ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

strast

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

strast - Page 4 Empty Re: strast

Post by abraham 31/1/2018, 19:50

Koju ce mi pm itko. Neki osvjezavajuci napitak, laganica i uzivaj. Drustvo bi mi samo smetalo. Drugo su feste.

abraham

2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 31/1/2018, 19:54

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
slušanje muzike solo u sobi je otužno

sto reci ?

da imam suprugu koja uglavnom dijeli moj muzički ukus, u dijelu klasike i baroka, na žalost ne i bossa nove...

Audiofil koji sjedi sam u sobi pred hrpom skupih igračaka i sluša dianu krall je tužan prizor, jebiga...

slušanje muzike jest i treba biti društveni događaj, kao i opijanje, inače je patetično

ukalupio si se , dodje to s godinama
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 31/1/2018, 20:06

marcellus wrote:
jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:

sto reci ?

Zapravo ne postoji intimniji doživljaj od toga, ali ajd...posebno ako su ti glazbeni afiniteti u raskoraku s 99% ljudi koje poznaješ...jednostavno ne podnosim glazbu koju većina voli slušati, a danas se razdor između tzv. mainstreama i dobre glazbe mjeri u svjetlosnim godinama...

onda si nađeš društvo koje voli istu muziku...

ili si kako je danas način nabiješ slušalice i slušaš nešto svoje, usput hodajući po ulici sa slušalicama jedeš nešto svoje po svom ukusu, nekad se sjedilo za stolom i dijelilo hranu, odlazilo u operu ili na zabavu i dijelilo muziku, danas smo postali divljaci od nekoć civiliziranih ljudi...

a osnovna osobina divljaka je ono što danas zovemo "individualizam".

Marc nismo u srednjoj...nikog u biti ne interesira nečiji glazbeni ukus, a rijetki ga i imaju isprofiliranog...zato je bolje ne maltretirati ni sebe ni okolinu time...svatko ima svoj ispušni ventil, a biti u čoporu samo zato da bi se bilo u čoporu mi i nije neka odlika civiliziranosti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 20:10

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:

sto reci ?

da imam suprugu koja uglavnom dijeli moj muzički ukus, u dijelu klasike i baroka, na žalost ne i bossa nove...

Audiofil koji sjedi sam u sobi pred hrpom skupih igračaka i sluša dianu krall je tužan prizor, jebiga...

slušanje muzike jest i treba biti društveni događaj, kao i opijanje, inače je patetično
Patetično je sve što je na van!
Glazba je viša kategorija od društvene pozadine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 31/1/2018, 20:17

ja nisam patetican, ne slusam apsolutno nikakovu muziku osim yubita a i to rjetkoca

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 20:39

abraham wrote:

Koju ce mi pm itko. Neki osvjezavajuci napitak, laganica i uzivaj. Drustvo bi mi samo smetalo. Drugo su feste.

Ajde ti nađi neko šire društvo u kojem ćeš moći mirno uživati u slušanju ovoga.

Soulsavers & Mark Lanegan: You Will Miss Me When I Burn

Gotovo pa mistično iskustvo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 31/1/2018, 20:42

ovo moze samo solo.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 31/1/2018, 20:43

Iskacem da ne ispadne glazbena tema.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 20:49

O, Sli :)
Ili ovo, zar itko više treba?! :

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 31/1/2018, 20:49

Da, bilo kako bilo ali zivot bez glazbe bi bio jako ruzno iskustvo. Definitvno vrlo vazan dio mog bitisanja.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 20:50

Kako netko jako pametan reče, glazba je pozadina za društvena događanja. Meni dovoljno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 31/1/2018, 20:59

Bez glazbe teško...kad bih vrtio vlastiti život unatrag imao bih čitav sountrack.

Volim koncerte ali često slušam glazbu i sam.

Na balkonu uz dobar pogled ubacim prigonu pozadinu da mi pojača doživljaj, ili kako već naiđe osjećaj koji dan.

Počeo sam i svirati gitaru dok nisam dobio drugo dijete sad nema vremena....Sjajna stvar kad sam sviraš to je nešto posve drugo opet.

Zadnje sam bio skinuo grandchaster medow od pink floyd :)

https://www.youtube.com/watch?v=vfZPNQPNw-U
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 31/1/2018, 21:34

jasambrend wrote:
marcellus wrote:
jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:

sto reci ?

