poruka demi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: poruka demi
Hocemo...koji kurac Slovencima Eure nosis, nije ni Tirol na kraj svijeta...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Desert_fox wrote:Mislim da bi se i tvoja keva eutanazirala rado samo da ne koti vise idiote poput tebeБраћала wrote:mislim da bi sam hitler ponovo presudio sebi kada bi video kakvi ga debili danas velicaju...
tvoja se vec propila kada je videla kakav joj je debil ispao iz picke...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Ispričavam se sto sam propustio streljanje,bio sam u Zloveniji na smučanju...neće se ponoviti...sljedecu nedjelju me streljajte dva puta,da nadoknadim
demo, ti si ozbiljno poceo da skijas ljtb?
Guest- Guest
jasambrend wrote:Hocemo...koji kurac Slovencima Eure nosis, nije ni Tirol na kraj svijeta...
neka dodje na kop, mala planina-skromna za skijase (osim one vrhunske), a cene vece nego u austriji i francuskoj...
Guest- Guest
Браћала wrote:jasambrend wrote:Hocemo...koji kurac Slovencima Eure nosis, nije ni Tirol na kraj svijeta...
neka dodje na kop, mala planina-skromna za skijase (osim one vrhunske), a cene vece nego u austriji i francuskoj...
I imaju pravo oderati svakog jadnika koji tamo zaluta...
darth_vader-
2014-04-17
Skijaši - najretardiranija skupina ljudi...Браћала wrote:nikad nije kasno, i svi skijasi bi dali 5 letovanja za 1 skijanje...
Gluplji od Tatticara i sličnog sljama...
;)
Guest- Guest
Prestao sam ići u Austriju na skijanje u prvom redu radi hordi tih naših novopečenih skijaša malograđana koji masovno idu sad na skijanje jer kao, idu svi pa idemo i mi. Zato, zadnje što sam bio, tražim neke druge lokacije tipa Sarajevo, Tatre. A iskreno i nije mi više to napeto, ljetni sam tip. Dajem 5 skijanja za jedno jedrenje.
Guest- Guest
Koga boli kurac za skijanje.
Te zime san zanezija jos ka dite u bavarskoj kad skuje led da poludis tu di aan sada zima ne postoji jedino kisurine znaju dodijat ali izdrzi se sve ja u prvi misec odan u kratke gace kratke majice i slape na noge .
Te zime san zanezija jos ka dite u bavarskoj kad skuje led da poludis tu di aan sada zima ne postoji jedino kisurine znaju dodijat ali izdrzi se sve ja u prvi misec odan u kratke gace kratke majice i slape na noge .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Malo se sprdan, naravno...Браћала wrote:ti si stvarno debilde, nista nisi drugaciji od ovih bolesnika nacista...
:D
Al meni je to skijanje sprdačina...
;)
Guest- Guest
Tommy R wrote:Ljeto je zakon. Skijanja se zasitim za dva dana.
Vise mi znaci 1 dan proveden na Lokrumu nego misec dana skijanja na švicarskim Alpama...
;)
Guest- Guest
Volim probati nove stvari...planiram u dogledno vrijeme skok padobranom...mislimda je cijena oko 1000kn,nisam ziher
Demo, da nemaš neku neizlečivu boest, nedaj bože, pa da želiš da probaš mnoge stvari dok još možeš?
Guest- Guest
Nemam. Ali kada ces probavati nove stvari nego dok si mlad i u snazi!?
Treba uzuvati u zivotu jer nikad ne znas danas si tu sutra te nema
Treba uzuvati u zivotu jer nikad ne znas danas si tu sutra te nema
sad sam baš provjerio preko crnog jajeta bude dobrih ponuda,ali sam vidio da nude visine od 2200m za cca 800kn+nadoplatiš za snimku skoka...
ja bih htio visine od oko 3500m jer duže traje slobodni pad,može se naći i visine od 4000m...tako da računam da će biti uz nadoplatu snimanja i uz te popuste cca 1500kn
ja bih htio visine od oko 3500m jer duže traje slobodni pad,može se naći i visine od 4000m...tako da računam da će biti uz nadoplatu snimanja i uz te popuste cca 1500kn
Imam frenda koji ima preko 1000 skokova. Baš ću ga pitat, ali mislim da ne možeš samo tako doći i reći: Dobar dan, ja došao da skočim padobranom. Treba neka priprema i obuka.
Guest- Guest
Mislim ne treba jer je to skok s instruktorom..Priveže te za sebe i tvoje je da uživaš u letu...
Ali pitaj ga čisto informativno i okvirno cijena za skok s 3500-4000m
Ali pitaj ga čisto informativno i okvirno cijena za skok s 3500-4000m
https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/1161
NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.
Što vam treba za padobranski tandem skok?
Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)
NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.
Što vam treba za padobranski tandem skok?
Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poruka za nichea
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet