poruka demi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: poruka demi
End wrote:haha koji pederБраћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
plocu priznajem, da mogu lepo da legnem i da se suncam...
mada tominjo, pazi sa tim dubokim odmah-voda ume da presece, pogotovo u tvojim godinama.
ti si ciganine more jedino na slici video...
Guest- Guest
Tommy R wrote:Ne možeš. Bitno je radit nešto svaki dan. Na poslu uglavnom sjedim zato tjeram sam sebe svaki dan na bilo kakvu fizičku aktivnost minimalno sat vremena.Браћала wrote:Tommy R wrote:Браћала wrote:Tommy R wrote:Jel vi i za šljunak kažete da je pijesak? Nije to isto. Šljunak je još OK, ali najbolje su stijene kao ploče. More čisto i odmah duboko. Nema male djece, starih baba ni Čeha ni Bosanaca.
plocu priznajem, da mogu lepo da legnem i da se suncam...
mada tominjo, pazi sa tim dubokim odmah-voda ume da presece, pogotovo u tvojim godinama.
Brini ti za sebe. Siguran sam da si u lošijem stanju od mene. Ali opet u boljem od raspale kljusine iz Kostarike.
protiv godina ne mozes, ljtb...
meni je posao zato barem koliko sedeci toliko i dinamican jer se stalno majem do sudova, izvrsitelja, stranaka i vecinu toga odradjujem pesaka. sada sam krenuo da treniram boks 3x nedeljno a ostale dane radim vezbe kod kuce, ili trcim ako je temperatura iznad 10C. tako da sam u zavidnoj formi...
Guest- Guest
Imotsko jezero je melem za dusu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad dodjem u im bit ce lito ostavim zenu i dicu kod svojih i odmah niz one strmine se zaletim u jezero
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poruka za nichea
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP