Danas kuham...
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Danas kuham...
hladno je pa je obavezna juha, lešo junetina, kiseli kupus i restani krumpir
Guest- Guest
sladoled od vanile i kokosa i posmatram kako vani pada sneg
EstebanEnrique-
2014-04-16
ostalo mi smjese od češnjovki. pa bum napravio pljeskavice, kiselo zelje i žgance. i upustit ću se u izradu torte.
2014-12-30
veber wrote:krvavice su zakon.
znam i volim ih jesti, ali prvi put da ih sami pravimo.. toliko krvi.. bljak...
Guest- Guest
Moxy wrote:Ne volim nista krvavo
Tata ih je volio....
izvrsno su nam ispale, šteta što nema bure da se malo prosuše, ovako sutra idu u zamrzivač pa na sve strane lijepe naše..
Guest- Guest
kada vidim što ide u krvavice, zgubim volju za jelom. a sa starim vodim ratove odavno. on stavlja rižu, a ja sam zastupnik ječma. a krv kao krv. pola litre dosta za 12kgmetilda wrote:veber wrote:krvavice su zakon.
2014-12-30
veber wrote:kada vidim što ide u krvavice, zgubim volju za jelom. a sa starim vodim ratove odavno. on stavlja rižu, a ja sam zastupnik ječma. a krv kao krv. pola litre dosta za 12kgmetilda wrote:veber wrote:krvavice su zakon.
mi smo stavili kukuruzno brašno i slaninu.. ali smo zaboravili na njih dok su se kuhale :D pa su ispale iz crijeva.. sad ih ne možemo staviti na sušenje na dim nego odmah u zamrzivač...
Guest- Guest
mi nikad nismo stavljali na dim. samo kuhali i u škrinju. u biti krvavice su bile otpad, danas stavljamo čisto meso. ali sa zeljem i restanim krumpirom, zakon.
2014-12-30
veber wrote:mi nikad nismo stavljali na dim. samo kuhali i u škrinju. u biti krvavice su bile otpad, danas stavljamo čisto meso. ali sa zeljem i restanim krumpirom, zakon.
baš.. ja sam ih se već najela :))
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
u koja crijeva stavljaš krvavice? ova bila pretanka, a kad uzmem kupovne budu puno deblja? gdje to ima za kupit?
Guest- Guest
bil sam vanka. kupujem crijeva kod Leko mesnica. 32-38 mm fi. inače svinjska, tanka. na dolcu je trgovina.
2014-12-30
veber wrote:bil sam vanka. kupujem crijeva kod Leko mesnica. 32-38 mm fi. inače svinjska, tanka. na dolcu je trgovina.
i ja sam danas cijeli dan u điru, na autoputu kroz zabiokovlje snijeg..
e da, drugi put ću se iz metkovića zaletit na dolac :D
mi kupujemo ona pakirana u lidlu, ali nije bio problem s crijevima nego sa zločestim susjedima.. rekli su recept ali ne i postupak kuhanja.. zapamtit ću pa ću vratiti...
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50