poruka demi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: poruka demi
https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/1161
NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.
Što vam treba za padobranski tandem skok?
Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)
NIKAKVO PRETHODNO ISKUSTVO nije potrebno, NE MORATE PROLAZITI liječnički pregled i NEMA POHAĐANJA dugotrajnog tečaja ili obuke. U SAMO 15 MINUTA PRIPREME ste spremni za svoju, vrlo vjerojatno, najveću avanturu u životu.
Što vam treba za padobranski tandem skok?
Generalno ništa,budite odjeveni u sportsku odjeću i svakako imajte na nogama zatvorenu obuću kao npr. tenisice, sve ostalo ćete dobiti kod od i od nas ... i da ... ponesite sa sobom dobre volje i pozitivne energije :)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dok padate on te naguzi, a ti nemaš kud.muckodjubre wrote:Mislim ne treba jer je to skok s instruktorom..Priveže te za sebe i tvoje je da uživaš u letu...
Ali pitaj ga čisto informativno i okvirno cijena za skok s 3500-4000m
Guest- Guest
Pa ne skačeš gol :D
muckodjubre wrote:Nemam. Ali kada ces probavati nove stvari nego dok si mlad i u snazi!?
Treba uzuvati u zivotu jer nikad ne znas danas si tu sutra te nema
Aha, ja npr. Štekam pare za školu letenja...
Guest- Guest
ja bih volio i ronjenje...neka škola ronjenja pa malo dublji zaroni
muckodjubre wrote:ja bih volio i ronjenje...neka škola ronjenja pa malo dublji zaroni
Eufemizam za analnu penetraciju ??
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
a nije, ako dobro skijaš i imaš društvo koje isto tako dobro skija to je predobra i luda stvar, vjeruj mi....drugo su ovi šta idu na 'skijanje' pa po čitave dane sjede na suncu, piju kuhano vino i prave selfije.....to nije to, to jest sprdačinafridrih_niche wrote:Malo se sprdan, naravno...Браћала wrote:ti si stvarno debilde, nista nisi drugaciji od ovih bolesnika nacista...
:D
Al meni je to skijanje sprdačina...
;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Na to san i mislija hahaha...Noor wrote:a nije, ako dobro skijaš i imaš društvo koje isto tako dobro skija to je predobra i luda stvar, vjeruj mi....drugo su ovi šta idu na 'skijanje' pa po čitave dane sjede na suncu, piju kuhano vino i prave selfije.....to nije to, to jest sprdačinafridrih_niche wrote:Malo se sprdan, naravno...Браћала wrote:ti si stvarno debilde, nista nisi drugaciji od ovih bolesnika nacista...
;)
Ma ne volin snig, hladnoću...
Ja bi da je lito 12 miseci u godini...
Daj mi more i sunce da uzivan...
<3
Guest- Guest
meni skijanja tjedan dana dosta, ali mora nikad!fridrih_niche wrote:Na to san i mislija hahaha...Noor wrote:a nije, ako dobro skijaš i imaš društvo koje isto tako dobro skija to je predobra i luda stvar, vjeruj mi....drugo su ovi šta idu na 'skijanje' pa po čitave dane sjede na suncu, piju kuhano vino i prave selfije.....to nije to, to jest sprdačinafridrih_niche wrote:Malo se sprdan, naravno...Браћала wrote:ti si stvarno debilde, nista nisi drugaciji od ovih bolesnika nacista...
;)
Ma ne volin snig, hladnoću...
Ja bi da je lito 12 miseci u godini...
Daj mi more i sunce da uzivan...
<3
2017-10-06
...babe i gayeve s osjetljivim ružičastim tabančićimaTommy R wrote:Jebeš pijesak. To je za djecu. Najbolje su stijene.
2017-10-06
Браћала wrote:Ma stene su kurac, ne možeš da hodaš, ležiš, karaš...
ma ko kaže?
2017-10-06
http://streamable.com/xyg9j
kakva golčina
kakva golčina
mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
2017-10-06
Istina...hehehe.Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
Guest- Guest
Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
zato ne treba dirati bikini zonu pred letovanje...
Guest- Guest
I zato nemaš more...Браћала wrote:Ne znam kako možeš da uživaš na kamenitim plažama. Bez peska ništa...
Veze nemaš, koji pijesak?
;)
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poruka za nichea
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex