poruka demi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: poruka demi
ma šta bi s tobom, al ne ljutim se...samo ti maštajDesert_fox wrote:Noor ustasa bi se jebala samnomfridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo Pisak
https://www.dropbox.com/s/z7i3eq3p8jhtmlo/video-0-02-04-c13016d18e8f08d1bec05d23d55de5399ab8674c220425471bbd364bf5624004-V.mp4?dl=0
https://www.dropbox.com/s/z7i3eq3p8jhtmlo/video-0-02-04-c13016d18e8f08d1bec05d23d55de5399ab8674c220425471bbd364bf5624004-V.mp4?dl=0
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Baraba je to...Noor wrote:ma nije on takifridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
:D
Guest- Guest
Blizu...Desert_fox wrote:Ddisi ovo slika djubrinu. Pisak Medici ili.fridrih_niche wrote:
Pari mi na ta mista
Posto su plaze u okolici Omiša najbolje na svitu i nisi puno falija...
;)
Guest- Guest
Samo Mala Luka 1950!Verbal Kint wrote:Samo Pisak
<3
Guest- Guest
Ae...demantira me sam..ahahafridrih_niche wrote:Baraba je to...Noor wrote:ma nije on takifridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
2017-10-06
Sve ka neće, al otrov je za žene...Noor wrote:Ae...demantira me sam..ahahafridrih_niche wrote:Baraba je to...Noor wrote:ma nije on takifridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:
mrzim pijesak, svuda se uvuče
Guest- Guest
Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
Guest- Guest
Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
plocu priznajem, da mogu lepo da legnem i da se suncam...
mada tominjo, pazi sa tim dubokim odmah-voda ume da presece, pogotovo u tvojim godinama.
Guest- Guest
ko da si mene pitaoTommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
fino skočiš, plivaš, roniš i izađeš čist
2017-10-06
što volim kada ženska koža i kosa ima, kako bi veliki arsen rekao, okus mora, okus soli...
Guest- Guest
Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
mada tominjo, pazi sa tim dubokim odmah-voda ume da presece, pogotovo u tvojim godinama.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Stanici ili Lokva rogoznicafridrih_niche wrote:Blizu...Desert_fox wrote:Ddisi ovo slika djubrinu. Pisak Medici ili.fridrih_niche wrote:
Pari mi na ta mista
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
Brini ti za sebe. Siguran sam da si u lošijem stanju od mene. Ali opet u boljem od raspale kljusine iz Kostarike.
Guest- Guest
Sanjaj kljusino samo sanjajTommy R wrote:Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
Brini ti za sebe. Siguran sam da si u lošijem stanju od mene. Ali opet u boljem od raspale kljusine iz Kostarike.
Cigarete ostavljene vise od 2 godine
Pice nista
Full sam u formi a i dalmatinac sam znaci potentniji mocniji
Bolje plivam a o prcenju ti zena vlastita moze sve potvrditi.
2015-09-13
Mala Luka...Desert_fox wrote:Stanici ili Lokva rogoznicafridrih_niche wrote:Blizu...Desert_fox wrote:Ddisi ovo slika djubrinu. Pisak Medici ili.fridrih_niche wrote:
Pari mi na ta mista
;)
<3
Guest- Guest
Tommy R wrote:Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
protiv godina ne mozes, ljtb...
Guest- Guest
Ne možeš. Bitno je radit nešto svaki dan. Na poslu uglavnom sjedim zato tjeram sam sebe svaki dan na bilo kakvu fizičku aktivnost minimalno sat vremena.Браћала wrote:Tommy R wrote:Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
protiv godina ne mozes, ljtb...
Guest- Guest
haha koji pederБраћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poruka za nichea
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP