Nema radiologa jer su..... u rodilištu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nema radiologa jer su..... u rodilištu
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/531814/muke-sefa-doma-zdravlja-splitsko-dalmatinske-zupanije-nedostaje-nam-radiologa-jer-se-nase-specijalizantice-udaju-i-raaju
Pa normalno da su u rodilištu nisu glupe pa da preskoće period nakon faksa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu
RayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/531814/muke-sefa-doma-zdravlja-splitsko-dalmatinske-zupanije-nedostaje-nam-radiologa-jer-se-nase-specijalizantice-udaju-i-raaju
e sad bi oni i jare i pare.
Guest- Guest
Ostale kolegice koje su dobile specijalizaciju istodobno kao i ovaj "prebjeg" još nisu završile jer su se u međuvremenu poudale, više puta ostajale trudne i rodile i na taj način "produžile" vrijeme specijaliziranja na neodređeni broj godina. Kada će one završiti svoje specijalizacije, to ne zna ni David Copperfield, a kamoliDragomir Petric
radiolog/rengen zena porodiljni nedostatak kadra
nema tu sretnih rjesenja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa šta su oni mislili da će ova 26 godina nakon faksa doktor specijalizacija pa onda radit a neće obitelj
Pa nije se zato školovala da ostane bez djece
2014-04-11
Liječnice i učiteljice su jedina dva faksa koje i ja priznajem jer nisu egoistični faksevi nego odgoj djece (pomaganje drugima)
Takva se uda za mene i ono može radit nemora, znam da će se brinit za djecu
Neš ih ni vidit na tržištu rada
Mi pokupovali sebi
Takva se uda za mene i ono može radit nemora, znam da će se brinit za djecu
Neš ih ni vidit na tržištu rada
Mi pokupovali sebi
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta su oni mislili da će ova 26 godina nakon faksa doktor specijalizacija pa onda radit a neće obitelj
je, da rađat će ozračenu deformiranu djecu...moš mislit...
Guest- Guest
Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
Stoga, za ubuduće , uzimaj na specijalizaciju muškarce .
Oni su definitivno bolji doktori od zena i tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
Muškima svejedno, žene doktorice i učiteljice im nesmetaju
2014-04-11
Kirurzi nisu ( zene) jer nemaju snagu a ni odlučnost, ginekolozi nisu ( ja kad vidim žensko odma pitam kad je doktor da dođem drugi put) , Radiolozi nisu, dijagnostičari nisu.
Mozda pedijatrice ali i to je upitno ..
Mozda pedijatrice ali i to je upitno ..
2015-08-15
kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
to je diskriminacija , po spolu
na drustvenoj ljestvici u ravnini s gay/boja koze
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
2015-08-15
Nema diskriminacije kod ova dva zvanja
Jednostavno muškima nesmetaju žene doktorice i učiteljice
2014-04-11
Je. Diskriminacija je. Ali ovdje su pacijenti žrtve.debotoijusto wrote:kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
to je diskriminacija , po spolu
na drustvenoj ljestvici u ravnini s gay/boja koze
Ja nisam za diskriminaciju zena, moja stajališta su poznata.
Ali ovdje ih moraju maknuti koliko je moguće.
Jer naprosto, nisu dobri doktori. Nisu za to. Muskarci su puno bolji doktori.
2015-08-15
Pa stručnija je od menekaja wrote:Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
To je na cijeni kod muških bolje brine za djecu
2014-04-11
Pacijentima smetaju. Jer nemaju pojma. A ako i imaju fali im snaga, odlučnost, hrabrost .RayMabus wrote:Nema diskriminacije kod ova dva zvanja
2015-08-15
Od tebe? Pa ne uspoređujemo tebe i doktoricu , nego doktora i doktoricu.RayMabus wrote:Pa stručnija je od menekaja wrote:Vidis kako gluposti pričaš , zene su bas loši doktori, doktorice . Muskarci su miljon puta bolji u tome.RayMabus wrote:Pa sad, stručnost nije vezana uz spol
To je na cijeni kod muških bolje brine za djecu
Osim toga pacijent ne traži ženu nego medicinsku pomoc.
2015-08-15
Meni nesmetakaja wrote:Pacijentima smetaju. Jer nemaju pojma. A ako i imaju fali im snaga, odlučnost, hrabrost .RayMabus wrote:Nema diskriminacije kod ova dva zvanja
Bolje žena doktor nego neko muškobanjasto zvanje
2014-04-11
kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.
http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
Guest- Guest
Uživaj onda.RayMabus wrote:Meni nesmetakaja wrote:Pacijentima smetaju. Jer nemaju pojma. A ako i imaju fali im snaga, odlučnost, hrabrost .RayMabus wrote:Nema diskriminacije kod ova dva zvanja
2015-08-15
Ma nemaju pojma, i kad se vrate neće imati pojma.Gnječ wrote:kaja wrote:Prije 6 godina poslali su na specijalizaciju i financirali 7 liječnica od kojih ni jedna nije specijalizirala do sada . Prava žrtva ovoga su pacijenti koji očito čekaju rengene mjesecima.
tu netko zajebava jer trajanje specijalizacije je 60 mjeseci odnosno 5 godina. i to meni koji sam laik u medicini ne izgleda specijalizacija nego fušarenje znaju od svega pomalo ali ništa konkretno. tako da onaj koji je sastavljao takav meni za specijalizaciju poklanjam pištolj i 1 metak nek se ubije.
http://www.propisi.hr/files/File/IVANA%20-%20PROPISI%20VII/21.%20Klinicka%20radiologija.pdf
2015-08-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 1 of 5