Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Da, tradicionalno vjerovanje, socioloski i kulturoloski naslijedjeno od predaka kroz obrazac ponasanja.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Zlouporaba autoriteta za zadovoljavanje najnizij potreba, od zadovoljavanja ega do najgoreg primjera iz teme, je za najgoru osudu.
Problem je sto svi zlostavljaci, pa i pedofili, namjerno se angaziraju u blizin djece i slabijih, a to su u pravilu zatvoreni sustavi poput crkvenih krugova(svih vjera), skolstva zdravstva, socijalne skrbi, etc, gdje je tajsistem postavljen da stiti svoje pripadnike.
Crkva je, na zalost, jedan od ekstremnijih primjera.
Posljedicno, zbog pojedinaca i neucikovitog sistema kaznjavanja, gubi se povjerenje u te institucije.
Sve što si napisala stoji. Osim djelomično ovog posljednjeg. Naime, Vojska i Crkva su i dalje institucije kojima se najviše vjeruje, ne naravno toliko zbog njih samih nego više zbog erozije autoriteta ostalih institucija.
I, da, zaboravila sam gore vojsku navesti. Hvala na dopuni.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Valjda katolici znaju što je najbolje za njihovu djecu kad ih podvode svećenicima
Ustvari, cime se Tomic ovdje hvali?!
Okretanjem glave i naknadnom pamecu!?
2014-04-12
Sora wrote:ABRTIRALA SAM
Jednistavno je to vrlo jednostavno. Nemas uvjete za zadrzati dijete.. a vrhunska klinička oprema ( Petrova bolnica) ti omoguće zahvat, nikad tezi u dusi, da sačuvaš svojecreprodukrivno zdravlje
a jel tako teško dat ga na usvajanje
i kakve veze to ima s reproduktivnim zdravljem
maggie13 wrote:Ustvari, cime se Tomic ovdje hvali?!
dobra vecer uzorita
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jastreb wrote:Ne. Ni u snu mi ne pada na pamet braniti pohotnog bludnika u mantiji.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Čitao sam onaj članak o fratru i njegovoj žrtvi i sve što mislim je to da se oni odmah prepoznaju.
Ta žrtva je u stvari peder. Jer nitko normalnu osobu ne može natjerati na onakve gadarije.
djecacic stavio na kusnju i zaveo dobrog i postenog muskarca u haljini , zatim i drugi djecacici vidjeli da to dobro
MUH nije kriv treba ga samo premjestit u slavonsku neku zupu gdje jos ima djecacica prije nego uhvate autobus za sodomu
Samo kažem da se normalan dečko koji gaji sklonosti prema suprotnom spolu,nikada ne bi upustio u takvo što.
Mali je vjerovatno bio gay,što je pop odmah prepoznao i nije gubio časa.
Pa vidio si i sam da mu je pušio i dao mu gusce. Koji bi to normalan dečko radio?
A bokte...
Guest- Guest
Kako si, Ante? :-Ddebotoijusto wrote:maggie13 wrote:Ustvari, cime se Tomic ovdje hvali?!
dobra vecer uzorita
2014-04-12
marcellus wrote:Sora wrote:ABRTIRALA SAM
Jednistavno je to vrlo jednostavno. Nemas uvjete za zadrzati dijete.. a vrhunska klinička oprema ( Petrova bolnica) ti omoguće zahvat, nikad tezi u dusi, da sačuvaš svojecreprodukrivno zdravlje
Očito jest.
marcellus wrote:i kakve veze to ima s reproduktivnim zdravljem
Abortus je jedan od zahvata koji ga najviše ugrožava.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Ustvari, cime se Tomic ovdje hvali?!
Nije mu nitko odavno uputio javnu 3D kritiku pa cacka mecku jer tiraza pada, ocigledno...
darth_vader-
2014-04-17
Ovdje pisete takve glupostislidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Sora wrote:ABRTIRALA SAM
Očito jest.marcellus wrote:i kakve veze to ima s reproduktivnim zdravljem
Da ne zavređuju komentare
Abortus sam napravila i poslije tig rodila.
Dijete dajte svoje na usvajanje kad je to tako lako.
