Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
https://m.vecernji.hr/vijesti/ana-brnabic-hrvati-srbija-1233269
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
I to je to..nema price..nema razgovora na svako takvo sljedece pitanje odgovor 'more mars u picku materinu'. a brnabicka jos po porijeklu oca hrvatica..eh kad cemo mi dozivjet da takav bude koji srbin u vlasti rh-a makar bio peder ili lejzbijka..
2015-09-08
...sad mogu bacit spike tu nekakvi ala deboto i slicni..'to je nedemokratski,nije europski,civilizacijski'..ma zabole uvce srbina za takve izjave..stop hrvatima i to ti je..zbog tog nece imat rampu za eu..
2015-09-08
Cekam soru da kaze kakvu besjedu u svezi ovog..ona uvijek kaze kako hrvati nikom drugom nista ne daju..brane...a vid ovo..'nes majke ti da joj ga sprcim.'
2015-09-08
Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
2014-04-14
zovem se sheksabraham wrote:Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
2015-09-08
Da smo iole pametni izabrali bismo Milorata. Najbolji hrvatski političar trenutno.vuksadinare wrote:I to je to..nema price..nema razgovora na svako takvo sljedece pitanje odgovor 'more mars u picku materinu'. a brnabicka jos po porijeklu oca hrvatica..eh kad cemo mi dozivjet da takav bude koji srbin u vlasti rh-a makar bio peder ili lejzbijka..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa u pravu je, to samo mi imamo osam zastupnika manjina u saboru i nitko više na ovoj planeti
U biti ženska nam napravila uslugu, možda i mi ukinemo Srbe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvatska je Domovina hrvatskog i srpskog naroda.RayMabus wrote:Pa u pravu je, to samo mi imamo osam zastupnika manjina u saboru i nitko više na ovoj planeti
Ono izbacivanje srpskog naroda iz Ustava bila je najveća greška.
Da Srbe nismo izbacili iz ustava,ja mislim da ne bi došlo ni do bune.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvatska je domovina svakog tko je poštuje
Sve države u EU kad ih staviš na hrpu nemaju osam zastupnika manjina i to gdje ima to bude jedan onako počasni i to je to
Osam zastupnika manjina je ruganje demokraciji
HDZ I SDP na aparatima
.
Hvala ovoj kuji šta je ovo presjekla u korijenu
Sve države u EU kad ih staviš na hrpu nemaju osam zastupnika manjina i to gdje ima to bude jedan onako počasni i to je to
Osam zastupnika manjina je ruganje demokraciji
HDZ I SDP na aparatima
.
Hvala ovoj kuji šta je ovo presjekla u korijenu
2014-04-11
abraham wrote:Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
nije HDZ imao previse izbora kad srbima dao ovo pravo
izbor bio ovo ili neka verzija z4 tako da par zastupnika nije neko zlo u zemlji kupovine glasova nasim novcem
za sitnu lovu imas ih pod kontrolom , s mirnom reintegracijom jedan od rijetko dobrih poteza HDZ
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I onda uvalio dodatno još onih pet drugih da poništi ova tri srpska na glasanju plus dobio osam manjinaca za trgovinu glasovima u parlamentudebotoijusto wrote:abraham wrote:Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
nije HDZ imao previse izbora kad srbima dao ovo pravo
izbor bio ovo ili neka verzija z4 tako da par zastupnika nije neko zlo u zemlji kupovine glasova nasim novcem
za sitnu lovu imas ih pod kontrolom , s mirnom reintegracijom jedan od rijetko dobrih poteza HDZ
A jesu brate ono baš
2014-04-11
Bilo kako bilo ali hvala joj/mu od srca. Bude li politicke volje, nakon iduceg popisa?????, smanjiti broj zastupnika manjina. Srba npr ima ispod 3% i treba ih biti i koliko Roma. Da, da dodam, u elektronicko doba se brojno stanje moze znati svakodenvno tako da ??????Postupno ukinuti manjine jer one ne postoje u vecini zemalja EU. Postoje ali nemaju odlucujucu politicku prevagu Kila mozga....
2014-04-14
A tko će smanjit?abraham wrote:Bilo kako bilo ali hvala joj/mu od srca. Bude li politicke volje, nakon iduceg popisa?????, smanjiti broj zastupnika manjina. Srba npr ima ispod 3% i treba ih biti i koliko Roma. Da, da dodam, u elektronicko doba se brojno stanje moze znati svakodenvno tako da ??????Postupno ukinuti manjine jer one ne postoje u vecini zemalja EU. Postoje ali nemaju odlucujucu politicku prevagu Kila mozga....
Pa Srbi glasaju za Hdz i SDP jer nemaju potrebe da glasaju za svoje kad imaju zajamčena mjesta u parlamentu
Ono imaš selo , sve Srbi unutra , HDZ pobjedi
Neće ti to HDZ i SDP ukinit, nema šanse
2014-04-11
trebao bi sad zavrtit svemoguceg kako su ostale manjine upale u pricu a retro mi za nedilju jutri , bio to nametnuti paket koji se , po meni , pokazao dobar
umjesto 5-6-7 lokalnih serifa pod paskom eu/un/rus. koji bi niknuli na tim podrucjima nakon rata imas jednog kojeg placas i kontroliras , SDP/HDZ svejedno
umjesto 5-6-7 lokalnih serifa pod paskom eu/un/rus. koji bi niknuli na tim podrucjima nakon rata imas jednog kojeg placas i kontroliras , SDP/HDZ svejedno
2014-04-12
Zasto bi dali mesto u Parlamentu?
Izadjes, glasaš i dobijes, ako imas glasove.
Treba i Albancima znaci dati?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To samo kod nas ima osam zastupnika manjina i da u čisto srpskom selu HDZ dobije 99,99% glasova
Oni imaju zajamčena tri mjesta u parlamentu dobio Pupovac jedan glas ili petnaest tisuća , zato Pupovac ovima pošalje dopis oće li ovaj put glasati za SDP ili HDZ
Ovo nema ni u filmovima crne komedije šta ovdje postoji
Oni imaju zajamčena tri mjesta u parlamentu dobio Pupovac jedan glas ili petnaest tisuća , zato Pupovac ovima pošalje dopis oće li ovaj put glasati za SDP ili HDZ
Ovo nema ni u filmovima crne komedije šta ovdje postoji
2014-04-11
To i jest problem, klijantelizam i trgovina. Tako imas samo tri ista Srba, istog Talijana, istog Roma od osmostaljenja(skoro) dozivotno. Jebi ga nema niti jedan pametan, politicki Talijan osim umrezenog Livija???? Madjar naturazirani Srbin u DNRH. Kila mozga?????
2014-04-14
Ukidati to pod hitno i samim tim jedan dio klijentalisticko-populistickog mentaliteta.
2014-04-14
Serbinho-3 wrote:Zasto bi dali mesto u Parlamentu?
jel bi dao recimo 6-8-12 mjesta kosovarima , ne znam koliko zastupnika ima vas parlament , za povlacenje samostalnosti i neki
oblik autonomije u sastavu srbije ?
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
Page 1 of 5