HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
Page 1 of 1
HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bilo-i-ostalo-u-obitelji-kako-je-ministrica-dalic-povecala-placu-suprugu-u-ini/944834.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
Inu treba otpisati, a ne ju rabiti kao izgovor za pljačku HEP-a.
INU je trebalo početkom 90tih pokloniti Kutli da je razjebe.. RH ekonomija bi uštedila milijarde i imilijarde kuna..
Guest- Guest
HEP treba prodati, to je 12.000 uhljeba i izvor prihoda za partijeRegoč wrote:Inu treba otpisati, a ne ju rabiti kao izgovor za pljačku HEP-a.
Kermit-
2014-04-17
Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
asilovski wrote:HEP treba prodati, to je 12.000 uhljeba i izvor prihoda za partijeRegoč wrote:Inu treba otpisati, a ne ju rabiti kao izgovor za pljačku HEP-a.
ajde da je i tebi došlo u glavu, to oko privatizacije
inače MOL nije u vlasništu mađarske države (je, 25%) nego uglavnom stranaca pa niko tamo ne kuka da ga treba "vratiti u mađarske ruke"
Kojih stranacah? Rusah?
Ne, već smo korumpirani i u vijek je trebalo potkradati tvrtku za sebe i partiju bilo Sanader ili Vrdoljak ili Dalićka, pa njezin muž si sam namjestio plaću od 15000 Eura a u biti ništa ne radi šta misliš kad otkupe sve hehehe pa njih dvoje će odmah pokrasti barem 2 miil. eura za početak to je šljam prosto i jendostavnoRegoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
Kermit-
2014-04-17
aj i ti počeo podržavati nevidljivu ruku.. još samo epikur i to je to.. regoč neće nikada jer se uvalio na državnu sisu :Dasilovski wrote:Ne, već smo korumpirani i u vijek je trebalo potkradati tvrtku za sebe i partiju bilo Sanader ili Vrdoljak ili Dalićka, pa njezin muž si sam namjestio plaću od 15000 Eura a u biti ništa ne radi šta misliš kad otkupe sve hehehe pa njih dvoje će odmah pokrasti barem 2 miil. eura za početak to je šljam prosto i jendostavnoRegoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
Guest- Guest
Regoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
zašto smo se pokajali?
mađarska vlada brine o MOL-u itekako, savjeti, lobiranja samo tamo nema dalićki i vrdoljaka to je problem, a za HEP znam pa ja sam zastupao sindikat HEP i ovog odvratnog Getea on je sam rekao kad nam ne daju što hoćemo onda isključimo struju a oni kažu kvar, a KU je legendaran, dnevncie, rad noću, kiši, stipendije, regresi, sarane, topli obroci, odjeća, obuća, 14-ta plaća, bez kamatni krediti bog te pitaj, a od njih 12 000 radi njih 2 000marcellus wrote:asilovski wrote:HEP treba prodati, to je 12.000 uhljeba i izvor prihoda za partijeRegoč wrote:Inu treba otpisati, a ne ju rabiti kao izgovor za pljačku HEP-a.
ajde da je i tebi došlo u glavu, to oko privatizacije
inače MOL nije u vlasništu mađarske države (je, 25%) nego uglavnom stranaca pa niko tamo ne kuka da ga treba "vratiti u mađarske ruke"
Kermit-
2014-04-17
kod nas ne valja niti kada prodamo sve kao T com jer prodajemo kao afrikanci pa jebote ministar veza sudjeluje u prodaji maltene pola ministarstva i onda postane vječiti predsjednik uprave iste te kompanije pa to je moguće kod nas i u EtiopijiPinochet wrote:aj i ti počeo podržavati nevidljivu ruku.. još samo epikur i to je to.. regoč neće nikada jer se uvalio na državnu sisu :Dasilovski wrote:Ne, već smo korumpirani i u vijek je trebalo potkradati tvrtku za sebe i partiju bilo Sanader ili Vrdoljak ili Dalićka, pa njezin muž si sam namjestio plaću od 15000 Eura a u biti ništa ne radi šta misliš kad otkupe sve hehehe pa njih dvoje će odmah pokrasti barem 2 miil. eura za početak to je šljam prosto i jendostavnoRegoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
Kermit-
2014-04-17
na stranu ovaj ociti sukob interesa
meni ova baba baca na hloverku
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Jer smo dobili premalo i jer planiraju ukinuti preradu te zadržati samo prodaju.marcellus wrote:Regoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
zašto smo se pokajali?
Regoč wrote:Jer smo dobili premalo i jer planiraju ukinuti preradu te zadržati samo prodaju.marcellus wrote:Regoč wrote:Je, tako smo i Inu prodali pa se pokajali.
zašto smo se pokajali?
ne planiraju, ali rafinerija u sisku je bila mrtva i prije nego je ina prodana, zahvaljujući rh
a arbitraža da naslutiti da je hrvatska ta koja koči ulaganja u rafinerije, želimo cijeli tekst
debotoijusto wrote:na stranu ovaj ociti sukob interesa
Zlo i naopako...
darth_vader-
2014-04-17
Što se INE tiče zaboli me, koliko uzimaju na trošarinama ne trebaju još i krasti na sirovini. Što se HEP-a tiče može prodat firmu kao takvu ali ne i infrastrukturu čije korištenje treba ponuditi na tržištu pa će građani kupovati od onih koji ponude nižu cijenu.
Brain32-
2014-04-15
Dalicka je meni najvece razocaranje..
Dalićka? Što si očekivao, da će ona biti za nacionalizaciju, porezno rasterećenje građana i oporezivanje dobiti? Mene uopće nije razočarala, čini točno ono što sam i mislio da hoće: privatizacija, privatizacija, privatizacija. Čudi me samo da se Marić ne oglašava. Goran, naime.
Trošarine ne idu Ini nego državi.
Similar topics
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
» Egipat zbog rata u Ukrajini ne može do pšenice, uveo prisilni državni otkup
» Švedska ponovno pokreće istragu protiv Assangea zbog silovanja
» Fižulić ponovno jaše: Mađarska je zbog sprečavanja emigrantskew invazije isključena iz civiliziranog svijeta
» Sve više trzavica u HDZ-u!Nezadovoljstvo izašlo na vidjelo zbog Dalićke...
» Egipat zbog rata u Ukrajini ne može do pšenice, uveo prisilni državni otkup
» Švedska ponovno pokreće istragu protiv Assangea zbog silovanja
» Fižulić ponovno jaše: Mađarska je zbog sprečavanja emigrantskew invazije isključena iz civiliziranog svijeta
Page 1 of 1