Budale muske
Uvijek me rasrdi kad se muski užive u tu temu.
Kad budete nosili MINDU onda se jsvite
Sora wrote:Ovdje pisete takve glupostislidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Sora wrote:ABRTIRALA SAM
Očito jest.marcellus wrote:i kakve veze to ima s reproduktivnim zdravljem
Da ne zavređuju komentare
Abortus sam napravila i poslije tig rodila.
To je samo tvoj osobni primjer, ali abortus i dalje ostaje jedan od najrizičnijih zahvata za reproduktivno zdravlje žene.
Tebi je očito bilo lakše počiniti abortus nego dati dijete na usvajanje, a to već nije samo tvoj primjer nego uobičajena praksa.
Guest- Guest
Abortirala sam tri puta .
Neces mi uspjeti nabiti krivnju
Vasxlazni katolički moralizam je manje vrijedan od odluke da rodim kad zelim.
Neces mi svoj nauk kojeg se ne tice nista NAJMANJE ZENA KAO SLOBODNO BICE
osom ŠUPLJIH FRAZA nemas argumente niti si upoznat s naukom.
Dakle tri puta sam abortirala .
Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Ne pada mi na pamet. Isključivo je na tebi kako ćeš doživljavati takvu vlastitu praksu i kako ćeš koristiti slobodu koja ti je na raspolaganju.
Guest- Guest
Lazni katolički moralizam kpji zenu vidi kao stroj za rađanje
I manipuliranje je diveo do toga da se u crkvi ljudi POJAVE IZ LAZNIH RAZLOGA I POVODA.
DA BI DOBILI PODRSKU CRKVE I NJENIH TOBOZ DOMOLJUBNIH CILJEVA , zene bi trebale rađati neželjenu i neplanirani djecu .
Jer je nrkome vazan broj .. i statistika..
a eto ..ne ide vam
Broj HRVATA OPADA I MANJI JE NEGO U SOCIJALIZMU
I manipuliranje je diveo do toga da se u crkvi ljudi POJAVE IZ LAZNIH RAZLOGA I POVODA.
DA BI DOBILI PODRSKU CRKVE I NJENIH TOBOZ DOMOLJUBNIH CILJEVA , zene bi trebale rađati neželjenu i neplanirani djecu .
Jer je nrkome vazan broj .. i statistika..
a eto ..ne ide vam
Broj HRVATA OPADA I MANJI JE NEGO U SOCIJALIZMU
pa jastaslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Ne pada mi na pamet. Isključivo je na tebi kako ćeš doživljavati takvu vlastitu praksu i kako ćeš koristiti slobodu koja ti je na raspolaganju.
Nek popovi se ožene pa onda rade djecu
Na vama je slobida izbora
Sta pricate a ne delate
Bar ne javno
Nego sijete facuke tu i tsmo
U to doba nije bas ni bilo neke zastite i nije bila bas dostupna.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Tako da je tesko osudjivat. Puno teze je bilo bit zena nego danas.
Nijedna zena to ne radi iz hira, osim iznimaka.
No, to su vec poremecaji.
2014-04-12
4D, s efektima..miris, vlaznost, etc.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Ustvari, cime se Tomic ovdje hvali?!
Nije mu nitko odavno uputio javnu 3D kritiku pa cacka mecku jer tiraza pada, ocigledno...
2014-04-12
Sora wrote:
nije bitno što je tebi lakše nego što je za dijete bolje a to je da je živo
Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
nitko tebi ne nabija krivnju ali je ti ovdje itekako pokazuješ svojim psihički rastrojenim istupima..
"Donosimo rezultate istraživanja zbog kojih je psihijatrijska zajednica počela ozbiljnije shvaćati da je namjerni pobačaj uzrok teških psihičkih poremećaja poput anksioznosti, depresije, alkoholizma, zloupotrebe droge i samoubojstva. U svijetu postoje snažne političke inicijative o tome da žene treba informirati o stvarnim rizicima za razvoj postabortivnih psihičkih problema prilikom savjetovanja koje bi obavezno prethodilo abortusu i to od strane neovisnih stručnjaka, a ne ustanova koje takve zahvate obavljaju i direktno iz njih izvlače financijsku korist."
http://zdravstveniodgoj.com/news/teske-psihicke-posljedice-abortusa
Guest- Guest
maggie13 wrote:U to doba nije bas ni bilo neke zastite i nije bila bas dostupna.slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Abortirala sam tri puta .
