Nema radiologa jer su..... u rodilištu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu
Ma nemaju pojma, i kad se vrate neće imati pojma.Gnječ wrote:kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
Stoga, za ubuduće , uzimaj na specijalizaciju muškarce .
Oni su definitivno bolji doktori od zena i tako.
tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.
http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa treba gledati širu slikukaja wrote:Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:Pa stručnija je od menekaja wrote:Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
Muškima svejedno, žene doktorice i učiteljice im nesmetaju
To je na cijeni kod muških bolje brine za djecu
Osim toga pacijent ne traži ženu nego medicinsku pomoc.
Imati deset tisuća žena doktorica ili ekonomistica u državi nije isto
Više doktorica =bolje drušrvo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:Pa treba gledati širu slikukaja wrote:Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:Pa stručnija je od menekaja wrote:Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
Muškima svejedno, žene doktorice i učiteljice im nesmetaju
OD NEZAPOSLENE EKONOMISTICE DRUŠTVO NEMA KORISTI A AKO SE I ZAPOSLI SAMO JE UZELA POSAO MUŠKOM
2014-04-11
kaja wrote:Ma nemaju pojma, i kad se vrate neće imati pojma.Gnječ wrote:kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
Stoga, za ubuduće , uzimaj na specijalizaciju muškarce .
Oni su definitivno bolji doktori od zena i tako.
tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.
http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
znam sve te strojeve koje koriste u medicini neke sam i servisirao jer bolnica neko vrijeme ratno nije imala para ili je servis bio u japanu ali rat pa ovo ono pa zamolili mene da li ja mogu ali volonterski znači đabe. i ajd jesam neka ljudima treba stroj nekome će možda spasit život.
ali mogu na primjer reći da za ultrazvuk postoji samo za to specijalizacija koja traje godinama i nakon završetka specijalizacije a sad ultrazvuk je specijalizacija plus postoji subspecijalizacija za ultrazvuk određenog dijela tijela jer isto tako ima jako puno vrsta aparata na ultrazvuk i za svakog moraš učiti ispočetka. ovo što ovi specijaliziraju to nije specijalizacija nego svaštarenje i onda dođeš kod takvih likova i puknu ti krivu dijagnozu ili ne vide nešto što bi trebali i morali vidjeti ili vide nešto čega nema.
Guest- Guest
One čak ni stomatolozi nisu dobri. Ne usude se ništa, boje se.
Kada sam prije 7,8 godina imala problem s umnjakom koji nije imao mjesta za probiti i naotecenu glavu za duplo hodalama sam bezuspješno kod par zena stomatologa jer sam bila na ljetovanju koje nisu znale sta bi samnom. Pokušale su nešto ko malo dijete da pokušava.
Onda sjela u auto i ravno na stomatologiju u Zg.
Izađe profesor i ne pita ništa, odma kaže sestri zovite studente da vide sto umnjak radi, sjedi, skalpel,rez, padneš u nesvjest sekundu dvije i za pola sata ja normalna. S normalnom glavom :)
Kada sam prije 7,8 godina imala problem s umnjakom koji nije imao mjesta za probiti i naotecenu glavu za duplo hodalama sam bezuspješno kod par zena stomatologa jer sam bila na ljetovanju koje nisu znale sta bi samnom. Pokušale su nešto ko malo dijete da pokušava.
Izađe profesor i ne pita ništa, odma kaže sestri zovite studente da vide sto umnjak radi, sjedi, skalpel,rez, padneš u nesvjest sekundu dvije i za pola sata ja normalna. S normalnom glavom :)
2015-08-15
Jebalo te drustvo vise, valjda gledas imas li ti koristi.RayMabus wrote:OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:Pa treba gledati širu slikukaja wrote:Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:Pa stručnija je od menekaja wrote:
Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.
OD NEZAPOSLENE EKONOMISTICE DRUŠTVO NEMA KORISTI A AKO SE I ZAPOSLI SAMO JE UZELA POSAO MUŠKOM
Trinity-
2014-04-17
Ma daj, moja kad dođem pita koji danas vadimo?:)kaja wrote:One čak ni stomatolozi nisu dobri. Ne usude se ništa, boje se.
Rekoh, dosta bi bilo vađenja.:)
Trinity-
2014-04-17
Ne, on sve gleda iz perspektive svoje jedne propale veze.Triny wrote:Jebalo te drustvo vise, valjda gledas imas li ti koristi.RayMabus wrote:OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:Pa treba gledati širu slikukaja wrote:Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:
Pa stručnija je od mene
2015-08-15
Pa imamTriny wrote:Jebalo te drustvo vise, valjda gledas imas li ti koristi.RayMabus wrote:OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:Pa treba gledati širu slikukaja wrote:Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:
Pa stručnija je od mene
Eto meni rodica kuća do završila ekonomski i sad radi u pekari nit momka nema a zgodna plavuša fine linije i lica
Neće nitko prekfalificirana
Da je išla za liječnicu svi koristi imaju pa da je i nezaposlena
A ovako nula bodova
2014-04-11
Pa da vas lijeci besplatno?RayMabus wrote:Pa imamTriny wrote:Jebalo te drustvo vise, valjda gledas imas li ti koristi.RayMabus wrote:OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:Pa treba gledati širu slikukaja wrote:
Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.
Eto meni rodica kuća do završila ekonomski i sad radi u pekari nit momka nema a zgodna plavuša fine linije i lica
A ovako nula bodova
Trinity-
2014-04-17
A valjda će se udati
Cura em zgodna em normala ali neće nitko jer ekonomski faks
Sestra mlađa zanat manje zgodnija od ove ali isto neloša ima momka sve štima
Ova starija ono zgodna totalno i nula bodova momci
Neće nitko
Cura em zgodna em normala ali neće nitko jer ekonomski faks
Sestra mlađa zanat manje zgodnija od ove ali isto neloša ima momka sve štima
Ova starija ono zgodna totalno i nula bodova momci
Neće nitko
2014-04-11
kaja wrote:One čak ni stomatolozi nisu dobri. Ne usude se ništa, boje se.
ja sam imao zubaricu i dobro je radila nije mi vadila zub nego samo neki sitni popravci pa neznam ima li force za zub izgulit. valjda ima neznam. ali mi je dopizdilo jer me udavila sisama bang bang po glavi licu imala je malo povelike grudi.
opet kod jednog muškog zubara sve ok sve 5 ali on se zanese u posao i ne prati šta se zbiva dalje od zuba. ja pod lokalnom anestezijom i on meni evo samo još malo otvorite usta evo da da tako pa može još malo odlično ma dajte još malo i tako ja nisam zbog anestezije imao osjećaj i rastegnuo usta ko krokodil ili zmija. donja čeljust mi je izletila iz zglobova i on meni evo gotovo možete zatvorit usta a ja ne mogu. i nemogu nikako a nemogu ni govorit popizdih skroz dajem mu mot da mi da papir i olovku pa mu napišem koji kurac se dešava nemogu usta zatvorit???alo bing! onda on aaaa to je...hmmm pa malo gleda i onda mi nekako sa dve ruke ponovo uvali donju vilicu na mjesto. napravilo je škljoc! i to je to.
jebate koje ja pizdarije imam s tim doktorima to nisu istine...
sad će uletit miha milicioner wannabe ratnik i reć da bi mi on besplatno stavio vilicu na mjesto jednim zamahom...ali eto da ga preduhitrim...
Guest- Guest
Imas ti problema najvise sam sa sobom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Imas ti problema najvise sam sa sobom..
razgovaram sa Kajom a ne sa tobom i koji kurac hoćeš ajd reci evo pretvorio sam se u uvo. gukni da te čujem
Guest- Guest
Ma Netreba prilčamopčenitoTriny wrote:Pa da vas lijeci besplatno?RayMabus wrote:Pa imamTriny wrote:Jebalo te drustvo vise, valjda gledas imas li ti koristi.RayMabus wrote:OD NEZAPOSLENE LJEČNICE DRUŠTVO IMA KORISTI NJENA OBITELJ SUSJEDI PRIJATELJI POZNANICIRayMabus wrote:
Pa treba gledati širu sliku
A ovako nula bodova
Imam par rodica ti neki fakulteti tipa ekonomija pola se udalo a pola stare cure a ženske ono avion pičke i po i čorak
2014-04-11
Znas kad bi ti žensko napravilo skljoc i vratilo vilicu. Nikad. Pa ni tad.Gnječ wrote:kaja wrote:One čak ni stomatolozi nisu dobri. Ne usude se ništa, boje se.
