Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Tako pa nastavite pričati o njegovom srpskom porijeklu dok neskužite da njegovi roditelji nepoznaju terninoligiju srpstvaRayMabus wrote:Teška tema za Uskrs.
.
Već sam vam objasnio da na području turske Hrvatske i graničnih područja u Hrvatskoj pravoslavci prije sto pedeset godina neznaju za pojam srpstva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
jastreb wrote:Opet ne mogu,a da iz ove rasprave izostavim Tita,ili kako vi srpski buržuji,volite reći Broza.Serbinho-3 wrote:
Ko da Srbi iz Srbije ne znaju da je masa Srba iz HR sluzila Austrougare i cinili zverstva po Srbiji.
Znaš li da je i on 1914. bio u Srbiji?
I znaš da ta njegova epizoda baš nije bila previše isticana u doba SFRJ.
Svi su oni sluzili po AU vojsci i ubijali po Srbiji.
Ne moze se etiketirati, ali realno ih je bilo.
Ovaj cime se izjasnjavao, koga briga, nas nije zaduzio, niko ga i ne uzima za nista.
Sada, pokusaj nekih da iste Srbe jedan dan etiketira da su vekovima tu dosli i da nemaju sta tu traziti a zatim da su to Pravoslavni Hrvati, imamo vec debilizam.
Ako je neko debil, neka debilizam zadrzi za sebe.
Znamo i po Srbiji ko nema Srpsko prezime i svakako necemo izigravati debila, tvrdeci da je isti Srbin, jer se tako izjasnjavao, jer mu mozda u datom trenutku odgovaralo.
Objasniti to nekom debilu, Astrofizika je.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A Tomson srbin po genima ???jastreb wrote:Nije mi poznato ikakva dodirna karika između Slavena Letice i Srbadije.Serbinho-3 wrote:
Imate i onog Leticu, isto tako velikog Hrvata kao i ovaj Nihilius, Masteryoda, Pinochet.
Da mu ne znam familiju, pa da kupim pricu a ono Srbi iz Centralne Bosne.
Thompson već ima neke srpske(pravosl.)pretke,ali za Leticu nisam čuo.
Misliš li ti da je svako prezime koje nosi barem jedan Srbin,automatski dokaz da su svi drugi koji nose to prezime Srbi???
To je glupost.
stvarno ste bolesni
immortal-
2014-04-16
Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Opet ne mogu,a da iz ove rasprave izostavim Tita,ili kako vi srpski buržuji,volite reći Broza.Serbinho-3 wrote:
Ko da Srbi iz Srbije ne znaju da je masa Srba iz HR sluzila Austrougare i cinili zverstva po Srbiji.
Znaš li da je i on 1914. bio u Srbiji?
I znaš da ta njegova epizoda baš nije bila previše isticana u doba SFRJ.
Svi su oni sluzili po AU vojsci i ubijali po Srbiji.
Ne moze se etiketirati, ali realno ih je bilo.
Ovaj cime se izjasnjavao, koga briga, nas nije zaduzio, niko ga i ne uzima za nista.
Sada, pokusaj nekih da iste Srbe jedan dan etiketira da su vekovima tu dosli i da nemaju sta tu traziti a zatim da su to Pravoslavni Hrvati, imamo vec debilizam.
Ako je neko debil, neka debilizam zadrzi za sebe.
Znamo i po Srbiji ko nema Srpsko prezime i svakako necemo izigravati debila, tvrdeci da je isti Srbin, jer se tako izjasnjavao, jer mu mozda u datom trenutku odgovaralo.
Objasniti to nekom debilu, Astrofizika je.
U pravu si. Tebi objasniti bilo što razumno nije astrofizika nego kvantna mehanika.
Guest- Guest
ante pavelić je srbin
Guest- Guest
Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
Znaci Srbi bili, Srbi ostali.
2014-08-25
mortal wrote:A Tomson srbin po genima ???jastreb wrote:Nije mi poznato ikakva dodirna karika između Slavena Letice i Srbadije.Serbinho-3 wrote:
Imate i onog Leticu, isto tako velikog Hrvata kao i ovaj Nihilius, Masteryoda, Pinochet.
Misliš li ti da je svako prezime koje nosi barem jedan Srbin,automatski dokaz da su svi drugi koji nose to prezime Srbi???
To je glupost.
stvarno ste bolesni
Sad i ova...
Gle, ne postoje nikakvi srpski geni. Kao uostalom ni hrvatski.
