Nema radiologa jer su..... u rodilištu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu
e taj...melkior wrote:@dijagram wrote:
fino, ja si kupio nokiu 331, il tako nesto....mislim da su bile hit prije dvadeset godina
@melkior:
NOKIA 3310, moj prvi mobitel,dobio sam ga u u 3. ili 4. razredu gimnazije, ne sjećam se više, još ga ima doma negdje u ormaru. Kad čovjek pogleda evoluciju tih mobitela i nas koji smo čitavo djetinjstvo odrastali bez toga, dođeš do sljedećeg zaključka: mobiteli su dobri za SMS poruke (ne njih 150 već jednu ili dvije,; da se dogovoriš s frendovima gdje ćete se ikada naći na kavi, ili za neke hitne pozive). Slušat muziku mogu puno kvalitetnije na kompjutoru, fino sam si kupio velike slušalice, gotovo studijske. Ok, surfati po Internetu, ali opet, ne treba ti pristup Internetu 24 sata dnevno, dovoljno je i 2 sata dnevno, a i za to mi je bolji kompjutor. Igrice sam igrao kompjutorske prije 10-ak, 15-ak godina, sad sam možda malo prestar za to, odnosno nemam vremena, možda novi smartfon s novim VR naočalama pruži jedno sasvim dobro iskustvo, pa ću razvaljivati igrice kao nikad do sad i postati jebeni ovisnik.
baterija mu drzi pet dana bez punjenja ko od sale
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
MAKNI SE OD TOGARayMabus wrote:Točnomelkior wrote:@dijagram wrote:
:) ako je na prvom spoju nisi barem pomazio po guzi nece ti se vise pojaviti
malo odlucnije
@melkor:
A što ja znam, očito bolje funkcioniramo kao frendovi nego kao ljubavnici. Jebo diplomu, sljedeći put hvatam polupismenu trgovkinju u Konzumu. Ova sjebana jer je prepametna, ja sjeban jer poštujem njenu pamet.
Makni se od nje jer joj ti nisi niti ćeš ikad bit u centru pažnje
Ima druge prioritete a ti to nisi
Dala ti je košaricu
Prekriži i idi dalje
Nije problem u nikome jednostavno ona cilja nešto više
SITUACIJA U KOJOJ SA TAKVOM I USPIJEŠ SVODI SE NA NJENO BRUNDANJE POSLI KAKO JE ONA MOGLA NEŠTO I POSTIČ U ŽIVOTU ALI ETO NIJE JER SE ZA TEBE UDALA
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
možda bi mu 1900. godina više pasala...
Pula, forum 1900. godine
evo nitko nema smartphone. dame pristojno izgledaju.
Pula, forum 1900. godine
evo nitko nema smartphone. dame pristojno izgledaju.
Guest- Guest
@Ray Mabus wrote:
MAKNI SE OD TOGA
SITUACIJA U KOJOJ SA TAKVOM I USPIJEŠ SVODI SE NA NJENO BRUNDANJE POSLI KAKO JE ONA MOGLA NEŠTO I POSTIČ U ŽIVOTU ALI ETO NIJE JER SE ZA TEBE UDALA
@melkior:
A ono, htjela je platiti kavu na prvom spoju jer je rekla da je ona emacipirana, a ipak sam na kraju platio j,; nisam joj rekao ali sam si mislio: ok dušo, možda ti jesi emancipirana, ali takvom te učinila društvena evolucija i tehnološki razvoj, ja ovo ipak imam u genima. Kako god, sad je nebitno, s obzirom na stanje naših fakulteta, redovna profesorica na PMF-u će možda postati tamo u 50-oj godini života, ne prije, sa mnom ili bez mene.
MAKNI SE OD TOGA
@melkior:
A ono, htjela je platiti kavu na prvom spoju jer je rekla da je ona emacipirana, a ipak sam na kraju platio j,; nisam joj rekao ali sam si mislio: ok dušo, možda ti jesi emancipirana, ali takvom te učinila društvena evolucija i tehnološki razvoj, ja ovo ipak imam u genima. Kako god, sad je nebitno, s obzirom na stanje naših fakulteta, redovna profesorica na PMF-u će možda postati tamo u 50-oj godini života, ne prije, sa mnom ili bez mene.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nezanima te njen život nego tvojmelkior wrote:@Ray Mabus wrote:
MAKNI SE OD TOGA
@melkior:
Fokusiraj se radije na stablo neko kaktus
Ona NEVRIJEDI
2014-04-11
Ima zena kirurginja,itekako..kad sam bio na OP-u prije koju godinu ,pripremili su me,doveli u OP halu i pitala me neka,tamnoputija,crnokosokushtrava sredovjecna zena,jel znam sto ce mioperirati..gledam ja u nju,njojzi oci ozbiljne,a oko stola za OP se pripremale iskljucivo -cure i zene..yebate,ženeme u cijelosti izmesarile..i dobro su svoj posel obavile..kaja wrote:Kirurzi nisu ( zene) jer nemaju snagu a ni odlučnost, ginekolozi nisu ( ja kad vidim žensko odma pitam kad je doktor da dođem drugi put) , Radiolozi nisu, dijagnostičari nisu.
