Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenki po cijenu vlasti ne odrice se Dalicke
Pa vidi samo ovu neopozivu ostavku koja ce trajati mjesecima hehehe pa toga nema u crnoj gori svi nam se smiju ono dno dna
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Ostavka bez trajanja mandata hehe leb te jebo to samo cincar moze smisliti
Kermit-
2014-04-17
Asilu za premijera!!! :)
Noor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Pored živog, psihički i fizički zdravog i mentalno stabilnog Radimira Čačića?
Nema teorije.
Guest- Guest
Dobro...šef je ipak nositelj listeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Nema teorije.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ha ha ha meni se pribacuje da nisam napravio a nemam ni žene ni djece a želim da se matrijarharna imperija uruši
Pribacuje se meni koji imam par stanova
Meni koji sam slao pare ljudima s malom djecom
Meni koji je u pet minuta napravio šest tisuća kuna štete na poslu gdje sam deset godina radio a ni dana bolovanja i sve sam porazbija jer vidim da me se oće jebavat doživotno sa plaćom za kikiriki
ALO BRE DA STE SAMO JEDAN PROMIL ONOGA ŠTA SAM JA ONAJ KICOŠ MARIĆ TZV MINISTAR FINANCIJA NEBI VIŠE IMA SVOJE NOGE JER BI STE MU IH ISPILALI
Pribacuje se meni koji imam par stanova
Meni koji sam slao pare ljudima s malom djecom
Meni koji je u pet minuta napravio šest tisuća kuna štete na poslu gdje sam deset godina radio a ni dana bolovanja i sve sam porazbija jer vidim da me se oće jebavat doživotno sa plaćom za kikiriki
ALO BRE DA STE SAMO JEDAN PROMIL ONOGA ŠTA SAM JA ONAJ KICOŠ MARIĆ TZV MINISTAR FINANCIJA NEBI VIŠE IMA SVOJE NOGE JER BI STE MU IH ISPILALI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:Dobro...šef je ipak nositelj listeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Nema teorije.
Lako za šefa, ali zamisli da je čak i njegova supruga koja inače pripada etničkoj skupini koju on navodno mrzi iz dna duše, sudeći po njegovim pisanijama na forumu o Miloradu Pupovcu, pozicionirana bolje od njega na listi.
Dakle, prije bi ona postala nasljednicom Jadranke Kosor nego vrsni trash asila.
I onda je posebno zanimljivo kako jedan propali wannabe uhljeb poput forumskog trash žapca izražava takav gnjev prema onima koji su se uspješno uhljebili.
Frustracije baš znaju biti jako gadna stvar.
Last edited by slidingdoorsoperator on 22/2/2018, 09:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti ćeš mi biti glavna sekretarica za vanredna stanjaNoor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Kermit-
2014-04-17
a sto je asila ovaj kermit?
dijagram-
2015-08-09
Beskurico propao ti Ramo hehe dobro da roditelji nisu živi da ne vide kakvu bruku su odgojilislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:Dobro...šef je ipak nositelj listeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Nema teorije.
Lako za šefa, ali zamisli da je čak i njegova supruga koja inače pripada etničkoj skupini koju on navodno mrzi iz dna duše, sudeći po njegovim pisanijama na forumu o Miloradu Pupovcu, pozicionirana bolje od njega na listi.
Dakle, prije bi ona postala nasljednicom Jadranke Kosor nego vrsni trash asila.
I onda je posebno zanimljivo kako jedan propali wannabe uhljeb poput forumskog trash žapca izražava takav gnjev prema onima koji su se uspješno uhljebili.
Frustracije baš znaju biti jako gadna stvar.
Kermit-
2014-04-17
dijagram wrote:a sto je asila ovaj kermit?
Trash je ipak lako prepoznati.
Guest- Guest
Kermit wrote:
Beskurico propao ti Ramo hehe dobro da roditelji nisu živi da ne vide kakvu bruku su odgojili
Lako je zamisliti očaj i konsternaciju tvojih kada vide kakav im je komad trasha biološki nasljednik na ovome svijetu.
Guest- Guest
Dobar si, znači nije tema što si potpuno sve promašio i ispao pacov nego moja supruga heheslidingdoorsoperator wrote:dijagram wrote:a sto je asila ovaj kermit?
Kermit-
2014-04-17
Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Guest- Guest
Nek se kandidiraNoor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Sere kvake lik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pusti vrijeđanje, nego reci šta kažeš na divni govor premijera?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Beskurico propao ti Ramo hehe dobro da roditelji nisu živi da ne vide kakvu bruku su odgojili
Lako je zamisliti očaj i konsternaciju tvojih kada vide kakav im je komad trasha biološki nasljednik na ovome svijetu.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Dobar si, znači nije tema što si potpuno sve promašio i ispao pacov nego moja supruga heheslidingdoorsoperator wrote:dijagram wrote:a sto je asila ovaj kermit?
Bar se ti nikada ne držiš teme tako da su tvoji prigovori na moj račun bespredmetni.
I ništa ja nisam promašio, za razliku od tebe, što samo svjedoči o kakvom se propalitetu radi.
I nije tema tvoja supruga nego nevjerodostojnost jer na forumu neprestano kritiziraš uhljebe, a onda i sam pokušavaš postati jednim od njih (neuspješno, naravno), mrziš Srbe, a onda... jel, a uz to o šefu svoje stranke misliš sve najgore moguće, a neprestano mu viriš iz debelog crijeva.
I tako dalje i tako dalje...
Last edited by slidingdoorsoperator on 22/2/2018, 09:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Pusti vrijeđanje, nego reci šta kažeš na divni govor premijera?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Sve najgore, ali zaista, a ne onako kako ti na forumu kažeš za Čačića, a u RL mu viriš iz... jel.
Guest- Guest
Naravno da serem pa ovo je forum, samo ne diram se tvoje supruge ljubavnice tazbine jetrve zaove etcRayMabus wrote:Nek se kandidiraNoor wrote:Asilu za premijera!!! :)
Sere kvake lik
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Kako ne rekao si da je Lex odlično rješenje a lex nije pisao NN nego on sa lešinarimaslidingdoorsoperator wrote:Inače ja nikada i nigdje nisam "branio" Ramljaka na bilo koji način.
Nikada nisam napisao niti da je lex odlično riješenje. Dapače, čak niti dobro. Ali dobro, za tebe svatko normalan na forumu zna kakva si patološka trash lažovčina.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zbog HEP-a,Most-a i Dalićke kraj vlasti HDZ-a i MOST-a?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» NEVJEROJATNO:HDZ se odriče Njemačke i zapadne uljudbe!
» HDZ-e ide u otkup INA-e zbog Dalićke te da ju ponovno potkrada
» Kleptoman Vrdoljak dolazi umjesto Dalićke?!?
Page 3 of 6