Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
Page 1 of 1
Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
Pedofilska katolčad wrote:
ČASNE sestre jednog katoličkog dječjeg doma u Njemačkoj podvodile su djecu svećenicima, političarima i biznismenima koji su ih onda silovali na zabavama, prepričava jedna od žrtvi koja je dobila sudsku bitku protiv svojih zlostavljača.
Sud za socijalnu skrb u Darmstadtu dodijelio je muškarcu, sada 63-godišnjaku, odštetu nakon što je detaljno opisao kako su ga časne sestre odvodile svećenicima i moćnicima koji su ga onda zlostavljali na zabavama. Zlostavljanje je počelo u njegovoj petoj godini. Časne sestre su za to bile plaćene.
Muškarac, koji je ostao anoniman, kaže da je bio silovan oko tisuću puta tijekom vremena koje je proveo u dječjem domu tijekom šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, uz ostale dječake.
Sud je presudu o slučaju donio u svibnju, ali najnoviji skandal zlostavljanja katoličke crkve pojavio se ovog mjeseca tek nakon što je visoki dužnosnik klera javno o tome progovorio.
Spejerski biskup Karl-Heinz Wiesemann javno je prozvao bivšeg dužnosnika biskupije Rudolfa Motzenbäckera, koji je umro 1998. godine, za navodnu umiješanost u zlostavljanje. Biskup je rekao da su se otada javile još tri žrtve.Imao je samo pet godina kad je zlostavljanje počelo, kaže da su ga časne doslovno vukle na seks-zabave
Žrtva zlostavljanja imala je samo pet godina kada se u ožujku 1963. pridružila domu koji je vodio Red sestara Božanskog Spasitelja u njemačkom gradu Speyer. Ona prepričava da su je časne sestre "doslovno vukle" u Motzenbäckerov apartman gdje je bila seksualno zlostavljana, objavio je Der Spiegel. Ako se opirao, dobivao je batine.
Žrtva je rekla da su ga posjetitelji dječjeg doma zlostavljati na "seks-zabavama". Kaže da su na takvim događanjima časne sestre podvodile mlađu djecu između sedam i 14 godina svećenicima, lokalnim političarima i biznismenima.
"Časne sestre su bile svodnici", rekao je. Ako su se protivili odvođenju na zabave, dobili bi batine štapovima ili su im glavama lupali o zid.
"Postojala je soba gdje su časne sestre nudile piće i hranu ljudima, a u drugom kutu te sobe djeca su bila silovana", navodi se u iskazu žrtve, prenosi KNA. "Časne sestre su zarađivale na tome, muškarci su im velikodušno donirali u znak zahvale."Kaže da su ga jednom silovala tri svećenika istovremeno
Muškarac kaže da su ga jednom silovala tri svećenika istovremeno.
"Nekad bih otrčao u dom u krvlju zaprljanoj odjeći, krv bi mi curila niz noge", rekao je, pa nastavio svoje svjedočenje: "Prije nego sam napustio dom u rujnu 1972. bio sam seksualno zlostavljan oko tisuću puta".
Anonimni muškarac u svom svjedočenju na sudu istaknuo je da su časne sestre bile ključ u cijelom sustavu zlostavljanja te da su neke sestre čak i same seksualno zlostavljale mlađe dječake. Dječji dom u kojem se navodno ovo sve događalo zatvoren je 2000. godine.Crkva mu isplatila novčanu odštetu
Katolička crkva platila je muškarcu 15.000 eura odštete i 10.000 eura za troškove terapije uz žrtvinu mirovinu.
"Koja mi je korist od novca?", pita se žrtva, koja pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.
"Brak mi je slomljen. Moje kosti, jetra i bubrezi također."
"Za žrtve zlostavljanja poduzimanje pravnih radnji povezano je sa znatnim psihološkim stresom", rekla je sutkinja Andrea Herrmann iz socijalnog suda u Darmstadtu.
Od 2010. godine katolička crkva suočila se s nizom slučajeva zlostavljanja. Interna istraga zlostavljanja u 2018. otkrila je zlostavljanja u kojima je sudjelovalo 1670 svećenika i 3677 žrtava i to između 1946. i 2014. godine.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/casne-sestre-u-njemackoj-vodile-djecu-svecenicima-i-politicarima-koji-su-ih-silovali/2241046.aspx
Mislio sam kako je islamska religija najmonstruoznija,međutim prevario sam se,katolička je još gora.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
U sve mogu povjerovati, ali ovo naprosto ne može biti istina. Ne može me nitko uvjeriti da je bio silovan tisuću puta. Ne može i točka.סמאל wrote:Pedofilska katolčad wrote:
Muškarac, koji je ostao anoniman, kaže da je bio silovan oko tisuću puta tijekom vremenaKaže da su ga jednom silovala tri svećenika istovremeno
"Nekad bih otrčao u dom u krvlju zaprljanoj odjeći, krv bi mi curila niz noge", rekao je, pa nastavio svoje svjedočenje: "Prije nego sam napustio dom u rujnu 1972. bio sam seksualno zlostavljan oko tisuću puta".