Nacija nije biološka (genetička) kategorija nego KULTUROLOŠKA odnosno stvar osobnog opredjeljenja.
Guest- Guest
Pinochet wrote:ante pavelić je srbin
a super mario turcin
A bašPinochet wrote::D
Ispast će na kraju da smo mi na forumu nagovorili Borojevića da se osjeća Hrvatom
Ma
2014-04-11
Thompsonov pradjed zvao se Miljan Perković i prije otprilike 150 godina prešao je na katoličanstvo.mortal wrote:A Tomson srbin po genima ???jastreb wrote:Nije mi poznato ikakva dodirna karika između Slavena Letice i Srbadije.Serbinho-3 wrote:
To je glupost.
stvarno ste bolesni
To je provjeren podatak.
No mi pričamo o Letici. On ni po čemu nije Srbin. Letice su kod nas uglavnom Hrvati. Imali smo i admirala HRM Svetu Leticu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Prezivali su su serbinhno 1?Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako se se izjašnjavali? kao crveni Hrvati ili Rašćani?Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
Guest- Guest
jastreb wrote:
Thompsonov pradjed zvao se Miljan Perković i prije otprilike 150 godina prešao je na katoličanstvo.
Vjera u to vrijeme uopće nije određivala nacionalnu pripadnost. Taj fenomen se dogodio puno kasnije.
Guest- Guest
Srpstvo je u C.Gori bio nepoznat pojam do početka 19.st.Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
Srpstvo je u C.Goru donio Vuk Karadžić i time napunio glavu Njegošu,koji je opet romantičarski natentan počeo srpsko ime koristiti i za Crnogorce,ali ne samo za njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Imali su onda i britanski pasoš.... .nek se nađe kad Kolumbo za tristo godina otkrije AmerikuPinochet wrote:kako se se izjašnjavali? kao crveni Hrvati ili Rašćani?Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
2014-04-11
hahahahaRayMabus wrote:A bašPinochet wrote::D
Ispast će na kraju da smo mi na forumu nagovorili Borojevića da se osjeća Hrvatom
Ma
Uz pomoc vremenskog stroja
:-D
2014-04-12
jastreb wrote:Thompsonov pradjed zvao se Miljan Perković i prije otprilike 150 godina prešao je na katoličanstvo.mortal wrote:A Tomson srbin po genima ???jastreb wrote:Nije mi poznato ikakva dodirna karika između Slavena Letice i Srbadije.Serbinho-3 wrote:
To je glupost.
stvarno ste bolesni
To je provjeren podatak.
No mi pričamo o Letici. On ni po čemu nije Srbin. Letice su kod nas uglavnom Hrvati. Imali smo i admirala HRM Svetu Leticu.
Ti si se danas iznalupetao, tako da sve do sada sto sam mislio da znas, jeste nebuloza.
Prvo, Slavenova familija se nije prezivala Letica, vec Leticic i usled siromastva, spustili su se iz Centralne Bosne na Jadran i pokatolicili.
Ako isti laze, familija ne laze.
Letice kazes Hrvati po HR, pa sta su onda sve te Hrvatine Letice po Cikagu Srbende?
Sednemo nas dvojica na avion, pravac O'Hara aerodrom i Gracanica u okolini Cikaga.
Imas ih masu tamo, pa upitamo da nam objasne, ko koga tu .... a ko koga tu laze.
Trebace naravno i obezbedjenje, vade odmah prangije.
2014-08-25
jastreb wrote:Srpstvo je u C.Gori bio nepoznat pojam do početka 19.st.Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
Srpstvo je u C.Goru donio Vuk Karadžić i time napunio glavu Njegošu,koji je opet romantičarski natentan počeo srpsko ime koristiti i za Crnogorce,ali ne samo za njih.
Ajde ne lupetaj majke ti, krenuo ovde i mene da pokrstavas i majmunises.
Mozete to po HR raditi, ali ne i sa mnom.
2014-08-25
Najbolje Kic ovo da zakljuca.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Srpstvo je u C.Gori bio nepoznat pojam do početka 19.st.Serbinho-3 wrote:Moji su recimo 1200 i neke bili u Zeti, tacno se zna gde, koja porodica, gde su isli i tesko da ce neko uspeti da majmunise sa poreklom ili da se prodaje za trenutni interes ili ubija Srbe.
Ajde ne lupetaj majke ti, krenuo ovde i mene da pokrstavas i majmunises.
Mozete to po HR raditi, ali ne i sa mnom.
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 7 of 7