Danas kuham...
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Danas kuham...
Fibica wrote:Muz radi canellone
Nadam se da ce biti jestivo :D
pohvali ga
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
4 przene zute paprike na 3 zlice ulja sa kajmakom i pola lepine
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:4 przene zute paprike na 3 zlice ulja sa kajmakom i pola lepine
super su mi paprike.. ako ih bude za kupiti nabavit ću crvene roge i napraviti ajvar.. ono što sam mislila da će trajati cijelu godinu već se pojelo
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
prvi put u životu radio kolač. biskvit, džem od jagode, glazura od čokolade, posuto orasima. nije baš najljepše ispalo ali zadovoljan sam prvim kolaćem.
2014-12-30
przenice..sa spanjolskom sunkom iberico te nizozemskim sirom gauda uz mocni jogurt skyr sa islanda ...skraceno multi kulti dorucak
EstebanEnrique-
2014-04-16
pravim bosansku razljevušu sa šajotom... baš se mislim kako će to ispasti ..
Guest- Guest
nije loše.. dobro je da sam je premazala kajmakom.. ali nije za težake.. kad se muž vrati iz šume gdje je išao pilati drva* sigurno bi mu bolje sjeo bokun odojka
*šuma je naša, ne pljačkamo državu
*šuma je naša, ne pljačkamo državu
Guest- Guest
veber wrote:
prvi put u životu radio kolač. biskvit, džem od jagode, glazura od čokolade, posuto orasima. nije baš najljepše ispalo ali zadovoljan sam prvim kolaćem.
pa izgleda sasvim dobro.. ja sam u pripremama za božićne kolače, znam tko što voli to je obavezno dupla doza, ove godine ću napraviti nešto novo.. lani me je ovdje netko razočarao komentarom da izgledaju kao kupovni.. zato budi zadovoljan, tvoji izgledaju sasvim domaći. :))
Guest- Guest
pa domaći su. lijeva šaka mi je bila sva u čokoladi. još kada sam posuo orasima izgledao sam kao u westernima, katran i perje. no s obzirom da je horda prošla kroz stan, a nije ostao ni komadić...
...izgleda da sam uspio.
...izgleda da sam uspio.
2014-12-30
veber wrote:pa domaći su. lijeva šaka mi je bila sva u čokoladi. još kada sam posuo orasima izgledao sam kao u westernima, katran i perje. no s obzirom da je horda prošla kroz stan, a nije ostao ni komadić...
...izgleda da sam uspio.
bome i jesi, dobro je i za vidit..
Guest- Guest
I ja sam vec u pripremi bozicnih kolaca.
Biti ce torta od bijele cokolade sa rozen korama za mene koja vise volim bijelu cokoladu.
Decku kinder pingvin kolac.
I monte kolac.
Biti ce torta od bijele cokolade sa rozen korama za mene koja vise volim bijelu cokoladu.
Decku kinder pingvin kolac.
I monte kolac.
Guest- Guest
Kako svekrva ne pece kolace jer joj se ne da, mama radi po 18h u danu pa ne vjerujem da ce stici nesto pripremiti a i ne zelim da se muci...kolaci ce brzo nestati...
Guest- Guest
avar bas sam nedavno pravio ...metilda wrote:JimmieJohnsoon wrote:4 przene zute paprike na 3 zlice ulja sa kajmakom i pola lepine
super su mi paprike.. ako ih bude za kupiti nabavit ću crvene roge i napraviti ajvar.. ono što sam mislila da će trajati cijelu godinu već se pojelo
https://www.ex-iskon-pleme.com/t29026-poruka-jimiu
nazalost i moje zalihe su vec iscrpljene ...tako da uzimam makedonski bas ajvar u medjuvremenu ...jes nesto skuplji od ostalih ali jedini sto slici na domaci...
i prednost je ima ga i u inostranstvu ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50