Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Majmun te napravio. Ko im je šta uzeo jebem te blesava?RayMabus wrote:Majmune najveću izdaju vojske kraljevine Jugoslavije nisu izvršili Hrvati nego ti vaši navodni Srbi iz Hrvatske kojima ste nasilno uzeli hrvatsku pravoslavnu crkvudzango wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.maggie13 wrote:a, daj, hitler je za tebe mala beba..navodno :-Ddzango wrote:Ne treba nam ni za koji moj. Nije mi jasno koji su moj uopšte primali austrougarske oficire u novoosnovanu vojsku. Valjda zbog nekakvog pomirenja kao posle WW2. Ja bi to malo drugačije.maggie13 wrote:
tako je, dzani..sto ce vam ustasa :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
vidis da sam ti dobro rekla =:Odzango wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?maggie13 wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pdzango wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.maggie13 wrote:a, daj, hitler je za tebe mala beba..navodno :-Ddzango wrote:
Ne treba nam ni za koji moj. Nije mi jasno koji su moj uopšte primali austrougarske oficire u novoosnovanu vojsku. Valjda zbog nekakvog pomirenja kao posle WW2. Ja bi to malo drugačije.
2014-04-12
Siptar ima klempave uši?dzango wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?maggie13 wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pdzango wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.maggie13 wrote:a, daj, hitler je za tebe mala beba..navodno :-Ddzango wrote:
Ne treba nam ni za koji moj. Nije mi jasno koji su moj uopšte primali austrougarske oficire u novoosnovanu vojsku. Valjda zbog nekakvog pomirenja kao posle WW2. Ja bi to malo drugačije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti meni uvek dobro kažeš. Ajde sada nešto bezobrazno.maggie13 wrote:vidis da sam ti dobro rekla =:Odzango wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?maggie13 wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pdzango wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.maggie13 wrote:
a, daj, hitler je za tebe mala beba..navodno :-D
2014-04-19
I šorava usta. Prepoznaš ih na 100 metara.kaja wrote:Siptar ima klempave uši?dzango wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?maggie13 wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pdzango wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.maggie13 wrote:
2014-04-19
Najjače su mi priče Hrvati izdali kraljevinu a kad ono pravoslavac iz Hrvatske koji je nasilno preko pravoslavlje srbiziran
Pokucao Hitler on ga pustio i sutra postao general NDH
SPC se ukida i uvodi HPC
A je vam ga zakuca taj navodno VAŠ
SPC se ukida i uvodi HPC
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti meni uvek dobro kažeš. Ajde sada nešto bezobrazno.[/quote]Bas si tupko:-))dzango wrote:vidis da sam ti dobro rekla =:Omaggie13 wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?dzango wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pmaggie13 wrote:Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.dzango wrote:[quote%="maggie13"]
Pripremas li se za Uskrs? Ovo je generalna proba tjedan uoci :-D
2014-04-12
Eto vidiš kako vi Srbi volite pričati pričeRayMabus wrote:Najjače su mi priče Hrvati izdali kraljevinu a kad ono pravoslavac iz Hrvatske koji je nasilno preko pravoslavlje srbiziran
SPC se ukida i uvodi HPC
Hrvati nisu bili motivirani za rat no taj vaš navodni Srbin iz Hrvatske je taj zbog kojeg Hitler ulazi u Sloveniju i isti sutra postaje general NDH
Zanimljivo zar ne
2014-04-11
Bas si tupko:-))maggie13 wrote:Ti meni uvek dobro kažeš. Ajde sada nešto bezobrazno.dzango wrote:vidis da sam ti dobro rekla =:Omaggie13 wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?dzango wrote:da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-Pmaggie13 wrote:
Što bre? Nisam Hitler ako odbijem da primim oficire neprijateljske vojske u svoju vojsku. To se graniči sa zdravim razumom.
Pripremas li se za Uskrs? Ovo je generalna proba tjedan uoci :-D [/quote] Pošle žene da farbaju jaja, imal koja da ofarba moja. Samo veselo.
Pošle žene da farbaju jaja, imal koja da ofarba moja. Samo veselo.[/quote]i ja kazem..ali neka skuha najprije :-Ddzango wrote:Bas si tupko:-))maggie13 wrote:Ti meni uvek dobro kažeš. Ajde sada nešto bezobrazno.dzango wrote:vidis da sam ti dobro rekla =:Omaggie13 wrote:Ustaša, Šiptar, Balija, koja je razlika?dzango wrote:
da, a jos i ustasa..cista blasfemija :-P
Pripremas li se za Uskrs? Ovo je generalna proba tjedan uoci :-D
2014-04-12
Papila maca jezik sad kad si otkrio tko je pustio Hitlera u Jugoslaviju
Hrvat pravoslavne vjere kojemu ste vi ukinili HPC i išli ga pretvoriti u Srbina
2014-04-11
Pavle Jurišić Šturm je Lužički Srbin. Dakle više sa Srbima ima veze general Đuro Horvatović,Hrvat iz Slavonije,nego Šturm.dzango wrote:Borojević je Austrougar i njihovoj vojsci je služio. Isto kao što je Pavle Jurišić Srbin.RayMabus wrote:Pa zato šta SPC hoće da su to sve Srbi ali na Borijeviću su se samopojebali jer tvrde da su mu roditelji Srbi a on rođen polovinom 19 stoljeća a u prvoj polovici 19 stoljeća pravoslavci na području turske Hrvatske i graničnih područja oko iste u Hrvatskoj praktički ni neznaju šta je to SRBIJAdzango wrote:Jebo vas Borojević. Bečko pašče. Koji će nam kurac Borojević pored Mišića, Putnika, Stepe... Ni ja ga ne bi primio u vojsku SHS.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakva HPC???RayMabus wrote:
SPC se ukida i uvodi HPC
O čemu ti pričaš? HPC je tek 1941. ustanovio Pavelić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Trebao je neko da ga pušta? Jesi ti normalan.RayMabus wrote:Papila maca jezik sad kad si otkrio tko je pustio Hitlera u Jugoslaviju
2014-04-19
Pa o tome i pričamjastreb wrote:Kakva HPC???RayMabus wrote:
SPC se ukida i uvodi HPC
O čemu ti pričaš? HPC je tek 1941. ustanovio Pavelić.