ja sam imao zubaricu i dobro je radila nije mi vadila zub nego samo neki sitni popravci pa neznam ima li force za zub izgulit. valjda ima neznam. ali mi je dopizdilo jer me udavila sisama bang bang po glavi licu imala je malo povelike grudi.
opet kod jednog muškog zubara sve ok sve 5 ali on se zanese u posao i ne prati šta se zbiva dalje od zuba. ja pod lokalnom anestezijom i on meni evo samo još malo otvorite usta evo da da tako pa može još malo odlično ma dajte još malo i tako ja nisam zbog anestezije imao osjećaj i rastegnuo usta ko krokodil ili zmija. donja čeljust mi je izletila iz zglobova i on meni evo gotovo možete zatvorit usta a ja ne mogu. i nemogu nikako a nemogu ni govorit popizdih skroz dajem mu mot da mi da papir i olovku pa mu napišem koji kurac se dešava nemogu usta zatvorit???alo bing! onda on aaaa to je...hmmm pa malo gleda i onda mi nekako sa dve ruke ponovo uvali donju vilicu na mjesto. napravilo je škljoc! i to je to.
sad će uletit miha milicioner wannabe ratnik i reć da bi mi on besplatno stavio vilicu na mjesto jednim zamahom...ali eto da ga preduhitrim...
2015-08-15
..gu...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Imas ti problema najvise sam sa sobom..
razgovaram sa Kajom a ne sa tobom i koji kurac hoćeš ajd reci evo pretvorio sam se u uvo. gukni da te čujem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:Znas kad bi ti žensko napravilo skljoc i vratilo vilicu. Nikad. Pa ni tad.Gnječ wrote:kaja wrote:One čak ni stomatolozi nisu dobri. Ne usude se ništa, boje se.
a to ne. nema šanse a ni snage za takav zahvat. i on muško se još dodatno upro u zubarsku stolicu nogom da bi uspio namjestit mi donju vilicu na mjesto. mene nije ništa boljelo jer je djelovala anestezija ali sam zato nekoliko dana teže govorio i jeo. ali mi je ostalo eto i dan danas sada mogu vilicu izbacit i uglavit na mjesto sam u par poteza mišićima glave. tako da ako me netko zvekne šakom u bradu ja mogu vratit vilicu nazad u dva poteza mišićima stvarno zanimljivo ono kao Terminator odvali mu čeljust i dva tri zamaha glavom vrati čeljust na mjesto. fora.
a žena zubarica nikako ne ne morala bi zvati pomoć.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..gu...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:Imas ti problema najvise sam sa sobom..
prevedi
Guest- Guest
Kako god ja nemam ništa protiv žena lječnica bolje to nego ekonomija i te gluposti
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako god ja nemam ništa protiv žena lječnica bolje to nego ekonomija i te gluposti
znaš ti možda što je drvenasta kultura kratkih ophodnji?
naletih na ovo:
NN 15/2018 (14.2.2018.), ZAKON O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
HRVATSKI SABOR
Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim
ODLUKU
O PROGLAŠENJU ZAKONA O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
Proglašavam Zakon o drvenastim kulturama kratkih ophodnji, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 2. veljače 2018.
Klasa: 011-01/18-01/12
Urbroj: 71-06-01/1-18-2
Zagreb, 8. veljače 2018.
Predsjednica
Republike Hrvatske
Kolinda Grabar-Kitarović, v. r.
ZAKON
O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
I. OPĆE ODREDBE
Predmet Zakona
Članak 1.
(1) Ovim se Zakonom uređuje osnivanje, uzgoj i korištenje drvenastih ili drugih biljnih kultura kratkih ophodnji (u daljnjem tekstu: kulture).
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 2 of 5