ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 Empty Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Post by dijagram 17/2/2018, 20:12

melkior wrote:@dijagram wrote:
fino, ja si kupio nokiu 331, il tako nesto....mislim da su bile hit prije dvadeset godina

@melkior:

NOKIA 3310, moj prvi mobitel,dobio sam ga u u 3. ili 4. razredu gimnazije, ne sjećam se više, još ga ima doma negdje u ormaru. Kad čovjek pogleda evoluciju tih mobitela i nas koji smo čitavo djetinjstvo odrastali bez toga, dođeš do sljedećeg zaključka: mobiteli su dobri za SMS poruke (ne njih 150 već jednu ili dvije,; da se dogovoriš s frendovima gdje ćete se ikada naći na kavi, ili za neke hitne pozive). Slušat muziku mogu puno kvalitetnije na kompjutoru, fino sam si kupio velike slušalice, gotovo studijske. Ok, surfati po Internetu, ali opet, ne treba ti pristup Internetu 24 sata dnevno, dovoljno je i 2 sata dnevno, a i za to mi je bolji kompjutor. Igrice sam igrao kompjutorske prije 10-ak, 15-ak godina, sad sam možda malo prestar za to, odnosno nemam vremena, možda novi smartfon s novim VR naočalama pruži jedno sasvim dobro iskustvo, pa ću razvaljivati igrice kao nikad do sad i postati jebeni ovisnik.
e taj...
baterija mu drzi pet dana bez punjenja ko od sale yoda

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 Empty Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:14

RayMabus wrote:
melkior wrote:@dijagram wrote:
:)  ako je na prvom spoju nisi barem pomazio po guzi nece ti se vise pojaviti
malo odlucnije

@melkor:
A što ja znam, očito  bolje funkcioniramo kao frendovi nego kao ljubavnici. Jebo diplomu, sljedeći put hvatam polupismenu trgovkinju u Konzumu. Ova sjebana jer je prepametna, ja sjeban jer poštujem njenu pamet.
Točno 

Makni se od nje jer joj ti nisi niti ćeš ikad bit u centru pažnje

Ima druge prioritete a ti to nisi

Dala ti je košaricu

Prekriži i idi dalje

Nije problem u nikome jednostavno ona cilja nešto više
MAKNI SE OD TOGA 

SITUACIJA U KOJOJ SA TAKVOM I USPIJEŠ SVODI SE NA NJENO BRUNDANJE POSLI KAKO JE ONA MOGLA NEŠTO I POSTIČ U ŽIVOTU ALI ETO NIJE JER SE ZA TEBE UDALA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:17

možda bi mu 1900. godina više pasala...

Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 486132_10151505870784456_663817951_n

Pula, forum 1900. godine

evo nitko nema smartphone. dame pristojno izgledaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 17/2/2018, 20:21

@Ray Mabus wrote:
MAKNI SE OD TOGA

SITUACIJA U KOJOJ SA TAKVOM I USPIJEŠ SVODI SE NA NJENO BRUNDANJE POSLI KAKO JE ONA MOGLA NEŠTO I POSTIČ U ŽIVOTU ALI ETO NIJE JER SE ZA TEBE UDALA

@melkior:
A ono, htjela je platiti kavu na prvom spoju jer je rekla da je ona emacipirana, a ipak sam na kraju platio j,; nisam joj rekao ali sam si mislio: ok dušo, možda ti jesi emancipirana, ali takvom te učinila društvena evolucija i tehnološki razvoj, ja ovo ipak imam u genima. Kako god, sad je nebitno, s obzirom na stanje naših fakulteta, redovna profesorica na PMF-u će možda postati tamo u 50-oj godini života, ne prije, sa mnom ili bez mene.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:25

melkior wrote:@Ray Mabus wrote:
MAKNI SE OD TOGA

@melkior:
A ono, htjela je platiti kavu na prvom spoju jer je rekla da je ona emacipirana, a ipak sam na kraju platio j,; nisam joj rekao ali sam si mislio: ok dušo, možda ti jesi emancipirana, ali takvom te učinila društvena evolucija i tehnološki razvoj, ja ovo ipak imam u genima. Kako god, sad je nebitno, s obzirom na stanje naših fakulteta, redovna profesorica na PMF-u će možda postati tamo u 50-oj godini života, ne prije, sa mnom ili bez mene.
Nezanima te njen život nego tvoj 

Fokusiraj se radije na stablo neko kaktus

Ona NEVRIJEDI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:26

kaja wrote:Kirurzi nisu ( zene) jer nemaju snagu a ni odlučnost, ginekolozi nisu ( ja kad vidim žensko odma pitam kad je doktor da dođem drugi put) , Radiolozi nisu, dijagnostičari nisu.
Mozda pedijatrice ali i to je upitno ..
Ima zena kirurginja,itekako..kad sam bio na OP-u prije koju godinu ,pripremili su me,doveli u OP halu i pitala me neka,tamnoputija,crnokosokushtrava sredovjecna zena,jel znam sto ce mioperirati..gledam ja u nju,njojzi oci ozbiljne,a oko stola za OP se pripremale iskljucivo -cure i zene..yebate,ženeme u cijelosti izmesarile..i dobro su svoj posel obavile..
naravno da ima zena kirurginja,ali ne bas previse.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 17/2/2018, 20:28

https://www.youtube.com/watch?v=kl3G4phvGVA

Kako god, večeras je Igre prijestolja na TV-u, bit će to dobra večer ;)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:29

melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.

