Rodna ideologija vise nije opasna
Page 5 of 31
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Rodna ideologija vise nije opasna
haha jesi se ovo ti negdje pronaslaneve wrote:samo ti cendraj i češi se gdje te svrbiprckov wrote:elem da remiziramo
paraziti ce ostat paraziti
lazovi ce ostat lazovi i dalje
budale ce ih slijedit
a bljutavci ce se drzat stavova kilavo, mazat trepavice i pucat pametni selfi za zenski casopis i muske uzdahe
svaka slicnost sa realnim osobama je slucajna
"treba pobiti sve ljevičare na svijetu, kuhati ih u vrelom ulju, namazati medom i zakopati u mravinjak, užarenim klještima trgati im meso i sve!"
ma, znam ja da bi ti na ovo gore pljeskao i skakutao od čiste radosti, pravo držanje stavova je samo ako nekontrolirano pjeniš i tražiš krv
i opet osebujno ocekuje da ja nesto ocekujem od nje
ma ne, ja samo konstatiram
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bolje osebujno pametan nego osebujno glupprckov wrote:Lneve wrote:daj se dogovori sam sa sobom, bih li se prepucavala ili su mi stavovi kilavi?prckov wrote:da bitan je zaokret i prepucavanje
a to sto si ti navodno protiv nema veze, jebo to
zato i velim da su ti stavovi bljutavi, mozda nije prava rijec, mozda vise nesto kao kilavi
i ne nisam to reko samo na osnovu ovog
pametna
ti imaš neku vrlo osebujnu 'logiku', pa očito zaključuješ da moram biti i uz vječnu interesnu spregu Crkva-HDZ, ako sam protiv IK
enivej thx, ti si jedan od jako rijetkih koji misli da nisam dovoljno žestoka
na osnovu cega si zakljucila da ja ocekujem da ti budes uz crkvu i hdz, pa ja njih nisam ni pomeno
otkud ti to da ja nesto ocekujem a pogotovo od tebe koja kilavo pozira svaki cas
osebujno pametna
Moram ti reci
Opasno konkuriras
za tu TITULU s Abenom .
Steta . Makni se od ovaca i nadi bolje drustvo. Neke antifasiste , neke maoiste ..kaj god
Inace si u ugrozi
prckov wrote:jel to moras bit vjernik da si protiv IK
kakve veze ima sta ovaj, sta je on vec, prica
IK je ljevicarsko smece i tako treba bit tretirano od svakog ko ima imalo soli u glavi
darth_vader-
2014-04-17
Koga ?marcellus wrote:dugoročno ih to, jasno, neće spasiti
Crkvu ili ADZ ?
Jab da dođu komunjare na vlast
Apsolutno najbolja ikada za Hrvate je bila ta vlast .
[size=44]Nadbiskup Puljić: ‘Interpretativna izjava, kažu stručnjaci, nema pravnu snagu, a ratifikacija IK bila bi štetna za narod i državu’[/size]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neve wrote:točno, kler i HDZ skopili su opet neki financijski povoljni deal za ovo smiješno i prozirno crkveno reteriranje, nakon sve one vriske, halabuke i zapomaganjaKermit wrote:Samo goli interes. Da Kenwood Kenon ozakoni brakove sa šnaucerima bunili bi se 6 mjeseci i na kraju bi podržalimarcellus wrote:da, u biti crkva sad liže jajca plenkoviću "jer nećemo valjda da dođu komunisti" tj gledaju svoj sitni financijski interes
ZNA SE, država će opet podmazati debelu crkvenu gusku i mir, mir do neba s HDZ-om, kao i uvijek
no neki usred svega toga osjete naglu potrebu lamentirati o ljevici, Račanu i uzgoju kišnih glista u Južnoj Kaliforniji, tipično
prica se po gradu da nije lova u igri nego kontra referendum VU ako ustraju u nakani vracanja kremenog kamena u uporabu
sto reci , plenky izdrzi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vidi ovog jazavcaKermit wrote:Potpuni kolaps tkz forumske desnice, za par strana će se kleti u IK i njezine članke, a šejki će nam napisati zadaćnicu na temu LBGT rodova
on o forumskoj desnici,
pa svako normalan treba bit protiv idiotluka i idiota idiote
2014-04-19
Prema tome, biskup se možda malo zaletio ali je ušljivi liberalni medijski odmah isproducirao da crkva podržava....
