Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
Tito se izjašnjava Hrvatom cijelo vrijeme, tek kasnije politički Yugoslovenom, ali svjetska povjest ga pamti kao Hrvata, jer yugoslavenska nacija ne postoji višeslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajete.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
On se sam izjasnio Hrvatom.
Uglavnom Jugoslavenom. Neki puta čak i samo Zagorcem. Uglavnom su ga drugi smatrali Hrvatom po mjestu rođenja i navodnom ocu.
Svjetska povjest Borojevića isto spominje kao Hrvata, kakav crni srbin, kako rekoh srbiju je on vidio samo preko nišana
Guest- Guest
Re: Slavni feldmaršal u austrougarskoj vojsci bio je KRAJIŠKI SRBIN, zbog čega je odbačen od svih i umro u krajnjoj bedi
jastrebe, ne trolaj.jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajeteslidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
.
2014-04-12
Hehehehehe,a znaš li pred kime se izjasnio kao Hrvat i kao katolik????slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajete.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Uglavnom Jugoslavenom. Neki puta čak i samo Zagorcem. Uglavnom su ga drugi smatrali Hrvatom po mjestu rođenja i navodnom ocu.
Pred Lojzekom i biskupima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Samo se vi i dalje zanosite sa time da su se oni smatrali SrbimaSerbinho-3 wrote:Masa Srba su za vreme AustroUgarske bili deo te vojske i ubijali po Srbiji.
Zato sada kada se busaju u prsa kao najveci Srbi, neki iz Srbije ih podsete da su za vreme AU ubijali po Srbiji.
Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
On da se smatrao Srbinom, ne bi ubijao Srbe.
Moze biti Srbin a da ubija Srbe za Siptare.
Genetski jeste Srbin, realno je SMRAD.
Takvih imas i danas, sluzi Siptarima i tuku Srbe.
Jeste genetski Srbin, realno dzukela.
Nije taj nista.
Ko da Srbi iz Srbije ne znaju da je masa Srba iz HR sluzila Austrougare i cinili zverstva po Srbiji.
Ovaj zato i jeste izbrisan iz Srpstva.
Dzaba ti genetika, kad si smrad.
Ima vise onih, koji nisu genetski Srbi a doprineli su vise Srpstvu i drustvu, sto ih cini ljudima a ne smradovima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Očitomaggie13 wrote:iznad je c/p brzojava gdje se jasno izjasnjava.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Nema potrebe uvjeravat nekoga u nesto sto nije sposoban shvatit.
No njima očito nije jasno da katolik i pravoslavni mogu jedno kraj drugoga ali dvije pravoslavne crkve nikako
Ti pravoslavni Hrvati to najveće ustaše
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije to trolanje.maggie13 wrote:jastrebe, ne trolaj.jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajeteslidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
.
Desničari će i najčišćeg Hrvata,ako im ne paše proglasiti Jugoslavenom,Istrijotom,ili Srbinom.
Dočim će ako se to uklapa u njihove interese Hrvatom proglasiti i crnogorskog pravoslavca iz Vasojevića.
2014-04-22
da...najotrovniji prema onima koje smatraju 'izdajicama'.RayMabus wrote:Očitomaggie13 wrote:iznad je c/p brzojava gdje se jasno izjasnjava.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Nema potrebe uvjeravat nekoga u nesto sto nije sposoban shvatit.
No njima očito nije jasno da katolik i pravoslavni mogu jedno kraj drugoga ali dvije pravoslavne crkve nikako
Ti pravoslavni Hrvati to najveće ustaše
Zasto ne pustit svakoga da bude sto zeli.
2014-04-12
Pinochet wrote:Tito se izjašnjava Hrvatom cijelo vrijeme, tek kasnije politički Yugoslovenom, ali svjetska povjest ga pamti kao Hrvata, jer yugoslavenska nacija ne postoji višeslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajete.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Svjetska povjest Borojevića isto spominje kao Hrvata, kakav crni srbin, kako rekoh srbiju je on vidio samo preko nišana
O Borojeviću nema spora.
Što se tiče Tita, nikada nije negirao svoje hrvatsko podrijetlo, ali se u nacionalnom smislu uglavnim izjašnjava Jugoslavenom. Nacionalno izjašnjavanje zapravo i jest prije svega političko izjašnjavanje, druga je priča što je on u kulturološkom smislu te riječ i po etničkoj pripadnosti bio. Nesumnjivo sastavni dio hrvatskog korpusa.
Povijest će ga pamtiti onako kako se izjašnjavao, s ogradom da je jugoslavenska nacija izmišljenja radi političkih potreba, a nestala skupa sa državom Jugoslavijom.
Guest- Guest
nije Tito tema iuvijek nas odvede na krive staze.jastreb wrote:Nije to trolanje.maggie13 wrote:jastrebe, ne trolaj.jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajeteslidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
.
Desničari će i najčišćeg Hrvata,ako im ne paše proglasiti Jugoslavenom,Istrijotom,ili Srbinom.
Dočim će ako se to uklapa u njihove interese Hrvatom proglasiti i crnogorskog pravoslavca iz Vasojevića.
Cak ni porijeklom nije bio 'najcisci Hrvat', kako ti kazes, vec i Slovenac, a osjecao se Jugoslavenom.
No, kao sto rekoh, nije tema.
Last edited by maggie13 on 1/4/2018, 17:20; edited 1 time in total
2014-04-12
Pinochet wrote:Tito se izjašnjava Hrvatom cijelo vrijeme, tek kasnije politički Yugoslovenom, ali svjetska povjest ga pamti kao Hrvata, jer yugoslavenska nacija ne postoji višeslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajete.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Idi do oftamologa da ti proveri dioptriju i kod psihijatra da ti da analizu.
Nesto da znas u zivotu, ne bi bio u tom Splitu.
Svi pisu iz porodice Srba, samo ti guras Hrvat.
On je gledao sebe i sluzio gde je imao interes.
Kada vise tamo nije imao interes, pokusao nazad.
Dobrojevic su Srbi iz Kostajnice, ima crno na belo, ako uopste i kapiras nesto a realno sumnjam.
2014-08-25
jastreb wrote:Hehehehehe,a znaš li pred kime se izjasnio kao Hrvat i kao katolik????slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajete.slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
Pred Lojzekom i biskupima.
Spomenuo je da je bio i ministrant. :)
Očito da ih pridobije u onom početno periodu nakon završetka rata, ali je brzo zaratio sa Crkvom.
Guest- Guest
jastreb wrote:
To je posebna priča koja nema veze sa ovom temom i zato bolje ne trolaj.
Last edited by slidingdoorsoperator on 1/4/2018, 17:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:
Pa on se sam izjašnjava Hrvatom, nesretniče. Kud ga trpaš tamo gdje ni on sam nije želio pripadati? Svakako je kulturološki, politički i nacionalno bio Hrvat, nikakve veze ni sa srpskom kulturom, ni srpskom nacijom nije imao, a pogotovo ne sa Srbijom kao državom.
Guest- Guest
Imate i onog Leticu, isto tako velikog Hrvata kao i ovaj Nihilius, Masteryoda, Pinochet.jastreb wrote:Nije to trolanje.maggie13 wrote:jastrebe, ne trolaj.jastreb wrote:Je i Tito,pa mu to ovdje ne priznajeteslidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo divljanje da je Svetozar Hrvat i Borojevic, vise je za psihijatra.
.
Da mu ne znam familiju, pa da kupim pricu a ono Srbi iz Centralne Bosne.
Sada ce Hrvati da tvrde da su Letice Hrvati a u Cikagu ih sretnem iiznenadise se da ima Letica Hrvata.
Ovaj Letica nije pravi, vec menjali i ispravljali prezime.
Nasli mene da majmunisu ovde.
Dovedite mi Slavena, pa da vidite kada povrveni.
Mozete tvrditi da ste Hrvatima a realno pitanje da li to i jeste, ili je to samo trenutna potreba.
2014-08-25
uostalom borio se i postao slavan u bitkama protiv Srpskog saveznika..
Opet ne mogu,a da iz ove rasprave izostavim Tita,ili kako vi srpski buržuji,volite reći Broza.Serbinho-3 wrote:
Ko da Srbi iz Srbije ne znaju da je masa Srba iz HR sluzila Austrougare i cinili zverstva po Srbiji.
Znaš li da je i on 1914. bio u Srbiji?
I znaš da ta njegova epizoda baš nije bila previše isticana u doba SFRJ.
2014-04-22
slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:
Pa on se sam izjašnjava Hrvatom, nesretniče. Kud ga trpaš tamo gdje ni on sam nije želio pripadati? Svakako je kulturološki, politički i nacionalno bio Hrvat, nikakve veze ni sa srpskom kulturom, ni srpskom nacijom nije imao, a pogotovo ne sa Srbijom kao državom.
Mogao je i majmunom da se izjasnjava, to mu niko ne brani.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:slidingdoorsoperator wrote:Serbinho-3 wrote:
Mogao je i majmunom da se izjasnjava, to mu niko ne brani.
Tebi bi to svakako puno bolje pristajalo nego njemu. Pa po nacionalnom opredjeljenju si ono za što se izjašnjavaš, neznalico.
Last edited by slidingdoorsoperator on 1/4/2018, 17:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Teška tema za Uskrs.
.
Već sam vam objasnio da na području turske Hrvatske i graničnih područja u Hrvatskoj pravoslavci prije sto pedeset godina neznaju za pojam srpstva
.
Već sam vam objasnio da na području turske Hrvatske i graničnih područja u Hrvatskoj pravoslavci prije sto pedeset godina neznaju za pojam srpstva
2014-04-11
Nije mi poznato ikakva dodirna karika između Slavena Letice i Srbadije.Serbinho-3 wrote:
Imate i onog Leticu, isto tako velikog Hrvata kao i ovaj Nihilius, Masteryoda, Pinochet.
Da mu ne znam familiju, pa da kupim pricu a ono Srbi iz Centralne Bosne.
Thompson već ima neke srpske(pravosl.)pretke,ali za Leticu nisam čuo.
Misliš li ti da je svako prezime koje nosi barem jedan Srbin,automatski dokaz da su svi drugi koji nose to prezime Srbi???
To je glupost.
2014-04-22
Tako pa nastavite pričati o njegovom srpskom porijeklu dok neskužite da njegovi roditelji nepoznaju terninoligiju srpstvaRayMabus wrote:Teška tema za Uskrs.
.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Umro Srbin koji je pretučen u Rijeci
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 6 of 7