Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hoholo Mudovski- Posts : 7303
2023-08-31
Re: Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
Ono peder pa šta, ni prvi ni zadnji. Ali šta ako mu je žena zapravo muškarac... Je li to moguće...
2023-08-31
2023-08-31
2023-08-31
2023-08-31
Ako je to istina, a tamo me ništa ne može iznenaditi, osim što je par milijarda ljudi popušilo priču kroz preko desetljeća, ispada da Ameriku vodi peder koji je u braku s trans ženom, a upravljaju njom preko senilne mumije koja voli snifati malu djecu i štipati curice...
Trump je fuj, on jebe manekenke i misli da je Zelenski budaletina
Sad će nekome proraditi klik, pa oni imaju dicu.
Mislim da ima na internetu neka novčana nagrada koja se nudi za sliku trudnog Michaela Obame
Trump je fuj, on jebe manekenke i misli da je Zelenski budaletina
Sad će nekome proraditi klik, pa oni imaju dicu.
Mislim da ima na internetu neka novčana nagrada koja se nudi za sliku trudnog Michaela Obame
2023-08-31
Obamin polubrat u Keniji, Malik Obama, objavio je Twitter poruku u srpnju tvrdeći da je bivši predsjednik “definitivno homoseksualac”.
2023-08-31
Zelenski na podmornici wrote:rengenska snima koljena prve dame
2023-08-31
Zelenski na podmornici wrote:
Iskreno,boli me kurac shto je.Moze biti i crni labud samo neka to zadrzi u svoja cetiri zida pa i to da mu je zena mushko koja ga jebe.
Onda bi svi mushkarci ovog svijeta bili pederi jer ih zene jebu u zdrav mozak.
Elem,kuzim Takera da je pocheo primjenjivati propagandni stl neokona ali to ne odobravam.Kao shto sam ja ovdje preuzeo mentalni sklop forumskih idiota da se priblizim njihovom shvacanju svijeta u kom zive pa zato dozivljavam njihovu histerichnu reakciju da sam ovo ili ono,nr shvacajuci da sam ja namjerno postao njihovo ogledalo.Vjruj mi ,chak i tome ogledalu dopizdi zrcati tudje bolesti.To nishta ne rijeshava a posebno na planetarenoj razini nego globalni rat i deretizacija pacova da ljudski rod moze opet krenuti putem koji mu je zacrtao svevishnji ili ti priroda.
Boli i Michell Obama qurac šta netko priča o njenom suprugu.mentalitet wrote:Zelenski na podmornici wrote:
Iskreno,boli me kurac shto je.Moze biti i crni labud samo neka to zadrzi u svoja cetiri zida pa i to da mu je zena mushko koja ga jebe.
Elem,kuzim Takera da je pocheo primjenjivati propagandni stl neokona ali to ne odobravam.Kao shto sam ja ovdje preuzeo mentalni sklop forumskih idiota da se priblizim njihovom shvacanju svijeta u kom zive pa zato dozivljavam njihovu histerichnu reakciju da sam ovo ili ono,nr shvacajuci da sam ja namjerno postao njihovo ogledalo.Vjruj mi ,chak i tome ogledalu dopizdi zrcati tudje bolesti.To nishta ne rijeshava a posebno na planetarenoj razini nego globalni rat i deretizacija pacova da ljudski rod moze opet krenuti putem koji mu je zacrtao svevishnji ili ti priroda.
Ali ostaje onaj osjećaj, ako je to prošlo ispod radara, predsjednik najmoćnije zemlje i "prva dama", što tek ima na nižim levelima...
Zelenski na podmornici wrote:Boli i Michell Obama qurac šta netko priča o njenom suprugu.mentalitet wrote:Zelenski na podmornici wrote:
Ali ostaje onaj osjećaj, ako je to prošlo ispod radara, predsjednik najmoćnije zemlje i "prva dama", što tek ima na nižim levelima...
Dobro pitanje a odgovor je Sodoma i Gomora.Vjerujem da sam znash kako to zavrshava.
2023-08-31
Prije bi obratio paznju tko ide kod muslimana prvi a tko zadnji.Mada,kad bi ti poslao slike iz moje teretane da vidish kako neke crnkinje izgledaju ova za njih lichi na tvigi damu.Osobno,ne svidja mi se ta tjelesna usporedba jer mnogi ovdje Putina zovu patuljkom a recimo onog malog zidova koji se moze ispraviti ispod kreveta uopce ne primjecuju njegovu visinu ili recimo onog Srbina grmalja Vuchica na osnovu njegove visinie nitko ga nije pohvalio shto opet kako sam vec napisao.njihovo govno moze biti visoko i pola metra ali je njihov pa onda tko jebe visinu.Ljudi se mjere inteligencijom i civilizacijskim dostignucima a ne tjelesnim karakterisikama.Samo komplesashi iskazuju svoj prezir prema onima kojima neshto nedostaje a to je u psihologiji poznato kao ogledalo.Mrze u drugima ono shto jesu i kako izgledaju sami.
2023-08-31
Tucker torpedira nominaciju Michelle za predsjedničke izbore...
Dobar ulazak u vikend
Dobar ulazak u vikend
lako da je samo to, nego mu je i supruga peder...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Baracka Obama: starci su zli, žene su bolje od muških
» Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša"
» Baracka Obama: starci su zli, žene su bolje od muških
» Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša"
Page 1 of 2