote:S fratrom što je prošli tjedan osumnjičen za pedofiliju zatekao sam se prije mnogo godina u jednom velikom društvu, za objedom na jednoj terasi pod lozom i znao sam, kao i svi za stolom, za priče da taj stari brat grabi mladiće za prepone.
i tocka
Ne znas ?
Onda ne seri
2014-04-19
Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
uz rizik bana koji mi neće teško pasti .. sora - koliko si ti djece pobacila?
Guest- Guest
Nek pop proba ovog za međunožje
Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.Sora wrote:Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
DIJETE .
Maštao sam da takvo što sa mnom učini zgodna frizerka,prodavačica u kiosku Vjesnika,ili kuharica,kolegica moje mame. Znači imao sam odbojnost prema homoseksualizmu.
Ovaj mali je očiti peder i nije ga bilo nimalo tgeško nagovarati na pušenje i slične gadarije. Ne znam ,kasnije se možda posvađao sa popom ,pa je sve ispričao.
Ali mali je već i oprije biio peder i očiito mu je sve to godilo.
2014-04-22
Gkedaj dragametilda wrote:Sora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
uz rizik bana koji mi neće teško pasti .. sora - koliko si ti djece pobacila?
Prvo to govori o tom koliko ti imas prljavu savjest jer ti prvo pada na pamet da ces biti banirana zbog tog pitanja , to je zbig tvoje prljave savjesti a ne moje
Jer pitanje o pobacaju blage veze nema s kontekstom
NEGO JE ZADIRANJE U INTIMU KOJA SE TEBE NE BI SMJELA TICATI
meni ne bi tako iz cista mira uopce palo na um oitati sto ti radis s tvojom pickom
Iako da znas nije mintesko priznati ..ABRTIRALA SAM
Jednistavno je to vrlo jednostavno. Nemas uvjete za zadrzati dijete.. a vrhunska klinička oprema ( Petrova bolnica) ti omoguće zahvat, nikad tezi u dusi, da sačuvaš svojecreprodukrivno zdravlje
Tak da ..cudno uopce kak to veze ima s tvojom pameti
Ili ima ?
Pedofile braniš znaci ?jastreb wrote:Imao je oko 14 godina. I ja sam bio u toj dobi i NIKAD,NIKAD me ni fratar ni pop ni trener ni kuhar,ni ne znam tko na takve gadarije ne bi mogao nagovoriti.Sora wrote:Lupi ga ti i ostade zivjastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
DIJETE .
Maštao sam da takvo što sa mnom učini zgodna frizerka,prodavačica u kiosku Vjesnika,ili kuharica,kolegica moje mame. Znači imao sam odbojnost prema homoseksualizmu.
Ovaj mali je očiti peder i nije ga bilo nimalo tgeško nagovarati na pušenje i slične gadarije. Ne znam ,kasnije se možda posvađao sa popom ,pa je sve ispričao.
Ali mali je već i oprije biio peder i očiito mu je sve to godilo.
Svasta ..
Metilda je sritna kad fratar razvaljuje šupak njezinim sinovima, njoj je kao da Isus ulazi u njih na stražnja varata :DSora wrote:Posto ti Nisi ni slucajno pametnametilda wrote:ante tomić - pametnome dosta
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
Page 1 of 8