Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Hoću ti reći da nije problem u političarima nego naroduslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Jest, ali mislim da je ipak puno veći problem u političarima, jer ljudi jednostavno nemaju neki normalan izbor, pa neki niti ne izlaze na izbore, a oni koji izlaze uglavnom daju glas onome što smatraju manjim zlom od onih koje im se nudi na izborima.
Prestani sebe zavaravat
Hoćeš zapravo boldanim reći da su političari bolji od naroda?
Ja mislim da tako nešto u RH jednostavno nije moguće.
Zato to sve treba potirat vanka dok nenauće da je lakše glasat na izborima nego otići radit u drugu zemlju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kermit wrote:Pa ti mene vrijeđaš što po tebi znači da nemaš dobro mišljenje o sebi!!! Šeki mojslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ne to je bilo upućeno tebi ludice hehe reci kace jauzna i oslić?
Pa gle, ne kaže se badava da najbolje govoriš o sebi kada govoriš o drugima. Tako i ti, govoriš o meni, a zapravo upućuješ na sebe.
Ja tebe vrijeđam?
Ne, to ti radiš svima na ovome forumu, a o meni neprestano iznosiš notorne gluparije i laži.
Ja o tebi samo iznosim činjenice kojih su sada manje više svi na forumu svjesni.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Hoću ti reći da nije problem u političarima nego naroduslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Jest, ali mislim da je ipak puno veći problem u političarima, jer ljudi jednostavno nemaju neki normalan izbor, pa neki niti ne izlaze na izbore, a oni koji izlaze uglavnom daju glas onome što smatraju manjim zlom od onih koje im se nudi na izborima.
Prestani sebe zavaravat
Zato to sve treba potirat vanka dok nenauće da je lakše glasat na izborima nego otići radit u drugu zemlju
Iz čega po logici slijedi da su političari bolji od naroda.
I mislim da ti je odavno jasno da vanka uglavnom idu oni koji su nezadovoljni političarima u tolikoj mjeri da za sebe ne vide perspektivu kakvu očekuju od zemlje u kojoj rade, a uz to čak i (redovno) primaju plaću za svoj rad, a ostaju većim dijelom oni koji ili nemaju izbora ili podržavaju političare tako da je ta taktika zbacivanja loše politike u Hrvatskoj ne samo osuđena na potpuni neuspjeh nego će polučiti upravo suprotne rezultate od željenih, pa mi zbog toga zaista nije jasno zašto ustraješ na toj priči.
Guest- Guest
Neslijedi da su bolji nego da narod dobija onakvu vlast kakvu zaslužujuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Hoću ti reći da nije problem u političarima nego naroduslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:
Prestani sebe zavaravat
Iz čega po logici slijedi da su političari bolji od naroda.
I mislim da ti je odavno jasno da vanka uglavnom idu oni koji su nezadovoljni političarima u tolikoj mjeri da za sebe ne vide perspektivu kakvu očekuju od zemlje u kojoj rade, a uz to čak i (redovno) primaju plaću za svoj rad, a ostaju većim dijelom oni koji ili nemaju izbora ili podržavaju političare tako da je ta taktika zbacivanja loše politike u Hrvatskoj ne samo osuđena na potpuni neuspjeh nego će polučiti upravo suprotne rezultate od željenih, pa mi zbog toga zaista nije jasno zašto ustraješ na toj priči.
2014-04-11
dobro staro argumentirano vrijedanje na osnovi familije/pripadnosti
ispratim dok snijeg ne stane pa lopata od po kvadrata , reda mora biti
ispratim dok snijeg ne stane pa lopata od po kvadrata , reda mora biti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mislis tajnica...ok, mozeKermit wrote:Ti ćeš mi biti glavna sekretarica za vanredna stanjaNoor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Problem je u narodu jer neglasa zato ćsmo to sve fino poćerati u Njemačku pa nek tamo razmišljaju jel lakše glasat ili ići u drugu ddžavu radit i živit
2014-04-11
Već sam vam par puta reka i ponovit ću Izlaznost od 50% neću tolerirati
Neizlasnost do 27% toleriram
Vi ili ćete izlaziti na izbore ili ću vas ja sve potirat dok nebude Izlaznost 27%
Pozdrav od Galaktičke federacije i Asthar komande
Vi ili ćete izlaziti na izbore ili ću vas ja sve potirat dok nebude Izlaznost 27%
2014-04-11
Vi ćete se naučit predmetu koji se zove Vlada
Svi ćete bit protjerani dok god nebude neizlaznost na izbore manja od 27%
Da točno ostat će samo uhljebi i oni koji glasaju protiv njih no vidite to su sve ljudi koji su naučili predmet zvan vlada