Mozda pedijatrice ali i to je upitno ..
naravno da ima zena kirurginja,ali ne bas previse..
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=kl3G4phvGVA
Kako god, večeras je Igre prijestolja na TV-u, bit će to dobra večer ;)
Kako god, večeras je Igre prijestolja na TV-u, bit će to dobra večer ;)
2015-08-09
melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Ostaje mi ljubav mog života, Tiffany Alvord.
https://www.youtube.com/watch?v=We7Ml4jeYVM
https://www.youtube.com/watch?v=784WHlx98v0
ocito je prezaposlena,doturi,standardno i nemaju previse svog zivota...tako sam i ja jedno vrijeme zilavio u Zegeju sa jednom magistrom na poljoprivrednom,poslije je doktorirala i nije bilo vise vremena da se usaglasimo..
zato doktori na Zapadu pogotovo ,aku su ozenjeni ili udane,ubrzo im se brakovi raspadaju..
Guest- Guest
Melkior ona NEVRIJEDI
Ako ti to šta znači ja sam takve odjebava
Ta neće baš tako lako naći taj svoj ideal a i kad ga nađe dobit će fuck off
Njeni ideali nejebu te s faksom
2014-04-11
a zsto bi se netko i zenio ili udavao,kad na klinici primjer imas toliko likova i cura da ti cak niti cvrsta veza ne treba..pitjetine na svakom koraku,mlade stazistice,ove i one...kupleraj na nesto vecem nivou sa nesto vise stila...
Guest- Guest
Pošalji cvijece na adresu, zovi na večeru i napadni.melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Eto.
Ako odjebe ne sviđaš joj se
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Njeni ideali jebu Nives CelzijusRayMabus wrote:Melkior ona NEVRIJEDI
Ona završava faks da sebi digne cijenu no ljudi koji imaju para gledaju nešto drugo
Zato takve ni nemaju prođu
Nije Niveski ni do koljena
2014-04-11
kaja wrote:Pošalji cvijece na adresu, zovi na večeru i napadni.melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Eto.
ja bi joj poslao buket uvenulih krizantema i pozivnicu u obliku osmrtnice na kojoj bi pisalo poziv na posljednju večeru...možda se pali na Addams family i taj đir.
Guest- Guest
@Gnječ wrote:
ja bi joj poslao buket uvenulih krizantema i pozivnicu u obliku osmrtnice na kojoj bi pisalo poziv na posljednju večeru...možda se pali na Addams family i taj đir.
@melkior:
Ima neki ljubić koji se prodaje u Americi, glavni lik je gay vampir Ante koji je poginuo na nekom ratištu u Hrvatskoj :D To je sada očito IN, doći ću joj na vrata od stana zakrvavljenih usta i sa sjekirom, možda me pusti u unutra :D :super
@melkior:
Ima neki ljubić koji se prodaje u Americi, glavni lik je gay vampir Ante koji je poginuo na nekom ratištu u Hrvatskoj :D To je sada očito IN, doći ću joj na vrata od stana zakrvavljenih usta i sa sjekirom, možda me pusti u unutra :D :super
2015-08-09
Ja joj nebi poslao ništa izbrišeš broj ima muški i pametnijeg posla od ženske koja ima velike ambicije a ti očito u njenoj glavi nisi dostojan iste
..
A neš ti nje
..
A neš ti nje
2014-04-11
Kod menea u Klinici,ima uz samu kliniku,prilicno luksuzan objekat ,u kojem doktori i prezaposleno osoblje bolnice ,moze dobiti na koristenje male apartmane,u kojima mogu stanovati po zelji..isto tako,uz kliniku je djecji vrtic sagradjen,radi ocigledne svrhe..
Tk ose tome moze prilagoditi,oke,tko ne moze,natrag na Balkan..
Tk ose tome moze prilagoditi,oke,tko ne moze,natrag na Balkan..
Guest- Guest
Moze bit, al prije bi se kladila u to da bi pozvala murjuGnječ wrote:kaja wrote:Pošalji cvijece na adresu, zovi na večeru i napadni.melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Eto.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prekriži to gubiš vrijeme
2014-04-11
bzvz...tko se zeli skolovati kao doktor,bar u medicini,nek slobodno zaboravi na brak,djecu i slicno,ako je njonjavog karaktera..ne mos imati vrhunsku placu i karijeru ako nes ne zrtvujes....inace jedno od tri nova krila hipermoderne klinike,jos tri se isto grade,a sve uz stariju kliniku iz 85te..
Guest- Guest
Ili slobodno gubi vrijeme ionako je tvojeRayMabus wrote:Prekriži to gubiš vrijeme
U međuvremenu će netko pojebat nešto šta valja
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 4 of 5