Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
pa kod vas je latinica općenito u ravnopravnoj upotrebi, paralelno s ćirilicom...nemoj to sada predstavljati kao neki ustupak hrvatima. čak više koristite latinicu, nego ćirilicu, pogotovo mladi.dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
i ja bi, milorade, i ja bi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jebiga, mi nismo polupismeni. Uglavnom. Ima ovih sendvičara, oni ne znaju ni latinicu, ni ćirilicu.Noor wrote:pa kod vas je latinica općenito u ravnopravnoj upotrebi, paralelno s ćirilicom...nemoj to sada predstavljati kao neki ustupak hrvatima. čak više koristite latinicu, nego ćirilicu, pogotovo mladi.dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:I da nije. Da li bi vam bilo bolje? Srbi su bili krivi i kod Milanovića i sada su kod HDZ-a. Meni se čini da vi ne vidite dalje od nosa. Kao kad bi meni bio kriv Ljajić zato što imamo Vladu sendvičara, kurvi i idiota.marcellus wrote:a u ovoj vladi je pupovac glavni koalicijski partner...
a jel bi vama bilo gore da vam hrvat vodi državu a ne šiptar?
Pametna zena ili muskarac. Koji ce kurac to Hrvatima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
vi bi ga razapeli zato jer mu je pradeda bio srbin a kamoli da mu je caca srbinvuksadinare wrote:I to je to..nema price..nema razgovora na svako takvo sljedece pitanje odgovor 'more mars u picku materinu'. a brnabicka jos po porijeklu oca hrvatica..eh kad cemo mi dozivjet da takav bude koji srbin u vlasti rh-a makar bio peder ili lejzbijka..
A koja je razlika?marcellus wrote:dzango wrote:I da nije. Da li bi vam bilo bolje? Srbi su bili krivi i kod Milanovića i sada su kod HDZ-a. Meni se čini da vi ne vidite dalje od nosa. Kao kad bi meni bio kriv Ljajić zato što imamo Vladu sendvičara, kurvi i idiota.marcellus wrote:a u ovoj vladi je pupovac glavni koalicijski partner...
a jel bi vama bilo gore da vam hrvat vodi državu a ne šiptar?
2014-04-19
varas se...puno prije novog ustava, tvoja familija je brusila cakije i polirala kokarde. sjeti se mitinga istine.jastreb wrote:
Da Srbe nismo izbacili iz ustava,ja mislim da ne bi došlo ni do bune.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa nemoj onda apostrofirati kako vi 'nama' ne lomite latinične table, ne lomite ih jer su vaše.dzango wrote:Jebiga, mi nismo polupismeni. Uglavnom. Ima ovih sendvičara, oni ne znaju ni latinicu, ni ćirilicu.Noor wrote:pa kod vas je latinica općenito u ravnopravnoj upotrebi, paralelno s ćirilicom...nemoj to sada predstavljati kao neki ustupak hrvatima. čak više koristite latinicu, nego ćirilicu, pogotovo mladi.dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
u docnji ste
srbin vam nije predsednik vlade
kod vas, to bi bile domonstracije, msm, prosv(j)edi,
vi ne znate da demonstrirate )
da bude srbin, pa peder ili zensko,
pa da se slika sa ribama :)
kao sto vidite, mi ladni ko spricer, ko ladno pivo )
srbin vam nije predsednik vlade
kod vas, to bi bile domonstracije, msm, prosv(j)edi,
vi ne znate da demonstrirate )
da bude srbin, pa peder ili zensko,
pa da se slika sa ribama :)
kao sto vidite, mi ladni ko spricer, ko ladno pivo )
Guest- Guest
Tko razbija ploče Srbima? Nit' su ih Srbi postavljali, nit' su tamo radi Srba jer kako li je sve ove godine srbad znala naći zgradu poglavarstva, il županije u pm, a na latin'ci?dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
2014-04-15
Kavran wrote:jastreb wrote:Hrvatska je Domovina hrvatskog i srpskog naroda.RayMabus wrote:Pa u pravu je, to samo mi imamo osam zastupnika manjina u saboru i nitko više na ovoj planeti
U biti ženska nam napravila uslugu, možda i mi ukinemo Srbe
Ono izbacivanje srpskog naroda iz Ustava bila je najveća greška.
Da Srbe nismo izbacili iz ustava,ja mislim da ne bi došlo ni do bune.
ne laži.
Od nogu mu ostao samo batrljak...
darth_vader-
2014-04-17
I one ćirične su vaše sa sve šahovnicom pa ih lomite. Sve iz čiste mržnje prema Srbima. A ovde serete kako bi da hrvati u Srbiji imaju prava kao Srbi u Hrvatskoj. Ko šta lomi Hrvatima u Srbiji iz čiste mržnje? Ništa. Onda nemojte da serete.Noor wrote:pa nemoj onda apostrofirati kako vi 'nama' ne lomite latinične table, ne lomite ih jer su vaše.dzango wrote:Jebiga, mi nismo polupismeni. Uglavnom. Ima ovih sendvičara, oni ne znaju ni latinicu, ni ćirilicu.Noor wrote:pa kod vas je latinica općenito u ravnopravnoj upotrebi, paralelno s ćirilicom...nemoj to sada predstavljati kao neki ustupak hrvatima. čak više koristite latinicu, nego ćirilicu, pogotovo mladi.dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
2014-04-19
Ustaše.n_razbojnik wrote:Tko razbija ploče Srbima?dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
2014-04-19
Sve miriše na četrsprvu...srbosjeci oštridzango wrote:Ustaše.n_razbojnik wrote:Tko razbija ploče Srbima?dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
2014-04-15
Naravno - tako i treba - baš mi je drago što je to rekla - nikakve nacionalne manjine i doviđenja!
Žalosno je samo što kod nas postoji takav nakaradni zakon koji dozvoljava da nas nacionalne manjine ševe u zdrav mozak i određuju politički kurs.Uostalom čak i da su dozvolili taj jedan glas taj glas u Srbiji nebi značio za tamošnje Hrvate apsolutno ništa - dok kod nas samo 3 od 8 glasova nacionalnih manjina mogu srušiti vladu i izazivaju godinama politčke potrese, ucjene, zaplotnjačke igrice i sijaset nelegitimnih radnji i kriminalnih zakulisanih igrica !
PLJUC !
Žalosno je samo što kod nas postoji takav nakaradni zakon koji dozvoljava da nas nacionalne manjine ševe u zdrav mozak i određuju politički kurs.Uostalom čak i da su dozvolili taj jedan glas taj glas u Srbiji nebi značio za tamošnje Hrvate apsolutno ništa - dok kod nas samo 3 od 8 glasova nacionalnih manjina mogu srušiti vladu i izazivaju godinama politčke potrese, ucjene, zaplotnjačke igrice i sijaset nelegitimnih radnji i kriminalnih zakulisanih igrica !
PLJUC !
Guest- Guest
Što bre 1941.? Već imate NDH?n_razbojnik wrote:Sve miriše na četrsprvu...srbosjeci oštridzango wrote:Ustaše.n_razbojnik wrote:Tko razbija ploče Srbima?dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
Page 5 of 5