AJ BOG
Svi ćete bit protjerani dok god nebude neizlaznost na izbore manja od 27%
Da točno ostat će samo uhljebi i oni koji glasaju protiv njih no vidite to su sve ljudi koji su naučili predmet zvan vlada
AJ BOG
2014-04-11
izlaznost će se popraviti onog trenutka kad se pojave neki koji će stvarno htjeti započeti sa teškim radovima pa kako god to ispalo jer gore nek je sada ne može.Ovako izlaziti i birati koje ćeš govno zaokružiti nema smisla.Do sada sam uvijek izlazio na izbore ali bojim se da više neću,možda jedino za živi zid jer ako novinari i političari toliko reže na njih onda su sigurno nešto bolji.RayMabus wrote:Već sam vam par puta reka i ponovit ću Izlaznost od 50% neću tolerirati
vili40-
2015-08-02
Ma nije bitno čovićevili40 wrote:izlaznost će se popraviti onog trenutka kad se pojave neki koji će stvarno htjeti započeti sa teškim radovima pa kako god to ispalo jer gore nek je sada ne može.Ovako izlaziti i birati koje ćeš govno zaokružiti nema smisla.Do sada sam uvijek izlazio na izbore ali bojim se da više neću,možda jedino za živi zid jer ako novinari i političari toliko reže na njih onda su sigurno nešto bolji.RayMabus wrote:Već sam vam par puta reka i ponovit ću Izlaznost od 50% neću tolerirati
Bit će neizlaznost ispod 27%
Nije bitno kako ću ja to postić
2014-04-11
Nije bitno kako ću ja to postići
Ja sam izdao naredbu a ona glasi da neću toleriratt neizlaznost od 50% i da maksimalno mogu tolerirati neizlaznost do 27%
Jel to znači da će u državi ostat samo uhljebi
Pa ok to su ljudi koji kuže predmet zvan vlada
Cilj postignut
Ja sam izdao naredbu a ona glasi da neću toleriratt neizlaznost od 50% i da maksimalno mogu tolerirati neizlaznost do 27%
Jel to znači da će u državi ostat samo uhljebi
Pa ok to su ljudi koji kuže predmet zvan vlada
Cilj postignut
2014-04-11
vili40 wrote:
gore nek je sada ne može.
Naivčino.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Problem je u narodu jer neglasa zato ćsmo to sve fino poćerati u Njemačku pa nek tamo razmišljaju jel lakše glasat ili ići u drugu ddžavu radit i živit
Uvijek će ostati dovoljno onih koji će glasati za aktualne političke elite tako da ti je taj plan unaprijed osuđen na propast. Naime, niti Ustavom niti bilo kojim drugim zakonom nije propisan minimum izlaznosti na izbore.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:dobro staro argumentirano vrijedanje na osnovi familije/pripadnosti
Asinus asinum fricat.
Guest- Guest
Nijeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Problem je u narodu jer neglasa zato ćsmo to sve fino poćerati u Njemačku pa nek tamo razmišljaju jel lakše glasat ili ići u drugu ddžavu radit i živit
Uvijek će ostati dovoljno onih koji će glasati za aktualne političke elite tako da ti je taj plan unaprijed osuđen na propast. Naime, niti Ustavom niti bilo kojim drugim zakonom nije propisan minimum izlaznosti na izbore.
Ti nisi dobro proučio moj plan
Meni odgovaraju i uhljebi samo da ostanu
Moj cilj je društvo koje kuži predmet vlada
2014-04-11
Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..funkcionirati..njegov teren je brisel,eu parlament i nedavno je i ovih dana pokazao da zali za tim..svaki dan kuka na jedan nacin za briselom..prvi i zadnji put bi trebalo uvoziti politicari iz medjun.institucija i slicne tamosnje uhljebe koji nemaju veze sa hr realnoscu i to je nas zajeb
..racun ispostsviti vasi
..racun ispostsviti vasi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..
Ti i dalje sanjaš povratak Karamarka?
Naivčino na kvadrat.
Guest- Guest
ajd u kurac i ti i ovi lezilebovici umisljeni izvana..poslat i tebe i njih ukurac..sad mi je draze da na celo drzave i tip..sa stilom picka vam materina..jebo vam isus mater...jer ce nas to prije prodrmat..nego umisljene brisel pedercine i 'bog sunce' sa stilom..prosim lepo..i sa frazsma koje ni sam ne razumije..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..
Ti i dalje sanjaš povratak Karamarka?
Naivčino na kvadrat.
2015-09-08
greška,hvala da si me upozorio jer sam to nesmotreno upisao.Da,može kraj ovih šupaka i puno gore,zapravo ako se nešto ozbiljnije neće mijenjati to nam je jedini smjer.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:
gore nek je sada ne može.
Naivčino.
vili40-
2015-08-02
...jebe se plenkiju..tipicni bodul..umisljen i samo sebe gleda
2015-09-08
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
Page 5 of 6