a stoka popušila poluinformaciju
a stoka popušila poluinformaciju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sa abenom?!Sora wrote:Bolje osebujno pametan nego osebujno glupprckov wrote:Lneve wrote:daj se dogovori sam sa sobom, bih li se prepucavala ili su mi stavovi kilavi?prckov wrote:da bitan je zaokret i prepucavanje
zato i velim da su ti stavovi bljutavi, mozda nije prava rijec, mozda vise nesto kao kilavi
pametna
ti imaš neku vrlo osebujnu 'logiku', pa očito zaključuješ da moram biti i uz vječnu interesnu spregu Crkva-HDZ, ako sam protiv IK
na osnovu cega si zakljucila da ja ocekujem da ti budes uz crkvu i hdz, pa ja njih nisam ni pomeno
otkud ti to da ja nesto ocekujem a pogotovo od tebe koja kilavo pozira svaki cas
osebujno pametna
Moram ti reci
Opasno konkuriras
za tu TITULU s Abenom .
Steta . Makni se od ovaca i nadi bolje drustvo. Neke antifasiste , neke maoiste ..kaj god
Inace si u ugrozi
pa to je kompliment
glupaco lijeva
2014-04-19
Forumski desnicu cine normalni desnicariprckov wrote:vidi ovog jazavcaKermit wrote:Potpuni kolaps tkz forumske desnice, za par strana će se kleti u IK i njezine članke, a šejki će nam napisati zadaćnicu na temu LBGT rodova
on o forumskoj desnici,
Ti ne vide dalje od kurca
Samo sto su time tak zadovoljni da se nist ne mjenjaju
Tsss
Samo magarci i desnicari
Ojojprckov wrote:Nsa abenom?!Sora wrote:Bolje osebujno pametan nego osebujno glupprckov wrote:Lneve wrote:daj se dogovori sam sa sobom, bih li se prepucavala ili su mi stavovi kilavi?prckov wrote:da bitan je zaokret i prepucavanje
pametna
osebujno pametna
Moram ti reci
Opasno konkuriras
za tu TITULU s Abenom .
Inace si u ugrozi
pa to je kompliment
glupaco lijeva
Joj joj
Joj E.. odoh ..
melkior wrote:A ne bih se začudio niti da Bozanić u gaćama ima kurac. Do te mjere je ta perverzija došla! Ženski glasić, feminizirane kretnje, a u gaćama kurac. E jebem mu majku koja ga je rodila i tatu koji ga je u fratre poslao. Skupa s anemičnim Puljićem. Najgori soj karijerista koji postoji, a možda su čak i članovi HDZ-a i bivši udbaški doušnici.melkior wrote:U Hrvatskoj prava desnica nema šanse jer ju slizavanje sa petokolonaškom Katoličkom Crkvom čini sterilnom i impotentnom. Sve posrani ministranti ispod Bozanićevih skuta.
