ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nema radiologa jer su..... u rodilištu Empty Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Post by RayMabus 17/2/2018, 16:09

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/531814/muke-sefa-doma-zdravlja-splitsko-dalmatinske-zupanije-nedostaje-nam-radiologa-jer-se-nase-specijalizantice-udaju-i-raaju

Pa normalno da su u rodilištu  nisu glupe pa da preskoće period nakon faksa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Nema radiologa jer su..... u rodilištu Empty Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Post by Guest 17/2/2018, 16:16

RayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/531814/muke-sefa-doma-zdravlja-splitsko-dalmatinske-zupanije-nedostaje-nam-radiologa-jer-se-nase-specijalizantice-udaju-i-raaju

Pa normalno da su u rodilištu  nisu glupe pa da preskoće period nakon faksa

e sad bi oni i jare i pare.
Guest
Guest

Back to top Go down

Nema radiologa jer su..... u rodilištu Empty Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu

Post by debotoijusto 17/2/2018, 16:19

Ostale kolegice koje su dobile specijalizaciju istodobno kao i ovaj "prebjeg" još nisu završile jer su se u međuvremenu poudale, više puta ostajale trudne i rodile i na taj način "produžile" vrijeme specijaliziranja na neodređeni broj godina. Kada će one završiti svoje specijalizacije, to ne zna ni David Copperfield, a kamoliDragomir Petric

radiolog/rengen zena porodiljni nedostatak kadra
nema tu sretnih rjesenja
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 16:20

Pa šta su oni mislili da će ova 26 godina nakon faksa doktor  specijalizacija pa onda radit a neće obitelj

Pa nije se zato školovala da ostane bez djece
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 16:31

Liječnice i učiteljice su jedina dva faksa koje i ja priznajem jer nisu egoistični faksevi nego odgoj djece (pomaganje drugima)

Takva se uda za mene i ono može radit nemora, znam da će se brinit za djecu

Neš ih ni vidit na tržištu rada 

Mi pokupovali sebi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 16:32

RayMabus wrote:Pa šta su oni mislili da će ova 26 godina nakon faksa doktor  specijalizacija pa onda radit a neće obitelj

Pa nije se zato školovala da ostane bez djece

je, da rađat će ozračenu deformiranu djecu...moš mislit...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:46

Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima. 
Stoga, za ubuduće , uzimaj na specijalizaciju muškarce . 
Oni su definitivno bolji doktori od zena i tako.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 17:50

Pa sad, stručnost nije vezana uz spol 

Muškima svejedno, žene doktorice i učiteljice im nesmetaju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:50

Kirurzi nisu ( zene) jer nemaju snagu a ni odlučnost, ginekolozi nisu ( ja kad vidim žensko odma pitam kad je doktor da dođem drugi put) , Radiolozi nisu, dijagnostičari nisu.
Mozda pedijatrice ali i to je upitno ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/2/2018, 17:50

kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima. 

to je diskriminacija , po spolu
na drustvenoj ljestvici u ravnini s gay/boja koze
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:51

RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol 

Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 17:53

Nema diskriminacije kod ova dva zvanja

Jednostavno muškima nesmetaju žene doktorice i učiteljice
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:53

debotoijusto wrote:
kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima. 

to je diskriminacija , po spolu
na drustvenoj ljestvici u ravnini s gay/boja koze
Je. Diskriminacija je. Ali ovdje su pacijenti žrtve.
Ja nisam za diskriminaciju zena, moja stajališta su poznata. 
Ali ovdje ih moraju maknuti koliko je moguće.
Jer naprosto, nisu dobri doktori. Nisu za to. Muskarci su puno bolji doktori.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 17:55

kaja wrote:

Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.
Pa stručnija je od mene 

To je na cijeni kod muških bolje brine za djecu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:56

RayMabus wrote:Nema diskriminacije kod ova dva zvanja

Pacijentima  smetaju. Jer nemaju pojma. A ako i imaju fali im snaga, odlučnost, hrabrost .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 17:57

RayMabus wrote:
kaja wrote:

Pa stručnija je od mene 

To je na cijeni kod muških bolje brine za djecu
Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu. 
Osim toga pacijent ne traži ženu nego medicinsku pomoc.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2018, 17:58

kaja wrote:

Pacijentima  smetaju. Jer nemaju pojma. A ako i imaju fali im snaga, odlučnost, hrabrost .
Meni nesmeta 

Bolje žena doktor nego neko muškobanjasto zvanje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/2/2018, 18:02

tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.

http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 18:02

RayMabus wrote:
kaja wrote:

Meni nesmeta 

Uživaj onda.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 17/2/2018, 18:03

Gnječ wrote:

tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega  pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.

http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
Ma nemaju pojma, i kad se vrate neće imati pojma.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics