Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brnabic:'Kakvo zajamceno mjesto Hrvatima u parlamentu..nista od toga'
Serbinho-3 wrote:Zasto bi dali mesto u Parlamentu?
Izadjes, glasaš i dobijes, ako imas glasove.
Treba i Albancima znaci dati?
jel bi dao recimo 6-8-12 mjesta kosovarima , ne znam koliko zastupnika ima vas parlament , za povlacenje samostalnosti i neki
oblik autonomije u sastavu srbije ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa to samo kod nas ima, ovako nešto neš nać ni na Siciliji gdje vlada mafijaabraham wrote:To i jest problem, klijantelizam i trgovina. Tako imas samo tri ista Srba, istog Talijana, istog Roma od osmostaljenja(skoro) dozivotno. Jebi ga nema niti jedan pametan, politicki Talijan osim umrezenog Livija???? Madjar naturazirani Srbin u DNRH. Kila mozga?????
Ma ovo ovdje to moš film sa crnim humorom snimiti , ima materijala brajo
Srpsko selo, nema niti jednog Hrvata, HDZ pobjedi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vlaška posla
Ima kod nas ona humoristična serija, e pa ono sve istina
Selo u vlajlandu, veliki Rvati i onda ona radnja
A to sve istina
A to sve istina
2014-04-11
samo reciprocitet..
kad Markicka to predlozi odmah oluja napada :))
Evo, Glas Naroda se zove serija , tko ne zna neka samo ovaj dio pogleda i to je to, a ovo živa istina kod nasRayMabus wrote:Vlaška posla
A to sve istina
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa to samo kod nas ima, ovako nešto neš nać ni na Siciliji gdje vlada mafijaabraham wrote:To i jest problem, klijantelizam i trgovina. Tako imas samo tri ista Srba, istog Talijana, istog Roma od osmostaljenja(skoro) dozivotno. Jebi ga nema niti jedan pametan, politicki Talijan osim umrezenog Livija???? Madjar naturazirani Srbin u DNRH. Kila mozga?????
Ma ovo ovdje to moš film sa crnim humorom snimiti , ima materijala brajo
Srpsko selo, nema niti jednog Hrvata, HDZ pobjedi
svaki zakon mozes izvrgnit ruglu ako si gradjanin 1 reda u HR
imas tekst o zokiju i njegovoj zaradi ove godine
TVRTKA u vlasništvu bivšeg premijera i bivšeg šefa SDP-a Zorana Milanovića, EuroAlba Advisory d.o.o., prema financijskom izvješću za 2017. godinu, uprihodila je 625.445 kuna, a dobit nakon oporezivanja iznosi 459.749 kuna. Naime, kako stoji u izvješću, ukupni rashodi za 2017. godinu iznose 101.936 kuna, pa je dobit prije oporezivanja iznosila 523.508 kuna.
U izvješću stoji i kako je tvrtka glavninu poslovnih prihoda ostvarila kroz pružanje usluga savjetovanja. Materijalnih troškova imali su 20-ak tisuća kuna, a na plaće i doprinose otišlo je u 12 mjeseci prošle godine 38.395 kuna.
meni donesu uredbu i placam 2x vise a imam par stotina kuna dobiti
na koliko je prijavljen i gdje je pronasao ovaj porezni razred ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jastreb wrote:Hrvatska je Domovina hrvatskog i srpskog naroda.RayMabus wrote:Pa u pravu je, to samo mi imamo osam zastupnika manjina u saboru i nitko više na ovoj planeti
U biti ženska nam napravila uslugu, možda i mi ukinemo Srbe
Ono izbacivanje srpskog naroda iz Ustava bila je najveća greška.
Da Srbe nismo izbacili iz ustava,ja mislim da ne bi došlo ni do bune.
Znaš i sam da je to naknadna pamet i jedna vrst Tvoje provokacije. Srbi su se tada namečali (meka-mamac) na romantiziranu priču o velikoj srbiji koja isključuje svaku smislenu kombinaciju hrvatske države koja ne bi bila pod paskom "prestonice". Srbiji je oduzeta prevlast, pa se shodno tome agresivnim guranjem u rat srba protiv svih željela oduprijeti takvome gubitku.
Ovo što Brnabićka priča je Ok. Manjinama treba dati onoliko koliko daju ostali u svijetu, tako i srbima Hrvatskoj. Redefinicija.
Guest- Guest
Nema ti od te reforme ništa dok je HDZ i SDP na vlasti
Zato mi je i drago da je ova kuja to ovako presjekla i aj Bog
Zato mi je i drago da je ova kuja to ovako presjekla i aj Bog
2014-04-11
Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Da nije njih HDZ sad nebi vladao, vlast u Hrvatskoj čine HDZ kriminalci, manjinci i pederi, taman 51% u saboru bez Srba i manjinaca općenito HDZ nebi vladaodzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
2014-04-11
MA ko je Srbe izbacio iz Ustava. LAŽ.jastreb wrote:Hrvatska je Domovina hrvatskog i srpskog naroda.RayMabus wrote:Pa u pravu je, to samo mi imamo osam zastupnika manjina u saboru i nitko više na ovoj planeti
U biti ženska nam napravila uslugu, možda i mi ukinemo Srbe
Ono izbacivanje srpskog naroda iz Ustava bila je najveća greška.
Da Srbe nismo izbacili iz ustava,ja mislim da ne bi došlo ni do bune.
Srbi nisu u Hrvatskoj imali nikakav status onako kako to oni predstavljaju. još jedna LAŽ.
To bi značilo da su Srbi u SR Hrvatskoj imali nekakav status koji niko drugi u SFRJ nije imao. A to je budalaština.
Srbi lažu čim zinu i to je to. Dobro, ja se ne ljutim na to, to je sve dio političke šahovske igre, ali me ljuti tolika razina hrvatske mutavosti da nemaju pojma kako da se nose sa time.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
HDZ vam je udarna pesnica kojom ste razbili Jugoslaviju i dobili NDH. Koji kurac sada hoćete? Opet vam krivi Srbi? Onih 3%? A da malo stavite prst na čelo i pogledate u vlastite redove?RayMabus wrote:Da nije njih HDZ sad nebi vladao, vlast u Hrvatskoj čine HDZ kriminalci, manjinci i pederi, taman 51% u saboru bez Srba i manjinaca općenito HDZ nebi vladaodzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja pričam o nakaradnom sistemu u parlamentu a ti se uhvatio Srbadzango wrote:HDZ vam je udarna pesnica kojom ste razbili Jugoslaviju i dobili NDH. Koji kurac sada hoćete? Opet vam krivi Srbi? Onih 3%? A da malo stavite prst na čelo i pogledate u vlastite redove?RayMabus wrote:Da nije njih HDZ sad nebi vladao, vlast u Hrvatskoj čine HDZ kriminalci, manjinci i pederi, taman 51% u saboru bez Srba i manjinaca općenito HDZ nebi vladaodzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Aj malo shvati o čemu je riječ
2014-04-11
Džaba urediš sobu,okrćiš ak se posereš u kut, uvijek smrdi i neugodno je u njoj boraviti. Tako je i sa srbima u RH, ostane li ijedan uvijek smrdi i tu nikakvo uređenje ne pomaže dok govno ne izbaciš iz sobe.
Ukratko Hrvatska je država mafijaša i zato je meni drago da je ova kuja izjavila istinu
Sad će ovdje počet priča a zašto mi to imamo pa će mase počet kužit da to nitko nema osam manjinaca u izvršnoj vlasti i da je to mafijaška šema
Sad će ovdje počet priča a zašto mi to imamo pa će mase počet kužit da to nitko nema osam manjinaca u izvršnoj vlasti i da je to mafijaška šema
2014-04-11
Pa dobro, Brnabićka daje opravdanje za RECIPROCITET.RayMabus wrote:Ukratko Hrvatska je država mafijaša i zato je meni drago da je ova kuja izjavila istinu
Hrvati u Srbiji su ionako osuđeni ili na asimilaciju ili da se isele.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Pogrešno. Tri sigurna srpska zastupnika u hrvatskom saboru su čin poštovanja prema toj manjini, ako tako nešto izostaje u srpskoj skupštini onda tvoje izvrtanje teze nije ništa drugo nego jebeno izvrtanje teze.
ps. naravno da su svi zastupnici/poslanici skupa budale i većinom nesposobni, tako da vam još jedna ne bi smetala, ali vi znate svoje.
Guest- Guest
To će tako i bit ali ne zbog ustaša nego ljudi poput mene koji su htjeli reforme a ovi zablokiralidanni1 wrote:Džaba urediš sobu,okrćiš ak se posereš u kut, uvijek smrdi i neugodno je u njoj boraviti. Tako je i sa srbima u RH, ostane li ijedan uvijek smrdi i tu nikakvo uređenje ne pomaže dok govno ne izbaciš iz sobe.
Plenković će otići u Brisel a oni ostati u Hrvatskoj s menom koji zna da su ovi blokirali napredak i direktno mu ugrozili društvo
Bit će vešanja
2014-04-11
I ovo ne uključuje samo Srbe nego i ostale manjine plus hns pedereRayMabus wrote:To će tako i bit ali ne zbog ustaša nego ljudi poput mene koji su htjeli reforme a ovi zablokiralidanni1 wrote:Džaba urediš sobu,okrćiš ak se posereš u kut, uvijek smrdi i neugodno je u njoj boraviti. Tako je i sa srbima u RH, ostane li ijedan uvijek smrdi i tu nikakvo uređenje ne pomaže dok govno ne izbaciš iz sobe.
Plenković će otići u Brisel a oni ostati u Hrvatskoj s menom koji zna da su ovi blokirali napredak i direktno mu ugrozili društvo
Bit će vešanja
Imaš reformiste i ove koji daju glas hdz mafiji
Plenković će se povući u Brisel a gdje ćete vi
Idete svi na vješala
2014-04-11
Hrvati nemaju dovoljnu brojnost da bi imali poslanika. Poput Mađara, Šiptara i ostalih koji je imaju. Ne dobija se poslaničko mesto na osnovu reprociteta već na osnovu zastupljenosti u biračkom telu. To je bre jebena demokratija.kofein wrote:dzango wrote:Kriva vam 3 srpska poslanika za svo sranje a ostalih 100 hrvatskih nisu? Jebem vas mutave.
Pogrešno. Tri sigurna srpska zastupnika u hrvatskom saboru su čin poštovanja prema toj manjini, ako tako nešto izostaje u srpskoj skupštini onda tvoje izvrtanje teze nije ništa drugo nego jebeno izvrtanje teze.
ps. naravno da su svi zastupnici/poslanici skupa budale i većinom nesposobni, tako da vam još jedna ne bi smetala, ali vi znate svoje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Đango je u pravu
Šta se tiče Hrvatske ako narod oče reforme a manjinci i pederi uskoće da daju vlast mafiji
.
Znači vi mene i moj napredak ugrožavate
Jednog dana ću ja ipak doći na vlast a moje frustracije će se iskaliti na vama tako da nećete to više moći ponovit
Znači masovna likvidiranja
Hns pedera
Srba
Cigana
Talijana
Mađara
I ostalih manjina
Šta se tiče Hrvatske ako narod oče reforme a manjinci i pederi uskoće da daju vlast mafiji
.
Znači vi mene i moj napredak ugrožavate
Jednog dana ću ja ipak doći na vlast a moje frustracije će se iskaliti na vama tako da nećete to više moći ponovit
Znači masovna likvidiranja
Hns pedera
Srba
Cigana
Talijana
Mađara
I ostalih manjina
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Obama peder... Ništa te bolje ne može lansirati u karijeri od toga...
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
» Marijana Petir, zastupnica u Europskom parlamentu ‘Ponosna sam na hrvatski narod i na njegovu odanost Bogu! Ako smo zbog toga nekome trn u oku, neka!
» FAŠISTIČKI ISPAD PRAVAKA SDP-a: “SDA se poziva na patriotizam, a Srbima i Hrvatima su dopustili ustavna prava u Parlamentu”
» Sve izgledniji novi izbori,MOST i HDZ nemaju nista protiv toga,SDP u strahu od novih izbora
» Bili smo u Tel Avivu-Izraelci nisu imali ništa osim pameti i zbog toga su uspješni
Page 2 of 5