Danas kuham...
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Danas kuham...
zar ima kod vas još takvih običaja? ovdje se sve rješava u restoranima a što god naručiš isti temeljac , rižoto, pašticada - sve ima isti okus, umjetni..
Guest- Guest
Rijetko...vecinom kuci za docek mlade .... a po salama isto zene kuhaju....
Mama je svojevremeno kuhala cobanac
Guest- Guest
Moxy wrote:Rijetko...vecinom kuci za docek mlade .... a po salama isto zene kuhaju....
a tako.. mislim da su kod nas po restoranima pretežno kuhari a ne kuharice.. u srednjoj školi je više dječaka nego djevojčica, ne znam zašto je nastalo uvjerenje da su muškarci bolji kuhari od žena
Guest- Guest
ovdje su koliko je meni poznato svi glavni kuhari muškarci..
meni je ostalo junetine od prekjučer, a sama sam, moji otišli na izlet, meni se nije dalo.. uz meso jedna pamidora i dobar ručak :))
meni je ostalo junetine od prekjučer, a sama sam, moji otišli na izlet, meni se nije dalo.. uz meso jedna pamidora i dobar ručak :))
Guest- Guest
Ja cu danas falš gulaš....gulaš od krompira i hrenovki....ne znam kako se to kaze na hrvatski...moji to obozavaju....
Guest- Guest
ćoravi gulašMoxy wrote:Ja cu danas falš gulaš....gulaš od krompira i hrenovki....ne znam kako se to kaze na hrvatski...moji to obozavaju....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa koje hrenovke uzimate?
meni se u zadnje vrijeme gadi na sve vrste ovdašnjih hrenovki.. sve neka plastika
meni se u zadnje vrijeme gadi na sve vrste ovdašnjih hrenovki.. sve neka plastika
Guest- Guest
One male,djecje...to moja djeca obozavaju....
Jer znas sta je u njima....
Guest- Guest
tko je proizvođač, da, samo ja ne znam živiš li ti u HR.. znam da je netko u austriji..Moxy wrote:One male,djecje...to moja djeca obozavaju....
Guest- Guest
Ja sam u austriji....ne znam tko proizvodi...znam samo da su te male djecje duplo skuplje....
Guest- Guest
Moxy wrote:Ja sam u austriji....ne znam tko proizvodi...znam samo da su te male djecje duplo skuplje....
sad neću zaboraviti.. e da, skuplje su ali su kvalitetne.. kod nas takvih sigurno nema
Guest- Guest
Meni su te male gavriloviceve ili pliko (ak nisam falila) tu u hr super...i jeftine...nemaju plasticnu ovojnivu...i kostaju 4 kom ca 3kn
Ove su 10 kom 25 kn
Ove su 10 kom 25 kn
Guest- Guest
Dinstam krompirice,pri kraju dodam uzrezane hrenovke,zalijem vodom,dodam gulaš iz vrecice,prokuham i to bude to...ja to ne volim al moji obozavaju....
Guest- Guest
zar postoji gulaš iz vrećice? prije je bio gulaš iz limenke, ne znam proizvodi li se više.. ostao kao lijepa uspomena iz studentskih dana
Guest- Guest
Noor wrote:ćoravi gulašMoxy wrote:Ja cu danas falš gulaš....gulaš od krompira i hrenovki....ne znam kako se to kaze na hrvatski...moji to obozavaju....
Guest- Guest
u zdravlje!Moxy wrote:Noor wrote:ćoravi gulašMoxy wrote:Ja cu danas falš gulaš....gulaš od krompira i hrenovki....ne znam kako se to kaze na hrvatski...moji to obozavaju....
moja mama ga s kobasicom kuha :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50