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Časne sestre u Njemačkoj vodile djecu svećenicima i političarima koji su ih silovali
To se protivi biologiji i psihologiji. Već bi umro ili se ubio ili postao najmlađi masovni ubojica u povijesti.melkior wrote:U sve mogu povjerovati, ali ovo naprosto ne može biti istina. Ne može me nitko uvjeriti da je bio silovan tisuću puta. Ne može i točka.סמאל wrote:Pedofilska katolčad wrote:
Muškarac, koji je ostao anoniman, kaže da je bio silovan oko tisuću puta tijekom vremenaKaže da su ga jednom silovala tri svećenika istovremeno
2015-08-09
Nitko nikoga ne može silovati tisuću puta, da ga jebeš.melkior wrote:To se protivi biologiji i psihologiji. Već bi umro ili se ubio ili postao najmlađi masovni ubojica u povijesti.melkior wrote:U sve mogu povjerovati, ali ovo naprosto ne može biti istina. Ne može me nitko uvjeriti da je bio silovan tisuću puta. Ne može i točka.סמאל wrote:Pedofilska katolčad wrote:
2015-08-09
Kako ne može,ako je bio nemoćno malodobno čeljade a godine proveo u katoličkom sirotištu,a godina ima 365 dana,onda je moguće da je u par godina silovan toliko puta.Pa opisao je kako mu je krv tekla niz nogavice.Stradala mu jetra i tko zna šta sve ne..melkior wrote:Nitko nikoga ne može silovati tisuću puta, da ga jebeš.melkior wrote:To se protivi biologiji i psihologiji. Već bi umro ili se ubio ili postao najmlađi masovni ubojica u povijesti.melkior wrote:U sve mogu povjerovati, ali ovo naprosto ne može biti istina. Ne može me nitko uvjeriti da je bio silovan tisuću puta. Ne može i točka.סמאל wrote:Pedofilska katolčad wrote:
2015-07-23
Završio bi u bolnici s trajnim ozljedama ili umro.סמאל wrote:Kako ne može,ako je bio nemoćno malodobno čeljade a godine proveo u katoličkom sirotištu,a godina ima 365 dana,onda je moguće da je u par godina silovan toliko puta.Pa opisao je kako mu je krv tekla niz nogavice.Stradala mu jetra i tko zna šta sve ne..melkior wrote:Nitko nikoga ne može silovati tisuću puta, da ga jebeš.melkior wrote:To se protivi biologiji i psihologiji. Već bi umro ili se ubio ili postao najmlađi masovni ubojica u povijesti.melkior wrote:U sve mogu povjerovati, ali ovo naprosto ne može biti istina. Ne može me nitko uvjeriti da je bio silovan tisuću puta. Ne može i točka.סמאל wrote:Pedofilska katolčad wrote:
2015-08-09
Što ja znam, meni je najdraže kad luda mater siluje vlastitu kćer koja se ne može braniti
2015-08-09
Nažalost, u Hrvatskoj nema puno lezbijskih incestuoznih silovanja
2015-08-09
Samo jedna riječ ---> Gamad!
red wolf-
2016-02-10
''Onomu, naprotiv, tko bi sablaznio jednoga od ovih najmanjih što vjeruju u mene bilo bi bolje da mu se o vrat objesi mlinski kamen pa da potone u dubinu morsku.'' Matej, 18,6
red wolf-
2016-02-10
Ovaj svijet je mrak. Ovaj svijet pripada Knezu Tame (mrak). Pa čak i u tom Knezu Tame postoji Svjetlo, ali ga on ne poznaje. Ovaj svijet može postati "raj", ali pod uvjetom da donesete Svjetlo u mrak ovog svijeta. Da je ovaj svijet Svjetlo, onda Svjetlo ne bi dolazilo u Svjetlo.
red wolf-
2016-02-10
2015-07-23
red wolf wrote:Ovaj svijet je mrak. Ovaj svijet pripada Knezu Tame (mrak). Pa čak i u tom Knezu Tame postoji Svjetlo, ali ga on ne poznaje. Ovaj svijet može postati "raj", ali pod uvjetom da donesete Svjetlo u mrak ovog svijeta. Da je ovaj svijet Svjetlo, onda Svjetlo ne bi dolazilo u Svjetlo.
ezeku..pusti nas da uzivamo..jedva docekasmo tvoj svijet..
Guest- Guest
A gledajte mislim, to je logično, ako ne znaš što ćeš s djecom da ih jebeš... Mislim, može ti biti zabavno da ih tučeš neko vrijeme, ali dojadi...
2015-08-09
Uostalom, bolje da ih jebu svećenici nego da čari seksa postepeno otkrivaju sami, pa još zastrane u razvrat i nemoral
2015-08-09
Odvratno
Crkva koristi svoj status odvojeno sto od države kao naddržavna institucija
Da uništava živote i radi što hoće
Crkva koristi svoj status odvojeno sto od države kao naddržavna institucija
Da uništava živote i radi što hoće
Edmund Kemper - serijski ubojica. Umlatio mater čekićem, dekapitirao je i silovao njenu odrezanu glavumelkior wrote:Što ja znam, meni je najdraže kad luda mater siluje vlastitu kćer koja se ne može braniti
Istina laže- Posts : 196
2020-10-29
Similar topics
» Koronavirus u Međugorju, zaražen svećenik i tri časne sestre
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Časne sestre zarađuju preko sedam milijuna kuna godišnje uzgojem marihuane
» Bog i vrag bivše časne sestre Bernardice Juretić
» Streljali časne sestre u Jemenu, zapadni mediji šute...
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Časne sestre zarađuju preko sedam milijuna kuna godišnje uzgojem marihuane
Page 1 of 1