poruka demi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: poruka demi
I zato nemaš more...Браћала wrote:Ne znam kako možeš da uživaš na kamenitim plažama. Bez peska ništa...
:D
Veze nemaš, koji pijesak?
;)
Guest- Guest
Eto, došla si na moje!Noor wrote:meni skijanja tjedan dana dosta, ali mora nikad!fridrih_niche wrote:Na to san i mislija hahaha...Noor wrote:a nije, ako dobro skijaš i imaš društvo koje isto tako dobro skija to je predobra i luda stvar, vjeruj mi....drugo su ovi šta idu na 'skijanje' pa po čitave dane sjede na suncu, piju kuhano vino i prave selfije.....to nije to, to jest sprdačinafridrih_niche wrote:Malo se sprdan, naravno...Браћала wrote:ti si stvarno debilde, nista nisi drugaciji od ovih bolesnika nacista...
Al meni je to skijanje sprdačina...
;)
Ma ne volin snig, hladnoću...
Ja bi da je lito 12 miseci u godini...
Daj mi more i sunce da uzivan...
<3
<3 :D
More lici tilo i dušu, likarija prava...
;)
Guest- Guest
Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
Jedino mu mašta radi, hidraulika riknula odavno.
Guest- Guest
Sve ima svojih čari...ja sam ljubitelj proljeća i temperature 20tak °C jer mi je tada najveći gušt za vožnju biciklom i trening na otvorenome...
Ne volim one velike ljetne vrućine,ali ne volim ni jesenske kiše ili zimsku bljuzgu pa i snijeg kada te paralizira u prometu i kretanju...
Sve ima svoje prednosti i mane,ali da moram birati izabrao bih da je kod mene temperatura vječno 23-25°C,osim na moru kada se ide ljetovati i na skijanju kada se ide skijati...tamo neka bude u skladu s potrebama
Ne volim one velike ljetne vrućine,ali ne volim ni jesenske kiše ili zimsku bljuzgu pa i snijeg kada te paralizira u prometu i kretanju...
Sve ima svoje prednosti i mane,ali da moram birati izabrao bih da je kod mene temperatura vječno 23-25°C,osim na moru kada se ide ljetovati i na skijanju kada se ide skijati...tamo neka bude u skladu s potrebama
natal u brazilu, tu ti je temp tokom cele godine oko 25 stepeni, a imas i more.
Guest- Guest
Ti bi bio jeben, ali da ne uđe do kraja.muckodjubre wrote:Sve ima svojih čari...ja sam ljubitelj proljeća i temperature 20tak °C jer mi je tada najveći gušt za vožnju biciklom i trening na otvorenome...
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kad je s tim skopčano mnogo toga što baš ne volim, teška oprema, vjetar, debeli minusi....fridrih_niche wrote:Eto, došla si na moje!Noor wrote:meni skijanja tjedan dana dosta, ali mora nikad!fridrih_niche wrote:Na to san i mislija hahaha...Noor wrote:a nije, ako dobro skijaš i imaš društvo koje isto tako dobro skija to je predobra i luda stvar, vjeruj mi....drugo su ovi šta idu na 'skijanje' pa po čitave dane sjede na suncu, piju kuhano vino i prave selfije.....to nije to, to jest sprdačinafridrih_niche wrote:
Malo se sprdan, naravno...
Al meni je to skijanje sprdačina...
;)
Ma ne volin snig, hladnoću...
Ja bi da je lito 12 miseci u godini...
Daj mi more i sunce da uzivan...
<3
<3 :D
More lici tilo i dušu, likarija prava...
;)
eh, da je samo skijanje, i to po hladnom al sunčanom vremenu, mogla bi i volila, da mogu, i mjesec dana u komadu, jer nisam od onih koje gore spominjem
al more je more..tu si u pravu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma nije on takifridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
2017-10-06
Ddisi ovo slika djubrinu. Pisak Medici ili.fridrih_niche wrote:
Pari mi na ta mista
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dalmatinka misli drugacijeTommy R wrote:fridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
Jedino mu mašta radi, hidraulika riknula odavno.
Kaze da je dalmatinski kurac puno mocniji od zagorskog tutleka
Sad crta popij tablete za prostatu I na spavanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Noor ustasa bi se jebala samnomfridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
2015-09-13
Tocno.Браћала wrote:natal u brazilu, tu ti je temp tokom cele godine oko 25 stepeni, a imas i more.
Ali neznan koji kurac o moru pricaju
Jadnici koji moraju pokazati putovnicu da se okupaju
2015-09-13
ma šta bi s tobom, al ne ljutim se...samo ti maštajDesert_fox wrote:Noor ustasa bi se jebala samnomfridrih_niche wrote:Sad ćeš Anti raspalit maštu...Noor wrote:mrzim pijesak, svuda se uvučeTommy R wrote:Bracala je nježan pa zato ide samo na pijesak.
2017-10-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Poruka za nichea
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP
» Poruka forumu
» Operw reci endu demi skorpiji itd sta kaze sir Alex
» PORUKA
» Poruka za VIP