Tako da je tesko osudjivat. Puno teze je bilo bit zena nego danas.
Nijedna zena to ne radi iz hira, osim iznimaka.
No, to su vec poremecaji.
Kroz povijest postajale su četiri generacije kontracepcijskih tableta:
- Pilule prve generacije imale su veliku razinu estrogena i progesterona. Učinkovitost je bila manja nego danas. U velikom postotku uzrokovale su stvaranje krvnih ugrušaka kod žena i smrtne slučajeve. Prva kontracepcijska tableta bila je Enovid 10. Nastala je 1960. godine.
- Druga generacija tableta bila je sa smanjenom dozom estrogena. Umjesto dotadašnjeg progesterona koristio se levonorgestrel. Više nije bilo toliko krvnih ugrušaka, ali su se pojavile druge nuspojave poput povećanja tjelesne težine, povećanja razine kolesterola u krvi, stvaranja akni i pojačane dlakavosti. [3]
- Treća generacija kontracepcijskih tableta pojavila pojavila se 80-ih godina prošlog stoljeća i sadržavala je drukčiju vrstu progesterona, koji je trebao sprječiti pojavu akni i pojačane dlakavosti. Međutim, s njima se javio stari i od pojačane dlakavosti i akni mnogo opasniji problem, a to je pojačano zgrušavanje krvi.[4]
- Četvrta generacija kontracepcijskih tableta sadrži progesteronske hormone drospirenon i etinilestradiol. Poznato je da ujedno liječe simptome predmenstrualnog sindroma (PMS-a), akne, ne izazivaju pojačanu dlakavost, debljanje.[4] Rizik od stvaranja krvnih ugrušaka novijih generacija kontraceptiva treće i četvrte generacije dvostruko je veći nego kod starijih tableta.[5]
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kontracepcijska_tableta
Guest- Guest
Najstarija je egipatska ilustracija prezervativa i stara više od 3 000 godina.
Najstariji prezervativi pronađeni su među temeljima dvorca Dudley Castle pored Birminghama u Engleskoj. Radili su se od riba i životinjskih crijeva, a datiraju iz 1640. godine.
Charles Goodyear je 1839. godine patentirao vulkanizaciju gume a nakon 1844. godine prezervativi od gume su se počeli masovno proizvoditi zahvaljujući tom patentu. Do pojave gumenih prezervativa reklamirali su se prezervativi od janjećih crijeva.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Prezervativ
Najstariji prezervativi pronađeni su među temeljima dvorca Dudley Castle pored Birminghama u Engleskoj. Radili su se od riba i životinjskih crijeva, a datiraju iz 1640. godine.
Charles Goodyear je 1839. godine patentirao vulkanizaciju gume a nakon 1844. godine prezervativi od gume su se počeli masovno proizvoditi zahvaljujući tom patentu. Do pojave gumenih prezervativa reklamirali su se prezervativi od janjećih crijeva.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Prezervativ
Guest- Guest
A, jeans iz Trsta i red za trule banane.
Dok je kontracepcije bilo za bacanje, a stanovnistvo turbourbano i napredno.
Dok je kontracepcije bilo za bacanje, a stanovnistvo turbourbano i napredno.
2014-04-12
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
» Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu djecu
» Njemački roditelji ljuti: Mali muslići u Njemačkoj rasturaju njihovu djecu u osnovnim školama
» OTKRIVAMO: U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI KAO NAJBOLJE KANDIDATE ZA NOVE SUCE ODABRALI - DJECU SUDACA
» Bivši čelnik kaštelanske HVIDRA-e i njegovi prijatelji osuđeni na 20,5 godina zatvora zbog međunarodne trgovine teškim drogama, sutkinja njihovu obranu nazvala 'pričama za malu djecu'
Page 6 of 8