Ostaje mi ljubav mog života, Tiffany Alvord.
https://www.youtube.com/watch?v=We7Ml4jeYVM

https://www.youtube.com/watch?v=784WHlx98v0

ocito je prezaposlena,doturi,standardno i nemaju previse svog zivota...tako sam i ja jedno vrijeme zilavio u Zegeju sa jednom magistrom na poljoprivrednom,poslije je doktorirala i nije bilo vise vremena da se usaglasimo..

zato doktori na Zapadu pogotovo ,aku su ozenjeni ili udane,ubrzo im se brakovi raspadaju.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:29

Melkior ona NEVRIJEDI 

Ako ti to šta znači ja sam takve odjebava

Ta neće baš tako lako naći taj svoj ideal a i kad ga nađe dobit će fuck off

Njeni ideali nejebu te s faksom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:31

a zsto bi se netko i zenio ili udavao,kad na klinici primjer imas toliko likova i cura da ti cak niti cvrsta veza ne treba..pitjetine na svakom koraku,mlade stazistice,ove i one...kupleraj na nesto vecem nivou sa nesto vise stila... :20
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 20:37

melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.

Pošalji cvijece na adresu, zovi na večeru i napadni. 
Eto.
Ako odjebe ne sviđaš joj se
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:40

RayMabus wrote:Melkior ona NEVRIJEDI 

Ako ti to šta znači ja sam takve odjebava

Ta neće baš tako lako naći taj svoj ideal a i kad ga nađe dobit će fuck off

Njeni ideali nejebu te s faksom
Njeni ideali jebu Nives Celzijus

lol!

Ona završava faks da sebi digne cijenu no ljudi koji imaju para gledaju nešto drugo

Zato takve ni nemaju prođu

Nije Niveski ni do koljena
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:45

kaja wrote:

Eto.

ja bi joj poslao buket uvenulih krizantema i pozivnicu u obliku osmrtnice na kojoj bi pisalo poziv na posljednju večeru...možda se pali na Addams family i taj đir.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 17/2/2018, 20:50

@Gnječ wrote:
ja bi joj poslao buket uvenulih krizantema i pozivnicu u obliku osmrtnice na kojoj bi pisalo poziv na posljednju večeru...možda se pali na Addams family i taj đir.

@melkior:
Ima neki ljubić koji se prodaje u Americi, glavni lik je gay vampir Ante koji je poginuo na nekom ratištu u Hrvatskoj :D To je sada očito IN, doći ću joj na vrata od stana zakrvavljenih usta i sa sjekirom, možda me pusti u unutra :D :super
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:53

Ja joj nebi poslao ništa izbrišeš broj ima muški i pametnijeg posla od ženske koja ima velike ambicije a ti očito u njenoj glavi nisi dostojan iste
..

A neš ti nje  Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 20:53

Kod menea u Klinici,ima uz samu kliniku,prilicno luksuzan objekat ,u kojem doktori i prezaposleno osoblje bolnice ,moze dobiti na koristenje male apartmane,u kojima mogu stanovati po zelji..isto tako,uz kliniku je djecji vrtic sagradjen,radi ocigledne svrhe..

Tk ose tome moze prilagoditi,oke,tko ne moze,natrag na Balkan.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 20:57

Gnječ wrote:
kaja wrote:

Eto.

Moze bit, al prije bi se kladila u to da bi pozvala murju 
:)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 20:59

Prekriži to gubiš vrijeme
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 21:03

bzvz...tko se zeli skolovati kao doktor,bar u medicini,nek slobodno zaboravi na brak,djecu i slicno,ako je njonjavog karaktera..ne mos imati vrhunsku placu i karijeru ako nes ne zrtvujes....inace jedno od tri nova krila hipermoderne klinike,jos tri se isto grade,a sve uz stariju kliniku iz 85te..

Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 Media.media.2667802e-cb60-4930-a64c-ba01caff2ec0.original1024
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 21:04

djecji odjel..

Nema radiologa jer su..... u rodilištu - Page 4 Csm_2288_02_488daa05e5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 21:05

RayMabus wrote:Prekriži to gubiš vrijeme
Ili slobodno gubi vrijeme ionako je tvoje

U međuvremenu će netko pojebat nešto šta valja
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics