Nema radiologa jer su..... u rodilištu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nema radiologa jer su..... u rodilištu
RayMabus wrote:Kako god ja nemam ništa protiv žena lječnica bolje to nego ekonomija i te gluposti
znaš ti možda što je drvenasta kultura kratkih ophodnji?
naletih na ovo:
NN 15/2018 (14.2.2018.), ZAKON O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
HRVATSKI SABOR
Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim
ODLUKU
O PROGLAŠENJU ZAKONA O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
Proglašavam Zakon o drvenastim kulturama kratkih ophodnji, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 2. veljače 2018.
Klasa: 011-01/18-01/12
Urbroj: 71-06-01/1-18-2
Zagreb, 8. veljače 2018.
Predsjednica
Republike Hrvatske
Kolinda Grabar-Kitarović, v. r.
ZAKON
O DRVENASTIM KULTURAMA KRATKIH OPHODNJI
I. OPĆE ODREDBE
Predmet Zakona
Članak 1.
(1) Ovim se Zakonom uređuje osnivanje, uzgoj i korištenje drvenastih ili drugih biljnih kultura kratkih ophodnji (u daljnjem tekstu: kulture).
Guest- Guest
lijecnice su ok
lijepo im pristaju one suknjice
lijepo im pristaju one suknjice
dijagram-
2015-08-09
Budem ima ikad ćer može samo na liječnički faks
Kome ću utrapit ovu s faksom ekonomije?
Prije ću bravara utrapit nekome nego tu
Kome ću utrapit ovu s faksom ekonomije?
Prije ću bravara utrapit nekome nego tu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
https://www.youtube.com/watch?v=fM_1mO5zSMo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neka liječnica bolje vam je imati deset ttisuća nezaposlenih liječnica nego deset ttisuća ekonomistica jer te i kad rade samo muškom uzimaju posao a kad ne rade opet su niš koristi
2014-04-11
Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Ostaje mi ljubav mog života, Tiffany Alvord.
https://www.youtube.com/watch?v=We7Ml4jeYVM
https://www.youtube.com/watch?v=784WHlx98v0
2015-08-09
FilmBuff
FilmBuff
prije 1 tjedan (uređeno)
Wow! What a sweet "old school" presentation. All of your points are absolutely valid. Let me just add one more: Most younger people are not really willing to work for their very own happiness. Like in the bad romantic Hollywood movies they just sit around and wait for things to happen. And while they sit around and nothing happens they get more and more frustrated and they develop this infantile and crazy idea that they're "entitled" to happiness, which makes them even more passive, especially when it comes to the dating life.
22
jacksprat418
jacksprat418
prije 1 tjedan
I have been single for years! I have more money, time, sanity and freedom than at any time I was in a relationship. Do I get lonely? Sometimes. Do I miss someone with an opinion on how I should live my life so it fits her? Not one fucking bit!
73
Randy Rhoads
Randy Rhoads
prije 5 dana
I'm half Introvert and half "MGTOW"
I don't need a date, I have fun with myself, I love myself
I chase money not women.....
24
MgtowArena
MgtowArena
prije 1 tjedan (uređeno)
Why on earth do women look for dates? For decades men have been told we are not needed. Gloria Steniem -"a woman without a man is like a fish without a bicycle" Beyonce "all the women who independent, throw your hands up at me" Helen Ready "I am woman hear me roar" Obama "a woman can do everything better than a man while in high heels".... so yeah, Ill keep my money, house, business and do my own thing :D
robert southwood
robert southwood
prije 1 tjedan (uređeno)
I've stopped approaching women for a few years now because I'm so sick and tired of thousands that I've approached in the past 25 years have only said only rejected me harshly becaise I'm short. "Ewww your like only 5 foot tall, your not even considered a real man". Thats the kind of rejections I get from women %100 of the time. I was even wearing my suit and dressed up at that time becaus eI just sold a painting for $3000 and feeling extra good about my self and than she destroys me with things like she and they say about my height (5'5 or 165 cm plus I'm bald so thats a double whammy and 43 now). Im meeting yet another dating coach this Monday that promises me that she knows women don"t care about a man being short, (False hope is better then no hope) so it looks like I might drop another $10,000 this Monday for a dating professional to lie and sale me false dreams about women not careing about a mans height. We'll see. I don't know other guys experiances for rejection but this is why I never appraoch women any more in years. Women can't just say to me that their not interested and be nice instead they tell me things like I'm gross and have weak male genes because I'm short AND bald.
23
Shaddy Raddy922
Shaddy Raddy922
prije 4 dana
Culture, Environment and Weather play significant roles in the dating world. The dating scene in western culture is going to be different than a dating scene in Latin America, Caribbean, etc. Personally, I go to the areas where women have high energy.
1
Michael Lee
Michael Lee
prije 1 tjedan
Especially difficult for divorced men. We are still expected to stump up first date money. We have full mortgages which are 5-7 times our salary, receive no child allowance, support or tax credits yet are expected to look after the kids 50% of the time for free. Then because of that we have hardly any time to go out. I'll be lucky to get out 6 times this year just to even be in a bar for 5 hrs. Add to that, we get messed about by women that have husbands/boyfriends just out to get a self esteem boost. Depressing to say the least. There is huge pressure in that 5hrs to find someone, work out if they are approachable and then form a strategy with hardly any experience or knowledge, especially if you were last single 16yrs ago. It's so complex and difficult it's untrue.
20
Lenny Murphy
Lenny Murphy
prije 4 dana
It's hard to date...because women are crazy..
18
LostinOC
LostinOC
prije 4 dana (uređeno)
one reason really. its simple.
prior to social media, women/girls dated guys from their school/job/hangout places near them. the media/magazines didn't promote being a slut as being empowered, and didn't promote hating men.
also, they were only complimented by those brave enough to approach them mostly. so girls/womens egos weren't higher than the sky.
with social media, women/girls date guys from anywhere and everywhere, they get hit on and complimented 10,000x a day, everyday. their ego is inflated to the same level as a celebrity or beyond. they think they are goddess's even when they are below average.
media teach them being a slut is good, they need to fuck as many people as possible, they need to hate men while they fuck them, so they are empowered, and they need to make a lot of money. so they can be men, and not need men.
cheers.
FilmBuff
prije 1 tjedan (uređeno)
Wow! What a sweet "old school" presentation. All of your points are absolutely valid. Let me just add one more: Most younger people are not really willing to work for their very own happiness. Like in the bad romantic Hollywood movies they just sit around and wait for things to happen. And while they sit around and nothing happens they get more and more frustrated and they develop this infantile and crazy idea that they're "entitled" to happiness, which makes them even more passive, especially when it comes to the dating life.
22
jacksprat418
jacksprat418
prije 1 tjedan
I have been single for years! I have more money, time, sanity and freedom than at any time I was in a relationship. Do I get lonely? Sometimes. Do I miss someone with an opinion on how I should live my life so it fits her? Not one fucking bit!
73
Randy Rhoads
Randy Rhoads
prije 5 dana
I'm half Introvert and half "MGTOW"
I don't need a date, I have fun with myself, I love myself
I chase money not women.....
24
MgtowArena
MgtowArena
prije 1 tjedan (uređeno)
Why on earth do women look for dates? For decades men have been told we are not needed. Gloria Steniem -"a woman without a man is like a fish without a bicycle" Beyonce "all the women who independent, throw your hands up at me" Helen Ready "I am woman hear me roar" Obama "a woman can do everything better than a man while in high heels".... so yeah, Ill keep my money, house, business and do my own thing :D
robert southwood
robert southwood
prije 1 tjedan (uređeno)
I've stopped approaching women for a few years now because I'm so sick and tired of thousands that I've approached in the past 25 years have only said only rejected me harshly becaise I'm short. "Ewww your like only 5 foot tall, your not even considered a real man". Thats the kind of rejections I get from women %100 of the time. I was even wearing my suit and dressed up at that time becaus eI just sold a painting for $3000 and feeling extra good about my self and than she destroys me with things like she and they say about my height (5'5 or 165 cm plus I'm bald so thats a double whammy and 43 now). Im meeting yet another dating coach this Monday that promises me that she knows women don"t care about a man being short, (False hope is better then no hope) so it looks like I might drop another $10,000 this Monday for a dating professional to lie and sale me false dreams about women not careing about a mans height. We'll see. I don't know other guys experiances for rejection but this is why I never appraoch women any more in years. Women can't just say to me that their not interested and be nice instead they tell me things like I'm gross and have weak male genes because I'm short AND bald.
23
Shaddy Raddy922
Shaddy Raddy922
prije 4 dana
Culture, Environment and Weather play significant roles in the dating world. The dating scene in western culture is going to be different than a dating scene in Latin America, Caribbean, etc. Personally, I go to the areas where women have high energy.
1
Michael Lee
Michael Lee
prije 1 tjedan
Especially difficult for divorced men. We are still expected to stump up first date money. We have full mortgages which are 5-7 times our salary, receive no child allowance, support or tax credits yet are expected to look after the kids 50% of the time for free. Then because of that we have hardly any time to go out. I'll be lucky to get out 6 times this year just to even be in a bar for 5 hrs. Add to that, we get messed about by women that have husbands/boyfriends just out to get a self esteem boost. Depressing to say the least. There is huge pressure in that 5hrs to find someone, work out if they are approachable and then form a strategy with hardly any experience or knowledge, especially if you were last single 16yrs ago. It's so complex and difficult it's untrue.
20
Lenny Murphy
Lenny Murphy
prije 4 dana
It's hard to date...because women are crazy..
18
LostinOC
LostinOC
prije 4 dana (uređeno)
one reason really. its simple.
prior to social media, women/girls dated guys from their school/job/hangout places near them. the media/magazines didn't promote being a slut as being empowered, and didn't promote hating men.
also, they were only complimented by those brave enough to approach them mostly. so girls/womens egos weren't higher than the sky.
with social media, women/girls date guys from anywhere and everywhere, they get hit on and complimented 10,000x a day, everyday. their ego is inflated to the same level as a celebrity or beyond. they think they are goddess's even when they are below average.
media teach them being a slut is good, they need to fuck as many people as possible, they need to hate men while they fuck them, so they are empowered, and they need to make a lot of money. so they can be men, and not need men.
cheers.
2015-08-09
ako je na prvom spoju nisi barem pomazio po guzi nece ti se vise pojavitimelkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
malo odlucnije
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ako je na prvom spoju nisi barem pomazio po guzi nece ti se vise pojavitimelkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
malo odlucnije
ja bi je zvao i poslao u tri pičke materine ustaške. i točka. zdravo.
Guest- Guest
Piši propalo. Ovo je selfie generacija, danas sam učinio značajan iskorak i kupio si smartfon, Samsung Galaxy S8, sa stilom u 21. stoljeće. Jest da živim na selu, ali jebemu, to ne znači da si neću downloadati UBER aplikaciju, nema veze što ću sada biti dostupan 24 sata CIA-i, MI6, Mossadu, Googlu, Tweeteru, s novim smartfonom privatnost mogu zaboraviti, ali koga jebe, imat ću najljepše selfije na Instagramu.
2015-08-09
U pičku materinu i 21. stoljeće.
2015-08-09
To ti se meni desilomelkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Bježi od toga karijera tj ona na prvom mjestu
2014-04-11
melkior wrote:Piši propalo. Ovo je selfie generacija, danas sam učinio značajan iskorak i kupio si smartfon, Samsung Galaxy S8, sa stilom u 21. stoljeće. Jest da živim na selu, ali jebemu, to ne znači da si neću downloadati UBER aplikaciju, nema veze što ću sada biti dostupan 24 sata CIA-i, MI6, Mossadu, Googlu, Tweeteru, s novim smartfonom privatnost mogu zaboraviti, ali koga jebe, imat ću najljepše selfije na Instagramu.
jučer hodam gradom i skoro svi hodaju sa glavom dolje gledaju u smartphone i palcem skrolaju. nit ne gledaju kud hodaju koji je to kurac ko roboti su.
Guest- Guest
@dijagram wrote:
:) ako je na prvom spoju nisi barem pomazio po guzi nece ti se vise pojaviti
malo odlucnije
@melkor:
A što ja znam, očito bolje funkcioniramo kao frendovi nego kao ljubavnici. Jebo diplomu, sljedeći put hvatam polupismenu trgovkinju u Konzumu. Ova sjebana jer je prepametna, ja sjeban jer poštujem njenu pamet.
malo odlucnije
@melkor:
A što ja znam, očito bolje funkcioniramo kao frendovi nego kao ljubavnici. Jebo diplomu, sljedeći put hvatam polupismenu trgovkinju u Konzumu. Ova sjebana jer je prepametna, ja sjeban jer poštujem njenu pamet.
2015-08-09
fino, ja si kupio nokiu 331, il tako nesto....mislim da su bile hit prije dvadeset godinamelkior wrote:Piši propalo. Ovo je selfie generacija, danas sam učinio značajan iskorak i kupio si smartfon, Samsung Galaxy S8, sa stilom u 21. stoljeće. Jest da živim na selu, ali jebemu, to ne znači da si neću downloadati UBER aplikaciju, nema veze što ću sada biti dostupan 24 sata CIA-i, MI6, Mossadu, Googlu, Tweeteru, s novim smartfonom privatnost mogu zaboraviti, ali koga jebe, imat ću najljepše selfije na Instagramu.
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:Upoznao sam prije dva tjedna doktoricu znanosti, radi na PMF-u u Zagrebu, ima 27 godina. Bili smo na dejtu, fino sat i pol vremena. Cura jako brzo priča, jako puno priča, i jako puno toga ima za reći. Nevjerojatno pametna cura. U sat i pol vremena rekla je strašno puno, sadržajno. Respekt. I baš je bila ugodna komunikacija, ostavio sam dobar dojam, razmijenili brojeve telefona, obećali jedno drugome da ćemo se čuti idući vikend, jer jedino za vikend nije u Zagrebu, zbog brojnih obveza na fakultetu. I j fino lijepo njoj poslao poruku, pa nakon toga nazvao iduću subotu ujutro. Javila se plaho, rekla; joj, ma doma sam, ali došla sam samo na sat - dva d pomognem mami koja je sama, i odmah se vraćam u zagreb jer moram ispravljati ispite, čitati diplomske radove, itd. I ja velim ok, kad ćemo se čuti, ona veli opet, idući vikend, nazvat će ona mene. I ja fino lijepo čekam idući vikend, vidim, ne javlja se, ok. Nazvao ja nju jednom, ne javlja se. I to je to. Što ja tu više mogu? Super je cura, ali je ili prezaposlena ili me otkantala jer je našla u međuvremenu nekog drugog, a možda me i otkantala jer ju nisam zvao preko tjedna, pa ono, nisam se dovoljno trudio? Pa dao sam ženi prostora, poštujem njene obveze na fakultetu i sve, ako smo se nešto dogovorili, onda se držim dogovora. Što ja znam, možemo biti dobri frendovi, kemije među nama očito nema.
Pogriješio si prilikom prvog susreta.
Tada si trebao poduzeti glavni potez, slomiti joj otpor, zgrabiti je za kosu i odvući u svou pećinu.
Ako ženi daš slobodu da ona odlučuje, odbit će te, pa makar joj se neizmjerno sviđaš.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si ok deckomelkior wrote:@dijagram wrote:
malo odlucnije
@melkor:
trebas si naci finu curu s tetovazama, pirsingom, skupom torbicom ,finim psicem i ostalim modernim stvarima bez kojih pristojna zenka,...jel
s takvom te ceka neopisiva sreca:)
dijagram-
2015-08-09
Točnomelkior wrote:@dijagram wrote:
malo odlucnije
@melkor:
Makni se od nje jer joj ti nisi niti ćeš ikad bit u centru pažnje
Ima druge prioritete a ti to nisi
Dala ti je košaricu
Prekriži i idi dalje
Nije problem u nikome jednostavno ona cilja nešto više
2014-04-11
melkior wrote:U pičku materinu i 21. stoljeće.
a evo kako su u 19. stoljeću zamišljali grad Pulu u budućnosti.
Pula u budućnosti (Vizija iz 19. stoljeća).
/ Pula in the future. (Vision from the 19th century). /
Pola in der Zukunft (Vision des 19. Jahrhunderts). / Pola in futuro (Visione del 19 secolo).
Guest- Guest
@dijagram wrote:
fino, ja si kupio nokiu 331, il tako nesto....mislim da su bile hit prije dvadeset godina
@melkior:
NOKIA 3310, moj prvi mobitel,dobio sam ga u u 3. ili 4. razredu gimnazije, ne sjećam se više, još ga ima doma negdje u ormaru. Kad čovjek pogleda evoluciju tih mobitela i nas koji smo čitavo djetinjstvo odrastali bez toga, dođeš do sljedećeg zaključka: mobiteli su dobri za SMS poruke (ne njih 150 već jednu ili dvije,; da se dogovoriš s frendovima gdje ćete se ikada naći na kavi, ili za neke hitne pozive). Slušat muziku mogu puno kvalitetnije na kompjutoru, fino sam si kupio velike slušalice, gotovo studijske. Ok, surfati po Internetu, ali opet, ne treba ti pristup Internetu 24 sata dnevno, dovoljno je i 2 sata dnevno, a i za to mi je bolji kompjutor. Igrice sam igrao kompjutorske prije 10-ak, 15-ak godina, sad sam možda malo prestar za to, odnosno nemam vremena, možda novi smartfon s novim VR naočalama pruži jedno sasvim dobro iskustvo, pa ću razvaljivati igrice kao nikad do sad i postati jebeni ovisnik.
fino, ja si kupio nokiu 331, il tako nesto....mislim da su bile hit prije dvadeset godina
@melkior:
NOKIA 3310, moj prvi mobitel,dobio sam ga u u 3. ili 4. razredu gimnazije, ne sjećam se više, još ga ima doma negdje u ormaru. Kad čovjek pogleda evoluciju tih mobitela i nas koji smo čitavo djetinjstvo odrastali bez toga, dođeš do sljedećeg zaključka: mobiteli su dobri za SMS poruke (ne njih 150 već jednu ili dvije,; da se dogovoriš s frendovima gdje ćete se ikada naći na kavi, ili za neke hitne pozive). Slušat muziku mogu puno kvalitetnije na kompjutoru, fino sam si kupio velike slušalice, gotovo studijske. Ok, surfati po Internetu, ali opet, ne treba ti pristup Internetu 24 sata dnevno, dovoljno je i 2 sata dnevno, a i za to mi je bolji kompjutor. Igrice sam igrao kompjutorske prije 10-ak, 15-ak godina, sad sam možda malo prestar za to, odnosno nemam vremena, možda novi smartfon s novim VR naočalama pruži jedno sasvim dobro iskustvo, pa ću razvaljivati igrice kao nikad do sad i postati jebeni ovisnik.
2015-08-09
e taj...melkior wrote:@dijagram wrote:
@melkior:
baterija mu drzi pet dana bez punjenja ko od sale
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 3 of 5