Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
...jebe se plenkiju..tipicni bodul..umisljen i samo sebe gleda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajd u kurac i ti i ovi lezilebovici umisljeni izvana..poslat i tebe i njih ukurac..sad mi je draze da na celo drzave i tip..sa stilom picka vam materina..jebo vam isus mater...jer ce nas to prije prodrmat..nego umisljene brisel pedercine i 'bog sunce' sa stilom..prosim lepo..i sa frazsma koje ni sam ne razumije..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..
Ti i dalje sanjaš povratak Karamarka?
Naivčino na kvadrat.
A gle, jedna je priča što je kome draže, a realno stanje je ipak nešto sasvim drugačije.
Guest- Guest
realno stanje je da samo debil moze na celo drzave postaviti kretena incestuznog bodulskog..eto sto je realnost..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ajd u kurac i ti i ovi lezilebovici umisljeni izvana..poslat i tebe i njih ukurac..sad mi je draze da na celo drzave i tip..sa stilom picka vam materina..jebo vam isus mater...jer ce nas to prije prodrmat..nego umisljene brisel pedercine i 'bog sunce' sa stilom..prosim lepo..i sa frazsma koje ni sam ne razumije..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..
Naivčino na kvadrat.
A gle, jedna je priča što je kome draže, a realno stanje je ipak nešto sasvim drugačije.
2015-09-08
vuksadinare wrote:realno stanje je da samo debil moze na celo drzave postaviti kretena incestuznog bodulskog..eto sto je realnost..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ajd u kurac i ti i ovi lezilebovici umisljeni izvana..poslat i tebe i njih ukurac..sad mi je draze da na celo drzave i tip..sa stilom picka vam materina..jebo vam isus mater...jer ce nas to prije prodrmat..nego umisljene brisel pedercine i 'bog sunce' sa stilom..prosim lepo..i sa frazsma koje ni sam ne razumije..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:Realno hrvatska nije plenkijev teren i ne moze se tu snaci..
Naivčino na kvadrat.
Realno, on jest na vlasti, nebitno iz kojih sve razloga, a Karamarko nije. A neće ni biti.
Guest- Guest
najgori soj ljudi u hrvatskon postaviti na celo dtzave?..samo gori bolesnici od njihslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:realno stanje je da samo debil moze na celo drzave postaviti kretena incestuznog bodulskog..eto sto je realnost..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:ajd u kurac i ti i ovi lezilebovici umisljeni izvana..poslat i tebe i njih ukurac..sad mi je draze da na celo drzave i tip..sa stilom picka vam materina..jebo vam isus mater...jer ce nas to prije prodrmat..nego umisljene brisel pedercine i 'bog sunce' sa stilom..prosim lepo..i sa frazsma koje ni sam ne razumije..slidingdoorsoperator wrote:
Naivčino na kvadrat.
Realno, on jest na vlasti, nebitno iz kojih sve razloga, a Karamarko nije. A neće ni biti.
2015-09-08
I to s vremena na vrijeme što poslušam što Don Anemio radi, ništa drugo ne ukazuje nego da baljezga i preserava se s nekavim homoanemičnim pričama iz EUSSR-a. Stvarno treba biti specijalac pa nakon ovih izbora glasovati za ovakve debile. No glavno da imamo Hrvatsku, iako je ona propalo smeće od države zadnjih 8 godina.vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/video-plenkovic-se-obratio-javnosti-vlada-jos-nema-ramljakovog-nasljednika-martina-dalic-ostaje-u-vladi-povjerenikova-ostavka-je-ispravan-potez/7055250/
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
Page 6 of 6