Zapravo ne postoji intimniji doživljaj od toga, ali ajd...posebno ako su ti glazbeni afiniteti u raskoraku s 99% ljudi koje poznaješ...jednostavno ne podnosim glazbu koju većina voli slušati, a danas se razdor između tzv. mainstreama i dobre glazbe mjeri u svjetlosnim godinama...

ili si kako je danas način nabiješ slušalice i slušaš nešto svoje, usput hodajući po ulici sa slušalicama jedeš nešto svoje po svom ukusu, nekad se sjedilo za stolom i dijelilo hranu, odlazilo u operu ili na zabavu i dijelilo muziku, danas smo postali divljaci od nekoć civiliziranih ljudi...

Marc nismo u srednjoj...nikog u biti ne interesira nečiji glazbeni ukus, a rijetki ga i imaju isprofiliranog...zato je bolje ne maltretirati ni sebe ni okolinu time...svatko ima svoj ispušni ventil, a biti u čoporu samo zato da bi se bilo u čoporu mi i nije neka odlika civiliziranosti...

odlika civiliziranosti je upravo to, biti u čoporu, zajednici, i to u onoj zajednici koja ne dijelu nužno tvoj muzički i svaki drugi ukus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 31/1/2018, 21:35

marcellus wrote:
jasambrend wrote:
marcellus wrote:
jasambrend wrote:
debotoijusto wrote:

sto reci ?

odlika civiliziranosti je upravo to, biti u čoporu, zajednici, i to u onoj zajednici koja ne dijelu nužno tvoj muzički i svaki drugi ukus

:D :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 31/1/2018, 21:36

a poanta mog upisa je, ako muziku slušaš sam, onda si možeš nabit i jebene slušalice koje su višestruko jeftinije od dobrog hi fi sustava koji u pravilu nije jeftiniji od nekoliko tisuća eura, ili nekoliko desetaka tisuća ako govorimo o ozbiljnom sustavu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 31/1/2018, 21:36

marcellus wrote:a poanta mog upisa je, ako muziku slušaš sam, onda si možeš nabit i jebene slušalice koje su višestruko jeftinije od dobrog hi fi sustava koji u pravilu nije jeftiniji od nekoliko tisuća eura, ili nekoliko desetaka tisuća ako govorimo o ozbiljnom sustavu.

Sluške su zakon!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 21:38

marcellus wrote:a poanta mog upisa je, ako muziku slušaš sam, onda si možeš nabit i jebene slušalice koje su višestruko jeftinije od dobrog hi fi sustava koji u pravilu nije jeftiniji od nekoliko tisuća eura, ili nekoliko desetaka tisuća ako govorimo o ozbiljnom sustavu.
Poanta tvog upisa je nisu čak niti slušalice, već društvena podloga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 21:55

epikur37 wrote:

Sluške su zakon!

U tom slučaju elektrostatske. Nema im premca po kvaliteti zvuka i doživljaju zvučne slike (jedine kod kojih u pravilu nema onog osjećaja da zvuk dolazi iz glave). Doduše, skupe ko' sam vrag, makar ima i onih sa relativno prihvatljivom cijenom (u rangu sa izvrsnim pa čak i vrhunskim dinamičkim slušalicama).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 31/1/2018, 22:00

mativka wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
mativka wrote:A pucketanje!?

Uši odnosno mozak to jednostavno ignoriraju. Navikneš se. Naravno, dok se ne pređe neka prihvatljiva razina.
Željela sam reći kako i pucketanje drveta stvori umirujuću atmosferu gdje osoba je u stanju uživati u toplini i zvuku.
uživanje u toplini i zvuku ?? (tek navečer)
vinograd sam orezivala oko Nove godine, obrađivala vrt, presađujem ruže, spopalo me ribanje kamena (istraživanje )...
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 31/1/2018, 22:01

nije mi ni približno ugodno kao slušanje bez slušalica kad me zvuk okružuje sa svih strana ( nema osjećaja zaglušenosti)
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 31/1/2018, 22:15

mortal-joint wrote:
mativka wrote:
slidingdoorsoperator wrote:
mativka wrote:A pucketanje!?

Uši odnosno mozak to jednostavno ignoriraju. Navikneš se. Naravno, dok se ne pređe neka prihvatljiva razina.
Željela sam reći kako i pucketanje drveta stvori umirujuću atmosferu gdje osoba je u stanju uživati u toplini i zvuku.
uživanje u toplini i zvuku ?? (tek navečer)
vinograd sam orezivala oko Nove godine, obrađivala vrt, presađujem ruže, spopalo me ribanje kamena (istraživanje )...
Lijepo,
Doista lijep osjećaj u smiraj noći :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top