Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Kermit wrote:Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Nikada nisam napisao niti da je lex odlično riješenje. Dapače, čak niti dobro. Ali dobro, za tebe svatko normalan na forumu zna kakva si patološka trash lažovčina.
Guest- Guest
Pola ljudi u ovoj državi nije izašlo na izbore a onda se meni nešto prebacuje
Oni neće guzicom da maknu a ja da ginem za takve
Pa nisam debil
IMATE VLAST TOČNO ONAKVU KAKVU ZASLUŽUJETE
AMEN
Oni neće guzicom da maknu a ja da ginem za takve
Pa nisam debil
IMATE VLAST TOČNO ONAKVU KAKVU ZASLUŽUJETE
AMEN
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
OkKermit wrote:Naravno da serem pa ovo je forum, samo ne diram se tvoje supruge ljubavnice tazbine jetrve zaove etcRayMabus wrote:Nek se kandidiraNoor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Sere kvake lik
2014-04-11
Ja mrzim Srbe? Ja čak i tebe volim i donekle cijenim, samo je teško voliti nekoga tako beskuričastogslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Dobar si, znači nije tema što si potpuno sve promašio i ispao pacov nego moja supruga heheslidingdoorsoperator wrote:dijagram wrote:a sto je asila ovaj kermit?
Trash je ipak lako prepoznati.
Bar se ti nikada ne držiš teme tako da su tvoji prigovori na moj račun bespredmetni.
I ništa ja nisam promašio, za razliku od tebe, što samo svjedoči o kakvom se propalitetu radi.
I nije tema tvoja supruga nego nevjerodostojnost jer na forumu neprestano kritiziraš uhljebe, a onda i sam pokušavaš postati jednim od njih (neuspješno, naravno), mrziš Srbe, a onda... jel, a uz to o šefu svoje stranke misliš sve najgore moguće, a neprestano mu viriš iz debelog crijeva.
i tako dalje i tako dalje...
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ja mrzim Srbe? Ja čak i tebe volim i donekle cijenim, samo je teško voliti nekoga tako beskuričastogslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Dobar si, znači nije tema što si potpuno sve promašio i ispao pacov nego moja supruga heheslidingdoorsoperator wrote:dijagram wrote:a sto je asila ovaj kermit?
Bar se ti nikada ne držiš teme tako da su tvoji prigovori na moj račun bespredmetni.
I ništa ja nisam promašio, za razliku od tebe, što samo svjedoči o kakvom se propalitetu radi.
I nije tema tvoja supruga nego nevjerodostojnost jer na forumu neprestano kritiziraš uhljebe, a onda i sam pokušavaš postati jednim od njih (neuspješno, naravno), mrziš Srbe, a onda... jel, a uz to o šefu svoje stranke misliš sve najgore moguće, a neprestano mu viriš iz debelog crijeva.
Sudeći po onome što si pisao o Pupovcu, definitivno da.
Inače mi samo ti tako šonjav kojemu supruga u braku noisi hlače i bolje se pozicionira od tebe na listi Radimira Čačića nemoj spominjati bes... jel.
Guest- Guest
Hehe projeciraš sebe neka valja to nekad, a i veljača je težak mjesec u godinislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Nikada nisam napisao niti da je lex odlično riješenje. Dapače, čak niti dobro. Ali dobro, za tebe svatko normalan na forumu zna kakva si patološka trash lažovčina.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Hehe projeciraš sebe neka valja to nekad, a i veljača je težak mjesec u godinislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Tebi je tako šonjavom, neuspješnom i nesposobnom i zbog toga žestoko isfrustriranog svaki mjesec u godini težak. Ne zna se koji je teži od kojeg.
Guest- Guest
Pupovac je lopuža ali pametna i lukava, ja sam osobno upoznat sa nj8hovim malverzacijama i to nema veze sa srbima. Međutim čudi me da jedna obrazovana i pametna osoba ima ogroman otkon od realiteta i uliceslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ja mrzim Srbe? Ja čak i tebe volim i donekle cijenim, samo je teško voliti nekoga tako beskuričastogslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Dobar si, znači nije tema što si potpuno sve promašio i ispao pacov nego moja supruga heheslidingdoorsoperator wrote:
Sudeći po onome što si pisao o Pupovcu, definitivno da.
Inače mi samo ti tako šonjav kojemu supruga u braku noisi hlače i bolje se pozicionira od tebe na listi Radimira Čačića nemoj spominjati bes... jel.
Kermit-
2014-04-17
Pinochet wrote:Asila glavni neprijatelj čardaka
A sam je neuspješno htio postati dijelom čardaka?
Dobro, za tebe odavno znamo da si retardiran.
Guest- Guest
Kermit wrote:
Međutim čudi me da jedna obrazovana i pametna osoba ima ogroman otkon od realiteta i ulice
Mene ne čudi, jer ti nisi ni obrazovan ni pametan što si dokazao bezbrojnim pogrešnim procjenama u vezi doslovce svega. I stvarno je degutantno čak i za tvoje trash standarde tako pohvalno govoriti o sebi, ali eto, frustracije rade svoje.
Guest- Guest
Ljudi imate izbore
Mi ćemo pričat o narodu koji na dan izbora neće dignit guzicu i ić glasat
Pa nemojte bit debili
Nije problem u političarima nego narodu
Mi ćemo pričat o narodu koji na dan izbora neće dignit guzicu i ić glasat
Pa nemojte bit debili
Nije problem u političarima nego narodu
2014-04-11
Naravno kad radim i plaćam dahiju, ti si jadan jer primaš plaću da igraš tetris a takav talent čuči u tebi heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Hehe projeciraš sebe neka valja to nekad, a i veljača je težak mjesec u godinislidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Tebi je tako šonjavom, neuspješnom i nesposobnom i zbog toga žestoko isfrustriranog svaki mjesec u godini težak. Ne zna se koji je teži od kojeg.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Jest, ali mislim da je ipak puno veći problem u političarima, jer ljudi jednostavno nemaju neki normalan izbor, pa neki niti ne izlaze na izbore, a oni koji izlaze uglavnom daju glas onome što smatraju manjim zlom od onih koje im se nudi na izborima.
Guest- Guest
Ne to je bilo upućeno tebi ludice hehe reci kace jauzna i oslić?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Međutim čudi me da jedna obrazovana i pametna osoba ima ogroman otkon od realiteta i ulice
Mene ne čudi, jer ti nisi ni obrazovan ni pametan što si dokazao bezbrojnim pogrešnim procjenama u vezi doslovce svega. I stvarno je degutantno čak i za tvoje trash standarde tako pohvalno govoriti o sebi, ali eto, frustracije rade svoje.
Kermit-
2014-04-17
Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Jest, ali mislim da je ipak puno veći problem u političarima, jer ljudi jednostavno nemaju neki normalan izbor, pa neki niti ne izlaze na izbore, a oni koji izlaze uglavnom daju glas onome što smatraju manjim zlom od onih koje im se nudi na izborima.
Prestani sebe zavaravat
2014-04-11
Kermit wrote:
Naravno kad radim i plaćam dahiju, ti si jadan jer primaš plaću da igraš tetris a takav talent čuči u tebi hehe
Samo mi ti nemoj o uhljebništvu, jer si se neuspješno pokušao ubaciti u tu ekipu, a ja nikada nisam bio vezan na bilo koji način za uhljebe na bilo kojoj razini, nego jedino uz privatni sektor.
Guest- Guest
Kermit wrote:
Ne to je bilo upućeno tebi ludice hehe reci kace jauzna i oslić?
Pa gle, ne kaže se badava da najbolje govoriš o sebi kada govoriš o drugima. Tako i ti, govoriš o meni, a zapravo upućuješ na sebe.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Prestani sebe zavaravat
Hoćeš zapravo boldanim reći da su političari bolji od naroda?
Ja mislim da tako nešto u RH jednostavno nije moguće.
Guest- Guest
Pa ti mene vrijeđaš što po tebi znači da nemaš dobro mišljenje o sebi!!! Šeki mojslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ne to je bilo upućeno tebi ludice hehe reci kace jauzna i oslić?
Pa gle, ne kaže se badava da najbolje govoriš o sebi kada govoriš o drugima. Tako i ti, govoriš o meni, a zapravo upućuješ na sebe.
Kermit-
2014-04-17
Hoću ti reći da nije problem u političarima nego naroduslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nije čovićeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nije problem u političarima nego narodu
Prestani sebe zavaravat
Hoćeš zapravo boldanim reći da su političari bolji od naroda?
Ja mislim da tako nešto u RH jednostavno nije moguće.
Zato to sve treba potirat vanka dok nenauće da je lakše glasat na izborima nego otići radit u drugu zemlju
2014-04-11
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
Page 4 of 6