Hrvat pravoslavne vjere pušta Hitlera u Sloveniju da uništi kraljevinu Jugoslaviju gdje je samo SPC mogla biti službena pravoslavna crkva a njegovu HPC su ukinili
2014-04-11
Znam da je Lužički Srbin. I pored toga je mnogo pre Srbin nego ovaj Borojevićjastreb wrote:Pavle Jurišić Šturm je Lužički Srbin. Dakle više sa Srbima ima veze general Đuro Horvatović,Hrvat iz Slavonije,nego Šturm.dzango wrote:Borojević je Austrougar i njihovoj vojsci je služio. Isto kao što je Pavle Jurišić Srbin.RayMabus wrote:Pa zato šta SPC hoće da su to sve Srbi ali na Borijeviću su se samopojebali jer tvrde da su mu roditelji Srbi a on rođen polovinom 19 stoljeća a u prvoj polovici 19 stoljeća pravoslavci na području turske Hrvatske i graničnih područja oko iste u Hrvatskoj praktički ni neznaju šta je to SRBIJAdzango wrote:Jebo vas Borojević. Bečko pašče. Koji će nam kurac Borojević pored Mišića, Putnika, Stepe... Ni ja ga ne bi primio u vojsku SHS.
Pa zašto misliš da je odma postao general NDH nego radi togadzango wrote:Trebao je neko da ga pušta? Jesi ti normalan.RayMabus wrote:Papila maca jezik sad kad si otkrio tko je pustio Hitlera u Jugoslaviju
Po zaslugama
2014-04-11
pa točno. Ako je lužički srbin onda je srbin. bez obzira što je protestantske vjeredzango wrote:Znam da je Lužički Srbin. I pored toga je mnogo pre Srbin nego ovaj Borojevićjastreb wrote:Pavle Jurišić Šturm je Lužički Srbin. Dakle više sa Srbima ima veze general Đuro Horvatović,Hrvat iz Slavonije,nego Šturm.dzango wrote:Borojević je Austrougar i njihovoj vojsci je služio. Isto kao što je Pavle Jurišić Srbin.RayMabus wrote:Pa zato šta SPC hoće da su to sve Srbi ali na Borijeviću su se samopojebali jer tvrde da su mu roditelji Srbi a on rođen polovinom 19 stoljeća a u prvoj polovici 19 stoljeća pravoslavci na području turske Hrvatske i graničnih područja oko iste u Hrvatskoj praktički ni neznaju šta je to SRBIJAdzango wrote:Jebo vas Borojević. Bečko pašče. Koji će nam kurac Borojević pored Mišića, Putnika, Stepe... Ni ja ga ne bi primio u vojsku SHS.
Borojević je druga priča, lik je Srbiju i Srbe jedino gledao preko nišana , nikavke druge veze sa njima nema(osim što djele vjeru pa ga zbog toga proglasilo srbinom)
Guest- Guest
Koje zasluge? Za predaju?RayMabus wrote:Pa zašto misliš da je odma postao general NDH nego radi togadzango wrote:Trebao je neko da ga pušta? Jesi ti normalan.RayMabus wrote:Papila maca jezik sad kad si otkrio tko je pustio Hitlera u Jugoslaviju
Po zaslugama
nacionalnost nije ni vjera, ni porijeklo, vec osjecaj pripadnosti..to treba moci shvatiti..Pinochet wrote:pa točno. Ako je lužički srbin onda je srbin. bez obzira što je protestantske vjeredzango wrote:Znam da je Lužički Srbin. I pored toga je mnogo pre Srbin nego ovaj Borojevićjastreb wrote:Pavle Jurišić Šturm je Lužički Srbin. Dakle više sa Srbima ima veze general Đuro Horvatović,Hrvat iz Slavonije,nego Šturm.dzango wrote:Borojević je Austrougar i njihovoj vojsci je služio. Isto kao što je Pavle Jurišić Srbin.RayMabus wrote:
Pa zato šta SPC hoće da su to sve Srbi ali na Borijeviću su se samopojebali jer tvrde da su mu roditelji Srbi a on rođen polovinom 19 stoljeća a u prvoj polovici 19 stoljeća pravoslavci na području turske Hrvatske i graničnih područja oko iste u Hrvatskoj praktički ni neznaju šta je to SRBIJA
Borojević je druga priča, lik je Srbiju i Srbe jedino gledao preko nišana , nikavke druge veze sa njima nema(osim što djele vjeru pa ga zbog toga proglasilo srbinom)
2014-04-12
Hitler ulazi u Sloveniju i odma Lukiću u prolazu kači čin generala nove vojske u zamjenu za vračanje HPCRayMabus wrote:Pa zašto misliš da je odma postao general NDH nego radi togadzango wrote:Trebao je neko da ga pušta? Jesi ti normalan.RayMabus wrote:Papila maca jezik sad kad si otkrio tko je pustio Hitlera u Jugoslaviju
Po zaslugama
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 4 of 7