Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Đango je u pravu
Šta se tiče Hrvatske ako narod oče reforme a manjinci i pederi uskoće da daju vlast mafiji
.
Znači vi mene i moj napredak ugrožavate
Jednog dana ću ja ipak doći na vlast a moje frustracije će se iskaliti na vama tako da nećete to više moći ponovit
Znači masovna likvidiranja
Hns pedera
Srba
Cigana
Talijana
Mađara
I ostalih manjina
Šta se tiče Hrvatske ako narod oče reforme a manjinci i pederi uskoće da daju vlast mafiji
.
Jednog dana ću ja ipak doći na vlast a moje frustracije će se iskaliti na vama tako da nećete to više moći ponovit
Hns pedera
Srba
Cigana
Talijana
Mađara
I ostalih manjina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ova Brnabicka me plasi. Njen sam tip, sigurno bi me startovala =:O :-D
A, sto je zatucana tek..i sama je manjina, a ne zna postovat prava drugih manjina..tststs
A, sto je zatucana tek..i sama je manjina, a ne zna postovat prava drugih manjina..tststs
2014-04-12
kakav z4 jebote irud..pa prvo je ovaj zakon donesen o tri zastupnika srba donesen poslije 2000-te za doba racana a sanader je dodao jos + 5 manjinaca da bi dobio drugi mandat na izborima..z4 ajd u t.p.m...ahahaha..pa u saboru do tudjmanove smrti bio je samo srpski zastupnik milan djukic iz neke srpske opcije...ahahaha e deboto debotodebotoijusto wrote:abraham wrote:Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
nije HDZ imao previse izbora kad srbima dao ovo pravo
izbor bio ovo ili neka verzija z4 tako da par zastupnika nije neko zlo u zemlji kupovine glasova nasim novcem
za sitnu lovu imas ih pod kontrolom , s mirnom reintegracijom jedan od rijetko dobrih poteza HDZ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koliko mjesta imaju gradjani srbije - siptari ?dzango wrote:Hrvati nemaju dovoljnu brojnost da bi imali poslanika. Poput Mađara, Šiptara i ostalih koji je imaju. Ne dobija se poslaničko mesto na osnovu reprociteta već na osnovu zastupljenosti u biračkom telu. To je bre jebena demokratija.kofein wrote:dzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Pogrešno. Tri sigurna srpska zastupnika u hrvatskom saboru su čin poštovanja prema toj manjini, ako tako nešto izostaje u srpskoj skupštini onda tvoje izvrtanje teze nije ništa drugo nego jebeno izvrtanje teze.
ps. naravno da su svi zastupnici/poslanici skupa budale i većinom nesposobni, tako da vam još jedna ne bi smetala, ali vi znate svoje.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I sad pratimo islamističke napade po Evropi jer Hrvatska vam je jedina država u Europi gdje će dok svi tamane Arape mi prvo potamniti ovo pa tek onda ArapeRayMabus wrote:Đango je u pravu
.
Hns pedera
Srba
Cigana
Talijana
Mađara
I ostalih manjina
2014-04-11
vuksadinare wrote:kakav z4 jebote irud..pa prvo je ovaj zakon donesen o tri zastupnika srba donesen poslije 2000-te za doba racana a sanader je dodao jos + 5 manjinaca da bi dobio drugi mandat na izborima..z4 ajd u t.p.m...ahahaha..pa u saboru do tudjmanove smrti bio je samo srpski zastupnik milan djukic iz neke srpske opcije...ahahaha e deboto debotodebotoijusto wrote:abraham wrote:Posteno i tako i treba. DNRH ima nakaradan izborni zakon sa nonsensom da neki mogu glasati par puta, potpuno legalno ili?????Poslije je DNRH dovedena u situaciju da sest (od kojih su cetiri dozivotni) manjinska zastupnika uvjetuju, diktiraju i namecu vladajucu opciju. Kila mozgaispod dvijesto bos. pföeninga. Muhahahahahahahaa
nije HDZ imao previse izbora kad srbima dao ovo pravo
izbor bio ovo ili neka verzija z4 tako da par zastupnika nije neko zlo u zemlji kupovine glasova nasim novcem
za sitnu lovu imas ih pod kontrolom , s mirnom reintegracijom jedan od rijetko dobrih poteza HDZ
ne kuzis kontekst , "neka verzija"
nije bila realna opcija da srbi "nestanu" , povratom imovine i HR papira postali bi ponovo problem na vise zarista pod budnim okom EU i drugih
ovako si kupio njihovu kontrolu od strane njih samih
nemas vise problem srba i mozes se bavit ekonomijom ili krast kao u doba prevare ive sanadera , jbg. nismo imali srece
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
i ja bi, milorade, i ja bi
vucko, prvo, ti si mega minhauzen
onako, tradicionalno sklon si pakovanju
trece, ne moze da uporedjujes srbe u hrvatskoj
sa hrvatima u srbiji
hrvati nisu preziveli nd srbiju i goncid najsirih razmera
vec srbi nd hrvatsku, nakon koje dolazi lazna bratska hrvatska
ne znam sta je rekla, ali ako je rekla nesto sl, nije pogresila
onako, tradicionalno sklon si pakovanju
trece, ne moze da uporedjujes srbe u hrvatskoj
sa hrvatima u srbiji
hrvati nisu preziveli nd srbiju i goncid najsirih razmera
vec srbi nd hrvatsku, nakon koje dolazi lazna bratska hrvatska
ne znam sta je rekla, ali ako je rekla nesto sl, nije pogresila
Guest- Guest
marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
kada budu preziveli nd srbiju a la ndh srbi
Guest- Guest
Ne znam, mislim 2. Znam da Mađari imaju nekoliko.debotoijusto wrote:koliko mjesta imaju gradjani srbije - siptari ?dzango wrote:Hrvati nemaju dovoljnu brojnost da bi imali poslanika. Poput Mađara, Šiptara i ostalih koji je imaju. Ne dobija se poslaničko mesto na osnovu reprociteta već na osnovu zastupljenosti u biračkom telu. To je bre jebena demokratija.kofein wrote:dzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Pogrešno. Tri sigurna srpska zastupnika u hrvatskom saboru su čin poštovanja prema toj manjini, ako tako nešto izostaje u srpskoj skupštini onda tvoje izvrtanje teze nije ništa drugo nego jebeno izvrtanje teze.
ps. naravno da su svi zastupnici/poslanici skupa budale i većinom nesposobni, tako da vam još jedna ne bi smetala, ali vi znate svoje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobit će metak u čelo uskoromarcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
Dok se Hns pederima još nekako i može pogledati kroz prste jer su oni mandate dobili demokratski ovima se ne može
Pošto mi imamo osam manjinaca samo radi Srba to znači pobij Srbe i nema više priče o manjincima
Metak u čelo će oni dobit
2014-04-11
Vidi sad i njega...Kosovari ne traže ništa, oni imaju sve što misle da im treba.debotoijusto wrote:Serbinho-3 wrote:Zasto bi dali mesto u Parlamentu?
Izadjes, glasaš i dobijes, ako imas glasove.
Treba i Albancima znaci dati?
jel bi dao recimo 6-8-12 mjesta kosovarima , ne znam koliko zastupnika ima vas parlament , za povlacenje samostalnosti i neki
oblik autonomije u sastavu srbije ?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Slušao sam Vučića i njegovo izlaganje o srpskoj demografskoj tragediji. Nimalo mi nije drago jer ne želim vam zlo i mi Hrvati imamo isti demografski problem kao i Srbi.dzango wrote:Ne znam, mislim 2. Znam da Mađari imaju nekoliko.debotoijusto wrote:koliko mjesta imaju gradjani srbije - siptari ?dzango wrote:Hrvati nemaju dovoljnu brojnost da bi imali poslanika. Poput Mađara, Šiptara i ostalih koji je imaju. Ne dobija se poslaničko mesto na osnovu reprociteta već na osnovu zastupljenosti u biračkom telu. To je bre jebena demokratija.kofein wrote:dzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Ali nije mi jasno zašto onda non stop nešto serete po Hrvatima i Hrvatskoj i čemu te stalne provokacije, koje u suštini neće posastići ništa pozitivno za Srbe u Hrvatskoj kao ni za Srbiju.
Jer Srbi u RH nemaju više ni kritične mase ni demografskog potencijala. Izgubljeni kao i Hrvati u Srbiji.
ZAto mi niste jasni. Svojim ponašanjem okrećete kontra i sve one u Hrvatskoj i među Hrvatima koji bi stvarno voljeli normalizaciju pa i dobre odnose između nas.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne jebu vas manjine već vaša domoljubna, katolička većina. Ali ne vredi to vama objašnjavati kada ste genetski kodirani da su vam za sve krivi Srbi.RayMabus wrote:Dobit će metak u čelo uskoromarcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
Dok se Hns pederima još nekako i može pogledati kroz prste jer su oni mandate dobili demokratski ovima se ne može
Pošto mi imamo osam manjinaca samo radi Srba to znači pobij Srbe i nema više priče o manjincima
Pa ako pobijemo Srbe manjinci se ukidajudzango wrote:Ne jebu vas manjine već vaša domoljubna, katolička većina. Ali ne vredi to vama objašnjavati kada ste genetski kodirani da su vam za sve krivi Srbi.RayMabus wrote:Dobit će metak u čelo uskoromarcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
..
HDZ I SDP više neće moći sa njima kreirati vlast
Kužiš ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ako pobijemo Srbe manjinci se ukidajudzango wrote:Ne jebu vas manjine već vaša domoljubna, katolička većina. Ali ne vredi to vama objašnjavati kada ste genetski kodirani da su vam za sve krivi Srbi.RayMabus wrote:Dobit će metak u čelo uskoromarcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
..
Kužiš ?
kuzis, ako mi pobijemo hrvate u srbiji, nece biti problema
ionako nisu biti za formiranje vecine, nikad bili
kuzis, slabo racunas na takvu mogucnost
to je tvoja, ustaska, bolesna logika
a nisi jedini, vi to vecinski smatrate ok stavom
Guest- Guest
Lupetata obojica. Znam da se zajebavate, ali ofirno je.pizzon wrote:RayMabus wrote:Pa ako pobijemo Srbe manjinci se ukidajudzango wrote:Ne jebu vas manjine već vaša domoljubna, katolička većina. Ali ne vredi to vama objašnjavati kada ste genetski kodirani da su vam za sve krivi Srbi.RayMabus wrote:Dobit će metak u čelo uskoromarcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
..
Kužiš ?
kuzis, ako mi pobijemo hrvate u srbiji, nece biti problema
ionako nisu biti za formiranje vecine, nikad bili
kuzis, slabo racunas na takvu mogucnost
to je tvoja, ustaska, bolesna logika
a nisi jedini, vi to vecinski smatrate ok stavom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Slobodno pobij Hrvate u Srbiji jer očito nisi shvatio da sam reformista a oni koće reforme
Nemožeš me ucjenjivati sa manjinom u Hrvatskoj jer Srbi ovdje rade meni o glavi
Čim se dokopam vlasti sve ću ih pobit a ne zato šta mi je motiv ustaša nego da izbrišem manjine u saboru
Pobiješ Srbe = nema više manjinaca u saboru
Nemožeš me ucjenjivati sa manjinom u Hrvatskoj jer Srbi ovdje rade meni o glavi
Čim se dokopam vlasti sve ću ih pobit a ne zato šta mi je motiv ustaša nego da izbrišem manjine u saboru
Pobiješ Srbe = nema više manjinaca u saboru
2014-04-11
pizzon wrote:marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
kada budu preziveli nd srbiju a la ndh srbi
lepi vojvodina i zemun su nekad bili većinski hrvatski a gdje su sad hrvati u vojvodini, đe nestalo?
dzango wrote:I tata bi sine. Hrvatima niko ne lomi latinične table a ravnomerno su raspoređeni u svim institucijama u skladu sa svojim brojem. Pitajte Brn-bič, ona je vaša.marcellus wrote:kako ono reče pupovac, volio bih da srbi u hrvatskoj imaju ista prava ko i hrvati u srbiji...
zato su u hrvatskoj srbi raspoređeni nesrazmjerno svom broju od 4 posto, u milanovićevoj vladi ih je bilo pet ministara...
Similar topics
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
Page 3 of 5