2014-04-19
ti sore nemas kredibilitet da pricas o icemu osim seksuSora wrote:Forumski desnicu cine normalni desnicariprckov wrote:vidi ovog jazavcaKermit wrote:Potpuni kolaps tkz forumske desnice, za par strana će se kleti u IK i njezine članke, a šejki će nam napisati zadaćnicu na temu LBGT rodova
on o forumskoj desnici,
Ti ne vide dalje od kurca
Samo sto su time tak zadovoljni da se nist ne mjenjaju
Tsss
Samo magarci i desnicari
ili pranju suda
zato zacepi
2014-04-19
kakva čardak ljudi takva čardak država takva i čardak crkva
Guest- Guest
neve wrote:krajnje je vrijeme da promijeniš nick u francuska sobarica.. ili možda u hlebinacmarcellus wrote:zapravo crkva niti nije sudjelovala u organizaciji prosvjeda niti su biskupi bili na prosvjedu osim jednog disidenta pa to niti ne čudi, meni je ovo očekivano jer crkva od početka nemudro šuti o svemu
zašto, pa nisam ni mislio da će bit drukčije
a biskupu jutros svi jebu mater online pa je opet promijenio mišljenje do novog plenkijevog posjeta
...biskup je kandidat za bozanicevog nasljednika...on je to shvatio ozbiljno...i treba mu svaka potpora..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne gleda se implementacija IK kroz dinamiku nadmetanja uticaja izmedu ljevice i desnice
nego idiotluka i razuma
bez obzira na politicko opredjeljenje ili stav crkve
nego idiotluka i razuma
bez obzira na politicko opredjeljenje ili stav crkve
2014-04-19
Pinochet wrote:kakva čardak ljudi takva čardak država takva i čardak crkva
Konzistentnost je u samoj srzi bica ovog naroda oduvijek...
darth_vader-
2014-04-17
odrastiPinochet wrote:kakva čardak ljudi takva čardak država takva i čardak crkva
2014-04-19
ljudi nisu losi ni drzava ne bi bila losa..ali jbg uvijek biramo da ovce vode lavove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Predstavnici Crkve su pokleknuli pred propalim HDZ-om i tu je cijela bit priče. Uplašili su se kako bi Don Anemio i ekipa možda i nešto mogli kontra njih okrenuti, a i da oni ne bi bili isti kad njih ne bi podržavali.
Baš jadno i tužno, a propustili su priliku odcijepiti se od katastrofalne politike i veleizdaje HDZ-a zadnjih 15 godina, priznati sebi samima kako je greška podržavati onoga koji te konstantno dehumanizira, potkopava, uništava...
Malo su se naoštrili zbog homopederske konvencije, odmaknuli od takve politike i stajališta, uz to su krenule druge vode teći u Hrvatskoj s onim prosvjedom protiv HDZ-a, a sad oni to lijepo opet zbog nekakvih slabosti odlučili odbaciti.
Ne može se sakriti razočaranje s nadbiskupom i klerom kad tako postupaju, jer brane destruktivnu politiku i podilaze slabostima i degeneracijama, umjesto da pozivaju na ljudsko dostojanstvo, kulturu, zaštitu života, osudu kriminalaca, korupcije, homopedofilije i dr.
Baš jadno i tužno, a propustili su priliku odcijepiti se od katastrofalne politike i veleizdaje HDZ-a zadnjih 15 godina, priznati sebi samima kako je greška podržavati onoga koji te konstantno dehumanizira, potkopava, uništava...
Malo su se naoštrili zbog homopederske konvencije, odmaknuli od takve politike i stajališta, uz to su krenule druge vode teći u Hrvatskoj s onim prosvjedom protiv HDZ-a, a sad oni to lijepo opet zbog nekakvih slabosti odlučili odbaciti.
Ne može se sakriti razočaranje s nadbiskupom i klerom kad tako postupaju, jer brane destruktivnu politiku i podilaze slabostima i degeneracijama, umjesto da pozivaju na ljudsko dostojanstvo, kulturu, zaštitu života, osudu kriminalaca, korupcije, homopedofilije i dr.
Guest- Guest
Page 5 of 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Similar topics
» OVO VIŠE NIJE SF‘ ‘Prestravljen sam skokom u razvoju umjetne inteligencije. Ovo je prijelomna točka, opasna kao izum atomske bombe‘
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
» Američko udruženje pedijatara objavilo: Rodna ideologija šteti djeci
» Marušić na HRT-u napao Jokića i spolni odgoj: Rodna ideologija šteti djeci, to su bolesti i poremećaji
» PAPovka nije opasna za ljude- dokazano na bivšem forumu
» SAD nije više u UNESCO
Page 5 of 31